PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاسخ کاملا علمی به مشکل ازدواج یک دختر زیبا

golden3
9th September 2012, 01:03 AM
http://www.rahkar.ir/upload/image/%D8%B9%DA%A9%D8%B3%20%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%20%D 8%AE%D9%88%D8%B4%DA%A9%D9%84.jpg

يك دختر خانم زيبا خطاب به رئيس شركت امريكائي ج پ مورگان نامه‌اي بدين مضمون نوشته است :

با صداقت تمام این نامه را می نویسم. من یک دختر زیبا 25 ساله هستم. و می خواهم با یک مرد با درآمد بالای 500.000 دلار ازدواج کنم. که این مبلغ برای زندگی در شهری مثل نیویورک توقع زیادی نیست.آيا شما خودتان ازدواج كرده‌ايد؟ من چگونه می توانم با مردی ثروتمند مثل شما ازدواج کنم؟ جوانان مجرد را کجا میتوان یافت؟ چه گروه سنی میتواند هدف من را برآورده سازد؟ معیار های انتخاب همسر شما چیست؟
امضا ، دختر زيبا

و اما جواب مدير شركت مورگان :
نامه شما را با شوق فراوان خواندم. احتمالا تعداد دخترانی که این سوالات را در ذهن دارند کم نیست .بگذارید به عنوان یک سرمایه گذار تحلیل خود از شرایط شما را ارائه دهم.
از دید یک انسان موفق در تجارت ازدواج با شما یک اشتباه محض است. به این دلیل که شما مبادله زیبایی با پول را در سر دارید در حالی که این یک معامله زیان بار است! دلیل آن هم بسیار ساده است؛ زیبایی شما با گذر زمان محو خواهد شد در حالی که پول من در حالت عادی کم که هیچ بیشتر هم خواهد شد بنابراین من یک سرمایه رو به رشد دارم و شما یک سرمایه از دست رفتنی .اگر ارزش تجارت افت كند عاقلانه نیست که آن را نگه داشت و باید در اولين فرصت آن را به ديگري واگذار كرد ازدواج با شما دارای چنین شرایطی است.
هر آدمي با درآمد بالا به احتمال فراوان نادان نيست ، ما فقط با امثال شما قرار مي‌گذاريم اما ازدواج نه. به شما پيشنهاد مي‌كنم كه قيد ازدواج با یک مرد پولدار را بزنيد ، بجاي آن ، شما خودتان مي‌توانيد با داشتن درآمد بالا در سال، پولدار شويد. مطمئن باشید که شانس پولدار شدن شما به این روش بسیار بیشتر از این خواهد بود كه يك پولدار احمق را پيدا كنيد.اميدوارم اين پاسخ كمكتان كند.
امضا رئيس شركت مورگان
rahkar.ir

بلدرچین
9th September 2012, 02:11 PM
اجی این متن رو سانسور کرده بودی؟نامفهوم بودا.
اما ازاقای مورگان خوشم اومد حرفای قشنگی زده...
مرسی اجی[golrooz][soal]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد