بلدرچین
4th September 2012, 10:17 PM
مصرفکنجد، خستگي فکري را کاهش ميدهد
دانه کنجد داراي موادمعدني مانند مس، منيزيم، کلسيم، آلومينيوم، کروم، کلرورسديم، سيليس، آهن، فسفر،نيکل و ماده پروتئيني مهم ليزين، هورمون نباتي، چربي و 60 درصد روغن ميباشد.
چنانچه هنگام خواندن کتاباحساس خستگي کرديد، کافي است مقداري کنجد بو داده ميل کنيد تا خستگي شما برطرفشود. همچنين دانش آموزان و دانشجويان ميتوانند در شبهاي امتحان از اين اکسيربسيار مفيد استفاده كنند.
ليستين اين گياه يک نوعچربي حاوي فسفر است که وجود آن براي اعصاب و نسوج بسيار ضروري است و مغز و غدد بدنانسان نياز زيادي به آن دارند. حتي تقويت حافظه انسان نيز نياز زيادي به اين مادهدارد.
مقدار خوراک طبي كنجدبراي هر نفر 15 گرم است، اما در خوردن آن نبايد زياده روي شود، زيرا ديرهضم بوده وباعث خارش، بد بويي دهان و سردرد ميشوند. خنثي کننده زيانهاي احتمالي آن عسل ويا بو دادن آن قبل از خوردن است.
دانه کنجد داراي موادمعدني مانند مس، منيزيم، کلسيم، آلومينيوم، کروم، کلرورسديم، سيليس، آهن، فسفر،نيکل و ماده پروتئيني مهم ليزين، هورمون نباتي، چربي و 60 درصد روغن ميباشد.
چنانچه هنگام خواندن کتاباحساس خستگي کرديد، کافي است مقداري کنجد بو داده ميل کنيد تا خستگي شما برطرفشود. همچنين دانش آموزان و دانشجويان ميتوانند در شبهاي امتحان از اين اکسيربسيار مفيد استفاده كنند.
ليستين اين گياه يک نوعچربي حاوي فسفر است که وجود آن براي اعصاب و نسوج بسيار ضروري است و مغز و غدد بدنانسان نياز زيادي به آن دارند. حتي تقويت حافظه انسان نيز نياز زيادي به اين مادهدارد.
مقدار خوراک طبي كنجدبراي هر نفر 15 گرم است، اما در خوردن آن نبايد زياده روي شود، زيرا ديرهضم بوده وباعث خارش، بد بويي دهان و سردرد ميشوند. خنثي کننده زيانهاي احتمالي آن عسل ويا بو دادن آن قبل از خوردن است.