PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اميدوارم پرسپوليس پيروز دربي باشد

داداشی
23rd August 2012, 03:18 PM
مدافع سابق تيم پرسپوليس گفت: بازيکنان پرسپوليس بزرگ هستند، پس هر پولي که گرفته‌اند نوش جانشان.
افشين پيرواني در گفت‌وگو با فارس، درباره دربي 75 اظهار داشت: تيم فوتبال پرسپوليس تيم بزرگي است و قطعاً نياز به بازيکناني بزرگ و با تجربه داشت که خوشبختانه در فصل جديد آنها را جذب کرد. اميدوارم که با فراموشي 5بازي گذشته پرسپوليسي‌ها بتوانند در بازي بزرگ روز جمعه مقابل استقلال دست پر ورزشگاه آزادي را ترک کنند.
وي افزود: در اين بازي قطعاً دو تيم براي برد به ميدان مي‌آيند و حساسيت خاص خودش را دارد. بازيکنان تازه‌وارد پرسپوليس بدانند توقعات از قرمزپوشان بالاست و بايد خودشان را ثابت کنند.
کاپيتان سابق تيم ملي فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: شايد خيلي‌ها بگويند پرسپوليسي‌ها در فصل جاري بازيکناني بسيار گران را به خدمت گرفتند اما من مي‌گويم اين پول نوش جان بازيکنان چون بالاخره يک بازيکن زحمت کشيده که نام او در فوتبال بزرگ شده، اما حالا بازيکنان پرسپوليس با يک برد مقابل استقلال بايد در زمين ثابب کنند که بزرگ هستند و به تمام حرف و حديث‌ها پايان دهند.
پيرواني خاطرنشان کرد: من در 19دربي به ميدان رفتم، اما يکي از بهترين خاطرات فوتبالي من لحظه‌اي بود که در سال 1378 در فينال جام حذفي موفق شدم دروازه استقلال را باز کنم. در آن سال حتي ما قهرمان ليگ ايران هم شديم.
وي افزود: در طول آن بازي رضا حسن‌زاده با لگد به صورت من زد و به همين دليل صورتم 10بخيه خورد. اکنون هر وقت در آينه خودم را نگاه مي‌کنم و بخيه‌ها را مي‌بينم ياد آن روز مي‌افتم و افتخار مي‌کنم که براي پرسپوليس مفيد بودم، هيچ‌وقت آن بازي را فراموش نمي‌کنم.
پيرواني خاطرنشان کرد: من مطمئن هستم بازيکنان پرسپوليس در ديدار روز جمعه با يک برد لياقت خود را به همه ثابت خواهند کرد. بازيکنان بدانند اگر مي‌خواهند موفق شوند همه بايد دست به دست يکديگر بدهند و با گفتن يک يا علي به فکر پيروزي در دربي 75باشند. مسائل روحي و رواني در اين بازي اهميت زيادي دارد.
بازيکنان بدانند شايد 100 هزار نفر به ورزشگاه بيايند اما ميليون‌ها بيننده نيز در سراسر دنيا پاي گيرنده‌هاي خود مي‌نشينند تا اين دربي را تماشا کنند.
پيرواني در پايان خطاب به مهاجمان اين تيم نيز گفت: يکي از تجارب من در دربي‌ها اين است که در اينگونه بازي‌ها فرصت زيادي گير يک تيم براي گلزني نمي‌آيد شايد يک موقعيت يا دو موقعيت، پس تيمي مي‌تواند در اين بازي موفق شود که از کمترين فرصت‌ها بهترين استفاده‌ها را بکند. يک مهاجم در دربي بايد باهوش باشد و قدر تک‌تک لحظه‌هاي اين بازي را بداند. من در نهايت اميدوارم که پيروز اين ديدار پرسپوليس باشد چون شايستگي و لياقت اين موضوع را دارد.

روزنامه ورزشی نود

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد