poune
4th September 2012, 11:50 PM
http://s3.picofile.com/file/7490191391/effective_weight_loss_diet.jpg
با رژیم و ورزش میتوانید مقدار تری گلیسیرید را تصحیح فرمایید. اول باید برنامه غذایی خود را تصحیح نمایید پس:
مصرف شکلات، قند و شکر، شیرینیها، پایها و کلوچهها و کیکها، نوشابهها، دسرهای شیرین، شیرینیها، شکلات، کیک، کلوچه، آب نبات، آدامس، آب میوههای مصنوعی، ژله، کرم کارامل و... که همگی دارای قند هستند را محدود کنید.
شکر و غذاهایی که با آرد سفید پخت میشود، میتوانند باعث افزایش ناگهانی تولید انسولین شده و در نهایت تری گلیسرید را بالا ببرد. به طور کلی بهتر است که در مصرف کربوهیدراتها زیاده روی نشود.
حتی اگر در مصرف قندهای ساده که به طور طبیعی در مواد غذایی وجود دارند، همچون قند میوهها، زیاده روی شود، میتواند میزان تری گلیسرید را افزایش دهد.
هنگام خرید مواد غذایی، اگر برچسب غذایی داشت، آن را بخوانید. در بین مواد طعم دهنده و شیرین کننده، هر کدام به پسوند «اوز» (ose) یا «اول» (ol) ختم میشد، احتمالاً نشان دهندهٔ نوعی قند است.
به جای غذاهای سرخ شده، از کباب شده استفاده کنید. چربیهای اضافی را از خوراکها و غذاهای گوشتی حذف کنید. بجای لبنبات پر چرب از انواع کم چربی استفاده کنید. سعی کنید به جای خامه از ماست کم چربی استفاده کنید.
از قسمتهای کم چرب گوشت استفاده کنید و تمام چربیهای قابل رویت را جدا کنید و از مرغ و ماهی بیشتر از گوشت قرمز استفاده کنید. به هیچ عنوان الکل ننوشید، زیرا الکل خیلی سریع مقدار تری گلیسرید خون را افزایش میدهد.
به یاد داشته باشید مقدار نان برنج و سیب زمینی زل حساب شده مصرف کنید چرا که این مواد به راحتی یه تری گلیسیرید تبدیل میشود. غذاهای غنی از فیبر مثلانواع لوبیا، عدس و سیزیجات را بیشتر مصرف کنید. باید به خاطر داشت که اگر شما اضافه وزن دارید و مقدار تری گلیسریدخونتان بالاست کاهش وزن میتواند به پایین آوردن آن کمک کند.
پانوشت:
متن از خانم شهزاد محمدیان - کارشناس ارشد تغذیه
منبع: مجله اینترنتی رویش
با رژیم و ورزش میتوانید مقدار تری گلیسیرید را تصحیح فرمایید. اول باید برنامه غذایی خود را تصحیح نمایید پس:
مصرف شکلات، قند و شکر، شیرینیها، پایها و کلوچهها و کیکها، نوشابهها، دسرهای شیرین، شیرینیها، شکلات، کیک، کلوچه، آب نبات، آدامس، آب میوههای مصنوعی، ژله، کرم کارامل و... که همگی دارای قند هستند را محدود کنید.
شکر و غذاهایی که با آرد سفید پخت میشود، میتوانند باعث افزایش ناگهانی تولید انسولین شده و در نهایت تری گلیسرید را بالا ببرد. به طور کلی بهتر است که در مصرف کربوهیدراتها زیاده روی نشود.
حتی اگر در مصرف قندهای ساده که به طور طبیعی در مواد غذایی وجود دارند، همچون قند میوهها، زیاده روی شود، میتواند میزان تری گلیسرید را افزایش دهد.
هنگام خرید مواد غذایی، اگر برچسب غذایی داشت، آن را بخوانید. در بین مواد طعم دهنده و شیرین کننده، هر کدام به پسوند «اوز» (ose) یا «اول» (ol) ختم میشد، احتمالاً نشان دهندهٔ نوعی قند است.
به جای غذاهای سرخ شده، از کباب شده استفاده کنید. چربیهای اضافی را از خوراکها و غذاهای گوشتی حذف کنید. بجای لبنبات پر چرب از انواع کم چربی استفاده کنید. سعی کنید به جای خامه از ماست کم چربی استفاده کنید.
از قسمتهای کم چرب گوشت استفاده کنید و تمام چربیهای قابل رویت را جدا کنید و از مرغ و ماهی بیشتر از گوشت قرمز استفاده کنید. به هیچ عنوان الکل ننوشید، زیرا الکل خیلی سریع مقدار تری گلیسرید خون را افزایش میدهد.
به یاد داشته باشید مقدار نان برنج و سیب زمینی زل حساب شده مصرف کنید چرا که این مواد به راحتی یه تری گلیسیرید تبدیل میشود. غذاهای غنی از فیبر مثلانواع لوبیا، عدس و سیزیجات را بیشتر مصرف کنید. باید به خاطر داشت که اگر شما اضافه وزن دارید و مقدار تری گلیسریدخونتان بالاست کاهش وزن میتواند به پایین آوردن آن کمک کند.
پانوشت:
متن از خانم شهزاد محمدیان - کارشناس ارشد تغذیه
منبع: مجله اینترنتی رویش