داداشی
21st August 2012, 02:25 AM
کد خبر: ۴۰۶۲۹۰۴
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۳۶
دکتر صابر حبیبی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران (http://yjc.ir/fa/list/7/57) عنوان کرد: رژیم غذایی کم چرب و دارای مقادیر پایین قند نه تنها سلامت عمومی انسان ها را ارتقا می بخشد بلکه نقش مهمی در پیشگیری از بیماری آلزایمر (http://yjc.ir/fa/news/3973133/%C3%83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A2%C 3%83%C2%83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%84%C3% 83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%B2%C3%83 %C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A7%C3%83%C 2%83%C3%82%C2%9B%C3%83%C2%82%C3%82%C2%8C%C3%83%C2% 83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%85%C3%83%C2%83 %C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%B1-%C3%83%C2%83%C3%82%C2%9A%C3%83%C2%82%C3%82%C2%86%C 3%83%C2%83%C3%82%C2%9B%C3%83%C2%82%C3%82%C2%8C%C3% 83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%B3%C3%83 %C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%AA) در سال های آینده دارد.
وی در ادامه مطلب خود افزود: استفاده از این نوع رژیم های غذایی باید در سال های اولین جوانی آغاز شود چرا که مصرف آنها در سنین میانسالی و سالمندی که علائم اولیه آلزایمر آشکار شده اند سود زیادی نخواهد داشت.
حبیبی تصریح کرد: تحقیقات نشان می دهد اضافه وزن در دوره میانسالی از مهمترین عوامل ابتلا به بیماری های مغزی مانند آلزایمر در سال های آینده است.
وی اظهار کرد: این درحالی است که همه مردم می توانند با داشتن یک رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزی، خودداری از مصرف غذاهای چرب و شیرین و استفاده از ماهی در طول هفته به راحتی از بروز بیماری فراموشی جلوگیری می کند.
حبیبی افزود: تحقیقات نشان داده است افزایش وزن در میانسالی می تواند خطر ابتلا به آلزایمر را تا 80 درصد افزایش دهند.
وی در ادامه گفت: چاقی های شکمی به طور خاص روی مغز انسان ها نیز تاثیر منفی دارد.
حبیبی خاطر نشان کرد: چاق بودن معمولا با کمبود تحرک بدنی و ابتلا به افسردگی (http://yjc.ir/fa/news/3975234/%C3%83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A7%C 3%83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%AE%C3% 83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%AA%C3%83 %C2%83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%84%C3%83%C 2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A7%C3%83%C2% 83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%84%C3%83%C2%83 %C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%8A-%C3%83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A8%C 3%83%C2%83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%87-%C3%83%C2%83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%86%C 3%83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A7%C3% 83%C2%83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%85-%C3%83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A7%C 3%83%C2%83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%81%C3% 83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%B3%C3%83 %C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%B1%C3%83%C 2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%AF%C3%83%C2% 83%C3%82%C2%9A%C3%83%C2%82%C3%82%C2%AF%C3%83%C2%83 %C3%82%C2%9B%C3%83%C2%82%C3%82%C2%8C-major-depression) همراه است که هر دوی این عوامل در ابتلا به بیماری های مغزی در آینده موثر است./
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۳۶
دکتر صابر حبیبی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران (http://yjc.ir/fa/list/7/57) عنوان کرد: رژیم غذایی کم چرب و دارای مقادیر پایین قند نه تنها سلامت عمومی انسان ها را ارتقا می بخشد بلکه نقش مهمی در پیشگیری از بیماری آلزایمر (http://yjc.ir/fa/news/3973133/%C3%83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A2%C 3%83%C2%83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%84%C3% 83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%B2%C3%83 %C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A7%C3%83%C 2%83%C3%82%C2%9B%C3%83%C2%82%C3%82%C2%8C%C3%83%C2% 83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%85%C3%83%C2%83 %C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%B1-%C3%83%C2%83%C3%82%C2%9A%C3%83%C2%82%C3%82%C2%86%C 3%83%C2%83%C3%82%C2%9B%C3%83%C2%82%C3%82%C2%8C%C3% 83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%B3%C3%83 %C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%AA) در سال های آینده دارد.
وی در ادامه مطلب خود افزود: استفاده از این نوع رژیم های غذایی باید در سال های اولین جوانی آغاز شود چرا که مصرف آنها در سنین میانسالی و سالمندی که علائم اولیه آلزایمر آشکار شده اند سود زیادی نخواهد داشت.
حبیبی تصریح کرد: تحقیقات نشان می دهد اضافه وزن در دوره میانسالی از مهمترین عوامل ابتلا به بیماری های مغزی مانند آلزایمر در سال های آینده است.
وی اظهار کرد: این درحالی است که همه مردم می توانند با داشتن یک رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزی، خودداری از مصرف غذاهای چرب و شیرین و استفاده از ماهی در طول هفته به راحتی از بروز بیماری فراموشی جلوگیری می کند.
حبیبی افزود: تحقیقات نشان داده است افزایش وزن در میانسالی می تواند خطر ابتلا به آلزایمر را تا 80 درصد افزایش دهند.
وی در ادامه گفت: چاقی های شکمی به طور خاص روی مغز انسان ها نیز تاثیر منفی دارد.
حبیبی خاطر نشان کرد: چاق بودن معمولا با کمبود تحرک بدنی و ابتلا به افسردگی (http://yjc.ir/fa/news/3975234/%C3%83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A7%C 3%83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%AE%C3% 83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%AA%C3%83 %C2%83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%84%C3%83%C 2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A7%C3%83%C2% 83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%84%C3%83%C2%83 %C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%8A-%C3%83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A8%C 3%83%C2%83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%87-%C3%83%C2%83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%86%C 3%83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A7%C3% 83%C2%83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%85-%C3%83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%A7%C 3%83%C2%83%C3%82%C2%99%C3%83%C2%82%C3%82%C2%81%C3% 83%C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%B3%C3%83 %C2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%B1%C3%83%C 2%83%C3%82%C2%98%C3%83%C2%82%C3%82%C2%AF%C3%83%C2% 83%C3%82%C2%9A%C3%83%C2%82%C3%82%C2%AF%C3%83%C2%83 %C3%82%C2%9B%C3%83%C2%82%C3%82%C2%8C-major-depression) همراه است که هر دوی این عوامل در ابتلا به بیماری های مغزی در آینده موثر است./