PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : می خواهم با خدای خود صادقانه حرف بزنید با تو جه به این چمله(بیایید جمله رو ببینید بعد...)

reza-1369
11th September 2012, 10:55 PM
بنده ای خدا را گفت:
اگرسرنوشت مرا تو نوشته ای پس چرا دعا کنم...؟

خدا گفت :
شاید نوشته باشم هرچه دعا کند ...

بحث
11th September 2012, 11:12 PM
موضوع جذابیه ولی من اولش فکر کردم یه داستانه کاش جوابی رو که خدا میگه هم مینوشتی بهتر بود جوابهای خدا قابل مقایسه با جواب های ما نیس [labkhand]فونتش هم خیلی خوبه بزرگه چشم ادم درنمیاد واسه خوندن ممنون[golrooz]

reza-1369
11th September 2012, 11:16 PM
من یه دعا برا کنکوری ها میکنم که خیلی ها التماس دعا کردن:

اَللهُمَّ أخرِجني مِن ظُلُماتِ الوَهم خداونـدا مـرا خارج کـن از تاريـکي وهم*

وَ أَکـرِمنـي بِنـــــــــورِ الفَهـم کرامت ده مـرا از روشنـي دانش و فهم*

اَللهُمَّ افتَح عَلَينا أبوابَ رحمتِک خداوندا به روي ما گشـا درهاي رحمت*

وَ انشُر عَلَينـا خزائــنَ علومِـک بگستر گنج دانشـهاي خود بر روي امّت*

برحمتک يا أرحَمَ الـرّاحميـــن بـه لطفت مهـربانتـر از تمـام مهربـانـان*

امیدوارم که "اما" و "اگر" و "کاشکی" و "آه" و "حسرت" هیچ جایی در

زندگیمان نداشته باشند!

artadokht
11th September 2012, 11:23 PM
خداوندگارا ،

لطفاً...

کمتربا ما

حکمتانگيزبرخوردکنيد

...

هيمنظورتانرانميفهميم

حرصميخوريم!!

mozhgan.z.1368
11th September 2012, 11:24 PM
گفتم: چقدر احساس تنهایی می‌کنم …
گفتی: فانی قریب .:: من که نزدیکم (بقره/۱۸۶) ::.

گفتم: تو همیشه نزدیکی؛ من دورم… کاش می‌شد بهت نزدیک بشم …
گفتی: و اذکر ربک فی نفسک تضرعا و خیفة و دون الجهر من القول بالغدو و الأصال
.:: هر صبح و عصر، پروردگارت رو پیش خودت، با خوف و تضرع، و با صدای آهسته یاد کن (اعراف/۲۰۵) ::.

گفتم: این هم توفیق می‌خواهد!
گفتی: ألا تحبون ان یغفرالله لکم
.:: دوست ندارید خدا ببخشدتون؟! (نور/۲۲) ::.

گفتم: معلومه که دوست دارم منو ببخشی …
گفتی: و استغفروا ربکم ثم توبوا الیه
.:: پس از خدا بخواید ببخشدتون و بعد توبه کنید (هود/۹۰) ::.

گفتم: با این همه گناه… آخه چیکار می‌تونم بکنم؟
گفتی: الم یعلموا ان الله هو یقبل التوبة عن عباده
.:: مگه نمی‌دونید خداست که توبه رو از بنده‌هاش قبول می‌کنه؟! (توبه/۱۰۴) ::.

گفتم: دیگه روی توبه ندارم …
گفتی: الله العزیز العلیم غافر الذنب و قابل التوب
.:: (ولی) خدا عزیزه و دانا، او آمرزنده‌ی گناه هست و پذیرنده‌ی توبه (غافر/۲-۳ ) ::.

گفتم: با این همه گناه، برای کدوم گناهم توبه کنم؟
گفتی: ان الله یغفر الذنوب جمیعا
.:: خدا همه‌ی گناه‌ها رو می‌بخشه (زمر/۵۳) ::.

گفتم: یعنی بازم بیام؟ بازم منو می‌بخشی؟
گفتی: و من یغفر الذنوب الا الله
گفتم: نمی‌دونم چرا همیشه در مقابل این کلامت کم میارم! آتیشم می‌زنه؛ ذوبم می‌کنه؛ عاشق می‌شم! … توبه می‌کنم
گفتی: ان الله یحب التوابین و یحب المتطهرین
.:: خدا هم توبه‌کننده‌ها و هم اونایی که پاک هستند رو دوست داره (بقره/۲۲۲) ::.

ناخواسته گفتم: الهی و ربی من لی غیرک
گفتی: الیس الله بکاف عبده
.:: خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶) ::.

گفتم: در برابر این همه مهربونیت چیکار می‌تونم بکنم؟
گفتی:یا ایها الذین آمنوا اذکروا الله ذکرا کثیرا و سبحوه بکرة و اصیلا هو الذی یصلی علیکم و ملائکته لیخرجکم
من الظلمت الی النور و کان بالمؤمنین رحیما

.:: ای مؤمنین! خدا رو زیاد یاد کنید و صبح و شب تسبیحش کنید. او کسی هست که خودش و فرشته‌هاش
بر شما درود و رحمت می‌فرستن تا شما رو از تاریکی‌ها به سوی روشنایی بیرون بیارن .
خدا نسبت به مؤمنین مهربونه (احزاب/۴۱-۴۳) ::

م.محسن
11th September 2012, 11:25 PM
خدایا
چه بی حساب می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح میگوییم

artadokht
11th September 2012, 11:28 PM
الهی تو چه حکیمانه تدبیر میکنی

و

منچه پر غفلت شکوه!!!

مکن حافظ از جور دوران شکایت

چه دانی تو ای بنده کار خدایی

kahrupay
11th September 2012, 11:43 PM
خدایا می دونم که حواست هست ولی
مام هستمیا!!!
گفتم در جریان باشی!!!!
یه وقت تو امور دنیا هم کمک خواستی هم درخدمتیم!!! دیگه!!! به هر حال!!!![nishkhand]

homeyra
12th September 2012, 12:42 AM
خدایا منو ببخش..........من واقعا نمیدونم کجای کارو اشتباه کردم که این شد حال و روزم....منو ببخش به خاطر خطایی که کردم و خودم نمیدونم..........تا چند ساعت پیش فکر میکردم که خوشبخترینم ....ولی حالا باید تا صبح دعا کنم...گریه کردن تنها کاری که من از پسم برمیاد....حتی به خوابم نمیدیدم که این بلا سرم بیاد...........تورو به هرکی که می پرستین برام دعا کنین....
دیگه حتی حال گریه کردنو ندارم....این چندتا جمله رو با زحمت نوشتم فقط بخاطر اینکه شاید یکی ببینه و برام دعا کنه که محتاج ترینم....

آسمان آبی2020
12th September 2012, 03:21 AM
خدایا منو ببخش..........من واقعا نمیدونم کجای کارو اشتباه کردم که این شد حال و روزم....منو ببخش به خاطر خطایی که کردم و خودم نمیدونم..........تا چند ساعت پیش فکر میکردم که خوشبخترینم ....ولی حالا باید تا صبح دعا کنم...گریه کردن تنها کاری که من از پسم برمیاد....حتی به خوابم نمیدیدم که این بلا سرم بیاد...........تورو به هرکی که می پرستین برام دعا کنین....
دیگه حتی حال گریه کردنو ندارم....این چندتا جمله رو با زحمت نوشتم فقط بخاطر اینکه شاید یکی ببینه و برام دعا کنه که محتاج ترینم....

تو این لحظه ها قرآن خوندن بهترین آرام بخشه عزیزم.سوره ی حشر،فتح،یس آرام بخشن.البته همه ی سوره ها.توکل کن به خودش که کلیدحل مشکلات دستشه[golrooz]

آسمان آبی2020
12th September 2012, 03:29 AM
امشب واقعا بهترین شب زندگیمه چون خوشحالی رو تو صورت مامان بابام دیدم و میدونم دیگه از دستم راضیه راضین.همین واسم کافیه و میدونم تا همیشه تامینم بخاطرش.چون میدونم همیشه صلاحم رو خواستن.
دوست دارم خداجونم که همیشه بهترین ها رو بهم بخشیدی.

نسیم بهآر
12th September 2012, 08:01 AM
پروردگارا !
هزاران خورشید هر روز به امید وصال تو روشنایی می گیرند وصدها دریا به شوق دیدارت تا
دل آسمان موج میشوند وباران وکوه ها با نام تو صلابت واستواری می یابند وشکوه کائنات همه
تو را می جویند وبه امر تو سخاوتمندانه برای آرامش ما بهارمی آفرینند پس ما را بصیرتی عطا
فرما تا تو را به حقیقت ثنا گوئیم وشکرگذار باشیم

نسیم بهآر
12th September 2012, 08:05 AM
در رویاهایم دیدم که با خدا گفت وگو می کنم.خدا پرسید:
پس تو میخواهی با من گفتوگو کنی؟ من در پاسخ گفتم:
اگر وقت دارید؟
خدا خندید و گفت:
وقت من بی نهایت است. پرسیدم:
عجیب­ترین چیز بشر چیست؟
خدا پاسخ داد:
کودکیشان، اینکه آنها از کودکیشان خسته میشوند و عجله دارند که بزرگ شوند
و بعد دوباره پس از مدتها آرزو می کنند باز کودک شوند .این که آنها سلامتی خود را از دست می دهند تا پول به دست آورند و بعد پول شان را از دست می دهند تا سلامتی از دست رفته بدست آرند. . این که آن ها به گونه ای زندگی می کنند که گویی هرگز نمی میرند و به گونه ای می میرند که گویی هرگز نزیستند ؛ نگاهش کردم... مدتی سکوت کردیم... من دوباره پرسیدم:
می­خواهی کدام درس­های زندگی را فرزندان آدم بیاموزند؟
گفت:بیاموزند که دو نفر می توانند به یک نقطه نگاه کنند و آن را متفاوت ببینند ؛
بیاموزند که ثروتمند کسی نیست که بیشترین ها را دارد، بلکه کسی است که به کمترین ها نیاز دارد

من با خضوع گفتم: از شما به خاطر این گفت وگو سپاسگزارم.
آیا چیز دیگری هست که دوست دارید به فرزندان آدم بگویید؟
خداوند لبخند زد و گفت:فقط اینکه بدانند من اینجا هستم «همیشه»

نسیم بهآر
12th September 2012, 08:11 AM

نه تو می مانی و نه اندوه
و نه هیچیک از مردم این آبادی...
به حباب نگران لب یک رود قسم،
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،
غصه هم می گذرد،
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
لحظه ها عریانند.
به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز..
عزیزم اگه قابل باشم حتما برات دعا میکنم [golrooz]

نسیم بهآر
12th September 2012, 08:37 AM
گفتم: خدايا سوالی دارم
گفت: بپرس............
گفتم: چرا هر موقع من شادم، همه با من ميخندن، ولی وقتی غمگينم كسی با من نميگريد ؟
گفت: خنده را برای جمع آوری دوست، و غم را برای انتخاب بهترين دوست.....آفريدم.!!!
دوستان خوبم التماس دعا

Ehsan M
12th September 2012, 12:04 PM
خدایـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــا

منو ببــــــــــــخش

atnhe27
12th September 2012, 12:24 PM
همیشه به کسی تکیه کنید که به کسی تکیه نکرده باشد

و او کسی نیست غیر از خدا ...

atnhe27
12th September 2012, 12:26 PM
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/69351907251497486179.jpg

5217121
12th September 2012, 03:36 PM
حمد و سپاسخدای محبوب را سزاست که جوانی را آفرید.که اگر جوانی نبود زندگی به آسمان بی ستاره می مانست و باغستان بی گل و گیاه و حیات بی آب وآینه.سلام اگر چه آرزوی شادابی وسلامتی است اما احساس می کنم در مقابل شما چیزی کم است.

z.v
12th September 2012, 03:37 PM
اگه هر چی دعا کنم میدی پس برای همه آرامش رو دعا میکنم.

BaAaroOoN
12th September 2012, 04:15 PM
این دنیات انقده واسم کوچیکه که بعضی اوقات نمیتونم توش نفس بکشم
بعضی از آدمات هم که ساخته شدن تا اذیتم کنن
اما هر بار که دلم ازشون پر میشه و به ستوه میام وقتی میام سوره ی مزمل رو میخونم ،اونم با اون آیه های موزون و آهنگینش،آرامش میگیرم
ممنون که داری آرومم میکنی که خاطرات بدم رو فراموش کنم
دوستت دارم[labkhand][golrooz][golrooz]

UniverCell
13th September 2012, 01:17 AM
سلام خدا
خدایا شب اول قبر که همه من رو تو قبر تنها میذارن و میرن همون شبی که تنهاتر از هر زمان میشم با من حرف بزن و مونس تنهاییم باش.خدایا شب اول مرگم وارد قلبم شو و وحشت تنهایی را از من بگیر مرا در نزدیکی خود جایی بده .لطفت را شامل حالم کن و با من مدارا کن.خدایا بهترین ها را در هر سه جهان به من بده .لطفت را بی نهایت میخواهم.هر چه فدر مصلحت میدانی به من بده. انقدر لطفت را شامل حالم کن که مردم بگویند او هرچه دارد از لطف خدایش دارد.به خاطر همه چی ازت ممنونم.
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]{{{{{{[golrooz]}}}}}[golrooz][golrooz]
چهادرده تا گل به خاطر چهارده معصوم
و یک گل تنها و منتظر به خاطر امام زمان که منتظر اشاره توست
فدات

5000
13th September 2012, 09:02 PM
سلام خداجون می دونم همیشه کنارمی و حواست به من هست......... میخواستم ازت تشکر کنم که به من فرصت دادی تا خوبی ها و بدی ها رو خودم تجربه کنم و گفته ها رو کورکورانه قبول نکنم . وحالا خیلی خوشحالم به کسی تکیه کردم که همه گفته هاش حقیقت داشت......... دوستت دارم.خداجون[golrooz][golrooz]

حسین متقی
14th September 2012, 06:26 PM
خدایا من خیلی پر رو هستم با اجازت!!!!

من که میدونم هرچی-حتی اگه هم خر و هم خرما رو بخوایم میتونی جورش کنی و هیچی ازت کم نمیشه
حالا که پر رو هستم انقد همشو ازت میخوام
هرچی خودت بهتر میدونی!!!
هرچی صلاحه
من منتظرما!!
هرچی بیاد شکر
نیومد هم حتما صلاح بوده دیگه من که حالیم نی!!![tamaa]

ساتین
14th September 2012, 06:32 PM
گفتم : خدايا دلم را ربودند . گفت : پيش از من ؟ گفتم خدايا چقدر دوري ! ......گفت : تو يا من ؟ گفتم : خدايا تنهاترينم . ...گفت : پس من ... ؟ گفتم خدايا کمک خواستم . گفت : غير از من ؟ گفتم : خدايا دوستت دارم . گفت : بيش از من ؟ گفتم خدايا اينقدر نگو من . گفت : من تو ام و تو من...
خداجوووووونم خیلی همش درد همش ناامیدی همش غصه...داغونم...

معمار حانیه
14th September 2012, 07:44 PM
سلام
فقط ميخوام بگم خدا كمكمون كن ///خدا تنهامون نگذار//// خدايا مشكل بابام حل كن

تو روخدا برامون دعا كنيد . 91/6/27 يك روز سخت برامون دعا كنيد

- - - به روز رسانی شده - - -

سلام
فقط ميخوام بگم خدا كمكمون كن ///خدا تنهامون نگذار//// خدايا مشكل بابام حل كن

تو روخدا برامون دعا كنيد . 91/6/27 يك روز سخت برامون دعا كنيد

aisan.
15th September 2012, 11:44 PM
خدایا به من چیزهای زیادی دادی ولی بازم خودت میدونی به کم قانع نیستم تا یه ایده به سرم مییاد پشتش کلی سول و جملات ناامید کننده هم هست کلی باید برای خودم دلیل بیارم تا کمی ناامیدی و غم بعدش کم بشه .
همیشه این سوال با منه وقتی خدا یه رویا به یه آدم میدی راه رسیدن به آن هم نشاننش میدی ولی جوابی برای سوالم پیدا نمیکنم اگر قراره یه رویا باشه اما بهش نرسی چه فایده داره تلاش کردنم.
خدایا لطفا تو این ثانیه های پر ابهام کمکم کن دیگه طاقت این سوال ها را ندارم خودت خوب میدونی تنها تو میتونی کمکم کنی پس نذار احساس کنم تنهام.
خدایا دعا میکنم برام روزهای خوب و شاد و آرومی را بیافرینی.

reza-1369
18th September 2012, 07:05 AM
خدایا خدایا دو روز است دل یکی رو شکوندم.نمی دانم چه حالی دارد چه میکند.آیا حرفها و دلایلم را باور کرده.نمی دانم نمیدانم.
کاش الان کنارم بود روی شانه های گرمش سر می گذاشتم اشک می ریختم اشکی که الان بخاطر اومیریزم.
باور کن نمی خواستم این طوری بشه نمی خواستم.امیدوارم حلالم کنی.

1=1+1
20th September 2012, 12:49 PM
خدایا خدایا دو روز است دل یکی رو شکوندم.نمی دانم چه حالی دارد چه میکند.آیا حرفها و دلایلم را باور کرده.نمی دانم نمیدانم.
کاش الان کنارم بود روی شانه های گرمش سر می گذاشتم اشک می ریختم اشکی که الان بخاطر اومیریزم.
باور کن نمی خواستم این طوری بشه نمی خواستم.امیدوارم حلالم کنی.

[khabalood][khabalood]

1=1+1
20th September 2012, 12:51 PM
خدایا مگه من هم قدتو هم که اینقد سر به سرم میزاری و امتحان میکنی [nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد