نارون1
27th August 2012, 02:24 PM
http://www.iricss.org/fa/NewsRelease/News/PublishingImages/1391/910526_Cocoa_Drink-1.jpg [وبمد هلث نیوز - پژوهشکده علوم شناختی:]
نوشیدن روزانه نوشابه ای آکنده از کاکائو ممکن است به سلامت مغز افراد سالمند کمک کند، این نتیجه گیری یک پژوهش تازه انتشار یافته است.
این مطالعه، چاپ شده در "هایپرتنش" (نشریه بیماری فشار خون)، 90 نفر سالمند را شامل می شد که از پیش دچار اختلال های شناختی خفیف (ام سی آی) – از جمله مشکلاتی در حافظه، زبان، اندیشه، یا قضاوت – بودند.
این افراد برای هشت هفته نوشیدنی کاکائویی را نوشیدند که محتوی میزان های بالا، متوسط یا اندکی از انتی اکسیدان هایی بود که فلاوانول ها نام دارند. در مقایسه با کسانی که نوشیدنی آنها محتوی میزان اندکی از فلاوانول ها بود، آنهایی که میزان های بالا یا متوسط داشتند در آزمون های توجه و دیگر مهارت های ذهنی بهتر عمل نمودند.
این پژوهشگران، شامل پزشک جیووامباتیستا دسیدرری، از دانشگاه لاکیلا، ایتالیا، نوشتند: فلاوانول ها "می توانند یکی از رویکردهای مبتنی بر مواد غذایی باشند که نه تنها بهداشت قلب و عروق، بلکه به طور مشخص سلامت مغز را بهبود می دهند."
[با این حال،] وی توجه داد که این نتایج ممکن است در مورد همه کسانی که دچار ام سی آی هستند صادق نباشد.
پزشک مارک ال. گوردن، از موسسه پژوهش های پزشکی فاینستاین، واقع در منهسست، نیویورک، که عصب شناس و پژوهشگر آلزایمر است، اظهار داشت: "ما نمی توانیم بگوییم «هر روز شکلات بخورید.» لازم است افراد در تصمیم به ایجاد تغییرهای گسترده در رژیم غذایی خود بر پایه فقط یک مطالعه خیلی مراقب باشند."
شرکت مارس، سازنده پودر کاکائو پشتیبان مالی این مطالعه بود.
شکلات می تواند از نظر چربی و میزان کالری بالا باشد و برای تعیین این که تا چه حد می تواند یا نمی تواند به مغز سالمند کمک کند به پژوهش های بیشتری نیاز است.
نوشیدن روزانه نوشابه ای آکنده از کاکائو ممکن است به سلامت مغز افراد سالمند کمک کند، این نتیجه گیری یک پژوهش تازه انتشار یافته است.
این مطالعه، چاپ شده در "هایپرتنش" (نشریه بیماری فشار خون)، 90 نفر سالمند را شامل می شد که از پیش دچار اختلال های شناختی خفیف (ام سی آی) – از جمله مشکلاتی در حافظه، زبان، اندیشه، یا قضاوت – بودند.
این افراد برای هشت هفته نوشیدنی کاکائویی را نوشیدند که محتوی میزان های بالا، متوسط یا اندکی از انتی اکسیدان هایی بود که فلاوانول ها نام دارند. در مقایسه با کسانی که نوشیدنی آنها محتوی میزان اندکی از فلاوانول ها بود، آنهایی که میزان های بالا یا متوسط داشتند در آزمون های توجه و دیگر مهارت های ذهنی بهتر عمل نمودند.
این پژوهشگران، شامل پزشک جیووامباتیستا دسیدرری، از دانشگاه لاکیلا، ایتالیا، نوشتند: فلاوانول ها "می توانند یکی از رویکردهای مبتنی بر مواد غذایی باشند که نه تنها بهداشت قلب و عروق، بلکه به طور مشخص سلامت مغز را بهبود می دهند."
[با این حال،] وی توجه داد که این نتایج ممکن است در مورد همه کسانی که دچار ام سی آی هستند صادق نباشد.
پزشک مارک ال. گوردن، از موسسه پژوهش های پزشکی فاینستاین، واقع در منهسست، نیویورک، که عصب شناس و پژوهشگر آلزایمر است، اظهار داشت: "ما نمی توانیم بگوییم «هر روز شکلات بخورید.» لازم است افراد در تصمیم به ایجاد تغییرهای گسترده در رژیم غذایی خود بر پایه فقط یک مطالعه خیلی مراقب باشند."
شرکت مارس، سازنده پودر کاکائو پشتیبان مالی این مطالعه بود.
شکلات می تواند از نظر چربی و میزان کالری بالا باشد و برای تعیین این که تا چه حد می تواند یا نمی تواند به مغز سالمند کمک کند به پژوهش های بیشتری نیاز است.