نارون1
12th September 2012, 11:10 AM
[سایک سنترال - پژوهشکده علوم شناختی:] بر پایه یک مطالعه تازه، خاصیت های شیمیایی چای سبز بر مجموعه کاملی از سلول های مغزی اثر گذاشته، و بهبودی هایی را برای حافظه و یادگیری فضایی فراهم می آورد.
به گفته یون بای از سومین دانشگاه پزشکی نظامی در چونگگین، چین، "چای سبر نوشیدنی پرطرفداری در سراسر جهان است. توجه علمی زیادی به خاصیت های آن در پیشگیری از بیماری های قلب وعروقی شده است، اما اکنون مستندهایی دارند پدیدار می شوند که نشان می دهند این خاصیت های شیمیایی ممکن است بر ساز و کارهای سلولی در مغز نیز تاثیر گذار باشند."
http://www.iricss.org/fa/NewsRelease/News/PublishingImages/1391/910618_Green_Tea-1.jpg پژوهشگران برای این مطالعه بر روی (EGCG) epigallocatechin-3، بک ماده شیمیایی آلی و یکی از خاصیت های کلیدی چای سبز، تمرکز کردند.
نظر داده می شود که EGCG، یک آنتی اکسیدان شناخته شده، تاثیرهای مثبتی علیه بیماری های مخرب ناشی از کهولت سن دارد.
به گفته بای، "ما چنین نظر دادیم که EGCG می تواند عملکردهای شناختی را با تاثیرگذاری بر تولید سلول های عصبی، فرآیندی که تکوین عصب (نوروجنسیس) نامیده می شود، بهبود دهد. ما پژوهش خود را بر روی هیپوکامپ متمرکز نمودیم، بخشی که اطلاعات از حافظه کوتاه-مدت تا دراز-مدت را پردازش می کند."
این پژوهشگران دریافتند که EGCG تولید سلول های عصبی نیایی را تقویت می نماید، که در برابر اینها خود می توانند به گونه های مختلفی از سلول ها تغییر یابند. آنگاه برای این که مشخص گردد آیا این افزایش تولید سلول به حافظه برتر یا یادگیری فضایی بهتر منتهی می شود از موش های آزمایشگاهی استفاده شد.
بای اظهار داشت: "ما آزمایش هایی را بر روی دو گروه از موش ها انجام دادیم، یکی که EGCG کاشته شده را در خود داشت و دیگری گروه کنترل. موش ها ابتدا برای سه روز آموزش داده شدند تا یک صفحه قابل مشاهده در ماز خود را بیابند. سپس آنها برای هفت روز آموزش داده شدند تا یک صفحه ی ناپیدا را بیابند."
در مجموع، موش هایی که تحت EGCG قرار گرفته بودند در مقایسه با موش های گروه کنترل در مدت زمان کوتاه تری صفحه نهان شده را یافتند.
این پژوهشگران همچنین متوجه گردیدند که EGCG با بهبود دادن قابلیت شناخت اشیا و حافظه فضایی سبب تقویت یادگیری و حافظه می شود
به گفته یون بای از سومین دانشگاه پزشکی نظامی در چونگگین، چین، "چای سبر نوشیدنی پرطرفداری در سراسر جهان است. توجه علمی زیادی به خاصیت های آن در پیشگیری از بیماری های قلب وعروقی شده است، اما اکنون مستندهایی دارند پدیدار می شوند که نشان می دهند این خاصیت های شیمیایی ممکن است بر ساز و کارهای سلولی در مغز نیز تاثیر گذار باشند."
http://www.iricss.org/fa/NewsRelease/News/PublishingImages/1391/910618_Green_Tea-1.jpg پژوهشگران برای این مطالعه بر روی (EGCG) epigallocatechin-3، بک ماده شیمیایی آلی و یکی از خاصیت های کلیدی چای سبز، تمرکز کردند.
نظر داده می شود که EGCG، یک آنتی اکسیدان شناخته شده، تاثیرهای مثبتی علیه بیماری های مخرب ناشی از کهولت سن دارد.
به گفته بای، "ما چنین نظر دادیم که EGCG می تواند عملکردهای شناختی را با تاثیرگذاری بر تولید سلول های عصبی، فرآیندی که تکوین عصب (نوروجنسیس) نامیده می شود، بهبود دهد. ما پژوهش خود را بر روی هیپوکامپ متمرکز نمودیم، بخشی که اطلاعات از حافظه کوتاه-مدت تا دراز-مدت را پردازش می کند."
این پژوهشگران دریافتند که EGCG تولید سلول های عصبی نیایی را تقویت می نماید، که در برابر اینها خود می توانند به گونه های مختلفی از سلول ها تغییر یابند. آنگاه برای این که مشخص گردد آیا این افزایش تولید سلول به حافظه برتر یا یادگیری فضایی بهتر منتهی می شود از موش های آزمایشگاهی استفاده شد.
بای اظهار داشت: "ما آزمایش هایی را بر روی دو گروه از موش ها انجام دادیم، یکی که EGCG کاشته شده را در خود داشت و دیگری گروه کنترل. موش ها ابتدا برای سه روز آموزش داده شدند تا یک صفحه قابل مشاهده در ماز خود را بیابند. سپس آنها برای هفت روز آموزش داده شدند تا یک صفحه ی ناپیدا را بیابند."
در مجموع، موش هایی که تحت EGCG قرار گرفته بودند در مقایسه با موش های گروه کنترل در مدت زمان کوتاه تری صفحه نهان شده را یافتند.
این پژوهشگران همچنین متوجه گردیدند که EGCG با بهبود دادن قابلیت شناخت اشیا و حافظه فضایی سبب تقویت یادگیری و حافظه می شود