توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر سنجی
narma
13th September 2012, 01:33 AM
نظرسنجی
چه چیزی برای مقبولیت یک مرد در جامعه مهم است؟
تحصیلات
ثروت
اخلاق
زیبایی ظاهری
مثبت بودن
در اینجا نیست
با تشکر
sheri khoshgele
13th September 2012, 01:51 AM
همه موارد!!!بيشتر اخلاق و مثبت بودن
Ehsan M
13th September 2012, 02:19 AM
همش مهمه اما بیش تر از همه اخلاق مهمه به نظر من ...
elinaaa
13th September 2012, 12:31 PM
اون 5 مورد اول که یه جورایی لازمه البته در حد تعادل...ولی منم حرف دوستانو تایید میکنم اخلاق مهمتره...زن و مرد هم نداره یه سری چیزا مثل همین اخلاق و مثبت بودن باید تو زن و مرد حتما باشه حتما...
mamadshumakher
13th September 2012, 12:41 PM
خب بهتره به این سوال جواب بدن.
ایا مردی را که تحصیلات ,ثروت , زیبایی ظاهری , مثبت بودن رو داشته باشه اما اخلاق نداشته باشه رو میپذیرید؟
shiny7
13th September 2012, 12:52 PM
اووووول از همه اخلاق!!!!!مهم ترین گزینه برای هر کسی باید اخلاق باشه!!!
بعدشم تحصیلات و ثروت.
چیزایی هم که اشاره نکردین شغله!!!آدم بی کار مناسب نیست که!!
در ضمن مثبت هم خیلی نباشه!!یکم شیطون و ناقلا بودن بهتره![nishkhand]
discover
13th September 2012, 02:08 PM
من خودم شخصا مردای خردمندو ترجیح می دم .کسایی که از نظر انسانیت کم ندارن .
afarideh
13th September 2012, 03:24 PM
به نظر من اخلاق از همش مهمتره.
reza-1369
13th September 2012, 03:43 PM
همه مهم هستند ولی اخلاق مهمتر.
2671
14th September 2012, 03:02 PM
ایا مردی را که تحصیلات ,ثروت , زیبایی ظاهری , مثبت بودن رو داشته باشه اما اخلاق نداشته باشه رو میپذیرید؟
اصلا و ابدا
آسمان آبی2020
14th September 2012, 04:51 PM
آره خیلی هم خوبه!!اخلاقشو درست میکنیم!!
narma
17th September 2012, 10:35 AM
آره خیلی هم خوبه!!اخلاقشو درست میکنیم!!
اخلاق هر کسی یعنی تقریبا شخصیت اون نفر....شخصیتم شامل خیلی موارد میشه....شخصیت ادم از همون روزای اول زندگیش شکل میگیره و با رشد انسان تکامل پیدا میکنه.....
عزیزم کسی که چند ساله یه جوری شخصیتش شکل گرفته رو من وشما نمیتونیم به همین راحتی تغییر بدیم....
پس رو این قضیه حساب باز نکن میتونی تغییرش بدی......غیر ممکن نیست ولی خ خ خ خ سخته.....شاید تا بخواییم یه ادمو عوض کنیم خودمون شدیم مثل اون............
shiny7
17th September 2012, 01:40 PM
دقیقا!!اخلاق چیزی نیست که بشه به راحتی تغییرش داد.مخصوصا اگه زن بخواد مردو تغییر بده!!!![nishkhand]
اگر کسی بخواد خود شما رو تفییر بده چه برخوردی خواهی داشت جز اینکه به طور غریزی حالت تهاجمی پیدا می کنی.پس طرف مقابلم همین طور خواهد بود.
در ضمن شما اگه با کسی ازدواج می کنین به نظر من بهنره که اونو همون طور که هست بپذیرید و دست به ایجاد تغییرات بنیادی نزنید چون این خودش باعث بروز مشکلات زیادی می شه از جمله اینکه طرف مقابلتون با فکر به اینکه من اون چیزی نیستم که می خواهی از شما دلسرد می شه و یه جورایی لج می کنه!!و این یعنی شروع آتش اختلافات بعدی!!(خدا نکنه!!!!![negaran][esteress])
ولی ایجاد تغییرات سطحی ومحدود مثلا طرز پوشش یا نحوه ارتباط با دیگران زیاد مشکلی پیش نمیاره...
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.