توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث معادل کلمه اختراع و مخترع...
عرفان سلیم زاده
23rd August 2012, 04:19 PM
سلام
اعصابم خیلی بهم ریخته!
مخترع؟اختراع؟!
بزارید براتون بگم:
دنیایی که من از پشت چشمام می بینم ایرانی پر از اشتباهات و عقاید بد در مورد مخترعان است.
عقایدی چون بیکار بودن این افراد و زیادی بلند پرواز بودن بگیر تا بی اعتمادی مسئولین و کلاهبردار خطاب کردن غیر مستقیم مخترعان به وسیله قرار دادن سیاست های غلط توسط بنیاد ملی نخبگان و نهاد های حمایتی دیگر.
حتی اهل علم مانند اساتید دانشگاهها و کسانی که خودشون رو متخصص می دونند نیز علنا جلوی مخترعان به داوری اختراعات انها می گذارند انگاری می خوان برای ما کاری انجام دهند یا کمکی بکنن.
من هر چه که فکر کردم نه تونستم که مخترعان رو به دلایلی که مسئولین میگن محاکمه کنم و نه گله و شکایتی از افراد بالا دارم چون دارند درست فکر می کنند!
مقصراصلی کلمات "اختراع" و "مخترع"است.
این کلمات در ذات خودشون باری دارند که به اشتباه نگاه و عقاید دیگران رو نسبت به افرادی که در حرفه ای یا کاری نوآوری از خودشون نشون می دهند و دستگاه و اجزای جدیدی را می سازند، عوض می کند و به صورت بی رحمانه ای دیواری به بلند بین مخترعان و مردم می کشد.
اگر این کلمات به "طرح" و "طراح" تغییر کند.
تمام مشکلاتی که داریم در اینده حل خواهد شد.
عرفان سلیم زاده
23rd August 2012, 04:35 PM
الان یکم که فکر و تحقیق کردم دیدم اگه کلمه طراح بخواد به صورت مطلق باشه باید به صورت:
طراح نوگرا
نوشته بشه بهتره.
Modern Designer
[alaghemand]
عرفان سلیم زاده
23rd August 2012, 05:05 PM
من طراح نوگرا هستم.
من طرح دارم.
من طراح مبدل انرژی های تجدید پذیر و پیشرانه ها هستم.
من طرحی در مورد یک مبدل انرژی تجدید پذیر دارم.
من طرحی در مورد یک پیشرانه دارم.
davoud13
23rd August 2012, 08:17 PM
سلام
خیلی نکته سنجی ولی سعی کن بدون اینکه بخوای خیلی چیزا رو تعریف کنی یا دلیل قانع کننده براش بیاری ازش لذت ببری یا حداقل بهش فکر نکنی تا نذاری زجرت بده.
درباره نوآوری هم بهتره که رو نقایص کارکنی یا اگه طرحی که به سمت بازده بیشتر باشه شاید نتونستم منظورمو برسونم.
elinaaa
23rd August 2012, 08:23 PM
الان یکم که فکر و تحقیق کردم دیدم اگه کلمه طراح بخواد به صورت مطلق باشه باید به صورت:
طراح نوگرا
نوشته بشه بهتره.
Modern Design
[alaghemand]
خوبه ولی زمان میبره تا این کلمات جا بیافته...بالاخره دیگرانو که نمیشه عوض کرد پس باید کلماتو عوض کرد...پس شما تو طراحی کلمات هم نوگرا هستید...تبریک[cheshmak]
312
23rd August 2012, 11:00 PM
ممنون از دعوت به تاپيك[golrooz]
-------------------------------
نوآور يعني كسي كه چيزي را آورده كه قبلا نبوده.
يعني در تفكرات انسانهاي ديگر,اين ذهنيت نبوده كه ميشه اين نوآوري رو انجام داد.بهمين دليل ابراز تعجب دربرابر يك نوآور بعيد نيست.اين فهم تازه اي كه يك نوآور با كار جديدش به انسانيت عرضه ميكند معمولا با عدم پذيرش انسانهاي ديگر مواجه ميشود.آنها شايد از اينكه چرا اين نوآوري توسط خودشان به نمايش عمومي درنيامده حسادت بكنند.احتمالا براي اينكه ثابت بكنند اين نوآوري درست كارنخواهد كرد هزاران آزمون صحت عملكرد دربرابر اين نوآوري بوجودبياورند.
تمام ارزش يك نوآور در همين دفاع كردنها(از صحت عملكرد نوآوري شان) و كسب گواهي هاي كيفيت هستند
خوش بود گر محک تجربه آید به میان
تا سیه روی شود هر که در او غش باشد
SaSaMc2
24th August 2012, 05:12 AM
سلام...[golrooz]
در پي قافيه و واژه نباش...
واژه امروزي يك حقيقت...
بگذر از دلسوزي...[cheshmak]
من 50% مشكلات انسانهاي نوگرا رو از نوع ديدگاه عموم به اونها ميدنم...
50% ديگه مربوط به ذات اين افراد هست...
افراد نوگرا خودشون رو جدا بافته عموم ميدونن...
و اين يك اتفاق ذاتي و غير قابل تغيير هست...
اگر هم كسي گفت من اينجوري نيستم...
يا نوگرا نيست يا دروغ ميگه...
نوگرايان نياز واجب به توجه خاص عموم دارن...
اين توجه اگر صورت بگيره 50% از مشكلات نوگرايان خود به خود حل ميشه...
حال بي تفاوتي به نوگرايان 100% اونا رو دلشكسته ميكنه...
و متاسفانه اگر تخريبي چه به عمد چه غير عمد صورت بگيره...
نوگرا خودش رو زير آواري بزرگ از بي عدالتي حاصله از بي مديريتي حس ميكنه...
در صورتي كه همين اتفاق اگر براي عموم بيافته تازه به مرحله دلشكستگي ميرسه...
و اين يكي از رازهاي فرار مغزهاست...
اونا توجه ميخوان، نه پول، نه آزادي، نه زرق و برق...
اونا فقط توجه ميخوان...
و اين يه امريست ذاتي...
عرفان سلیم زاده
24th August 2012, 12:29 PM
سلام
خیلی نکته سنجی ولی سعی کن بدون اینکه بخوای خیلی چیزا رو تعریف کنی یا دلیل قانع کننده براش بیاری ازش لذت ببری یا حداقل بهش فکر نکنی تا نذاری زجرت بده.
درباره نوآوری هم بهتره که رو نقایص کارکنی یا اگه طرحی که به سمت بازده بیشتر باشه شاید نتونستم منظورمو برسونم.
سلام مرسی بابت پند[shaad]
راستش من کلمه اختراع رو دوست دارم چون از بچگی هر وقت اسم مخترع و اختراع میومد فکر می کردم اون طرف بالاترین حد علم و دانش رو برای اختراعش بکار برده.
و اختراع اون هیچ رقیبی نداره. البته خودمم سعی می کنم این طوری باشم.
اما موضوع اینجاست که تا عدالت برای تمام مخترعان برقرار نشه برای منم برقرار نمیشه.
همه ما برای شروع باید یک سطح از وسایل رو داشته باشیم.
1- ازمایشگاه و کارگاه
2- اتاق فکر به همراه اساتید
3- نداشتن دغدغه مالی و کاری و کلا زندگی
4- دسترسی به مقالات و کتب مختلف.
این ها مواردی است که یک مخترع برای کاری که می خواد انجام بده نیاز داره.
مواردی که گفته شد مبین این ایده است که اختراع یک شغله و مخترع نیز شاغل.
حال اگر با این زاویه به موضوع نگاه کنیم تازه میفهمیم که چقدر کم کردیم!
نه دانشگاهی برای تربیت مخترعان وجود داره. نه مدرکی و نه حمایتی.
بعد می خوایم که کیفیت محصولات بره بالا و تولید ناخالص ملی بیشتر بشه...[taajob2]
عرفان سلیم زاده
24th August 2012, 01:44 PM
ممنون از دعوت به تاپيك[golrooz]
-------------------------------
نوآور يعني كسي كه چيزي را آورده كه قبلا نبوده.
يعني در تفكرات انسانهاي ديگر,اين ذهنيت نبوده كه ميشه اين نوآوري رو انجام داد.بهمين دليل ابراز تعجب دربرابر يك نوآور بعيد نيست.اين فهم تازه اي كه يك نوآور با كار جديدش به انسانيت عرضه ميكند معمولا با عدم پذيرش انسانهاي ديگر مواجه ميشود.آنها شايد از اينكه چرا اين نوآوري توسط خودشان به نمايش عمومي درنيامده حسادت بكنند.احتمالا براي اينكه ثابت بكنند اين نوآوري درست كارنخواهد كرد هزاران آزمون صحت عملكرد دربرابر اين نوآوري بوجودبياورند.
تمام ارزش يك نوآور در همين دفاع كردنها(از صحت عملكرد نوآوري شان) و كسب گواهي هاي كيفيت هستند
خوش بود گر محک تجربه آید به میان
تا سیه روی شود هر که در او غش باشد
حرفای شما درسته و همین هم هست.اما میحث اختراع نباید در همین حد باقی بمونه. به نظر من این فرایند یعنی انتقاد مردم و دفاع مخترع باید در قالب ارائه محصول در بازار صورت بگیره.
مطمئنا بهترین حمایت مردم از یک مخترع خرید محصول اون مخترع است و بهترین انتقاد هم نخریدن اون محصول.
اما اینکه قبل از تجاری شدن یک محصول بخوایم با انتقاد له و بی ارزشش کنیم خیلی ظلمه. و اگر هم بخوایم تشویق کنیم و کمکی به تجاری سازی محصول نکنیم بازم ظلمه.
امیدوارم روزی برسه که تمام طرح ها و طراحان نوگرا با تمام وجود باعث پیشرفت ایران بشن.
312
24th August 2012, 02:43 PM
حرفای شما درسته و همین هم هست.اما میحث اختراع نباید در همین حد باقی بمونه. به نظر من این فرایند یعنی انتقاد مردم و دفاع مخترع باید در قالب ارائه محصول در بازار صورت بگیره.
مطمئنا بهترین حمایت مردم از یک مخترع خرید محصول اون مخترع است و بهترین انتقاد هم نخریدن اون محصول.
اما اینکه قبل از تجاری شدن یک محصول بخوایم با انتقاد له و بی ارزشش کنیم خیلی ظلمه. و اگر هم بخوایم تشویق کنیم و کمکی به تجاری سازی محصول نکنیم بازم ظلمه.
امیدوارم روزی برسه که تمام طرح ها و طراحان نوگرا با تمام وجود باعث پیشرفت ایران بشن.
اصلا تمام لطف njavan در اين هست كه اينجا بايد مخترعا به هم يادبدهند چطور دربرابر منتقدان قوي بود و از پسشون براومد.ما بايد بديم سنگ پا رو بعنوان سمبل مخترعا ثبت جهاني بكنند.مخترع يك سكه طلا توي مشتش داره كه اگه همه دنياهم بگند اون نيكلي هست مخترع ايمان داره كه توي مشتش طلاهست
اما
اما خدا خودش پوست ماهارو كلفت بكنه كه بتونيم از پس اين شكاكان بربياييم و حقانيت نواوري هامون رو اثبات بكنيم.
[golrooz][golrooz][golrooz]
عرفان سلیم زاده
24th August 2012, 03:14 PM
اصلا تمام لطف njavan در اين هست كه اينجا بايد مخترعا به هم يادبدهند چطور دربرابر منتقدان قوي بود و از پسشون براومد.ما بايد بديم سنگ پا رو بعنوان سمبل مخترعا ثبت جهاني بكنند.مخترع يك سكه طلا توي مشتش داره كه اگه همه دنياهم بگند اون نيكلي هست مخترع ايمان داره كه توي مشتش طلاهست
اما
اما خدا خودش پوست ماهارو كلفت بكنه كه بتونيم از پس اين شكاكان بربياييم و حقانيت نواوري هامون رو اثبات بكنيم.
[golrooz][golrooz][golrooz]
آفرین درسته.
و همین طور باید درس خودشناسی به مخترعان بدیم تا اول تعریف درستی از خودشون داشته باشند.
حقیقت اینجاست که همین منتقدان و شکاکان تقریبا تمام افرادی هستند که اطراف ما زندگی می کنند.
بهترین کاری که میشه کرد تغییر طرز تفکر این افراد هست. با تغییر زاویه دید خودمون به اختراع و مخترع بودن.
در واقع اگر برخی مسائل عوض بشن مثلا اسم و سنت و غیره، انقلابی رخ میده که هم پای انقلاب فیزیک کوانتومه که باعث تکمیل و تصحیح فیزیک کلاسیک شد.
adoration_88
29th November 2012, 01:26 PM
با سلام
باید بگم که آنچه در مسیر راه زندگیمون سر راه ما قرار میگیره انعکاس فکر مثبت یا منفی ماست .
فلذا اگر اختراع ما به درد خودمان بخورد ومشکلی را از ما حل کند ، در اینصورت است که برای ما وبقیه مثبت وبه درد بخور خواهد بود!
فقط نیت مان این باشد که برای اجتماع انسانها مفید واقع شویم ومشکلی اساسی را در زندگی بقیه حل کنیم.در اینصورت انعکاس این فکر مثبت به خودمان برمیگردد.
خیلی ها بدلیل استفاده های شخصی یا پیشرفتهای شخصی دست به یک سری اختراع میزنند که حتی به درد خودشان نمیخورد.اما نوجوانی را دیدم که بدلیل اینکه برادرش یکدست نداشت،مسواکی اختراع کرده بود که خودش خمیر دندان نیز داشت تا برادرش برای مسواک زدن نیاز به کسی نداشته باشد وامثال این زیاد است!
امیدوارم تونسته باشم مطلبمو برسونم.
نیازی نیست با کلمات بازی کنیم.چون در واقع فرقی در اصل موضوع نمیکند. باید از کاری که میکنیم اول خودمان لذت ببریم وبه کارمان عشق بورزیم و به ایده مان ایمان داشته باشیم انقدر قوی که با نظرات منفی دیگران علاوه بر اینکه سست نشویم بلکه مسرتر در راهمان قدم برداریم.
به خواست خدا موفق خواهید شد .
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.