PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منتظرم يک مربي به من اعتماد کند

داداشی
23rd August 2012, 03:10 PM
در فصل نقل و انتقالات ليگ بود که آقا فيروز با من تماس گرفت و پيشنهاد داد به يزد بروم. آن زمان اولويت من حضور در ليگ برتر بود ولي وقتي به هدفم نرسيدم خواستم به پيشنهاد کريمي فکر کنم
ابراهيم ميرزاپور بعد از منتفي شدن حضورش در گهر در تمرينات تيم سنگ آهن بافق شرکت کرد ولي در نهايت حضورش در اين تيم هم منتفي شد و حالا سنگربان سابق تيم ملي همچنان بدون تيم مانده است.

ميرزاپور در گفت‌وگو با سايت گل در مورد دلايل منتفي شدن حضورش در تيم فيروز کريمي مي‌گويد: «در فصل نقل و انتقالات ليگ برتر بود که آقا فيروز با من تماس گرفت و پيشنهاد داد به يزد بروم. آن زمان اولويت من حضور در ليگ برتر بود ولي وقتي به هدفم نرسيدم تصميم گرفتم به پيشنهاد کريمي فکر کنم و البته اين موضوع برايم مهم بود که تيم فوتبال سنگ آهن بافق براي صعود به ليگ برتر بسته شود. من در نهايت با درخواست کريمي موافقت کردم و راهي يزد شدم.»

او ادامه مي‌دهد: «آقا فيروز به من گفت که محمود شافعي، نماينده تام‌الاختيار او است و من در مورد مبلغ قرارداد و مسائل ديگر بايد با او صحبت کنم. من هم شرط‌هايم را به شافعي گفتم و حتي بدون اين که قرارداد امضا کنم در تمرينات سنگ آهن شرکت کردم. بعد از چند روز خواستم قرارداد ببندم ولي به يک باره مشکلاتي به وجود آمد و شافعي شرط‌هاي مرا به طور کامل به آقا فيروز نگفته بود. من مي‌خواستم يک‌سري بندها در قراردادم گنجانده شود ولي در نهايت اين موضوع عملي نشد و حضورم در اين تيم منتفي شد.»

از ميرزاپور مي‌پرسيم چرا به اين روز افتادي که او مي‌گويد:‌ «من چوب 10 هفته پاياني ليگ برتر را مي‌خورم که مصدوم شدم و نتوانستم براي شهرداري تبريز بازي کنم. اکثر مربيان هفته‌هاي پاياني ليگ را ملاک قرار مي‌دهند ولي من مصدوم شدم و اين موضوع به ضرر من تمام شد. الان از لحاظ بدني شرايط خوبي دارم و با اين که 34 سال سن دارم نمي‌خواهم خداحافظي کنم. فقط منتظرم يک مربي به من اعتماد کند تا بتوانم خودم را نشان دهم.»

روزنامه ورزشی نود

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد