PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پيشگيري از سرطان با مصرف نان هاي سبوس دار



داداشی
27th August 2012, 12:21 AM
کد خبر: ۴۰۶۹۱۵۹
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۱ - ۲۰:۳۰


برلیانت بزرگمهر مشاور تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران (http://yjc.ir/fa/services/7)، گفت: متاسفانه در جامعه امروز معمول شده که سبوس نان را می گیرند سبوس مقداری طعم تلخ دارد و در نان ها به خصوص نان سنگ رنگ قهوه ای ایجاد می کند.
از نظر ظاهری و طعم مورد توجه مردم نیست ولی چون شکل نان سفید و همچنین طعم آن مطلوب است بیشتر مورد توجه مردم است.

بزرگمهر افزود: دلیل ارجحیت مردم و تمایلشان به مصرف نان سفید نا آگاهی است مقامات مسئول در زمینه مصرف سبوس و تغذیه مناسب باید فرهنگ سازی بهتری داشته باشند.

وی ادامه داد: سبوس در پوسته غلات وجود دارد و خواص بسیار مهمی دارد که از جمله می توان در درمان یبوست که بلای قرن جدید است نقش مهمی ایفا می کند و همچنین در پیشگیری و پایین آوردن چربی نامطلوب، پیشگیری به ابتلا انواع سرطان (http://yjc.ir/fa/news/3975316) ها و بیماری های قلبی و عروقی (http://yjc.ir/fa/news/3984865)کاهش سکته ها بسیار مفید است.

بزرگمهر اظهار داشت: یکی از نقش های مهم سبوس اين است که حرکت مواد غذایی را در دستگاه گوارش تسریع می کند و تماس مواد سرطان زا را با جداره روده کاهش می دهد به خصوص در دوران امروز که سن ابتلا به سرطان و سکته های قلبی و مغزی کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: وجود مقداری سبوس در نان ها الزامی است و برای این مورد باید تبلیغ و فرهنگ سازی شود.
مصرف نان های مانند لواش و باگت چون فاقد سبوس است برای بدن مفید نیست به خصوص برای افرادی که دارای دیابت (http://yjc.ir/fa/news/3975316) هستند چون برای افراد دیابتی سبوس بسیار مناسب است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد