PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شاهکار کي‌روش و بازيکنان ميلياردي

mehrab123
11th September 2012, 09:27 PM
شاهکار کي‌روش و بازيکنان ميلياردي
اولين شکست تاريخ ايران مقابل لبنان
تيم ملي فوتبال ايران براي اولين بار در تاريخ خود مقابل لبنان شکست خورد.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00027962.jpg

ديدار تيم هاي لبنان و ايران در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام جهاني از ساعت 18:30 آغاز شد و با برتري يک بر صفر لبنان خاتمه يافت.

تيم لبنان در دقيقه 28 توسط رضا عنتر اولين گل بازي و اولين گل تاريخ فوتبال لبنان به ايران را به ثمر رساند تا اين مسئله روي بازيکنان ايران تاثير منفي بگذارد و آنها در ادامه مسابقه به جاي بازي منطقي به نمايش بدون برنامه و احساسي روي آورند.

حملاتي که از ايران در ادامه رقابت ها صورت گرفت هرگز جدي نبود و حتي تعويض هاي کي‌روش هم نتوانست کمکي به ايران کند. در دقايق پاياني توسط جواد نکونام مي توانستيم به گل برسيم اما اين فرصت ها از دست رفت.

در مجموع تيم ملي در اين بازي دور از انتظار ظاهر شد و به روند نااميد کننده خود با سرمربيگري کارلوس کي‌روش ادامه داد.

ايران با اين شکست علاوه بر اينکه اولين باخت تاريخ خود مقابل لبنان را تجربه کرد 3 امتياز حساس را از دست داد تا 4 امتيازي باقي بماند. لبنان هم که تا قبل از اين بازي يک امتياز داشت هم امتياز ايران شد.

تيم ايران با اين نتيجه کار خود را براي صعود به جام جهاني دشوار کرد.

داور در اين بازي از ايران به پژمان نوري و محمد نوري و از لبنان به محمد حيدر و عباس حسن و محمد شما کارت زرد نشان داد.

ترکيب ايران:

سيدمهدي رحمتي، حسين ماهيني، هادي عقيلي، پژمان منتظري، پژمان نوري( 46- احسان حاج صفي)، جواد نکونام ، علي کريمي، محمد نوري، محمدرضا خلعتبري(68-محمد غلامي)، مسعود شجاعي و کريم انصاي فرد(46-محمد قاضي)

mehrab123
11th September 2012, 09:32 PM
جشن و پايکوبي لبناني‌ها پس از پيروزي
تماشاگران لبناني در حالي که هنوز بازي ايران و لبنان به پايان نرسيده بود، اولين پيروزي خود در مسابقه‌هاي انتخابي جام جهاني را جشن گرفتند.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00941413.jpg

تماشاگران لبناني پس از اولين پيروزي تاريخ فوتبال خود مقابل ايران در حالي که به صعود کشورشان به جام جهاني اميدوار شدند، به جشن و پايکوبي پرداختند. حتي مسئولان فدراسيون فوتبال لبنان با حرکات خود از جايگاه ويژه ارزش اين پيروزي بزرگ را به تماشاگران‌شان يادآوري مي‌کردند.

در آن سوي ميدان مهدي محمد نبي و هادي آيت‌اللهي دو مقام ارشد فدراسيون فوتبال که در بيروت حاضرند، لحظات پاياني بازي را نظاره‌گر بودند.

همچنين تماشاگران ايراني که تا آخرين لحظات دست از تشويق تيم ملي برنداشتند، دقايق آخر بازي را کاملا نااميدانه تماشا کردند.

شرايط ورزشگاه بيروت در دقايق پاياني بازي به گونه‌اي بود که تمام لبناني‌ها به تشويق تيم ملي کشورشان مي‌پرداختند. البته آن‌ها به داور مسابقه که 5 دقيقه وقت اضافي اعلام کرده بود معترض بودند.

لبنان با پيروزي يک بر صفر مقابل ايران به اولين برد خود در مسابقات مقدماتي جام جهاني دست يافت و هم امتياز با ايران و قطر شد.

mamadshumakher
11th September 2012, 10:12 PM
گل کاشتن لبنانیا.

اینم از نتیجه ی هزینه هایی که برای فوتبال شد.
با این روند پیش بریم به زودی با اسپانیا رو به رو خواهیم شد

mehrab123
11th September 2012, 10:27 PM
گل کاشتن لبنانیا.

اینم از نتیجه ی هزینه هایی که برای فوتبال شد.
با این روند پیش بریم به زودی با اسپانیا رو به رو خواهیم شد

مربی ندارن بیچاره ها

mamadshumakher
11th September 2012, 10:35 PM
اخی.شدیدا دلم براشون سوخت.

اگه مربی داشتنا ...
مربی ندارن؟
هیچکدومشون هم تجربه بازی در تیم های بزرگ رو ندارند؟تو خارج از کشور تو تیمهای بزرگ بازی نکردن؟

تاحالا مربی خوب نداشتن؟تجربه ندارن؟

لبلان مربی خوب داره؟ فرض که داره؟بازیکن خوب زیاد داره؟تجربه های بازی با تیمهای بزرگ داره؟....

م.محسن
11th September 2012, 10:49 PM
جانان من اندوه لبنان کشت مارا
بشکست داغ تیم ملی پشت ما را

mehrab123
11th September 2012, 11:00 PM
اخی.شدیدا دلم براشون سوخت.

اگه مربی داشتنا ...
مربی ندارن؟
هیچکدومشون هم تجربه بازی در تیم های بزرگ رو ندارند؟تو خارج از کشور تو تیمهای بزرگ بازی نکردن؟

تاحالا مربی خوب نداشتن؟تجربه ندارن؟

لبلان مربی خوب داره؟ فرض که داره؟بازیکن خوب زیاد داره؟تجربه های بازی با تیمهای بزرگ داره؟....

عزیزم مسئله این نیست اگه تیم مربی داشت بازیکنان فیکسو وارد زمین میکرد ولی چی بگی....
مگه علی کریمی افتخاراتشو تو بایرن ندیدی. خوب الان جیکار کرد .....
من نمیفهمم مسعودی رو میندازه بازی که 2ساله پاش به توپ نخورده!
مهاجمان خخخخخخخخخخخوش اتیه و فیکس پرس پولیسم که زمین بود[khande]

خوب دیدی چندان حق باهات نیست. من از قبلم گفتم اگه سپاسی میرفت نتیجه برد بود.
بازیو دیدی همش چند دقیقه فشار اوردند......

mehrab123
11th September 2012, 11:01 PM
جانان من اندوه لبنان کشت مارا
بشکست داغ تیم ملی پشت ما را

اندوه کیروش کشت مارا
شکست پشت هرچی بازیکن فیکس مارا

mamadshumakher
11th September 2012, 11:15 PM
عزیزم مسئله این نیست اگه تیم مربی داشت بازیکنان فیکسو وارد زمین میکرد ولی چی بگی....
مگه علی کریمی افتخاراتشو تو بایرن ندیدی. خوب الان جیکار کرد .....
من نمیفهمم مسعودی رو میندازه بازی که 2ساله پاش به توپ نخورده!
مهاجمان خخخخخخخخخخخوش اتیه و فیکس پرس پولیسم که زمین بود[khande]

خوب دیدی چندان حق باهات نیست. من از قبلم گفتم اگه سپاسی میرفت نتیجه برد بود.
بازیو دیدی همش چند دقیقه فشار اوردند......

عزیزم ازین اسمایی که میگی من هیچی سر در نمیارم.به خودمم زحمت نمیدم فوتبالشونو ببینم.
من فقط یکی از بازیهای زمان اقای پروین و اقای روشن بود فکر کنم رو دیدم باید گفت اقای روشن چیزی از مسی کم نداشت.اون بازی با یکی از بزرگترین تیمهای دنیا بود که 0-1 اونا بردن.من هنوووووووووووووز تو حسرتم اون بازی کجا الان کجا.اون باخت از 1000تا برد برای من شیرین تر بود. اگه بحرین رو هم میبرد هیچ اتفاق خاصی نمیافتاد.چون کار خاصی نکرده بود.

mehrab123
11th September 2012, 11:52 PM
عزیزم ازین اسمایی که میگی من هیچی سر در نمیارم.به خودمم زحمت نمیدم فوتبالشونو ببینم.
من فقط یکی از بازیهای زمان اقای پروین و اقای روشن بود فکر کنم رو دیدم باید گفت اقای روشن چیزی از مسی کم نداشت.اون بازی با یکی از بزرگترین تیمهای دنیا بود که 0-1 اونا بردن.من هنوووووووووووووز تو حسرتم اون بازی کجا الان کجا.اون باخت از 1000تا برد برای من شیرین تر بود. اگه بحرین رو هم میبرد هیچ اتفاق خاصی نمیافتاد.چون کار خاصی نکرده بود.

بازیه با برزیل بود. بعدشم بازیکن اون موقع مثل فرشاد پیوس با پای اسیب دیده واسه تیمشون تو بازی جساس 2گل میزنه
اینا چی تا میخورن زمین میگن ای مامان

mamadshumakher
11th September 2012, 11:58 PM
نه برزیل نبود.یکی از تیمهای افریقایی بود.چون اسم سختی داشت یادم نی.اما خلاصه قدرت بدنی اونا کجا اینا کجا.

حرکات و سرعت و پاسکاری تند و تیز اونا کجا ...

mehrab123
12th September 2012, 12:04 AM
نه برزیل نبود.یکی از تیمهای افریقایی بود.چون اسم سختی داشت یادم نی.اما خلاصه قدرت بدنی اونا کجا اینا کجا.

حرکات و سرعت و پاسکاری تند و تیز اونا کجا ...

همون تیم برزیل قهرمان جهان اون موقع رو با نتیجه 1هیچ تو جام جهانی شکست داد

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد