PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با مصاحبه‌هاي نادرست از قول من، حرمت‌ها را نشکنيد

داداشی
23rd August 2012, 02:51 PM
مربي سابق تيم پرسپوليس گفت: از رسانه‌ها مي‌خواهم با انتشار مصاحبه‌هاي نادرست از قول من، حرمت‌ها را از بين نبرند.
محسن عاشوري در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: پس از اينکه از پرسپوليس جدا شدم، سعي کردم براي آرامش اين تيم فقط سکوت کنم اما متأسفانه امروز مصاحبه نادرستي از قول من منتشر شد که اصلا صحت نداشت.
وي افزود: من با جايي مصاحبه نکرده‌ام، اما از قول من اظهار و نظرهايي را منتشر کرده‌اند. من تمام حرفهايم را بعد از رفتنم از پرسپوليس زدم و الان پرسپوليس نياز به صحبت‌هايم ندارد.
عاشوري تاکيد کرد: پرسپوليس اکنون در آستانه دربي 75 نياز به تمرکز، آرامش ، تمرين و يکدلي دارد و من از تمام رسانه‌ها خواهش مي‌کنم که مراعات اين موضوع را داشته باشند.
وي درباره دربي 75 نيز گفت: در 7دربي حضور داشتم، اما اکنون نمي‌خواهم درباره بازي صحبتي کنم. فقط براي پرسپوليس آرزوي موفقيت مي‌کنم تا انشالله با يک بازي خوب و منطقي بتواند به نتيجه دلخواه برسد.

روزنامه ورزشی نود

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد