PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من براي پرسپوليس کري نخواندم

داداشی
23rd August 2012, 03:14 PM
راستش را بخواهيد بايد بگويم که هيجان زيادي دارم. دربي تهران مهمترين مسابقه فوتبال در ايران است و خوشحالم که دوباره اين بازي را تجربه مي‌کنم.
فابيو جانواريو، هافبک برزيلي استقلال که در سال‌هاي گذشته حضور در دربي را تجربه کرده، دوباره اين بازي بزرگ و حيثيتي را تجربه خواهد کرد.

جانواريو در گفت‌وگو با سايت گل ابتدا در خصوص وضعيت خودش براي اين بازي مي‌گويد: «راستش را بخواهيد بايد بگويم که هيجان زيادي دارم. دربي تهران مهمترين مسابقه فوتبال در ايران است و خوشحالم که دوباره اين بازي را تجربه مي‌کنم. من شرايط خوبي دارم و اميدوارم استقلال هم بتواند به پيروزي برسد و هوادارانش را خوشحال کند.»
جانواريو در پاسخ به اين سئوال که فکر نمي‌کني با توجه به بحران پرسپوليس، شانس برد استقلال بيشتر باشد، مي‌گويد: «فوتبال اصلاً قابل پيش‌بيني نيست و هيچ‌کس نمي‌تواند نتيجه دربي را پيش‌بيني کند. بايد به زمين مسابقه برويم و ببينيم چه اتفاقاتي خواهد افتاد ولي من معتقدم اين بازي براي هر دو تيم سخت است. پرسپوليس و استقلال اصلاً دوست ندارند به يکديگر ببازند و همين موضوع سختي‌هاي بازي را بيشتر مي‌کند.»

جانواريو در مصاحبه‌اي گفته که يک شوت براي پرسپوليس کنار گذاشته است. از او مي‌پرسيم که آيا قصد کري خواندن داري و فابيو در جواب مي‌گويد: «من براي پرسپوليس کري نخواندم و حرفم اينطور نبود که يک شوت براي آنها کنار گذاشتم. من هيچ اظهارنظري در اين مورد نداشتم ولي مثل هر بازيکني دوست دارم در اين بازي بزرگ گل بزنم ولي مهم اين است که براي استقلال تأثير‌گذار باشم.»

روزنامه ورزشی نود

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد