yasaman hedayati
24th August 2012, 02:18 PM
http://media.isna.ir/content/moz.jpg/3
دانشمندان نوعي اسپري را ساختهاند كه از فاسد شدن ميوه جلوگيري ميكند.
به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، اين اسپري، با كشتن باكتريها، ميوهها را تا دو هفته تازه نگه ميدارد.
اين اسپري كه توسط محققان دانشگاه «تيان جيان» چين ساخته شده، از كيتوزان، مادهاي از ميگو و پوست خرچنگ به دست آمده و شفاف، بدون مزه و كاملا ايمن است.
نحوه عملكرد اسپري بدين گونه است كه تمام سطح ميوه را بايد با اسپري پوشش داد و اين امر مانع تنفس ميوه ميشود.
روكش حاصل از اسپري، باكتريهاي روي پوست ميوه را جدا كرده و ميوه را براي دو هفته تازه نگه ميدارد.
اين اسپري در حال حاضر بر روي موز آزمايش شده است.
دانشمندان نوعي اسپري را ساختهاند كه از فاسد شدن ميوه جلوگيري ميكند.
به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، اين اسپري، با كشتن باكتريها، ميوهها را تا دو هفته تازه نگه ميدارد.
اين اسپري كه توسط محققان دانشگاه «تيان جيان» چين ساخته شده، از كيتوزان، مادهاي از ميگو و پوست خرچنگ به دست آمده و شفاف، بدون مزه و كاملا ايمن است.
نحوه عملكرد اسپري بدين گونه است كه تمام سطح ميوه را بايد با اسپري پوشش داد و اين امر مانع تنفس ميوه ميشود.
روكش حاصل از اسپري، باكتريهاي روي پوست ميوه را جدا كرده و ميوه را براي دو هفته تازه نگه ميدارد.
اين اسپري در حال حاضر بر روي موز آزمايش شده است.