PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنسرو نوزاد مرده انسان در چین !

باستان شناس
4th September 2012, 01:48 PM
از این چشم بادامی های هر چیزی شینده بودیم که این هم بهش اضافه شد.

در چین رستورانی وجود دارد که در آن نوزاد های مرده ی انسان سرو می شود.

در واقع همان رستوران آدم خواری !

البته در کنار سوسک و مورچه و سنجاقک و ....هم فقط آدم نمیخوردن که الان رستورانش در چین افتتاح شد !

http://www.pic.tooptarinha.com/images/ylmddy84c0j8nvqbxqz.jpg
http://www.pic.tooptarinha.com/images/5jythe0t8nil5wc1f35u.jpg
http://www.pic.tooptarinha.com/images/qmzyszb1p8476een03ib.jpg

http://www.pic.tooptarinha.com/images/niw8jz7tf108qz95k1mv.jpg

باستان شناس
4th September 2012, 01:49 PM
http://www.pic.tooptarinha.com/images/1xrv2omhdxr2g6k2d4.jpg
http://www.pic.tooptarinha.com/images/ai3lpibt98h25t6fbhui.jpg
http://www.pic.tooptarinha.com/images/br2yauznwi766xirvnx.jpg

باستان شناس
4th September 2012, 01:52 PM
http://www.pic.tooptarinha.com/images/y5ax6xfe53uggojash44.jpg

saamaaneh
4th September 2012, 02:02 PM
اینا چیزی به اسم مزاج دارن، کلا یکی به من بگه اینا چی نخوردن تا حالا ؟ [tahavoo]

باستان شناس
4th September 2012, 02:14 PM
به هر حال غیر از کراهات دیدن ...باید دید وجدان چی در بین آنها دیده میشه ؟

ایا از گرسنگی رو اوردن به گوشت انسان مرده و یا تنوع غذایی حشرات براشون کم هست ؟

ولی این عمل در دین های الهی اسلام و یهود و مسیحیت کراهت دارد و غیر شرعی ....

ولی در دین برهمایی و بودایی که دین مردم چین هست رو مسله اش رو نمیدونم ...

ولی غیر از دین و وجدان ....چطور میتونه شاید حتی نوازد خود اون فرد باشد [nadidan]

meys@m
4th September 2012, 02:15 PM
[nadidan][nadidan][nadidan]
خدایا همه رو به راه راست هدایت کن.[golrooz]

ماه آفرید
4th September 2012, 02:20 PM
چندش اور است...این چه جورش است؟؟؟فکر کنم چند سال دیگه یا نه همین امروز فردا دست و پای خودشان را هم بخورند[tahavoo]

محسن آزماینده
4th September 2012, 02:33 PM
دستور پخت ندادن؟؟؟؟

discover
4th September 2012, 03:02 PM
من فقط با فک کردن بهش ...[tahavoo][tahavoo]
یعنی چه حسی نسبت به خوردنش دارن؟؟

شه پری
4th September 2012, 03:41 PM
بابا حالمون رو بهم زدین....
چیه اینا رو نشون میدین....[tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo]

shiny7
4th September 2012, 04:37 PM
جیگرم بالا اومد این دیگه چیه!!!!آدم از گشنگی بمیره لب ب این چیزا نزنه!!!!........ببخشید.....فکر کنم باید برم.....دست شویی!!!!!!.............[tahavoo]

yasaman hedayati
4th September 2012, 04:48 PM
دکتر توروخدا منو به این تاپیکا دعوت نکن....
تا 3 روز آینده تصویرش جلو چشمه حالا[negaran]

BaAaroOoN
4th September 2012, 05:15 PM
حالا جدا از اینایی که میگید که نمیدونم چندش آوره و این حرفااااا.....که اینا وجدان دارن یا نه.....
من به جنبه های دیگه ای از این قضیه فک میکنم!
اینکه اگه از من بپرسن که:اگه بین آمریکا و چین جنگ در بگیره،پیروز احتمالی کیه؟
میگم:100%چین!!!!
چون هیچ وقت دچار قحطی نمیشه و از گرسنگی نمیمیرن مردمش!در هرشرایطی بی غذا نمیمونن مردمش[khande]و این مهمترین عامل پیروزی شونه[tafakor]

BaAaroOoN
4th September 2012, 05:22 PM
البته اینم اضافه کنم که برای کسایی مث چینی ها که بعضیاشون هنوزم مرده هاشونو میسوزونن به صرفه تره تا به جای سوزوندن اجسادشون (که مجبورن 1 خرج اضافه ای هم بابت تهیه ی ابزار لازم جهت سوزوندن بکنن[nishkhand]چقد لفظ قلم گفتم!!!)اونا رو به قیمت خوبی بفروشن و پولشونو زنده کنن[nishkhand]
عجب کاسبی پر سودی!!![tamaa][nishkhand]

علی محمد همتی
4th September 2012, 06:37 PM
باید تو افکارشون قضاوت کرد.ولی من که درست نمی دونم.

م.محسن
4th September 2012, 07:53 PM
یعنی هیچ حس خاصی از اینکه همنوع خودشون رو دارن میخورن تو وجودشون ایجاد نمیشه؟!!

shiny7
4th September 2012, 08:44 PM
یعنی هیچ حس خاصی از اینکه همنوع خودشون رو دارن میخورن تو وجودشون ایجاد نمیشه؟!!

اگه حس داشتن که نمی شستن اینا رو با لذت بخورن!!!!![tahavoo]

زهرا قربانی
4th September 2012, 09:33 PM
واقعا کار انسان ها و اخلاقیات به کجا کشیده؟
به این میگن هم نوع خواری یا همون کلمه بهتر آدم خواری

بلدرچین
4th September 2012, 09:58 PM
حالم بهم خورد اه اه اه اینا دیگه دارن شورشو در میارنا...چینیا واقعا احمقن و خرافاتی.
توی جنگ های قدیم وقتی یک نفرو میکشتن مغزشو میخوردن تا اطلاعات مقتول بره توی مغزشون...[taajob]

*elman*
4th September 2012, 11:12 PM
من که پایم[nishkhand] فقط سرمایه ی اولیه از کی باشه؟!؟!؟![nishkhand]
شما هم باید جنین پیدا کنینا[khande]

من آخه از کجا برم گدایی چنین ؟[negaran][khejalat] یه چیزی گفتم خودم توش موندم اصلا منم می آم تو گروه تست

این و .......!!!!

http://mehdih.persiangig.com/image/blog/golestan-award.jpg

saamaaneh
4th September 2012, 11:32 PM
من آخه از کجا برم گدایی چنین ؟[negaran][khejalat] یه چیزی گفتم خودم توش موندم اصلا منم می آم تو گروه تست

این و .......!!!!

http://mehdih.persiangig.com/image/blog/golestan-award.jpg

این عکس تو ایرانه، جنین سقط شده رو انداختن کنار جوب بازم هست من دیدم.

همه اینها یعنی اینکه وقتی وجدان و انسانیت در کار نباشه ایران و چین فرقی نداره انسان میشه یه حیون بلکه از اونم پست تر!

ساناز فرهیدوش
4th September 2012, 11:54 PM
این تو میل من بود . این ها ادم خوار هستند . دقیقا نمیدونم چی باید گفت . فقط این یادم میاد که ان هنگامی که انسان از یاد خدا غافل می شود و خداوند مهر خاموشی بر دل و زبان ان ها می زند از خود بیگانه می شوند چه برسد خدای خود !

شان و منزلت را در هر حال باید در نظر گرفت .دور از جون ادمیزاد دارن بازیافت می کنند هرچیزی رو .

ab.bb
5th September 2012, 04:33 PM
خبرش رو چند سال پیش خونده بودم ، خیلی غذای گرون قیمتی هست. البته به غیر از جنین، جفت رو هم میخورن .اعتقادشون بر اینه که قوای جنسی رو زیاد میکنه.

چکامه91
5th September 2012, 11:05 PM
"ما همگی به سوی خدا باز می گردیم"!

"بنده ی من، مرا پیروی کن تا همچون خویشت سازم"

"من خواستم جانشینی در زمین خلق کنم"

"آدم که ساخته و پرداخته شد، من روح خویش را در او دمیدم"

"انسان را خدا بر گونه ی خویش آفرید"....

این سخنان گواهی می دهند که در انسان خدا نهفته است....

"خدایا! ما چگونه زیسته ایم"؟!

"این انسان، این بشر؛ چه کرده است که هر روز پشت به تو گام برمی دارد"...؟!

"چگونه می شود که پایش در این مسیر نمی لغزد و هر روز بی شرمانه تر دور میشود..."؟!

خدایا در برابر هر آنچه انسان ماندن را به تباهی می کشاند، ما را با نداشتن و نخواستن، رویین تن کن...

kahrupay
7th September 2012, 05:08 PM
ابلهانِ بی شعورِ......
اینا واقعا آدمن؟؟؟؟
حالم از هرچی نژاد چینیه به هم خورد.
لابد کارشون به جایی می رسه که همدیگه رو live می خورن!

reza-1369
16th October 2012, 11:48 AM
سرو سوپ مخصوص درچین با طعم نوزاد انسان http://qaemajardabil.persiangig.com/image/mostanadha/koodak/image003.jpg

اعوذبالله من الشیطان الرجیم ... استغفرالله ربی و اتوب الیه
ضمن عذرخواهی از شما بزرگواران برای درج این مقاله ...
گاهی لازم است برای تذکر برای مدعیان حقوق بشر و همچنین پیروان شیطان همچین مطالبی را عنوان کرد ... امید آن داریم تا احقاق حق مظلومان جهان به ید با برکت آقا صاحب العصر والزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ما هم به وظیفه خود عملی کرده باشیم... یا حق
این حقیقت قرن 21، شرم بر این انسانها، خواهش می کنم این لینک رو بدین همه بخونن تا بفهمن تو چه دنیای کثیفی زندگی می کنن
این یه داستان واقعیه از یه مقاله علمی تکان دهنده ای که تو چین منتشر شده، به همراه این خبر چند عکس نیز آمده است
تو ایالت کانتون چین (یا تو کشور چین)، سوپ گیاهی به همراه گوشت نوزاد سرو میشه که تبلیغ زیادی کردند که سلامتی و میل جنسی رو به طرز عجیبی بهبود می بخشه

قیمت سوپ 4000 دلاره حدودا و یک کارخونه دار تو مصاحبه ای که کرده گفته تاثیر این سوپ خوشمزه رو به عینه دیده!

این سوپ ترکیبی از مغذی ترین گیاهان، گوشت مرغ و جنین سالم انسانه که 8 ساعت آب پز یا بخارپز میشه!

این کارخونه دار 62 ساله با همسر دومش که 19 سالش بود بعد دو هفته باز واسه سرو سوپ اومده بود و راضی بود از اینکه تونسته تو این دو هفته هر روز با همسرانش --- داشته باشه!

یه روز زن و شوهری که دو دختر داشتند وبچه سومشون که جنین 5 ماهه بود و دختر تشخیص داده شده بود رو سقط کرده بودن اومده بودن واسه فروش!

قیمت این جنین 2000 دلاره، اگه کسی حاضر به فروش جنین مرده نشه، جفت جنین (اونایی که کمی مطالعه دارن، میدونن جفت جنین چیه) هم خریداری میشه، اما فقط 200 دلار

توضیح : این سوپ تندرستی در واقع یه هشدار جدی و یه پشت پا به بشریته

خواستگاه فعلی این حادثه چینه، عامل اصلی اینجور پدیده ها قانون تک فرزندیه، پولداراشون بچه پسر دوست دارن و فقیراشون دوست دارن حالا که دخترشون رو مجبورن سقط کنن به یه پولی برسن

http://qaemajardabil.persiangig.com/image/mostanadha/koodak/image001.jpg

http://qaemajardabil.persiangig.com/image/mostanadha/koodak/image002.jpghttp://qaemajardabil.persiangig.com/image/mostanadha/koodak/image004.jpghttp://qaemajardabil.persiangig.com/image/mostanadha/koodak/image003.jpg
http://qaemajardabil.persiangig.com/image/mostanadha/koodak/image005.jpghttp://qaemajardabil.persiangig.com/image/mostanadha/koodak/image006.jpghttp://qaemajardabil.persiangig.com/image/mostanadha/koodak/image007.jpghttp://qaemajardabil.persiangig.com/image/mostanadha/koodak/image008.jpghttp://qaemajardabil.persiangig.com/image/mostanadha/koodak/image009.jpg

هنوز داریم به انسان بودن خودمون افتخار می كنیم؟
حالا هی جنس چینی بخریم و به پیشرفت وحشیت و حیوانیت چینی ها کمک کنیم..؟

reza-1369
16th October 2012, 12:13 PM
1

mohade3 taqaV
16th October 2012, 12:33 PM
بعد میان در مورد عدم رعایت حقوق بشر تو ایران نظر میدن !!! [soal]
اول باید برن کشور خودشون رو درست کنند با این کارایی که میکنند و این آشغالایی که می خورن !

آسمان آبی2020
16th October 2012, 12:47 PM
فک کنم مزه کله پاچه بده.شایدم خوشمزه تره[tafakor][tahavoo]

زهرا قربانی
16th October 2012, 02:35 PM
آدم گریش میگیره[negaran][gerye]
واقعا چه طوری دلشون میاد اینارو بخورن؟[taajob][gerye]

شه پری
16th October 2012, 02:44 PM
واقعا متاسفم برای شما و این مطلبی که گذاشتید...
دعوت میزنید ...بعد نمیزنید موضوع چیه...بعد مینویسید که کسایی که حالشون بهم میخوره نیان تو....
پس چرا دعوت به موضوع زیدی؟
متاسفم..

reza-1369
16th October 2012, 02:50 PM
واقعا متاسفم برای شما و این مطلبی که گذاشتید...
دعوت میزنید ...بعد نمیزنید موضوع چیه...بعد مینویسید که کسایی که حالشون بهم میخوره نیان تو....
پس چرا دعوت به موضوع زیدی؟
متاسفم..
نوشتم پایین ..بخون..نشد بیشتر کم کنم(یعنی چی؟)میتونستی نیای.کسی مجبورت کرده بود.
افرین امتیازم که می تونی کم کنی.

A S L A N
16th October 2012, 02:52 PM
بعد میان در مورد عدم رعایت حقوق بشر تو ایران نظر میدن !!! [soal]
اول باید برن کشور خودشون رو درست کنند با این کارایی که میکنند و این آشغالایی که می خورن !

دوست عزیز توجه کنید که جنین مرده ،بشر محسوب نمیشه که حقوق داشته باشد.توی کشوری که 1.5 میلیارد جمعیت دارد،داشتن 2 فرزند برای هر خانواده نقض حقوق بشر محسوب می شود.

توجه داشته باشید که ما نمیتوانیم در مورد مردمی از جنس دیگر،محیط دیگر،فرهنگ دیگر و ده ها مورد دیگری که با ما تفاوت دارند،حرف بزنیم،قضاوت کنیم ومحکوم کنیم

91star
16th October 2012, 02:53 PM
باید این سوپ رو بدن به مادر نوزاد تا بخورش ...

Rez@ee
16th October 2012, 02:58 PM
جالبه منم این خبر رو خونده بودم:
مشرق، رسانه‌های چینی از دستگیری مردی آدمخوار خبر دادند که علاوه بر خوردن گوشت قربانیانش بقیه آن را در بازار به جای گوشت بوقلمون فروخته و چشمانشان را در شیشه‌های الکل به یادگار نگه می‌داشت.

"ژانگ یونگ مینگ" ۵۶ ساله ، یک مرد روستایی ساکن استان یونان در جنوب غربی چین اواخر ماه آوریل و در چارچوب تحقیقات در مورد قتل یک جوان ۱۹ ساله توسط پلیس دستگیر شد.

پلیس در بازرسی خانه این مرد تلفن همراه و کارت بانکی جوان مقتول را کشف کرده است، در عین حال مأموران پلیس در بازرسی بیشتر خانه ژانگ بقایای اجسادی را که قطعه قطعه شده بودند پیدا کرده‌اند.

اخیراً ۱۷ نفر در این ناحیه مفقود شده‌اند که برخی از آنها در فاصله چند صد متری خانه ژانگ سکونت داشته‌اند.
اول نیوز

A S L A N
16th October 2012, 03:00 PM
جالبه منم این خبر رو خونده بودم:
مشرق، رسانه‌های چینی از دستگیری مردی آدمخوار خبر دادند که علاوه بر خوردن گوشت قربانیانش بقیه آن را در بازار به جای گوشت بوقلمون فروخته و چشمانشان را در شیشه‌های الکل به یادگار نگه می‌داشت.

"ژانگ یونگ مینگ" ۵۶ ساله ، یک مرد روستایی ساکن استان یونان در جنوب غربی چین اواخر ماه آوریل و در چارچوب تحقیقات در مورد قتل یک جوان ۱۹ ساله توسط پلیس دستگیر شد.

پلیس در بازرسی خانه این مرد تلفن همراه و کارت بانکی جوان مقتول را کشف کرده است، در عین حال مأموران پلیس در بازرسی بیشتر خانه ژانگ بقایای اجسادی را که قطعه قطعه شده بودند پیدا کرده‌اند.

اخیراً ۱۷ نفر در این ناحیه مفقود شده‌اند که برخی از آنها در فاصله چند صد متری خانه ژانگ سکونت داشته‌اند.
اول نیوز

دوست گرامی این خبر با خبری که شما نوشتید ارتباطی ندارد

اصل این خبر چنین است که بعضی زوجهای جوان جنین های خود را می فروشند و چند رستوران در چین اقدام به تهیه سوپ جنین میکنند

Rez@ee
16th October 2012, 03:02 PM
دوست عزیز توجه کنید که جنین مرده ،بشر محسوب نمیشه که حقوق داشته باشد.توی کشوری که 1.5 میلیارد جمعیت دارد،داشتن 2 فرزند برای هر خانواده نقض حقوق بشر محسوب می شود.

توجه داشته باشید که ما نمیتوانیم در مورد مردمی از جنس دیگر،محیط دیگر،فرهنگ دیگر و ده ها مورد دیگری که با ما تفاوت دارند،حرف بزنیم،قضاوت کنیم ومحکوم کنیم

دوست عزیز جنین که مرده به دنیا نیومده بود.
اول کشتنش بعد خوردنش.
منظورتون از حقوق چیه؟ادمه دیگه .
مسلمونا با احترام واداب گوسفند رو ذبح می کنن ،به نقض حقوق بشر محکوم میشن.
نوزاد انسان رو می کشن ومی خورن ،شما می گین.......

reza-1369
16th October 2012, 03:05 PM
دوست گرامی این خبر با خبری که شما نوشتید ارتباطی ندارد

اصل این خبر چنین است که بعضی زوجهای جوان جنین های خود را می فروشند و چند رستوران در چین اقدام به تهیه سوپ جنین میکنند
ایشون هیچ ارتباطی به هم ندادن این دوتا رو.یه خبر بود به موضوع ربط داشت لطف کردن اوردن.منم ازشون تشکر میکنم.[golrooz]

A S L A N
16th October 2012, 03:11 PM
دوست عزیز جنین که مرده به دنیا نیومده بود.
اول کشتنش بعد خوردنش.
منظورتون از حقوق چیه؟ادمه دیگه .
مسلمونا با احترام واداب گوسفند رو ذبح می کنن ،به نقض حقوق بشر محکوم میشن.
نوزاد انسان رو می کشن ومی خورن ،شما می گین.......

شما طوری صحبت میکنید که انگار در کشور ما سقط جنین می شود.بعلاوه با توج به محدودیت های دینی و مذهبی و جنسیتی در کشور ما تعداد جنین ها کمتر است.

در کشوری که آزادی جنسی در آن وجود دارد،مسلما تعداد جنین هایی که باید به دنیا نیایند بیشتر است.همچنین سیاست کشوری مثل چین در جهت کاهش نرخ زاد و ولد است که این امر هم موجب سقط جنین می شود.

در قدم بعدی هم با فروش جنین به رستوران ها قسمتی از نیاز مالی هم برطرف می شود

reza-1369
16th October 2012, 03:16 PM
شما طوری صحبت میکنید که انگار در کشور ما سقط جنین می شود.بعلاوه با توج به محدودیت های دینی و مذهبی و جنسیتی در کشور ما تعداد جنین ها کمتر است.

در کشوری که آزادی جنسی در آن وجود دارد،مسلما تعداد جنین هایی که باید به دنیا نیایند بیشتر است.همچنین سیاست کشوری مثل چین در جهت کاهش نرخ زاد و ولد است که این امر هم موجب سقط جنین می شود.

با این اوصاف پس شما تایید میکنید این کارو؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]

Rez@ee
16th October 2012, 03:17 PM

خوش به حالتون که می تونید اینطوری فکر کنید.
از نظر شما هر بی اخلاقی ورذالتی رو میشه به اسونی توجیه کرد.

A S L A N
16th October 2012, 03:20 PM
با این اوصاف پس شما تایید میکنید این کارو؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]

من اصلا این کار را تایید نمی کنم.ولی کار بعضی از دوستان را هم که همینطوری نظر می دهند تایید نمیکنم.

تجربه ثابت کرده انسانها با توجه به محیطی که در آن قرار میگیرند،تغییر رفتار می دهند.اصلا بعید نیست اگر همین شرایط در ایران وجود داشت،شرایط کشور ما یا هر جای دیگر بدتر از انجا نمی شد.

تمام حرف من این بود که نباید نسنجیده و مقایسه نکرده قضاوت کرد.

البته خوردن گوشت انسانت در ادیان آسمانی حرام است (و در شرایطی مکروه)

reza-1369
16th October 2012, 03:24 PM
من اصلا این کار را تایید نمی کنم.ولی کار بعضی از دوستان را هم که همینطوری نظر می دهند تایید نمیکنم.

تجربه ثابت کرده انسانها با توجه به محیطی که در آن قرار میگیرند،تغییر رفتار می دهند.اصلا بعید نیست اگر همین شرایط در ایران وجود داشت،شرایط کشور ما یا هر جای دیگر بدتر از انجا نمی شد.

تمام حرف من این بود که نباید نسنجیده و مقایسه نکرده قضاوت کرد.

البته خوردن گوشت انسانت در ادیان آسمانی حرام است (و در شرایطی مکروه)
اخه عزیز حالا ما میگیم سقط جنین درست.دیگه فروش یه موجودی که روح خدا در ان هست فکر کنم دور از انسانیت است.البته اونا شاید این چیزارو نفهمن ولی انسان هستند.

A S L A N
16th October 2012, 03:26 PM
خوش به حالتون که می تونید اینطوری فکر کنید.
از نظر شما هر بی اخلاقی ورذالتی رو میشه به اسونی توجیه کرد.

ببینید دوست گرامی،

بی اخلاقی و رزالت و ... تنها صفات نسبی هستند و مطلق نیستند.

ما وقتی در مورد حقیقت طلبی یا صداقت صحبت میکنیم،چون این صفات مطلق هستند،کمتر دچار اشتباه می شویم.

ولی در ورد بی اخلاقی،باید مبنایی برای سنجش مقدار رذالت و بی اخلاقی باشد.و این مبنا در کشور ما نیست.باید با توجه به فرهنگ و اخلاق خودشون سنجیده شود.یعنی رفتاری که از نظر ما ناهنجار است،ممکن است برای فاعل کار و جامعه اطراف او هنجار باشد.

امیدوارم منظورم را درست انتقال دهم.

saamaaneh
16th October 2012, 03:26 PM
من اصلاً سر در نمیارم، انسانیت این وسط چی میشه؟ [soal]
در ضمن دوست عزیز تو ایران هم سقط جنین داریم، چند وقت پیش عکسی دیدم جنین سالم رو در جوب انداخته بودن، حالا سوپ درس نمیکنن، البته خدا رو شکر تو ایران این مسائل کمتره، ولی وقتی روابط نامشروع رواج پیدا کنه، سقط جنین هم بیشتر میشه.

reza-1369
16th October 2012, 03:28 PM
ببینید دوست گرامی،

ما وقتی در مورد حقیقت طلبی یا صداقت صحبت میکنیم،چون این صفات مطلق هستند،کمتر دچار اشتباه می شویم.

ولی در ورد بی اخلاقی،باید مبنایی برای سنجش مقدار رذالت و بی اخلاقی باشد.و این مبنا در کشور ما نیست.باید با توجه به فرهنگ و اخلاق خودشون سنجیده شود.یعنی رفتاری که از نظر ما ناهنجار است،ممکن است برای فاعل کار و جامعه اطراف او هنجار باشد.

خوب حالا حرف دلت بگو.با این بحث ها میخوای چیرو ثابت کنی؟

sebtoshshaikh
16th October 2012, 03:29 PM

یعنی : آدما تو فهم و درک و عقل ، هیچ نقطه مشترکی ندارن ؟!

Rez@ee
16th October 2012, 03:37 PM
ببینید دوست گرامی،

منظورتون رو دقیقا متوجهم.
من اصرارتون رو متوجه نمیشم برای چیه؟!
ما میگیم خوردن جنین انسان(مرده انسان)بدون در نظر گرفتن مذهب ادما بی اخلاقیه.شما بگو بی اخلاقی نسبیه.........
ادم خوارها که زنده زنده ادم نمی خورن.مرده خواری می کنن.
کدوم مملکتی یا مذهبی ادم خواری رو تایید می کنه؟
این همه کشور پر جمعیت ،کدومشون اجازه میدن مردار ها رو سوپ کنن بخورن؟

mohade3 taqaV
16th October 2012, 03:49 PM

دیگه آدم خواری علی الخصوص خوردن مردار ( البته به قول شما جنین خواری که البته با یه آدم هیچ فرقی نداره چون اونم مثل ما روح داشته و حق زندگی که ازش صلب شده ) مطابق هیچ آیین و فرهنگی نیست !

Sa.n
16th October 2012, 03:55 PM
من واقعا برای این چینیای بیشعورمتاسف شدم !
وای واقعا سازمان حقوق بشر چیزیبهشون نمیگه ؟

کتایون50
16th October 2012, 04:09 PM
خداییش حقشه با این کشور ها قطع ارتباط کنیم .اون از رفتارشون با مسلمونهاشون .اون از سرو مغز میمون زنده تو رستورانهاشون این هم که دسته گل آخرشون اگه یه ملت اینقدر بی شعور وپسته جه اسراری برای ارتباط با اونها داریم .چرا هیج اعتراض رسمی نمی شه؟سونامی یک هزارم حق این جور ملتهاست.

سونای69
16th October 2012, 04:44 PM
نمیدونم بگم بی فرهنگی...بی اخلاقی ....بی دینی....؟فقط میتونم بگم برای من با دینم ،فرهنگم و اخلاقم این یه عمل دور از انصافه.

سونای
16th October 2012, 04:49 PM
[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]

hassanpour60
16th October 2012, 05:02 PM
سلام
مطالب رو نخوندم ولی عکس ها رو که نگاه کردم عکس آخر خیلی ... ( چیزی نمی توانم بگم دیگه )

hassanpour60
16th October 2012, 05:05 PM
نمیدونم بگم بی فرهنگی...بی اخلاقی ....بی دینی....؟فقط میتونم بگم برای من با دینم ،فرهنگم و اخلاقم این یه عمل دور از انصافه.

بهتر هست بگید دور از انسانیت فکر کنم خیلی از حیوانات وحشی هم این کار رو نمی کنند

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد