PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار نيست هر 34 بازي را ببازيم

داداشی
23rd August 2012, 03:23 PM
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: قرار نيست هر 34 بازي را ببازيم و مطمئن باشيد كه تيم ما درست خواهد شد و در مقابل تراكتورسازي به دنبال هر نتيجه‌اي غير از شكست هستيم.
رسول كربكندي در نشست خبري پيش از بازي تيمش با تراكتورسازي اظهار كرد: البته تيمي كه پنج باخت پشت سر هم داده باشد، هر دليلي ما بياوريم حمل بر توجيه شكست‌ها مي‌شود اما همان طور كه گفتم شكست‌ها بر عهده مربي است و ما بيشترين تلاش را داريم تا تيم را به شرايط آرماني خود برسانيم. تا كسي در شرايط ما قرار نگيرد نمي‌فهمد كه چه مشكلاتي داريم. به هر حال ما هيچ گاه پنج باخت پشت سر هم نداشتيم و از اين پنج باخت در سه بازي حق‌مان شكست نبود.

وي افزود: تمام 11 گلي كه ما خورديم به خاطر اشتباهات فردي بوده است كه نشان از استرس بازيكنان دارد. وقتي گلي به اين شكل به ثمر مي‌رسد مسائل رواني بازيكنان بروز پيدا مي‌كند اما مطمئن باشيد كه ما دست از تلاش برنمي‌داريم و قرار نيست كه 34 بازي را ببازيم. روز گذشته تمرين‌هاي خيلي شادابي را پشت سر گذاشتيم و در مقابل تراكتورسازي به دنبال هر نتيجه‌اي غير از شكست هستيم.

كربكندي تصريح كرد: سعي كرديم بازيكنان را از نظر رواني آماده كرده و آن‌ها را متوجه شرايط‌مان بكنيم و خوشبختانه بازيكنان ما اين درك را دارند كه شرايط را بفهمند اما متاسفانه يك عده به اصطلاح تماشاگر ذوب آهن به طور مغرضانه به ما توهين مي‌كنند.

سرمربي ذوب آهن افزود: اشكال تيم ما در دو محوطه جريمه است و ما در فاصله بين اين دو محوطه خوب بازي مي‌كنيم اما دو اشكال عمده در خط دفاع و حمله داريم و وقتي گل‌هاي بد مي‌خوريم بازي احساسي مي‌شود و به همين جهت نمي‌توانيم از فرصت‌ها استفاده كنيم. در بازي با گهر دورود چندين موقعيت داشتيم و شوت‌ها و ارسال‌هاي زيادي روي دروازه حريف انجام داديم.

كربكندي گفت: هم‌اكنون با چهار دروازه تمرين مي‌كنيم و بسيار بدشانس بوده‌ايم كه در اين پنج بازي بازنده بوده‌ايم.

وي درخصوص ليدرهاي تيم ذوب آهن گفت: من خودم مي‌دانم كه مشكل ليدرها با من از كجا آب مي‌خورد و هم‌اكنون كه باشگاه نمي‌تواند اين ليدرها را از لحاظ مالي تامين كند، آن‌ها به اين اعمال ناشايست دست مي‌زنند. متاسفانه ليدرها به بازيكنان من زنگ مي‌زنند و آن‌ها را تهديد مي‌كنند كه اگر پول ندهيد در ورزشگاه به شما فحاشي مي‌كنيم و همين شرايط نابسامان باعث شده است كه طرفداران ذوب آهن در خانه‌‌هايشان بنشينند، چون فضاي ورزشگاه‌ها را مسموم مي‌بينند.

سرمربي ذوب آهن تصريح كرد: باشگاه بايد تكليفش را با اين پنج ليدر مشخص كند و من از همان اولين روزي كه با هيات مديره جلسه داشتم و به اين سمت منصوب شدم چند دقيقه بعد ديدم كه اين پنج ليدر ايستاده‌اند و سپس به من پيامك تهديد‌آميز دادند كه استعفا دهم. متاسفانه باج دادن به ليدرها در فوتبال ما مرسوم شده است و اين بالاترين ننگ براي فوتبال ماست.

وي افزود: به جرات مي‌گويم يك عده لحظه‌شماري مي‌كنند كه ما گل اول را بخوريم و سپس شروع به فحاشي كنند. اگر تماشاگر واقعي ذوب آهن به دليل اين شكست‌ها به من توهيني كند، من هيچ اعتراضي به او ندارم اما پذيرش پنج نفر ليدري كه هميشه فحاشي مي‌كنند و تنها اهداف مادي را دنبال مي‌كنند اصلا امكان‌پذير نيست. به جرات مي‌گويم در مقابل باج‌گيري با تمام توانم مقابله مي‌كنم و اصلا اجازه نمي‌دهم اين ليدرها به ما توهين كنند. در دو روز گذشته آن‌ها سر تمرين ما آمدند و به فحاشي پرداختند كه واقعا زشت است.

كربكندي اظهار كرد: در پنج بازي گذشته اين شكست‌ها اصلا حق‌مان نبوده است و هنوز تعدادي از بازيكنان ما در حد و اندازه خود ظاهر نشده‌اند. بايد مساله مالي و رواني حل شود و رسانه‌ها هم‌اكنون به دنبال يك شوك مي‌گردند و تغيير سرمربي ذوب آهن مد نظرشان است. خود من هرگاه به اين نتيجه رسيدم كه تيم از دستم خارج شده است فورا استعفا مي‌دهم اما بايد بگويم كه راهكار ما براي برون‌رفت از اين مشكلات تلاش بيشتر و روي آوردن به بازي مستقيم است.

وي گفت: هم‌اكنون صلصالي دچار كشيدگي عضله شده است و حدادي‌فر نيز از چهارم شهريور مي‌تواند در اختيار تيم ما باشد. مهاجم خارجي هنوز به آمادگي كامل نرسيده است و ما هنوز سه جاي خالي براي جذب بازيكن داريم كه قصد داريم يك بازيكن آزاد را جذب كنيم. بايد بگويم كه مجموعه ذوب آهن صبر و تحملش زياد است و به ما اعتماد زيادي كرده است و ما نيز بايد جواب اين اعتماد را به بهترين شكل بدهيم.

سرمربي ذوب آهن با انتقاد از برگزاري كنفرانس‌هاي قبل از بازي‌هاي داخلي گفت: براي بازي‌هاي داخلي كه مشكلات پروازي وجود دارد به نظر من اين نشست‌هاي خبري قبل از بازي لزومي ندارد، مگر براي بازي‌هاي بزرگ. براي بازي‌هاي داخلي نشست‌هاي قبل از بازي چندان ضروري به نظر نمي‌رسد و ما متاسفانه همه چيز را داريم با تحكم پيش مي‌بريم و اگر در اين نشست‌ها حاضر نشويم 5 ميليون تومان جريمه مي‌شويم. واقعا سازمان ليگ بايد در اين خصوص تجديد نظر كند و بايد نگاه حرفه‌اي‌تري داشته باشد چرا كه ما نبايد تنها اداي كشورهاي بزرگ را دربياوريم.

اوليويرا سرمربي تيم تراكتورسازي به دليل تاخير پروازش نتوانست در اين نشست حاضر شود.

دو تيم ذوب آهن و تراكتورسازي در ليگ برتر تاكنون 8 بار مقابل هم قرار گرفته‌اند كه در اين 8 ديدار تيم ذوب آهن 4 بار برنده شده است، 2 بازي به تساوي انجاميده و 2 بازي را نيز تراكتورسازي پيروز شده است.

روزنامه ورزشی نود

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد