PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اميدوارم شکست دربي 74 توطئه نبوده باشد

داداشی
23rd August 2012, 02:55 PM
سرمربي فصل پيش استقلال گفت: آرزو مي کنم به خاطر هواداران آبي رکورد بردهايم در دربي زده شود.
پرويز مظلومي در گفت و گوي تفصيلي با پانا در خصوص دربي 75، شرايط استقلال و پرسپوليس در اين بازي، اتفاقات تلخ دربي 74 و مسائل مختلف به سوالات پاسخ داد که در ادامه مي آيد:

خيلي کم پيدا هستيد.
خودم را پنهان کردم تا مبادا يک سري بگويند که فلاني تيم را به حاشيه برده. بالاخره مي دانيد که نزديک دربي است و ممکن است آرامش تيم را به هم بزنند.

دربي نزديک است و همه به ياد شما مي افتند.
بالاخره من از صبح تا الان کلي تماس داشتم از طرف همکاران شما ولي جرات نمي کنم جواب دهم تا مبادا حرفي از من بکشند و تيم آرامشش را از دست بدهد. انشالله که دربي خوبي باشد. بايد تماشاگران اجازه دهند تا بازيکنان و مربيان کار خودشان را بکنند. بالاخره اين بازي بين المللي است و همه دارند مي بينند. فقط در ايران نيست که دربي طرفدار دارد. بيرون از ايران هم خيلي ها منتظر اين بازي هستند.

فکر نمي کنيد جاي شما در اين دربي خالي است؟
بالاخره قسمت اين بود که 6 دربي پشت سر هم را من تجربه کنم و الان هم قسمت ديگران است. من وظيفه ام بود تا زماني که هستم تمام تلاشم را براي موفقيت تيم محبوبم به کار بگيرم و از اين لحاظ وجدانم راحت است.

فکر مي کنيد قلعه نويي بتواند رکورد 4 پيروزي شما را در دربي بشکند؟
آرزويم اين است به خاطر هواداران استقلال رکوردم زده شود. حالا چه کسي مي زند مهم نيست. روي نيمکت هرکس باشد اميدوارم به او فرصت دهند تا بتواند رکوردم را بزند.

شرايط استقلال و پرسپوليس را در آستانه دربي چطور مي بينيد؟
هر 2 تيم پرمهره هستند و قلدر. اصلا قابل پيش بيني نيست. فکر نکنيد پرسپوليس ضعيف است. چون مربي پرسپوليس دير آمده، هنوز ارنجش را پيدا نکرده و جا نيفتاده وگرنه بازيکنان خيلي خوبي دارند. استقلال چون تغييرات کمتري داشته و قلعه نويي با شرايط فوتبال ايران و دربي آشناست و بازيکنانش را خوب مي شناسد فکر مي کنم استقلال انسجام بهتر و بيشتري نسبت به حريفش دارد.

شانس استقلال بيشتر است يا پرسپوليس؟
شانس استقلال بيشتر است. ديديد که در برنامه 90 مردم هر راي به برتري استقلال دادند اما به شما بگويم که جدول و رتبه تيم ها و شرايط بازي قبل از دربي، تعيين کننده نيست. هر تيمي که آرامش بيشتري داشته باشد و بتواند تاکتيکش را به حريف ديکته کند، برنده است. سالها اين مسئله در دربي ثابت شده.

راستي منظور شما از اين که گفته بوديد نگذاشتند، سوبله به پوبله تبديل شود، چه کسي بود؟
من آمدم به عنوان يک پيشکسوت استقلال نظرم را گفتم به آقايان برخورد. آقايان عوض اين که بيايند تيم خود را درست کنند جواب من را دادند. منظورم آخرين دربي بود که 3 بر 2 باختيم. مي توانستم پنجمين برد پياپي خودم را کسب کنم ولي شرايطي پيش آمد که در 10 دقيقه آخر همه چيز به طرز عجيبي از دست رفت.

هنوز پس آن 10 دقيقه آخر دربي 74 براي شما به عنوان معما باقي مانده؟
بله هنوز براي من مثل يک معماي پيچيده باقي مانده و حالاحالاها فکر نمي کنم حل شود. بازي ملوان و استقلال را در اولين دوره ليگ برتر که يادتان مي آيد. ما با يک مساوي قهرمان مي شديم ولي به ملوان باختيم و پرسپوليس قهرمان شد. همان موقع گفتم مشکوک است ولي بعد از چند سال بالاخره هادي طباطبايي اقرار کرد که خبرهايي بوده. آدمي هم اقرار کرده که از لحاظ اخلاقي همه قبولش دارند.

يعني شما فکر مي کنيد توطئه اي در کار بوده تا دربي 74 را ببازيد؟
انشالله که چنين چيزي نباشد چون من به بازيکنانم اعتماد و اعتقاد داشتم. هيچ وقت باخت را به گردن آنها نيانداختم و هميشه خودم همه چيز را گردن گرفتم. ما در آن بازي ساموئل، خسروحيدري، جباري و آندرانيک تيموريان را نداشتيم. اصلا کسي فکر نمي کرد ما بتوانيم مساوي بگيريم ولي 2 گل پيش افتاديم. حتي مسئولان استقلال هم به مساوي راضي بودند. براي من جاي سوال است که ما 11 نفره به پرسپوليس موقعيت گل نداديم و حتي يک فرصت نداشتند ولي چطور مي شود که در 10 دقيقه آخر 3 گل از پرسپوليس مي خوريم؟ شايد با گذشت زمان خيلي چيزها مشخص شود.

چه عددي براي دربي 75 پيش بيني مي کنيد؟
من نمي توانم عددي بدهم. واقعا تا تجربه نکنيد شرايط دربي را نمي توانيد تصور کنيد ولي من به نظرم مردم احترام مي گذارم و برد به نفع استقلال را پيش بيني مي کنم. بالاخره در برنامه 90 هواداران استقلال نظرشان برد تيمشان بود و بيشتر هم شد.

راستي در برنامه 90 گلي که به پرسپوليس زديد را نشان داد.
بله ديدم. ما هم براي استقلال گل زديم و هم دربي را برديم. البته خيلي ها مي گويند من استقلالي نيستم ولي نمي دانند که از همان هايي که ادعا مي کنند استقلالي ترم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد