PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۵ سوال مهم که هر روز باید از خودتان بپرسید

ماری مریم
6th September 2012, 09:46 PM
سعی کنید این سوالات را در انتهای هر روز از خودتان بپرسید. اینکار به شما کمک می‌کند فردی بهتر و موفق‌تر شوید.

http://www.alamto.com/wp-content/uploads/2012/09/956717111.jpg

۱٫ بهترین اتفاقی که امروز برایم افتاد چه بود؟
چه اتفاقی باعث شد احساس غرور، شادی، یا قدرشناسی کنید؟ آیا امروز حتی برای لحظه‌ای احساس لذت و موفقیت کردید؟
برای لحظه‌ای دوباره آن احساس را در خودتان زنده کنید. ما لحظات اینچنینی بیشتری در زندگیمان نیاز داریم، به همین خاطر بهتر است که به چیزهای مثبت فکر کنیم. خیلی وقت‌ها اتفاقات خوب را نادیده می‌گیریم. اما نباید اینطور باشد، باید از آنها نهایت لذت را برده و قدردانشان باشیم. این سوال کمک می‌کند، مثبت، شاد و قدرشناس باشیم.
۲٫ چه کاری را می‌توانستم بهتر انجام دهم؟
از تجربیات امروزتان چه درسی می‌توانید بگیرید؟ چه اشتباهی مرتکب شدید که باید در آینده از آن جلوگیری کنید؟ چطور می‌توانستید یک موقعیت گفتگو را بهتر انجام دهید؟ به راه‌هایی فکر کنید که این مسئله را در آینده بهبود بخشید.
۳٫ مهمترین کاری که فردا باید انجام دهم چیست؟
کدام کار است که به تنهایی اهمیت زیادی دارد و تفاوت زیادی در روز من ایجاد خواهد کرد؟ اگر برنامه روزانه دارید، مطمئناً این کار باید در آن نوشته شده باشد–و احتمالاً در راس آن لیست. به این فکر کنید که چطور اول صبح آن کار را به اتمام برسانید. این سوال کمکتان می‌کند روی کارهای مهم روزانه خود متمرکز شوید.
۴٫ چه کار جدیدی را فردا می‌توانم امتحان کنم؟
زندگی سفری اکتشافی است. در هر سنی هم که باشیم، باید هر روز یک کار جدید را امتحان کنیم. فردا چه تجربه جدیدی می‌توانید داشته باشید؟
۵٫ مهمترین فردی که در زندگی من وجود دارد کیست و چه کاری برای او انجام می‌دهم؟
روی کسی که دوست دارید—همسرتان، فرزندتان، والدین یا هر کس دیگر—متمرکز شوید. آیا به آنها گفته‌اید یا نشان داده‌اید که چقدر برایتان اهمیت دارند؟ فردا چه کاری می‌توانید برای کمک کردن، شاد کردن و یا غافلگیر کردن آنها انجام دهید؟ ما خیلی وقت‌ها آنقدر مشغول می‌شویم که عزیزانمان را فراموش می‌کنیم. این سوال باعث می‌شود دوباره به آنها بپردازید.
همین. ۵ سوال ساده اما مهم که می‌تواند کمکتان کند زندگیتان را بهتر کنید. سعی کنید هر شب قبل از خواب این سوالات را از خودتان بپرسید.

mehrab123
6th September 2012, 09:50 PM
از ارسال های تاثیر گذارت سپاسگذارم [golrooz]مریم[golrooz]

Gileva
6th September 2012, 10:14 PM
ممنون[golrooz]
[golrooz]دقیقا سوال 1و3 رو من همیشه از خودم می پرسم[nishkhand]

BaAaroOoN
6th September 2012, 10:20 PM
آخه همیشه اونقدر ها هم نشون دادن محبت به اونیکه برامون اهمیت داره ساده نیست
حالا غرور میخاد باشه یا هرچی
منظورم فقط همسر یا والدین نیستاااا
مثلا میخایم به دوستمون نشون بدیم که دوسش داریم باید چکار کنیم؟
مثلا هرچی میگه گوش بدیم؟[tafakor]اینطوریکه پر رو میشه!!!![nishkhand]یا اینکه مثلا میگه میخاد بره خرید با اون حال که "اصلا "خرید رفتن رو دوست نداریم و برامون خسته کننده س [khastegi]باهاش بریم؟[tafakor]...
آخه تا حدی ابراز علاقه به یه دوست 1کم مضحکه!!!!البته بد برداشت نشه هااااا
منظورم دوست همجنس خودمه[labkhand]

shiny7
6th September 2012, 11:39 PM
مرسی ماری عزیز!!فوق العده بود!حتما به کار می برمش.اما به قول دوستمون گاهی انجام دادن این کارا سخته و نمی شه به طور کامل انجامشون داد!
واقعا همه چیز تو این دنیا نسبیه...

ستاره ي شب
6th September 2012, 11:46 PM
من واقعا به اين افكار اعتقاد دارم . خوشحالم از اينكه در جمع افراد خوش بين به آينده هستم .

سمانه بیات
7th September 2012, 12:45 AM
گاهی ما خیلی چیزارو می دونیم ولی فراموش می کنیم و یا بهتر بگم بهش بی توجه میشیم و خوندنه این مطالب باعث یادآوری میشه.ممنون که هر از چندگاهی با مطالب تاثیرگذارتون ما رو متوجه خودمون واطرافمون می کنین.[golrooz]

SaSaMc2
7th September 2012, 07:28 AM

يه دستور حرفه اي رو توي اتوكد ياد گرفتم...

زودتر بخوابم...

شاسي روبات رو كلاف بندي كنم...

اين مجله اي كه امروز خريدم بخونم...

خودمم...برم حموم تا كپك نزده...[cheshmak]

باستان شناس
7th September 2012, 11:07 AM

قراردادای خوبی با دانشگاه برا ترم بعد تو دانشگاه بستم با روزهایی دلخواه خودم[cheshmak]

یک مقاله رو نوشتم در مورد ساسانی خیلی البته هول ...باید بیشتر دقت میکنم و فردا بیشتر روش کار میکنم

کمک به خواهر همسرم برای جمع آوری وسایلش برای اینکه میخوات بره ی سفر خیلی خیلی دور [negaran]

نوشتن ی مقاله جدید در مورد ساسانی و اشکانی

کیان و همسرم ...باید امروز رو خیلی خیلی اونا رو خوشحال کنم چون عمه و خواهرشون میخوات بره ی سفر خیلی دور

meys@m
7th September 2012, 12:10 PM
سعی کنید این سوالات را در انتهای هر روز از خودتان بپرسید. اینکار به شما کمک می‌کند فردی بهتر و موفق‌تر شوید.

http://www.alamto.com/wp-content/uploads/2012/09/956717111.jpg

چه اتفاقی باعث شد احساس غرور، شادی، یا قدرشناسی کنید؟ آیا امروز حتی برای لحظه‌ای احساس لذت و موفقیت کردید؟
برای لحظه‌ای دوباره آن احساس را در خودتان زنده کنید. ما لحظات اینچنینی بیشتری در زندگیمان نیاز داریم، به همین خاطر بهتر است که به چیزهای مثبت فکر کنیم. خیلی وقت‌ها اتفاقات خوب را نادیده می‌گیریم. اما نباید اینطور باشد، باید از آنها نهایت لذت را برده و قدردانشان باشیم. این سوال کمک می‌کند، مثبت، شاد و قدرشناس باشیم.
از تجربیات امروزتان چه درسی می‌توانید بگیرید؟ چه اشتباهی مرتکب شدید که باید در آینده از آن جلوگیری کنید؟ چطور می‌توانستید یک موقعیت گفتگو را بهتر انجام دهید؟ به راه‌هایی فکر کنید که این مسئله را در آینده بهبود بخشید.
کدام کار است که به تنهایی اهمیت زیادی دارد و تفاوت زیادی در روز من ایجاد خواهد کرد؟ اگر برنامه روزانه دارید، مطمئناً این کار باید در آن نوشته شده باشد–و احتمالاً در راس آن لیست. به این فکر کنید که چطور اول صبح آن کار را به اتمام برسانید. این سوال کمکتان می‌کند روی کارهای مهم روزانه خود متمرکز شوید.
زندگی سفری اکتشافی است. در هر سنی هم که باشیم، باید هر روز یک کار جدید را امتحان کنیم. فردا چه تجربه جدیدی می‌توانید داشته باشید؟
روی کسی که دوست دارید—همسرتان، فرزندتان، والدین یا هر کس دیگر—متمرکز شوید. آیا به آنها گفته‌اید یا نشان داده‌اید که چقدر برایتان اهمیت دارند؟ فردا چه کاری می‌توانید برای کمک کردن، شاد کردن و یا غافلگیر کردن آنها انجام دهید؟ ما خیلی وقت‌ها آنقدر مشغول می‌شویم که عزیزانمان را فراموش می‌کنیم. این سوال باعث می‌شود دوباره به آنها بپردازید.
همین. ۵ سوال ساده اما مهم که می‌تواند کمکتان کند زندگیتان را بهتر کنید. سعی کنید هر شب قبل از خواب این سوالات را از خودتان بپرسید.
ای کاش حداقل منبع رو می زدید تا حداقل انگیزه ای برای نوشتن داشتم.........با این بازدیدی که در سایتم می بینم دست و دلم به نوشتن نمیره.........البته بازم خوشحالم که مطلبم تونسته کمی برای دوستای گل هم باشگاهیم مفید بوده باشه.

اینم لینک اصلی مطلب http://movafaghonline.ir/?p=367

و لینک مطلبی که خودم تو باشگاه ایجاد کرده بودم http://www.njavan.com/forum/showthread.php?130372-%DB%B5-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%85%D9%87%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%87%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%BE%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF!

به هر حال از دوستای گلم و ماری مریم عزیز ممنون.[golrooz][golrooz]

یاسمن . د.ه
7th September 2012, 05:57 PM
ممنون من بعضی روزا میپرسم

بلدرچین
7th September 2012, 05:58 PM
اگه ما توی اون روز اشتباهی کنیم و بعدا بپرسیم چرا اینجور چرا اونجور،فکرمون شدید درگیر میشه و نمیتونیم فرداش کارهای جدید رو شروع کنیم چون مغزمون درگیره روز قبله.

narma
8th September 2012, 10:29 AM
ممنونم زیبا بود...خیلی هم تاثیر داره....[golrooz][golrooz]

davoud13
15th September 2012, 12:09 PM
سلام

ممنون مفید بود.ولی این موضوع مثل سیگار کشیدنه میدونیم بده ولی میکشیم دقیقا به خاطر ضررش و این کارم مفیده ولی برای کسی که بخواد فردایی داشته باشه.یا حداقل یه بهانه کوچیک.

sharifi92
22nd October 2012, 09:11 AM
سلام و ممنون از دعوتتون ... واقعا سوالهای خوب و جالبی هستن که اگه واقعا آدم کلاه سر خودش نزاره و از خودش بپرسه دنیامون دنیای قشنگی میشه...
بازم ممنون

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد