PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوراندازی

Outta_Breathe1020
29th August 2012, 02:56 PM
چند روز پیش رفتم سر كمدم تا لباسهایی را كه مدتی آنها را تن نكرده بودم؛ بپوشم. ناگهان دیدم تمام لباسها، برایم بزرگ شده اند یا من كوچك شده ام! حالا این تغییرات سایز اندام، لزوم خریدن و داشتن لباسهایی از نوعی دیگر به من داده است. وقتی روش زندگی اتان تغییر كند مجبورید، لباسی دیگر به تن كنید. تمام لباسهای كمدم را میخواهم به دیگران ببخشم؛ زیرا دیسیپلین امروزم، نیازمند ابزاری جدید است....

وقتی در راه تغییرات جدیدی قرار میگیرد؛ برای اینكه این باور را به خود بقبولانید كه واقعاً دارید آدمی دیگر میشوید با عادتها و باورهای جدید؛ بهتر است ابزار كارتان را هم تعویض كنید. كسی كه میخواهد از این به بعد شاد و باروحیه باشد؛ مسلماً سخت بنظر میرسد در لباسی همیشه مشكی هم این احساس را داشته باشد. وقتی دارید از دنیای قدیم خود به دنیای جدید، هجرت میكنید، ببینید چه ابزاری نیازمند این سفر است، بسرعت ادوات لازم و توشه سفر را فراهم نمایید. ابزار جدید میتواند از یك لباس ساده شروع شود تا یك باور بزرگ... گاهی رعایت همین جزئیات كوچك است كه شما را به اهداف بزرگ نزدیك میكند.

سعی كنید چیزهایی از كه از دنیای كهنه برای شما باقی مانده است را از كنار دست خود دور كنید. به باورهای قدیمی، دو دستی نچسبید. آنها را رها كنید. بگذارید خانه افكارتان هوایی بخورد. مدتی هم جوری دیگر باشید. و جوری دیگر ببنید و فكر كنید. مادامی كه كمد شما از لباسهای سایز قدیمتان انباشه شده است؛ نمیتوانید با آغوش باز پذیرای اندامی نو باشید. دنیای قدیم، انرژی كهنه به همراه دارد، آن را ببخشید تا دنیا پی ببرد شما واقعاً قصد تغییر داشته و اراده لازم را دارید. تكنیك دور انداختن، كه من در مسیر دیسپلین تغییراتم به آن رسیده ام؛ اقدامی عملی در جهت ثابت نگهداشتن تغییرات است.

با دوستی بر سر تعامل روابط اجتماعی و لزوم داشتن برخوردی گرم و صمیمانه در اجتماع گفتگو مینمودم. ایشان گفتند: من همیشه همینطوری بوده ام! به او گفتم: من هم شاید زمانی اینگونه بوده ام؛ اما قرار نیست همیشه باشم! وقتی ما در بیان خود، از كلمات همیشه و هرگز استفاده میكنیم؛ واضح است كه میخواهیم یك قانون را مطرح كنیم. قانونی كه بطور مطلق به دیگران میگوید: نزدیك نشوید! محدود ی ممنوعه. اینگونه فرصت ایجاد بسیاری از روابط تجاری موفق و روابط گرم دوستی را از دست میدهیم و چه بسا همان روابط قدیمی را هم از دست بدهیم! البته منظور من این نیست كه هر آدمی را با آغوش باز به حریم شخصی خود راه بدهیم. نه! حریم هر كس فقط متعلق به اوست كه حتی با بهترین دوستان هم باید رعایت شود. منظور من ایجاد روابط گرم و انرژی بخش است كه بتوانید افراد شایسته را اطراف خود جمع كرده و جذب كنید.

روی احساسات و تلقی اتان از دنیا تعصب نورزید، اگر اینگونه باشید؛ بهتر است اینجا از هرگز استفاده كنم؛ "هرگز تغییر نخواهید كرد!" هر چه بی تعلق تر باشید، راحت تر زندگی میكنید. اما زمانی كه دور و بر خود را از وابستگیها و قید و بندها پر كردید و نخواهید كه ببینید آن طرف دیوار چه میگذرد؛ در همین دنیای خود خلاصه میشوید. بخاطر همین من به كسانی كه با دلیلهای واهی، بسیار بر دنیای خود اصرار می ورزند؛ میگویم: حق با شماست. هر جور راحتی باش. وقتی یك ماهی، محیط دریا را ندیده و لمس نكرده است، فكر میكند دنیا تنها همین آب درون تنگ است!

همیشه باید قصدی باشد، تا تغییری انجام شود. به تجربه برایم ثابت شده كه معمولاً نداشتن این قصد به دو علت است: نداشتن انگیزه و یا نشناختن خود و دنیا. اینها تنها لازمه ایجاد یك تلنگر درونی است و بعد از آن اراده و پشتكار و حفظ انگیزه باید باشد. اگرفكر میكنید كسی دیگر باید باشد، تا شما تغییر كنید با این تفكر، به هیچ سر سوزن تغییری نمیرسید؛ اگر هم برسید موقتی خواهد بود. زیرا نفردیگر كه همیشه به شما چسبیده نیست، یا نمیتواند باشد. او هم زندگی دارد و ممكن است، حتی جا بزند! بسیاری از دوستان، تمام تغییرات درونی خود را منوط به داشتن دوستی با جنس مخالف میدانند! و فكر میكنند او باشد دیگر همه چیز در آرامش است. اما این آرامشی قبل از طوفان است و با نبود آن دوست یا شانه خالی كردنش، همه چیز یكباره فرو میریزد. كاخ رویاهایی كه بنا نهاده شده بود. پس تغییرات خود را هیچوقت منوط به داشتن یا نداشتن یك نفر، رسیدن یا نرسیدن یك فرصت قرار ندهید.

بهانه نیاورید. هدف در یك قدمی شماست؛ تنها كافیست باورش كنید تا او به سمت شما نزدیكتر شود. خود را میان حصارهای دست و پاگیر تعارف و رودربایستی قرار ندهید. شهامت لازم برای تغییرات را در خود ایجاد كنید. آنچه یا آنكه شما را ازحركت درمسیرهدفتان بازمیدارد، دوست شما نمیتواند باشد. یك دوست خوب، باید به شما انگیزه بدهد نه اینكه شما را عمدی وابسته ی خود كند! این یعنی پرورش یك بیمار جسمی یا یك معتاد روحی. دوستی كه خواهان موفقیت و رشد شماست به شما قدرت بالندگی میدهد نه بال! چون شما باید با بالهای خودتان بسوی موفقیت پرواز كنید و او این را درک میکند. یك دوست خوب، عظمت روح شما را بیدار كرده و شما را تكان میدهد تا خودتان به حركت در آیید و او از كنارتان، شما را تماشا و تشویق میكند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد