توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کمک کمک!!!! (در مورد کرمی که نمیمیرد!)
h6m9d
1st September 2012, 02:05 AM
با سلام
چند وقت پیش رفته بودم به روستامون
توی باغچه یکی از اقوام، موقع آبیاری، تعداد بسیاری کرم عجیب و غریب دیدم که از دل خاک بیرون می اومدند و قیافه های بسیار وحشتناک داشتند. تقریباً به اندازه یک بند انگشت بودند و با پاهاشون روی زمین ورجه وورجه میکردند. نکته جالبش اینجاست که هر چی سعی میکردیم با پا له شون کنیم، له نمیشدند و بدنشون حالت ژله ای داشت که باعث میشد زیر پا انعطاف نشون بدند و نمیرند. اهالی روستا بهشون کرم خر میگفتند و میگفتند که فقط باید با نفت بسوزونیمشون.
متاسفانه بنده چون غافلگیر شده بودم، یادم رفت که ازشون عکس بگیرم و الان هم که توی اینترنت جستجو کردم (کرمی که نمیمیرد) فقط یه عکس ازشون پیدا کردم که اون هم نقاشی بود و از عکس برای مطلبی استفاده کرده بودند که مربوط به ویروس کامپیوتری بود و هرچه گشتم نتونستم مطلبی درموردش پیدا کنم.
از دوستان خواهش دارم که اگه کسی مطلبی درموردش میدونه، من را راهنمایی کنه..
http://vista.ir/include/articles/images/e1792c58d3f7ea51cc18011d6cc5990f.jpg
mamadshumakher
1st September 2012, 09:16 AM
شبیه همین نقاشی بود؟
خب این که کرم حساب نمیشه.یجور سوسک میشه.نه؟
پیمان هادی فرکوش
1st September 2012, 10:34 AM
سلام دوست عزيز
احتمالا موردي كه شما توضيحشو دادين خرخاكي است.
خرخاکی ها بدنی زره دار و هفت جفت پا دارند.این جانوران حشره نیستند بلکه سخت پوست اند.خرخاکی ها در مناطق مرطوب زندگی می کنند ، چون با آبشش هایی تنفس می کنند که تنها وقتی مرطوب
باشند کار می کنند .
خرخاکی عمدتاً از گیاهان در حال فساد تغذیه می کنند . آن ها برای دفاع در برابر دشمنانی مثل عنکبوت ها و صدپاها مایع چسبناکی تولید می کنند یا بدن خود را گلوله می کنند و به شکل توپ درمی آورند .
خرخاکی ماده 200 تخم می گذارند و آن ها را با خود حمل می کنند . بچه خرخاکی نیز چند هفته ای بعد از بیرون آمدن از تخم با مادر خود زندگی می کند . حدود دو سال طول می کشد تا نوزادها کاملاً بالغ
شوند .
اين هم عكساش.
http://www.roshd.ir/roshd/Portals/0/0and1/olympiad/Biology/Competition/Bio-C-003-Img02.jpg
http://roshd.ir/roshd/Portals/0/0and1/olympiad/Biology/Competition/Bio-C-003-Img01.jpg
h6m9d
1st September 2012, 11:28 AM
دوستان دقت کنید که دقیقاً شبیه همین عکس بود ولی توی تعداد پاهاش شک دارم که 6 تا بود یا 4 تا...
در ضمن خرخاکی عین سخت پوستان بدنش در برابر فشار میشکنه ولی این موجودات حالت ژله ای داشتند و هر چی سعی میکردیم له شون کنیم بی فایده بود.
روستایی ها به ترکی بهش میگفتند اَشَگ قوردی (کرم خر) و پدرم میگفت که اهالی نجف آباد بهش میگند: واره بُر
با تشکر از همه عزیزان...
پیمان هادی فرکوش
1st September 2012, 01:52 PM
دوستان دقت کنید که دقیقاً شبیه همین عکس بود ولی توی تعداد پاهاش شک دارم که 6 تا بود یا 4 تا...
در ضمن خرخاکی عین سخت پوستان بدنش در برابر فشار میشکنه ولی این موجودات حالت ژله ای داشتند و هر چی سعی میکردیم له شون کنیم بی فایده بود.
روستایی ها به ترکی بهش میگفتند اَشَگ قوردی (کرم خر) و پدرم میگفت که اهالی نجف آباد بهش میگند: واره بُر
با تشکر از همه عزیزان...
دوست عزيز من خودم تركم بله تركي به اين موجود اششه قوردي (كرم خر)ميگن.خرخاكي هم بدنش دربرابر فشار مقاومت داره و نمي شكنه من كه به احتمال زياد ميگم همينه.
http://arsin.files.wordpress.com/2008/03/hemilepistus-sp.jpg
h6m9d
1st September 2012, 02:17 PM
دوست عزيز من خودم تركم بله تركي به اين موجود اششه قوردي (كرم خر)ميگن.خرخاكي هم بدنش دربرابر فشار مقاومت داره و نمي شكنه من كه به احتمال زياد ميگم همينه.
ولی فکر نکنم خرخاکی بدنش مثل این ژله ای باشه!
درسته؟؟
در ضمن تاکید میکنم بدنش سخت نبود
ماه آفرید
1st September 2012, 02:43 PM
بدن خرخاکی کاملا سخت نیست که مثل سوسک بشکندو صدای خورد شدن دهد.بدنش نرم است اما بله نمیمیرد.به نظر من هم همین خرخاکی است.
در مورد خر خاکی ها که منجر به خراب شدن گل و گیاه میشن ، سم باید در فصل و زمان مناسب استفاده بشه در بعضی مواقع ممکنه مجبور باشید چند سال پیاپی سم پاشی رو تکرار کنید تا به نتیجه دلخواه برسید. در مورد خرخاکی ها ، اونها در اوایل بهار تخم ریزی میکنن و لاروها در اواخر بهار از تخم خارج میشن و شما باید در این زمان سمپاشی کنید تا تعداد اونها افزایش پیدا نکنه در مورد استفاده از شب ، لازم نیست آبیاری کم بشه ، فقط چون آب موجود در خاک دیرتر تبخیر میشه ، میتونه فاصله ی آبیاری رو ۱ روز اضافه کنید. وقتی سطح خاک رو با شن میپوشونیم ، در زمان آبیاری ، ورودی لانه ی خر (http://www.beytoote.com/khande/her-suit.html)خاکی ها و هزارپاها بسته میشه و درون خاک خفه میشن !معمولا دانه های شن تراکم زیادی دارن و به سرعت آب رو از خودشون عبور میدن و امکان فرار رو برای حشرات فراهم نمیارن .
http://uc-njavan.ir/images/y51hmtmxnpud6u7mviy.jpg
SaSaMc2
1st September 2012, 03:08 PM
سايز اين موجود نَمير و ژله اي چقدر بود؟
رنگ اون خكستري بود؟
بدنش شفاف بود يا كدر؟
سرعت حركت اون چقدر بود؟ سريع يا كند؟
پوست اون آكارديوني بود؟
چرا ميخواستي لِه كني اونا رو؟
h6m9d
1st September 2012, 06:44 PM
سايز اين موجود نَمير و ژله اي چقدر بود؟
یکم بزرگتر از بند انگشت ، تقریباً 2.5-3 سانت
رنگ اون خكستري بود؟
خاکستری مایل به قهوه ای
بدنش شفاف بود يا كدر؟
کدر بود
سرعت حركت اون چقدر بود؟ سريع يا كند؟
بسیار سریع
پوست اون آكارديوني بود؟
نه، صاف و یکدست[tahavoo]
چرا ميخواستي لِه كني اونا رو؟
چون بسیار سریع و چندش بودند و دخترا ترسیده بودند. من بسیار متأسفم که قصد له کردنشون را داشتم ولی بهتر از اهالی اونجا بودم که با نفت آتیششون میزدند!!![nadidan]
مشابه عکس بود و از نظر ظاهری شبیه اسب آبی بود با سایز کوچکتر
همونطوری که اول گفتم این عکس در مورد یه ویروس کامپیوتری منتشر شده بود موسوم به کرمی که نمیمیرد!!! smilee_new2 (24) یعنی مطمئنم که این موجود همچین ناشناخته هم نیست
SaSaMc2
2nd September 2012, 03:40 AM
پس مشخصا اين حشره ي نمير خر خاكي نيست...[golrooz]
مشخصاتي كيه فرمودين بيشتر به پاستيل ميخوره...[cheshmak]
yasaman hedayati
2nd September 2012, 04:08 AM
پس مشخصا اين حشره ي نمير خر خاكي نيست...[golrooz]
مشخصاتي كيه فرمودين بيشتر به پاستيل ميخوره...[cheshmak]
[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
شاید باورتون نشه ولی انقد خندیدیم که اهالی منزل از خواب بیدار شدن[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
zolfa
2nd September 2012, 02:17 PM
سخت پوستان به راحتی نمیمیرن
زیاد تو فکرش نرین دوست عزیز[cheshmak]
h6m9d
2nd September 2012, 10:42 PM
مشخصاتي كيه فرمودين بيشتر به پاستيل ميخوره...
ولی پاستیلی زنده....!!!
حسین متقی
2nd September 2012, 11:23 PM
با سلام
چند وقت پیش رفته بودم به روستامون
توی باغچه یکی از اقوام، موقع آبیاری، تعداد بسیاری کرم عجیب و غریب دیدم که از دل خاک بیرون می اومدند و قیافه های بسیار وحشتناک داشتند. تقریباً به اندازه یک بند انگشت بودند و با پاهاشون روی زمین ورجه وورجه میکردند. نکته جالبش اینجاست که هر چی سعی میکردیم با پا له شون کنیم، له نمیشدند و بدنشون حالت ژله ای داشت که باعث میشد زیر پا انعطاف نشون بدند و نمیرند. اهالی روستا بهشون کرم خر میگفتند و میگفتند که فقط باید با نفت بسوزونیمشون.
متاسفانه بنده چون غافلگیر شده بودم، یادم رفت که ازشون عکس بگیرم و الان هم که توی اینترنت جستجو کردم (کرمی که نمیمیرد) فقط یه عکس ازشون پیدا کردم که اون هم نقاشی بود و از عکس برای مطلبی استفاده کرده بودند که مربوط به ویروس کامپیوتری بود و هرچه گشتم نتونستم مطلبی درموردش پیدا کنم.
از دوستان خواهش دارم که اگه کسی مطلبی درموردش میدونه، من را راهنمایی کنه..
http://vista.ir/include/articles/images/e1792c58d3f7ea51cc18011d6cc5990f.jpg
هر وقت دوباره به روستاتون رفتین
چند نمونه داخل شیشه بندازین و ازشون عکس بگیرین
بعد اگه توی 1شهر بودیم باهم قرار میزاریم
باید جالب باشند
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.