توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه به شما بگن یه خانه مسکونی طراحی کنید که قرار 30 ساله دیگه اجرا بشه به چه نکاتی دقت میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟
وحید 0319
29th August 2012, 12:48 AM
سوالو در تیتر دیدین ....به نظرم نظر دوستان خیلی مهمه باشه...حداقل برای من.....امیدوارم نظر بدین ...خوشحال میشم
[golrooz]منتظر شما هستم[golrooz]
[esteghbal]
mamadshumakher
29th August 2012, 11:26 AM
اول از همه خب باید ظاهر طرح مانند طرح های امروزی نباشه چون 30 سال دیگه میشه سنتی.دوم :از نظر مصرف انرژی باید جزء خانه های سبز باشه.مثل سیستم های توربینهای بادی خانگی.پنلهای خورشیدی.استفاده از پیزوالکتریک در کف خانه و حیاط.سیستم روشنایی کم مصرف.نوردهی ساختمان جوری باشه که حداکثر استفاده رو از نور خورشید ببره در عین حال عیق حرارتی خوبی باشه.
من دوست دارم طرح خونه جوری باشه که با ماشین بری کنار اتاق پذیرایی [nishkhand] .
موقعیت خونه هم یجای خلوت و سرسبز.یا بهتر بگم مثل این خونه هایی که رو ر و دیوارش گل رشد میکنه میره بالا.واسه 30 سال دیگه این چیزا ضرورت میشه.البته به نظر من.و یه چیز دیگه.طرح کلی خونه اینقد سبک باشه که موقعیت خونه قابلیت جابجایی داشته باشه.
elinaaa
29th August 2012, 01:35 PM
فکر کنم باید یه خونه ای باشه که بمب اتمم نتونه تکونش بده چون معلوم نیست 30 سال دیگه چی میشه...[nishkhand][cheshmak]
تازه این خونه آشپز خونه هم نمیخواد چون دیگه اون موقع کسی آشپزی نمیکنه...
یه چیز دیگه اینکه فکر کنم این خونه اگه دوتا اتاق با یه سرویس بهداشتی داشته باشه کفایت میکنه...یه اتاق واسه خواب و یکیم واسه پذیرایی مهمون که اگه خدایی نکرده اومد اونم 30 دیگه...[nishkhand]
ولی جدای از شوخی دوستمون نکات خوبیو اشاره کرد...منم فکر میکنم باید این خونه از هر لحاظ طبق یه سری استانداردهای 30 سال دیگه ساخته بشه...مثل همون نمای ظاهری خونه...استفاده از مصالح مرغوب و سبک با توجه به شرایط اقلیمی اون منطقه و اینکه طراحی خونه جوری باشه که از هر لحاظ تو مصرف انرژی صرفه جویی بشه مثلا استفاده از در و پنجره های مناسب...دیگه اینکه به وضعیت اون منطقه دقت بشه چون ممکنه تو 30 سال آینده با تغییر شرایط دیگه مناسب برای ساخت خونه نباشه و اینکه دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه...
kahrupay
29th August 2012, 01:39 PM
[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
از آشنایتون خوش حال شدم!
معماریم خوب نیست ولی دوست دارم و فقط طراحی برونیم تا حدودی خوبه!
ممنون
yas-90
29th August 2012, 01:58 PM
فکر کنم باید یه خونه ای باشه که بمب اتمم نتونه تکونش بده چون معلوم نیست 30 سال دیگه چی میشه...[nishkhand][cheshmak]
یه چیز دیگه اینکه فکر کنم این خونه اگه دوتا اتاق با یه سرویس بهداشتی داشته باشه کفایت میکنه...یه اتاق واسه خواب و یکیم واسه پذیرایی مهمون که اگه خدایی نکرده اومد اونم 30 دیگه...[nishkhand]
ولی جدای از شوخی دوستمون نکات خوبیو اشاره کرد...منم فکر میکنم باید این خونه از هر لحاظ طبق یه سری استانداردهای 30 سال دیگه ساخته بشه...مثل همون نمای ظاهری خونه...استفاده از مصالح مرغوب و سبک با توجه به شرایط اقلیمی اون منطقه و اینکه طراحی خونه جوری باشه که از هر لحاظ تو مصرف انرژی صرفه جویی بشه مثلا استفاده از در و پنجره های مناسب...دیگه اینکه به وضعیت اون منطقه دقت بشه چون ممکنه تو 30 سال آینده با تغییر شرایط دیگه مناسب برای ساخت خونه نباشه و اینکه دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه...
یعنی شما هم مثل داروین با نظریه تحلیل رفتن معده با گذر زمان موافقید؟؟؟[taajob]......یعنی آدما 30 سال دیگه غذا نمیخوان؟؟؟ [bamazegi]یعنی همه اینقدر پول دارن که هر روز غذاشونو از بیرون تهیه کنن؟؟؟ [soal]بعد یخچالو تو نشیمن میذارن؟؟؟ [cheshmak]....البته این خونه ای که شما میگید رو هر کسی نمیتونه بخره پس احتمالا پول غذا رو هم خواهد داشت[tafakor]...............جدی نگیرید[nishkhand]
mamadshumakher
29th August 2012, 03:27 PM
این طرح ها تو ذهنم وول میخوره.دوست دارم کف خونه از شیشه باشه و زیرش استخر اب.دوست دارم دیواری نداشته باشه و یجور سازه داشته باشه که با جابه جا کردنش طرح داخل خونه رو عوض کنی.یعنی اگه خواستی دیوار اتاق خواب رو بکشی عقب مساحتش بیشتر شه.یا اصلا جابه جا کنی و پذیرایی رو به دونیم تقسیم کنی.مثلا اگه واسه همسایه بغلیت مهمون زیادی اومد نصف خونه رو بدی اون ببره [nishkhand]
چندتا درخت خورشیدی(منظورم پنلهایی که چیدمانش بر اساس زاویه برگ درختا طراحی شده و مثل یه درخت میمونه)تو حیاط باشه.دیوار خونه این قابلیت رو داشته باشه که هر چقد بخوایم شفاف باشه مثل شیشه و هر چقد بخوای تیره بشه.
elinaaa
29th August 2012, 03:42 PM
یعنی شما هم مثل داروین با نظریه تحلیل رفتن معده با گذر زمان موافقید؟؟؟[taajob]......یعنی آدما 30 سال دیگه غذا نمیخوان؟؟؟ [bamazegi]یعنی همه اینقدر پول دارن که هر روز غذاشونو از بیرون تهیه کنن؟؟؟ [soal]بعد یخچالو تو نشیمن میذارن؟؟؟ [cheshmak]....البته این خونه ای که شما میگید رو هر کسی نمیتونه بخره پس احتمالا پول غذا رو هم خواهد داشت[tafakor]...............جدی نگیرید[nishkhand]
فکر نمیکردم با داروین هم عقیده باشم[nishkhand]...البته آره دیگه این خونه یه خونه ی خیلی خاصه به درد آدمایی با روحیه من میخوره...شاید تا 30 سال دیگه که میلیاردر شدم یه همچین خونه ای دادم برام بسازن و غذامم از بیرون واسم بیارن و یخچال هم که احتمالا نسلش تا اون موقع منقرض بشه یه چیز عجیب و غریب جاش بیاد...تازه این خونه ای که من میگم یه زیر زمینم داره با تمامی امکانات رفاهی واسه مواقع خاص...
mamadshumakher
29th August 2012, 10:31 PM
داداش وحید بیا یه بررسی کن ببین ما چه کردیم.نکنه منظورت موقعیت جغرافیایی محل ساخت باشه؟
وحید 0319
3rd September 2012, 09:22 PM
ممنون از همه دوستان خوبم ....خیلی خوشحالم ......اول گفتم یه نظر بدم ...بعد تجزیه وتحلیل کنیم باهم.....
بله همونطور که گفتین .....طرح های آینده خیلی پیشرفته تره ...هم ساختمان ...هم مبلمان ...هم سازه ....ولی زمین همون زمینه.....منتهی اسیر فکر ماشده
زمین همیشه....زلزله داره-سیل داره-بلایا داره-گاهی سرده -گاهی گرمه-گاهی بارون میاد-گاهی برف میاد -گاهی هم اشتباهات انسانی -چیزی که مهمه اول تامین سلامت ساختمانه ...که باید بررسی بشه.....مهم اصل اینه که ساختمان ما مثل یه جسم زنده باشه.....یعنی اگه بارون و برف میاد چتر بگیره .....اگه زلزله میاد باهاش راه بیاد ...نه اینکه سفت باشه...اونموقع میشکنه.....اگه آفتاب میبینه .....عینک بزنه...یا جذبش کنه......فعلا تا اینجا.... برم نظرات دوستامو بخونم.....[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
وحید 0319
3rd September 2012, 09:24 PM
اول از همه خب باید ظاهر طرح مانند طرح های امروزی نباشه چون 30 سال دیگه میشه سنتی.دوم :از نظر مصرف انرژی باید جزء خانه های سبز باشه.مثل سیستم های توربینهای بادی خانگی.پنلهای خورشیدی.استفاده از پیزوالکتریک در کف خانه و حیاط.سیستم روشنایی کم مصرف.نوردهی ساختمان جوری باشه که حداکثر استفاده رو از نور خورشید ببره در عین حال عیق حرارتی خوبی باشه.
من دوست دارم طرح خونه جوری باشه که با ماشین بری کنار اتاق پذیرایی [nishkhand] .
موقعیت خونه هم یجای خلوت و سرسبز.یا بهتر بگم مثل این خونه هایی که رو ر و دیوارش گل رشد میکنه میره بالا.واسه 30 سال دیگه این چیزا ضرورت میشه.البته به نظر من.و یه چیز دیگه.طرح کلی خونه اینقد سبک باشه که موقعیت خونه قابلیت جابجایی داشته باشه.
بله ...درسته ....اینم حرفیه
معماری سبز آفرین....
با ماشین کنار اتاق پذیرایی .....نظر شماست خوبه اتفاقا .....
بله ممنون.....
وحید 0319
3rd September 2012, 09:28 PM
سلام ...اولا خیلی خوشحال نظر دادین
بله ....منتهی یه سازه ی فوق پیشرفته میخواد
ممنون.....آشپزخانه محل پخت وپزه ....نظر شما هم برام قابل احترامه.....ولی باشه خوبه ها .....غذای خونگی یه چیز دیگه ست[cheshmak]
بله ...مرسی
بله ..اقلیمم بحث میکنیم ....خیلی ممنون[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
زهرا قربانی
3rd September 2012, 09:53 PM
سوالو در تیتر دیدین ....به نظرم نظر دوستان خیلی مهمه باشه...حداقل برای من.....امیدوارم نظر بدین ...خوشحال میشم
[esteghbal]
خب مهم ترین نکات اینه که خونه چند متریه و قراره در کجا ساخته بشه و بودجه چه قدره!!!
کاوه
3rd September 2012, 09:56 PM
به نظر من با توجه به بحران انرژی در آینده ی نزدیک مهمترین مسئله در سالهای آینده ، طراحی ساختمانی هست که بهینه ترین مصرف انرژی رو داشته باشه !
این میتونه شامل استفاده ی حداکثری از انرژی های طبیعی به خصوص انرژی تابشی خورشید هم در روشنایی هم در گرمایش باشه و همین طور استفاده از عایق های جدید تر . . .
نارون1
3rd September 2012, 10:03 PM
بای علاوه بر استقامتش که باید حتما حتما باشه.......
طوری طراحی بششه که جا برای طبیعتی هم وجود داشته باشه ...... تا حداقل انسان که تو اون زمان یکی از مهمترین نیازهاش آرامشه ....با دیدنش کمی استراحت دلنشینی کنه
البته الانم هست ولی هرچی جلوتر میریم این نیاز بیشتر میشه..........
باید تلفیقی از مدرن مدرن تا یکمی از معماری گذشته هم باشه ....
طوری ساخته بشه ، از هرگونه آلودگی درامان باشه از آلودگی صوتی بگیریم تا هوا و...
وحید 0319
3rd September 2012, 10:46 PM
بای علاوه بر استقامتش که باید حتما حتما باشه.......
طوری طراحی بششه که جا برای طبیعتی هم وجود داشته باشه ...... تا حداقل انسان که تو اون زمان یکی از مهمترین نیازهاش آرامشه ....با دیدنش کمی استراحت دلنشینی کنه
البته الانم هست ولی هرچی جلوتر میریم این نیاز بیشتر میشه..........
باید تلفیقی از مدرن مدرن تا یکمی از معماری گذشته هم باشه ....
طوری ساخته بشه ، از هرگونه آلودگی درامان باشه از آلودگی صوتی بگیریم تا هوا و...
بله ....دقیقا ...معماری ارگانیک....طبیعت جزو جدانشدنی معماریه ....ما 30 سال دیگه هم به طبیعت نیاز داریم ...از الان هم بیشتر....
درسته ....الودگی ها هم باید بررسی بشن.....منتظرما دوستان
وحید 0319
3rd September 2012, 10:48 PM
به نظر من با توجه به بحران انرژی در آینده ی نزدیک مهمترین مسئله در سالهای آینده ، طراحی ساختمانی هست که بهینه ترین مصرف انرژی رو داشته باشه !
این میتونه شامل استفاده ی حداکثری از انرژی های طبیعی به خصوص انرژی تابشی خورشید هم در روشنایی هم در گرمایش باشه و همین طور استفاده از عایق های جدید تر . . .
بله ...کاوه جان دقیقا ...انرژی های فسیلی تمام شدنی هستن ....باید به فکر بود -خورشید -باد -باران -رعدوبرق-حتی خاک.....
زهرا قربانی
3rd September 2012, 11:05 PM
خب مهم ترین نکات اینه که خونه چند متریه و قراره در کجا ساخته بشه و بودجه چه قدره!!!
جواب ندادین که!!!
وحید 0319
3rd September 2012, 11:12 PM
جواب ندادین که!!!
سلام....بله ببخشید ....
متراژ بستگی به نوع طرح وتعداد نفرات داره....و جایی که ساخته میشه....در کجاهم باید دید نیاز چیه ...یا تکنولوژی اونموقع چیه.....بودجه هم بستگی اولا تسهیلات-خود مالک-سازنده داره
زهرا قربانی
3rd September 2012, 11:18 PM
خب با توجه به این که 30 سال دیگه خونه ها خیلی پیشرفقته تر میشن نمیشه پاسخ چندان دقیقی داد
اما من فکر میکنم اگر خونه ای با پنجره های شیشه ای بزرگ برای دریا فت نور خورشید
داشتن باتری های خورشیدی برای تولید انرژی و
استفاده حداکثر از فضا میتونه خیلی کاربردی باشه
mamadshumakher
4th September 2012, 12:36 AM
جناب برادر وحید نظرت رو درباره ی طرح دوم من ندادیا.
حسین متقی
4th September 2012, 03:09 AM
30 سال دیگه همه چیز متفاوت میشه و دیدگاه برگشت به طبیعت جدیت بیشتری پیدا میکنه
چرا؟؟
چون الان داریم به سمت پیشرفت و توسعه ی کنترل نشده میریم
10سال دیگه این روشها کنترل شدند ولی هنوز کارآمد نیستند
20سال دیگه این روشها کارآمد و پخته میشند ولی بهران اقتصادی دوره ای و نوع تجارت جهانی و البته هزینه های بالای اجرای سیستمها باعث تعویق این اجرا میشه
ولی 30 سال دیگه خانه ها همگی
تولید انبوه ولی به اشکالی متفاوت و متغییر ولی در مساحتی محدود و زمینی محدود
امکانات ایمنی فول-از غیر قابل حریق بودن تا گازهای سمی و فیلترهای تهویه مطبوع و آنتی باکتریال و هپا و اولپا و کربن اکتیو و....
خودروها قابل تغییر شکل و قابل جمع شدن در مکعب کوچکی در داخل گاراژ1مترمکعبی برای شارژ باتری
تآمین برق فقط از خورشید و بدون توربین بادی یا آبی یا.....
شبکه ی ارتباطی آنلاین وای فای
دوربینهای مداربسته ی کوچک و مخفی
اتصال به مرکز پشتیبانی برای نظافت-و تعمییر و.......
قابلیت حرکت کردن با سرعت پایین و قابل حمل توسط حاملهای مخصوص
آیرودینامیک دربرابر طوفان و باد
عایق دربرابر بارانهای اسیدی
دارای بالشتکهای هوا در اطراف برای مواقع سیل
دارای پنلهای جذب انرژی مرکزی و زیرین و بین قطعات خود ساختمان(لاستیک و پلیمر بازیافتی) در مواقع زلزله به درد میخورند
تمام دیوارها نمایشگر هستند
تمام دیوارها شفاف میشوند
تمام دیوارها کامپیوتر جداگانه دارند
در ها الکترونیکی هستند و شفاف و کدر میشوند و میتونن مغناطیسی(امواج)باشند
کل خونه کامپیوتر بزرگ و چند جزئیست
تشخیص چهره ورودی
تشخیص صدا درداخل خانه برای استفاده از امکانات
سیستمها و امکانات تشخیص بیماری و ارتباط با پزشک
ارتباط با پلیس-اورژانس و......
ارتباط با مرکز کنترل ترافیک شهری(برنامه ریزی روزانه ی کاری)
خودرو ها به هم متصل و به نوعی تبدیل به سیستم حمل و نقل عمومی میشوند
شرکتهایی مثل ای بای - ماکروسافت- مخصوصا شرکت گوگل - همین الان درحال کار روی ای موضوعات هستند و به نتایجی هم رسیدند
تا جایی که من میدونم این پست من 10درصد امکانات 1خانه 30سال بعد از این تاریخ خواهد بود
درصورتی که خانه ای با همین امکاناتی که من نوشتم همین الان هم موجوده
اینا تغییرات اساسی نیست
اینا معماری جدید نیست
اینا فقط توسعه ایست که اول بهش اشاره کردم
30سال بعد شاید ساختمانی به نام خانه وجود نداشته باشه
شاید هم ساختمانهای الان در شهرها حذف و به صورت کلبه های تکنولوژیکی دربیان که وسط جنگلها و مناطق سبز و زیبا پخش شدن و همه با انتقال ذرات در فضا به سرکار میریم و برمیگردیم
شاید اصلا محل کاری وجود نداشته باشه
شاید و شاید وشاید وشاید وشاید وشاید
مرزهای بسیاری وجود دارند که رد کردنشون مشکلاتی مثل بیکاری-بیپولی
تضادهایی مثل برتری جمعیتی و افزایش فقر
رهایی هایی مثل رهایی از آلودگی هوا و....... به دنبال داره
تازه من بیسوادترن آدمی هستم که در این زمینه نظر خودشو جرآت میکنه به عنوان نظر شخصی و نامعتبر اینجا بنویسه
پیش بینی آینده چیزیه که همه کمپانیها دنبالش هستند
من فعلا دنبال پیش بینی 2سال آینده هستم که هنوز موفق نشدم 6ماه آینده رو هم کامل ترسیم کنم!! و هیچوقت هم نمیشه کامل ترسیم کرد ولی این کار یعنی بررسی جزئ به جزئ دلایل باعث جلو افتادن از زمان و فهم جامعه میشه و باعث ثروتمندشدن-عاقل شدن-وخیلی چیزای دیگه میشه
[taane][nadidan][khejalat][cheshmak][labkhand][taajob][negaran][shaad][nadanestan][khastegi][sootzadan][khabalood][tashvigh][golrooz]
البته اینجا یکمی هم از خودم تعریف کردم منو ببخشین!!!
SaSaMc2
4th September 2012, 05:28 AM
اگه به شما بگن یه خانه مسکونی طراحی کنید که قرار 30 ساله دیگه اجرا بشه به چه نکاتی دقت میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟ (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?131965-%D8%A7%DA%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%A8%DA%AF%D9%86-%DB%8C%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-30-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D9%87-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B4%D9%87-%D8%A8%D9%87-%DA%86%D9%87-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D9%82%D8%AA-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F%D8%9F%D 8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F)
[esteghbal]
اين يكي از بهترين سوالاتيست كه در اين سايت تا حالا پرسيده شده...[golrooz]
وحید 0319
4th September 2012, 09:49 AM
این طرح ها تو ذهنم وول میخوره.دوست دارم کف خونه از شیشه باشه و زیرش استخر اب.دوست دارم دیواری نداشته باشه و یجور سازه داشته باشه که با جابه جا کردنش طرح داخل خونه رو عوض کنی.یعنی اگه خواستی دیوار اتاق خواب رو بکشی عقب مساحتش بیشتر شه.یا اصلا جابه جا کنی و پذیرایی رو به دونیم تقسیم کنی.مثلا اگه واسه همسایه بغلیت مهمون زیادی اومد نصف خونه رو بدی اون ببره [nishkhand]
چندتا درخت خورشیدی(منظورم پنلهایی که چیدمانش بر اساس زاویه برگ درختا طراحی شده و مثل یه درخت میمونه)تو حیاط باشه.دیوار خونه این قابلیت رو داشته باشه که هر چقد بخوایم شفاف باشه مثل شیشه و هر چقد بخوای تیره بشه.
ببخشید محمدجان .....دارم هنوز میخونم نظرات دوستانو
بله ...این طرح شما شبیه خانه آبشار رایت در پنسیلوانیا است ...البته قسمتیش شیشه ایه وزیرش آبشار رد میشه.....بله ...به نظرم خانه های آینده باید اینجوری باشه ...سازه ای داشته باشه که بشه تغییر داد فضای داخلو هر موقع که بخوای.....بله ....دقیقا برای صرفه جویی در مصرف انرژی از سلول های خورشیدی یا به قول شما درخت خورشیدی استفاده کرد....
وحید 0319
4th September 2012, 09:51 AM
اين يكي از بهترين سوالاتيست كه در اين سايت تا حالا پرسيده شده...[golrooz]
سلام ...خیلی خوشحالمون کردین ...منتظر نظرات شما هم هستیم....اگه افتخار بدین
وحید 0319
5th September 2012, 12:24 AM
تا اینجا ازهمه ی دوستان ممنونم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]....
حالا با اجازه میخوایم در طراحی کمی وارد جزییات بشیم.....اول سازه بنا ....به نظر شما....فلز-بتن-سازه های خرپایی-فضایی-وال سکشن-3Dپانل-و......فقط نیاز مارو جواب میده یا اینکه اگه برگردیم به سازه های سنتی بیشتر جواب میگیریم...........یا چه سازه هایی به نظر شما ممکنه کشف بشن در آینده؟؟[golrooz]
elinaaa
5th September 2012, 12:36 AM
چه سوال سختی پرسیدین...از قبلیم سخت تره...[nishkhand]من که ذهنم به اینجاها قد نمیده ولی مسلما باید از یه سازه ای با استحکام خیلی بالا استفاده کرد حالا سنتی یا مدرنش خیلی تفاوتی نمیکنه...اینو میسپاریم به بقیه دوستان که اطلاعاتشون بیشتره...[cheshmak]
وحید 0319
5th September 2012, 12:39 AM
چه سوال سختی پرسیدین...از قبلیم سخت تره...[nishkhand]من که ذهنم به اینجاها قد نمیده ولی مسلما باید از یه سازه ای با استحکام خیلی بالا استفاده کرد حالا سنتی یا مدرنش خیلی تفاوتی نمیکنه...اینو میسپاریم به بقیه دوستان که اطلاعاتشون بیشتره...[cheshmak]
سلام ...همین که اینجا هستین برام ارزش داره....خیلی ممنون [golrooz][golrooz][golrooz]
sanabina198
9th January 2013, 09:40 PM
از نظر من به انرژی های طبیعی و شرایط جغرافیایی و حرکت و جابجایی خونه ام و ارتفاع از زمین.[golrooz]
kahrupay
9th January 2013, 11:11 PM
30 سال دیگه همه چیز متفاوت میشه و دیدگاه برگشت به طبیعت جدیت بیشتری پیدا میکنه
چرا؟؟
چون الان داریم به سمت پیشرفت و توسعه ی کنترل نشده میریم
10سال دیگه این روشها کنترل شدند ولی هنوز کارآمد نیستند
20سال دیگه این روشها کارآمد و پخته میشند ولی بهران اقتصادی دوره ای و نوع تجارت جهانی و البته هزینه های بالای اجرای سیستمها باعث تعویق این اجرا میشه
ولی 30 سال دیگه خانه ها همگی
تولید انبوه ولی به اشکالی متفاوت و متغییر ولی در مساحتی محدود و زمینی محدود
امکانات ایمنی فول-از غیر قابل حریق بودن تا گازهای سمی و فیلترهای تهویه مطبوع و آنتی باکتریال و هپا و اولپا و کربن اکتیو و....
خودروها قابل تغییر شکل و قابل جمع شدن در مکعب کوچکی در داخل گاراژ1مترمکعبی برای شارژ باتری
تآمین برق فقط از خورشید و بدون توربین بادی یا آبی یا.....
شبکه ی ارتباطی آنلاین وای فای
دوربینهای مداربسته ی کوچک و مخفی
اتصال به مرکز پشتیبانی برای نظافت-و تعمییر و.......
قابلیت حرکت کردن با سرعت پایین و قابل حمل توسط حاملهای مخصوص
آیرودینامیک دربرابر طوفان و باد
عایق دربرابر بارانهای اسیدی
دارای بالشتکهای هوا در اطراف برای مواقع سیل
دارای پنلهای جذب انرژی مرکزی و زیرین و بین قطعات خود ساختمان(لاستیک و پلیمر بازیافتی) در مواقع زلزله به درد میخورند
تمام دیوارها نمایشگر هستند
تمام دیوارها شفاف میشوند
تمام دیوارها کامپیوتر جداگانه دارند
در ها الکترونیکی هستند و شفاف و کدر میشوند و میتونن مغناطیسی(امواج)باشند
کل خونه کامپیوتر بزرگ و چند جزئیست
تشخیص چهره ورودی
تشخیص صدا درداخل خانه برای استفاده از امکانات
سیستمها و امکانات تشخیص بیماری و ارتباط با پزشک
ارتباط با پلیس-اورژانس و......
ارتباط با مرکز کنترل ترافیک شهری(برنامه ریزی روزانه ی کاری)
خودرو ها به هم متصل و به نوعی تبدیل به سیستم حمل و نقل عمومی میشوند
شرکتهایی مثل ای بای - ماکروسافت- مخصوصا شرکت گوگل - همین الان درحال کار روی ای موضوعات هستند و به نتایجی هم رسیدند
تا جایی که من میدونم این پست من 10درصد امکانات 1خانه 30سال بعد از این تاریخ خواهد بود
درصورتی که خانه ای با همین امکاناتی که من نوشتم همین الان هم موجوده
اینا تغییرات اساسی نیست
اینا معماری جدید نیست
اینا فقط توسعه ایست که اول بهش اشاره کردم
30سال بعد شاید ساختمانی به نام خانه وجود نداشته باشه
شاید هم ساختمانهای الان در شهرها حذف و به صورت کلبه های تکنولوژیکی دربیان که وسط جنگلها و مناطق سبز و زیبا پخش شدن و همه با انتقال ذرات در فضا به سرکار میریم و برمیگردیم
شاید اصلا محل کاری وجود نداشته باشه
شاید و شاید وشاید وشاید وشاید وشاید
مرزهای بسیاری وجود دارند که رد کردنشون مشکلاتی مثل بیکاری-بیپولی
تضادهایی مثل برتری جمعیتی و افزایش فقر
رهایی هایی مثل رهایی از آلودگی هوا و....... به دنبال داره
تازه من بیسوادترن آدمی هستم که در این زمینه نظر خودشو جرآت میکنه به عنوان نظر شخصی و نامعتبر اینجا بنویسه
پیش بینی آینده چیزیه که همه کمپانیها دنبالش هستند
من فعلا دنبال پیش بینی 2سال آینده هستم که هنوز موفق نشدم 6ماه آینده رو هم کامل ترسیم کنم!! و هیچوقت هم نمیشه کامل ترسیم کرد ولی این کار یعنی بررسی جزئ به جزئ دلایل باعث جلو افتادن از زمان و فهم جامعه میشه و باعث ثروتمندشدن-عاقل شدن-وخیلی چیزای دیگه میشه
[taane][nadidan][khejalat][cheshmak][labkhand][taajob][negaran][shaad][nadanestan][khastegi][sootzadan][khabalood][tashvigh][golrooz]
البته اینجا یکمی هم از خودم تعریف کردم منو ببخشین!!!
هوشمندانه بود!!!
حسین متقی
12th January 2013, 01:37 AM
تا اینجا ازهمه ی دوستان ممنونم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]....
حالا با اجازه میخوایم در طراحی کمی وارد جزییات بشیم.....اول سازه بنا ....به نظر شما....فلز-بتن-سازه های خرپایی-فضایی-وال سکشن-3Dپانل-و......فقط نیاز مارو جواب میده یا اینکه اگه برگردیم به سازه های سنتی بیشتر جواب میگیریم...........یا چه سازه هایی به نظر شما ممکنه کشف بشن در آینده؟؟[golrooz]
اولا مصالح جدید باید قابل بازیافت باشند
دوما خیلی بادوام باشند
سوما دو شرط اول رو طوری به وجود بیارند که راههای بازیافت و راه های ایجاد دوام بالا باعث تضاد نشه
و سبک بودن
و مقاومت خمشی و پیچشی و فشاری بالا
و سحولت در اجرا و حمل و نقل
بهترین چیز هم پلاستیک های تقویت شده با فلزات و یا فیبرهای گوناگون هستند
من 2-3 سال پیش به پدرم که عمران خونده پیشنهاد دادم 1 ساختمون طراحی کنه کلا با فیبر کربن و مصالح قابل بازیافت و همگی هم پیچ و مهره ای باشند
(برای شهرداری)
ولی هزینه ی طراحیش فقط به اندازه ی هزینه ی ساخت 1 ساختمون جدا بود که چنین امکانی نداشتیم!
شاید بعدا 1 ماکت مقیاسی دقیق در ابعاد مثلا 2-3 متر بسازم خودم!
کاغذ-شیشه-انواع فیبرهای بافته شده-چوب های طبیعی و مصنوعی - انواع پلیمرهای پوششی و غیر پوششی
مصالح هوشمند-مواد خود ترمیم شونده و........
اینها خیلی جذاب هستند ولی فعلا ما تو کشوری زندگی میکنیم که اسمش ایرانه و............(اصلا هیچ ربطی به سیاست نداره برداشت بد نشه یه وقت)
vahid5835
12th January 2013, 03:55 AM
خانه های هوشمند ماکروسافت
شركت مایكروسافت در مركز نمایشگاهی خود در شهر ردموند واقع در ایالت واشنگتن آمریكا مدلهایی از خانههای پیشرفته را به نمایش گذاشته است كه این روزها نمیتوان آنها را در دنیای واقعی پیدا كرد، اما قرار است این خانهها كه به فناوریهای خانگی مایكروسافت برای دنیای آینده مجهز شدهاند، جنبه حقیقی پیدا كنند.
در این خانههای هوشمند و پیشرفته به سوی چشمانداز مایكروسافت به آینده الكترونیكی باز میشود و در آن بخشهای معمولی خانه از جمله دیوارها، رابط كاربری هوشمند را در خود جا دادهاند و شامل فناوریهای مختلف مانند حسگرها، نمایشگر led، سیستمهای حركتسنج، صفحات چند لمسی و سیستمهای انتقال صدا و تصویر سهبعدی هستند تا به راحتی به آنها دسترسی داشته باشیم. در زیر مهمترین فناوریهای مایكروسافت كه قرار است در خانههای هوشمند آتی مورد استفاده قرار گیرد، آورده شده است:
قفسه الكترونیكی: این قفسه كه میتواند در بخشهای مختلف خانه نصب شود، قابلیت شارژ بیسیم گوشیهای هوشمند و دیگر دستگاههای الكترونیكی را دارد و میتواند اطلاعاتی مانند زمان، دمای هوا و میزان شارژ باتری دستگاههای الكترونیكی را نمایش دهد.
میز پیشخوان با دستورالعمل طبخ غذا: با استفاده از فناوری حسگر، میز پیشخوان در آشپزخانه منازل آینده میتواند فهرست مربوط به مواد اولیه موجود در یخچال را در اختیار داشته باشد و بر اساس آنها پیشنهادات غذایی و نحوه طبخ آنها را ارایه دهد.
نمایشگر شخصی آشپزخانه: این نمایشگر داخل آشپزخانه نصب میشود و به نرمافزار و خدماتی مجهز است كه میتواند اطلاعات شخصی از جمله تقویم كاری هر یك از اعضای خانواده، پیامهای شخصی و قرارهای ملاقات را نمایش دهد.
نمایشگر هوشمند خدمات پزشكی: این نمایشگر كه مجزا از نمایشگر شخصی آشپزخانه است، اطلاعات مهم دیگری را در اندازه بزرگتر به نمایش میگذارد. در این نمایشگر سابقه پزشكی هر یك از اعضای خانواده، روشهای درمانی جدید برای تمام مشكلات احتمالی و حالتهای اورژانسی و درمانهای معمول در دسترس و نحوه مراجعه به بهترین متخصصان در نزدیكترین فاصله به منزل موجود است.
اتاق نشیمن الكترونیكی: در اتاق نشیمنی كه مایكروسافت برای خانههای آینده طراحی كرده است، شما میتوانید به صورت مجازی یك گالری هنری یا فروشگاه را داخل منزل خود در اختیار داشته باشید. با فناوری ویژه این بخش كه نمایشگر بزرگی را روی دیوارهای منزل شما به نمایش میگذارد، شما میتوانید تصاویر 360 درجهای را از آنچه كه مدنظرتان است در اختیار داشته باشید. این نمایشگر بزرگ به اینترنت متصل است و امكان خریدهای آنلاین را نیز برای شما فراهم میكند و قادر است هر اثر هنری را به خانه شما بیاورد.
میز ناهارخوری الكترونیكی: در اتاق پذیرایی خانههای آینده، شما میتوانید میزی را در اختیار داشته باشید كه در مقابل محل استقرار هر فرد، تصاویر مربوط به او را نمایش دهد. این تصاویر میتواند به صورت كاملا شخصی روی سطح میز به نمایش درآید و بر اساس سلیقه فرد، در مقابل او تصویر مجزایی را پخش كند، این در واقع مثل مانیتورهای روی صندلیهای هواپیماهاست.
دیوار الكترونیكی در اتاق پذیرایی: در این اتاق نمایشگری به اندازه كل دیوار موجود است كه شامل خدمات اینترنتی است تا با نمایش اطلاعات بهداشتی و تغذیهای، سلامت هر وعده غذایی، میزان كالری آن و فواید آنچه را مصرف میكنید را به شما نشان دهد.
اتاق خواب الكترونیكی: در اتاق خواب نوجوانان آینده، كلیه دیوارها و سطوح پیرامون میتوانند با او تعامل داشته باشند. این اتاق خواب به صورت هوشمند به كلیه سرویسهای سرگرمی و اجتماعی متصل است و دیوارهای آن نمایشگرهای بزرگی لمسی هستند كه فضا را بر اساس سلیقه كاربر تغییر میدهند.
نمایشگر اصلی خانه: نمایشگر اصلی خانه میتواند برنامههای شخصی بر اساس سلیقه هر یك از افراد خانواده را نمایش دهد، فیلمهای سینمایی مورد علاقه آنها را پخش كند، بازیهای رایانهای مناسب را ارایه دهد، اطلاعات مورد نیاز هر یك از اعضای خانواده را در اختیار آنها بگذارد و برنامههای سرگرمی ارایه كند.
MAXIMOUSS
13th June 2013, 08:52 PM
مهمترینش اینکه در برابر هرنوع آلودگی جلوگیری کنه...
اگه کمی دقت کنید رومسئله دیگه نیازی به توضیح نیس!
mehdikhanmohamadi
22nd June 2013, 11:05 PM
[esteghbal]
سلام دوست عزیز مرسی... واقعا سوال قابل تاملی طرح کردین...جوابی که به نظر بنده میرسه اینه که ما برای دیدن اینده باید به گذشته بنگریم میگین چطور ؟این طوری که معماری ما طئ دهه های گذشته کلا اقتباس شده از غرب بوده و کماکان این موضوع داغه و چشم همه به دست غربیاس تا حالا چنتا مستند از ساخت یه خونه ایرانی دیدیم؟ ما حتی برای طراحی داخلی منزلمون فقط و فقط به دنبال نمونه های خارجی میگردیم یا متریال 30 سال پیش غرب واسه نظام ما بهترینه چرا شو دیگه خودتون باید پیدا کنید...
در کل به نظر من اگه میخواین طرح خونه های 30 سال دیگرو مشاهده کنید باید نمونه ای از طراحی الان غربو به نظرتون بیارید...
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.