PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث شما چه موضوعی دوست دارین؟؟

وحید 0319
22nd August 2012, 03:55 PM
سلام [golrooz]
در این تایپیک از نظرات شما دوستان استفاده میکنیم...که در رابطه با موضوعی که شما دوست دارین .....مطلب گذاشته بشه....در حد توان انجام بدیم.....البته اگه قبلا گذاشته شده باشه اطلاع داده میشه......مطلب -عکس-و... تهیه بشه سوای مطالبی که گذاشته میشه........امیدوارم ثمرش موفقیت باشه فقط وفقط

[golrooz]منتطر نظرات شما هستیم[golrooz]

5000
18th October 2012, 04:55 PM
تست کنکور معماری کاردانی به کارشناسی ناپیوسته

سیمین مهد
17th November 2012, 06:49 PM
سلام من ترم 3 هستم شما چه کتابی را توصیه میکنید؟ ممنون

11520
1st February 2013, 01:07 PM
سلام ممنون از نظر سنجیتون !! [tashvigh]من دوست دارم راجع به طراحی غرفه های نمایشگاهی صحبت کنید و نمونه ارائه بدید.
تشکر[khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi]

وحید 0319
1st February 2013, 01:14 PM
[quote=سیمین مهد;397858]سلام من ترم 3 هستم شما چه کتابی را توصیه میکنید؟ ممنون

سلام به شما.....خب شما ترم 3 کاردانی هستین درباره ی چه موضوعی کتاب میخاین؟ولی بصورت کل نویفرت-معماری جهان رو توصیه میکنم

بلدرچین
8th February 2013, 02:42 PM
برای یادگیری اماتور معماری درس هایی بزارید.
نقشه هایی که میگذارید رو نقد کنید و اموزش بدید که چی چیه مثلا اینجا حمامه و... .
اگر برای بچه ها مسابقاتی گذاشته بشه شاید خوب باشه و بتونیم معلومات بچه ها رو بیشتر کنیم.
اگر نقشه ها و اون مفاهیمی که درونش به زبان انگلیسی نوشته شده رو ترجمه کنید و بزارید خیلی بهتره و بهتر میونیم درک کنیم.
اگر درس هایی هم به بچه ها داده بشه به کسایی که علاقه مندن به این علم،خیلی خوب میشه...
مرسی از تالار خیلی قشنگتون.[golrooz]

mehdikhanmohamadi
22nd June 2013, 10:56 PM
سلام [golrooz]
در این تایپیک از نظرات شما دوستان استفاده میکنیم...که در رابطه با موضوعی که شما دوست دارین .....مطلب گذاشته بشه....در حد توان انجام بدیم.....البته اگه قبلا گذاشته شده باشه اطلاع داده میشه......مطلب -عکس-و... تهیه بشه سوای مطالبی که گذاشته میشه........امیدوارم ثمرش موفقیت باشه فقط وفقط

[golrooz]منتطر نظرات شما هستیم[golrooz]

دادا وحید اگه کمکی از دستم بربیاد خوشحال میشم...حالا هر جور کمکی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد