PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظرشما آقایان چکار میکردن ؟

narma
10th September 2012, 11:31 AM
به نظرشما آقایان چکار میکردن ؟
http://www.irannaz.com/ax/download.jpg (http://www.irannaz.com)
بر بالای تپه ای در شهر وینسبرگ آلمان، قلعه ای قدیمی و بلند وجود دارد که مشرف بر شهر است. اهالی وینسبرگ افسانه ای جالب در مورد این قلعه دارند که بازگویی آن مایه مباهات و افتخارشان است:

افسانه حاکی از آن است که در قرن 15، لشکر دشمن این شهر را تصرف و قلعه را محاصره می کند.اهالی شهر از زن و مرد گرفته تا پیر و جوان، برای رهایی از چنگال مرگ به داخل قلعه پناه می برند.

فرمانده دشمن به قلعه پیام می فرستد که قبل از حمله ویران کننده خود حاضر است به زنان و کودکان اجازه دهد تا صحیح و سالم از قلعه خارج شده و پی کار خود روند.

پس از کمی مذاکره، فرمانده دشمن به خاطر رعایت آیین جوانمردی و بر اساس قول شرف، موافقت می کند که هر یک از زنان در بند، گرانبها ترین دارایی خود را نیز از قلعه خارج کند به شرطی که به تنهایی قادر به حمل آن باشد.

نا گفته پیداست که قیافه حیرت زده و سرشار از شگفتی فرمانده دشمن به هنگامی که هر یک از زنان شوهر خود را کول گرفته و از قلعه خارج می شدند بسیار تماشایی بود.

به نظرشما اگه قضیه بر عکس بود آقایان چکار میکردن ؟

Rez@ee
10th September 2012, 11:55 AM
اینو بهتره خود اقایون بگن.
ولی چون نظر همه رو خواستین من میگم اقایون از فرصت استفاده می کنن و برا همیشه خودشون رو راحت می کنن.

homeyra
10th September 2012, 12:09 PM
من فکر میکنم توی اون شرایط،مثل همین خانما رفتار میکردن..........البته ناگفته نماند که من خیلی خوشبینم[shaad]

م.محسن
10th September 2012, 12:35 PM
برای گرفتن جواب این سؤال میشه با ایام اعتکاف مراجعه کرد؛ اونجایی که آقایون با این که هنوز در مسجد باز نشده خانمشون رو به همراه وسایلشون میذارن دم مسجد و بعد مثل جت گازش رو میگیرن و میرن

مجتبی
10th September 2012, 12:45 PM
برای گرفتن جواب این سؤال میشه با ایام اعتکاف مراجعه کرد؛ اونجایی که آقایون با این که هنوز در مسجد باز نشده خانمشون رو به همراه وسایلشون میذارن دم مسجد و بعد مثل جت گازش رو میگیرن و میرن

بیخیال بابا...
من مطمئن هستم به وقتش آقایون از خانوم ها تو این کارا جلو میزنن...
انقدرها هم که شایعه شده ماها بد نیستیم...[labkhand]

shiny7
10th September 2012, 01:10 PM
بیخیال بابا...

شما جوون مردی و لایق...ولی تجربه ثابت کرده همه آقایون مثل شما فکر نمی کنن دوست عزیز!!!

narma
11th September 2012, 10:37 AM
بیخیال بابا...

شنیدین میگن آقایون ایرانی مثل سندرم داونن........البته با جنبه ها رو میگم[nishkhand][nishkhand][nishkhand]

reza-1369
11th September 2012, 10:46 AM
اینو بهتره خود اقایون بگن.
ولی چون نظر همه رو خواستین من میگم اقایون از فرصت استفاده می کنن و برا همیشه خودشون رو راحت می کنن.
ای قربون آدم چیز فهم[nishkhand][nishkhand]

homeyra
11th September 2012, 10:49 AM
ای قربون آدم چیز فهم[nishkhand][nishkhand]

حاقل یکم به فکر آدمای خوشبینی مثل من باشین که گفتم آقایونم همین کارارو میکردن[asabani] واقعا که...........[ghahr]

parichehr
11th September 2012, 10:55 AM
حاقل یکم به فکر آدمای خوشبینی مثل من باشین که گفتم آقایونم همین کارارو میکردن[asabani] واقعا که...........[ghahr]

عزیزم خوشبینی زیاد فایده نداره ایشون حرفی که اکثرا مخفی میکنن با صداقت گفت!!![sootzadan]

Gileva
11th September 2012, 02:37 PM
منم حدس میزنم اقایون هم همین کارو میکردن شک نداررم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد