PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام باورها دربارۀ خواص چای درست و کدام یک نادرست هستند؟



yas-90
21st August 2012, 01:43 PM
سلامت نیوز: ما چندین بار در روز به طور منظم چای می‌نوشیم به امید اینکه از خواص چند گانه اش بهره مند شویم، یا به خاطر ذاتقه مان است و یا به خاطر سهولت در مصرف که اینقدر به نوشیدن چای تمایل داریم.


چند نکتۀ کوچک دربارۀ چای وجود دارد که ممکن است به آنها دقت نکرده باشیم.

1) چای حاوی فلاونید است
درست است.

فلاونیدها مولکول هایی هستند که به مبارزه در مقابل التهاب ها کم می‌کنند.
می‌دانید که التهاب های کوچک می‌توانند باعث بروز مشکلات قلبی عروقی بشوند، مصرف چای نقش مهمی در پیشگیری از این مشکلات بازی می‌کند.


2) حفاظت آنتی اکسیدانی چای فوری است
نادرست است.

اثر آنتی اکسیدانی چای دو ساعت پس از مصرف به بیشترین حد خود می‌رسد.
به یاد داریم که آنتی اکسیدان ها به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می‌کنند، رادیکال های آزادی که باعث پیری و التهاب می‌شوند.

3) اگر می‌خواهیم از فواید چای بهره ببریم، نباید بگذاریم بیش از یک دقیقه دم بکشد
نادرست است.

پلی فنول های چای به آهستگی دم می‌کشند.
بنابرای باید برای دم کشیدن، زمان بیشتری به چای داد.
برای مثال، مدت زمان توصیه شده برای دم کشیدن برگ های چای سبز، 10 دقیقه است.


4) چای نمی‌گذارد خواب مان ببرد
درست است.

چای هم مانند قهوه حاوی کافئین (یا تنین) است، کافئین مولکولی است که به جلوگیری از به خواب رفتن افراد حساس، به خوبی شناخته شده، است.
در مواردی که برای به خواب رفتن مشکل دارید، بهتر است از ساعت 4 بعد از ظهر به بعد چای ننوشید یا از چای بدون کافئین (بدون تنین) استفاده کنید.


5) خودمان می‌توانیم چای را کافئین زدایی کنیم
درست است.

خیلی ساده است، کافئین جزء اولین مولکول هایی است که در آب دم می‌کشد.
بنابراین کافی است، چای را در مقدار بسیار کمی آب به مدت یک دقیقه دم کنید سپس این دم کردۀ اولیه را دور بریزید (به این ترتیب 80% کافئین چای از بین می‌رود).
سپس، چای را در یک فنجان بزرگ آب به طور معمول دم کنید.
این دم کردۀ دومی، بدون کافئین (یا بدون تنین) است.


6) تمام چای ها حاوی مقدار یکسانی کافئین هستند
نادرست است.

مقدار بسیار کمی کافئین (یا تنین) در چای سفید وجود دارد، کمی بیشتر در چای سبز و باز هم بیشتر در چای اولونگ و چای سیاه.


7) چای باعث سوزش معده می‌شود
درست است.

کافئین که در چای یا قهوه وجود دارد، مولکولی است که باعث رها شدن اسفنکتر تحتانی مری می‌شود، این امر باعث بازگشت یا بالا آمدن اسیدهای معده خواهد شد.


8) چای بدون شیر و شکر کالری ندارد
درست است.

به طور دقیق تر، چای بدون شیر و شکر حاوی 0 تا 2 کالری انرژی است.


9) زنان باردار باید مصرف چای شان را کم کنند
درست است.

بازهم مشکل بر سر همان کافئینی است که در چای یا قهوه وجود دارد.
البته باید بدانید که کافئین موجود در چای خیلی کمتر از کافئین موجود در قهوه است.



10) چای سبز حاوی فلاونید بیشتری است
درست است.

و در بین چای های سبز، غنی ترین آنها چای های سبز ژاپنی، خصوصاً سنچا و ژیوکورو هستند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد