PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر حمله مجدد هکرها به سایت BitDefender

diamonds55
19th February 2009, 03:49 AM
http://www.systemgroup.net/image/journal/article?img_id=101319&t=1234956346328

اين دومين بار در طول يک هفته است که وب سايت BitDefender مورد تعرض هکرها قرار مي‌گيرد.

به گزارش SC Magazine UK، بر اساس پستي که بر hackersblog.org نقش بسته، يک آسيب‌پذيري در BitDefender وجود دارد که هکرها با استفاده از آن مي‌توانند به پايگاه‌داده اين سايت دسترسي يابند.

در اين پست، نويسنده که هکري است به نام Unu گفته است: اين بسيار منزجرکننده و آزاردهنده است که شرکتي به سرشناسي و حجم BitDefender، هيچ آدرس ايميلي بر سايت خود ندارد! شما با استفاده از لينک ارتباطي آنها، مي‌توانيد چند جمله کوتاه به webmaster سايت ارسال کنيد. من همين کار را کردم ولي پاسخي دريافت ننمودم. اين آسيب‌پذيري همچنان وجود دارد.

نويسنده پست با بيان اينکه پارامتر يادشده، دسترسي به پايگاه‌داده را ممکن مي‌سازد، اظهار داشته: من اطلاعات زيادي منتشر نمي‌کنم زيرا منتظر حل شدن اين مشکل هستم.

Unu ادعا کرده است که اين پارامتر مشکل ساز، در بخش اخبار سايت قرار دارد.

گفتني است در چند روز اخير هکرها به چند مورد از مشهورترين سايت‌هاي امنيتي حمله کرده‌اند که کسپرسکي، F-Secure و BitDefender از آن جمله است. «همکاران سيستم» خبر حمله به BitDefender را در تاريخ 26 بهمن منتشر کرده است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد