PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث باوجود مشكلات در كمك رساني به زلزله زدگان توزیع كمك های جمهوری اسلامی ایران به اردوگاه های فلسطینی در سوریه آغاز شد

m.g.s.t.r
18th August 2012, 04:38 PM
توزیع كمك های جمهوری اسلامی ایران به اردوگاه های فلسطینی در سوریه آغاز شد

دمشق – توزیع 15 هزار بسته كمك های اهدایی جمهوری اسلامی ایران به آسیب دیدگان اردوگاه های فلسطینی در سوریه امروز (پنجشنبه) و در آستانه روز جهانی قدس آغاز شد.

http://img.irna.ir/1391/13910526/80280221/T80280221-2838319.jpg (http://img.irna.ir/1391/13910526/80280221/80280221-2838319.jpg)

به گزارش خبرنگار ایرنا از اردوگاه الیرموك دمشق، این بسته ها حاوی 15 قلم مواد غذایی از قبیل روغن، عدس و شكر است كه توزیع آن توسط تشكل 'همبستگی ملی فلسطین' بین 14 اردوگاه فلسطینی در سوریه صورت می گیرد.
موسی قاسم (ابوعمار) عضو كمیته نظارت بر توزیع كمك ها به پناهندگان فلسطینی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت كه اقلام بسته های كمكی جمهوری اسلامی ایران از داخل سوریه تهیه شده است و از امروز بین خانواده های فلسطینی توزیع می شود و این كار تا چند روز به طول می كشد.
وی افزود كه به لحاظ شرایط امنیتی حاكم بر برخی شهرهای سوریه، ارسال كمك ها به برخی اردوگاه های خارج از دمشق با تاخیر صورت می گیرد، اما سعی خواهد شد كه در ایام عید سعید فطر همه بسته ها توزیع شود.
این مسئول فلسطینی تاكید كرد كه بسته های كمك رسانی بر اساس اولویت به خانواده های شهدا و اسرا و مجروحان، آسیب دیدگان جدی و خانواده های دارای فرد معلول تعلق می گیرد.
ابو عمار ضمن قدردانی از كمك های جمهوری اسلامی به برادران و خواهران آسیب دیده فلسطینی گفت كه فلسطینی ها همواره شاهد اینگونه اقدامات از سوی ایرانی ها بوده اند.
این مسئول فلسطینی در تشكل 'همبستگی ملی فلسطین' گفت در حالی كه شعاردهندگان دروغین در كشورهای عرب و وابستگان به طرح های امپریالیستی و صهیونیستی امریكا از تحمل مسئولیت در قبال مساله فلسطین سرباز زده اند، این اقدام انسان دوستانه ایران قابل تقدیر است.

منبع : ايرنا

312
18th August 2012, 05:42 PM
چراغی در دوراهی مسجد و خانه (http://tahrimeisrael.com/index.php?option=com_content&view=article&id=157:a rticle&catid=9:sites-articles&Itemid=77)
http://tahrimeisrael.com/index.php?option=com_content&view=article&id=157:article&catid=9:sites-articles&Itemid=77

نازخاتون
18th August 2012, 05:51 PM
[taajob][nadidan]

Joseph Goebbels
18th August 2012, 06:24 PM
چرا 1 ماه پیش کمک رسانی نمی کردند تازه الان یادشون افتاده ؟

یه نگاهی به امضام کنید همه چیز را خواهید فهمید .

این هم لینک خبر :

http://irna.ir/News/80280221/%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9-%D9%83%D9%85%D9%83-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%84%D8%B3%D8%B7%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF/%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%8A/ (http://irna.ir/News/80280221/%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9-%D9%83%D9%85%D9%83-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%84%D8%B3%D8%B7%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF/%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%8A/)

*tara*
19th August 2012, 12:14 AM
واقعا که آدم میمونه چی بگه این جمله معروف خیلی به این موضوع میخورهچرا بعضیا یادشون میره

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است

312
19th August 2012, 01:03 AM
واقعا که آدم میمونه چی بگه این جمله معروف خیلی به این موضوع میخورهچرا بعضیا یادشون میره

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است
سعي كنيد خونه تون اونقدر از خدا وسعت بگيره كه بشه توش مسجد هم داشت.
خونه هاي دور از مسجد معمولا از نذري مسجد محروم هستند.
اون لينك پست دوم همين تاپيك رو اگه يك بار بخونيد بيش از يك دقيقه وقتتون رو نخواهد گرفت[golrooz]

Joseph Goebbels
19th August 2012, 11:23 AM
موسی قاسم (ابوعمار) عضو كمیته نظارت بر توزیع كمك ها به پناهندگان فلسطینی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت كه اقلام بسته های كمكی جمهوری اسلامی ایران از داخل سوریه تهیه شده است و از امروز بین خانواده های فلسطینی توزیع می شود و این كار تا چند روز به طول می كشد.

اگر اقلام بسته های کمکی از داخل سوریه تهیه شده پس چه ربطی به ایران داره ، چون در این صورت خود سوریه باید بسته های کمکی را توزیع می کرد نه ایران !
درست مثل این می مونه که فروشندگی یکی از بقالی های تهران رو به اقای ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه بسپارند !

ابو عمار ضمن قدردانی از كمك های جمهوری اسلامی به برادران و خواهران آسیب دیده فلسطینی گفت كه فلسطینی ها همواره شاهد اینگونه اقدامات از سوی ایرانی ها بوده اند.

به نظرتون زیاد مناسب وقت نبوده که الان توزیع کردند ؟ چرا مثلا 4 ماه پیش توزیع نمی کردند ؟

این مسئول فلسطینی در تشكل 'همبستگی ملی فلسطین' گفت در حالی كه شعاردهندگان دروغین در كشورهای عرب و وابستگان به طرح های امپریالیستی و صهیونیستی امریكا از تحمل مسئولیت در قبال مساله فلسطین سرباز زده اند، این اقدام انسان دوستانه ایران قابل تقدیر است.

حالا خوبه که خودش هم میگه این اقلام از داخل سوریه تهیه شده پس چرا خود سوری ها اون رو توزیع نکردند ؟ بعدش مگر برای ارسال کمک های بشر دوستانه به خارج کشور اطلاعیه نمی دهند مانند زلزله در پاکستان و ... ؛ پس چه طور شد یه هویی کمک های بشردوستانه مثل بازی کرایسیس نامرئی رفتش اونجا ؟

محسن آزماینده
19th August 2012, 04:18 PM
سعي كنيد خونه تون اونقدر از خدا وسعت بگيره كه بشه توش مسجد هم داشت.
خونه هاي دور از مسجد معمولا از نذري مسجد محروم هستند.
اون لينك پست دوم همين تاپيك رو اگه يك بار بخونيد بيش از يك دقيقه وقتتون رو نخواهد گرفت[golrooz]

اولش تو خونه ق5رار بود قبله مشخص بشه.بعد شد نمازخونه و حالا مسجد

باور کنید خانه ماغ آنقدر نمی تواند بزرگ باشد تا بعد از مسجد تکیه وحسینیه و ... بسازیم.الانم که مد شده امامزاده میزنن

م.محسن
19th August 2012, 07:55 PM
به جاش دولت خیالش راحته که مردم اینور هوای آذرباییجانی ها رو دارن!

312
19th August 2012, 09:40 PM
اولش تو خونه ق5رار بود قبله مشخص بشه.بعد شد نمازخونه و حالا مسجد

باور کنید خانه ماغ آنقدر نمی تواند بزرگ باشد تا بعد از مسجد تکیه وحسینیه و ... بسازیم.الانم که مد شده امامزاده میزنن
شماكه زحمت جواب رو جواب رو تحمل ميكنيد آيا اون لينك پيشنهادي اين حقير روهم مطالعه كرديد؟
استراتژي آدمهاي كوچك براي دنياهاي بزرگ جوابگو نيست.اگه هدفتون كهكشاني باشه به تلفات سياره اي رضايت خواهيد داد.البته هرقطره خون هر هموطن زلزله زده ما در نظر ما از هزاران منظومه شمسي هم بالاتر هست.تمام بلند پروازيهاي حكومتي ما براي بالابردن ميليمترميليمتري كرامت همين مردم كشورمون هست.

محسن آزماینده
20th August 2012, 05:11 PM
شماكه زحمت جواب رو جواب رو تحمل ميكنيد آيا اون لينك پيشنهادي اين حقير روهم مطالعه كرديد؟
استراتژي آدمهاي كوچك براي دنياهاي بزرگ جوابگو نيست.اگه هدفتون كهكشاني باشه به تلفات سياره اي رضايت خواهيد داد.البته هرقطره خون هر هموطن زلزله زده ما در نظر ما از هزاران منظومه شمسي هم بالاتر هست.تمام بلند پروازيهاي حكومتي ما براي بالابردن ميليمترميليمتري كرامت همين مردم كشورمون هست.

دوست عزیز آدمهای بزرگ،به خود احترام میگذارند.

دولت ما به یک ایرانی احترام نمی گذارد و انتظار دارد مردم جهان به ایرانی ها و به خود او که یک ایرانی است احترام بگذارند.

شما هم لازم نیست جواب من را بدهید.بهتر است با وجدان خود طرف باشید.

312
20th August 2012, 07:45 PM
دوست عزیز آدمهای بزرگ،به خود احترام میگذارند.

دولت ما به یک ایرانی احترام نمی گذارد و انتظار دارد مردم جهان به ایرانی ها و به خود او که یک ایرانی است احترام بگذارند.

شما هم لازم نیست جواب من را بدهید.بهتر است با وجدان خود طرف باشید.
اين چه مدلي از ديالوگ هست كه شما مجاز به پاسخ به حرف منيد و من نه؟؟!!!
من اگه به شما بگم بجاي جواب دادن به حرف من , به وجدان خودتون مراجعه بكنيد كه بايد فاتحه رونق اين تالار رو خوند.شما يك فرمايشي فرموديد ماهم يك حرفي دركنارش زديم.
خواهشا بجاي بستن دهان افراد , كمي به تاثيرات احتمالي مفيد حرفها هم عنايت داشته باشيد.خوندن موضوع اون لينك براي شما مضر نبوده و نيست.
از بقيه دوستان هم خواهش ميكنم اگه كسي داره شمعي روشن بهشون هديه ميكنه سريعا به خاموش كردن اون روشنايي نپردازند.

m.g.s.t.r
20th August 2012, 08:21 PM
اگر اقلام بسته های کمکی از داخل سوریه تهیه شده پس چه ربطی به ایران داره

[/size][/color]

خب بازاري هاي ايران را قابل ندونستن و خواستن كه سود خريد اين اقلام هم بازار سوريه را منتفع كنه

محسن آزماینده
21st August 2012, 11:34 AM
اين چه مدلي از ديالوگ هست كه شما مجاز به پاسخ به حرف منيد و من نه؟؟!!!
من اگه به شما بگم بجاي جواب دادن به حرف من , به وجدان خودتون مراجعه بكنيد كه بايد فاتحه رونق اين تالار رو خوند.شما يك فرمايشي فرموديد ماهم يك حرفي دركنارش زديم.
خواهشا بجاي بستن دهان افراد , كمي به تاثيرات احتمالي مفيد حرفها هم عنايت داشته باشيد.خوندن موضوع اون لينك براي شما مضر نبوده و نيست.
از بقيه دوستان هم خواهش ميكنم اگه كسي داره شمعي روشن بهشون هديه ميكنه سريعا به خاموش كردن اون روشنايي نپردازند.

دوست عزیز کسی حق حرف زدن داره که حق فکر کردن داشته باشه.شما و افراد هم عقیده با شما بدون فکر کارهای دیگران(مخصوصا دولت) را می پذیرید.

این بزرگترین گناه است که عقل دیگران را بر عقل خود ترجیح دهید.از نظر شما دولت همان عراقی ها را که چه بر سر مردان و زنن خوزستان آوردند برادر می خواند،چون با دولت آنها مشکل داشته و جنگی با مردم نداشته. و بر مردم همان آمریکا و اسراییل مرگ می فرستد که دولت آنها را قبول ندارد.

بهتر است تالار بی رونق باشد تا حق فکر کردن را از مردم بگیرد.

این احمقانه ترین کار است که دولت ما با حرفها و سیاستش جنگ به راه می اندازد و با صرف هزینه های هنگفت،فلسطین و لبنان و سوریه را میدان جنگ قرار می دهد.

چرا کمکهای ایران به این اسرا بعد از سخنان آقای احمدی نژاد در روز قدس انجام شد؟؟؟

دلیلش را میگم برات

احمدی نژاد با گفتن غده سرطانی به صهیونیست ها و در ادامه تاکید بر نابودی آخرین سلول سرطانی(یعنی آخرین صهیونیست در منطقه که معنی آن همان قتل عام اسرائیلی هاست)،همه نهادهای بین المللی را تحریک به اتخاذ سیاستهای بین المللی کرد.در همین راستا رییس سازمانبین الممللی سران کشورهای غیر نتعهد ها را تحریم کرد و و از آمدن به ایران امتناع کرد.اسراییل نیز قصد حمله به ایران را داشت که با کمک ایران به اردوگاه،مردم فلسطین و سوریه شورشهایشان را از سر گرفتند.

حالا سوال من:

اگر احمدی نژاد این حرفها را نمی زد،بازهم نیازی به کمک و ... بود؟؟؟

خواهشا این سوال را خودتان جواب دهید

312
21st August 2012, 02:21 PM
دوست عزیز کسی حق حرف زدن داره که حق فکر کردن داشته باشه.شما و افراد هم عقیده با شما بدون فکر کارهای دیگران(مخصوصا دولت) را می پذیرید.

این بزرگترین گناه است که عقل دیگران را بر عقل خود ترجیح دهید.از نظر شما دولت همان عراقی ها را که چه بر سر مردان و زنن خوزستان آوردند برادر می خواند،چون با دولت آنها مشکل داشته و جنگی با مردم نداشته. و بر مردم همان آمریکا و اسراییل مرگ می فرستد که دولت آنها را قبول ندارد.

بهتر است تالار بی رونق باشد تا حق فکر کردن را از مردم بگیرد.

این احمقانه ترین کار است که دولت ما با حرفها و سیاستش جنگ به راه می اندازد و با صرف هزینه های هنگفت،فلسطین و لبنان و سوریه را میدان جنگ قرار می دهد.

چرا کمکهای ایران به این اسرا بعد از سخنان آقای احمدی نژاد در روز قدس انجام شد؟؟؟

دلیلش را میگم برات

احمدی نژاد با گفتن غده سرطانی به صهیونیست ها و در ادامه تاکید بر نابودی آخرین سلول سرطانی(یعنی آخرین صهیونیست در منطقه که معنی آن همان قتل عام اسرائیلی هاست)،همه نهادهای بین المللی را تحریک به اتخاذ سیاستهای بین المللی کرد.در همین راستا رییس سازمانبین الممللی سران کشورهای غیر نتعهد ها را تحریم کرد و و از آمدن به ایران امتناع کرد.اسراییل نیز قصد حمله به ایران را داشت که با کمک ایران به اردوگاه،مردم فلسطین و سوریه شورشهایشان را از سر گرفتند.

حالا سوال من:

اگر احمدی نژاد این حرفها را نمی زد،بازهم نیازی به کمک و ... بود؟؟؟

خواهشا این سوال را خودتان جواب دهید
همه ادعاي تحمل مخالف فرضي شما همين است؟
تمام ادعاي شما در آوردن استدلال دربرابر كساني با تفكر متفاوت با شما همين است؟
اين تالار براي اين باز نشده كه شما فكر بكنيد هرچي گفتيد ديگران بايد خفه شوند وتاييدتان بكنند.براي اينكار از وبلاگهايتان ميتوانيد استفاده بكنيد.
ديكتاتور بودن شما وامثال شما از همينجا علني ميشود كه براي تفكر متفاوت با خودتان اجازه بروز نميدهيد.شكر خدا ما صاحب خانه هستيم و شما داريد برخلاف اصول مهمان بودن بر تمام مقررات اين تالار كه اهانت به مسئولين حكومتي و دولتي مملكت ممنوع هست هرچه ميخواهيد عليه افراد مرتبط با حاكميت كشور(رهبري وسه قوه ونهاد محترم كشور) بيان ميكنيد.الان كه به شما اجازه داده ميشود كه به ابراز نظر بپردازيد حرمت ديالوگ متعادل را رعايت كنيد و تحمل شرايط اظهارنظر در اين تالار را براي كساني كه شايد نظري بر خلاف شما دارند را نگهداريد.
------------------------------
در مورد اين حرف شما كه امثال اين جانب كوركورانه داريم از دولت دفاع ميكنيم من قبلا هم چند بار در اين تالار اعلام كرده ام كه براي درست كردن ابرو نبايد چشم را كور كرد.همه جاي دنيا سيستم هاي حاكم براي بهبود وضعيت كارآمدي خودشان درتلاشند ولي به مخالف برانداز خود اجازه فعاليت نميدهند.الان اعتقادات شما در راستاي اصلاح اين حاكميت فعلي كشور نيست وبيشتر به تخطئه كليت اين حكومت ميپردازد.اين اعتقادات شما درمورد هر كشور ديگري هم بود در رسانه هاي تحت قانون آن كشورها هم اجازه بروز مداوم نداشت.ولي متاسفانه در اين كشور ما شما با پز انتقادي انگار دست بالاتري داريد تا خدمتگذاران بدون ادعا.
------------------------
دولت فعلي ما بدون اشكال نيست.من وهيچ كسي از صدر تا ذيل اين ملت خودش را از اين قضيه بيخبر نميداند.دلسوزان واقعي بجاي هوچيگري رسانه اي دنبال حل وفصل اين كمبودها هستند.من وامثال من دليلي نداريم كه درجايي كه براي بهبود روحيه وامكانات نخبگان كشور ايجادشده صبح تا شب بوق سياه نمايي بزنيم. هرسخن جايي وهرنكته مكاني دارد.
------------------------
سياستهاي بلند مدت يك كشور توي يك تالار با 100نفر جوان 25ساله تعيين نميشود.جاهاي خيلي مفيدتري براي اينكار درچارت حاكميت وجوددارد وشكرخدا خيلي هم فعال است.لطفا درحد خودتان به اظهارفضل بپردازيد.

نبوی
21st August 2012, 03:28 PM
خب بازاري هاي ايران را قابل ندونستن و خواستن كه سود خريد اين اقلام هم بازار سوريه را منتفع كنه

به نظرم انتقاد به جایی بود از داخل تهیه میشد بهتر بود مگه تو انتقالش مشکلی بوده

نبوی
21st August 2012, 07:15 PM
سلام خسته نباشید
شما ظاهرا معتقدید چون آقای احمدی نژاد به اسراییل گفت شما غده ی سرطانی هستید اسراییل هم ناراحت شد اومد به ایران حمله کنه و ایران هم سوریه و فلسطینو انداخت جلو اگه حرف نمیزد یا به فلسطین کمک نمیکرد الان اسراییل به ایران حمله میکرد همه چی به خوبی و خوشی تموم میشد.
چه قدر عجیبه است که به خودت حق ندی به یک رژیم جاعل اشغالگر که تفریحش کشتن کودکان مسلمان ومسیحیست (عیدی دارند که اسمش خاطرم نیست کودک قربانی میکنند وتچه ها شون روی موشک هایی که میخواد پرتاب بشه آرزوی مرگ بچه های لبنانی فلسطینی مسیحی و مسلمان رو حک میکنند عکسش تو نت هست احتمالا . خاخام های اسراییل اظهار کردند که کشتن کودکان مسلمان یرای امنیت اسراییل واجبه قتل کودکان فلسطینی چه طور از نظر شما دور مونده) بگی بالا چشت ابرو داری که خدایی نکرده مورد قهر و غضبش قرار نگیری همون کاری که قطر وسعودی ها وترکیه ننگ انجامشو پذیرفتن به نام سیاست به اصطلاح اعتدال

به فلسطین و لبنان ناجوان مردانه حمله شد و ان ها هم دفاع کردند اگر ایرانی هم وجود نداشت باز هم به ان ها حمله میشد و ان ها دفاع میکردند حالا اگر ایران در این میان جانب برادران مسلمان و مظلومشو بگیره به نظر شما امری مذمومه

حالا میریم سراغ این مقوله ی کذا چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است
خیلی ضرب المثل ها هست که مردوده مثلا خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت باش
امام علی (ع) در یکی از شب های رمضان به همراه اهل بیت قصد افطار داشتند با یک قرص نان. سائلی گرسنه در خانه ی حضرت را میزند و غذا طلب میکند با این که اهل بیت همگی گرسنه بودند ولی سائل را بر خودشان رجحان میدهند با این تفاسیر امام علی (ع) کار حرام انجام دادند؟

نوع دوستی ای که محصور به مرز ها بشه فقط تصنعه
تا همین چند وقت پیش بحرین خاک ایران بود حالا اگه به خاک و خون کشیده بشه به ما مربوط نیست؟ من واقعا نمیفهمم

SaSaMc2
22nd August 2012, 04:57 AM
سياستهاي بلند مدت يك كشور توي يك تالار با 100نفر جوان 25ساله تعيين نميشود.جاهاي خيلي مفيدتري براي اينكار درچارت حاكميت وجوددارد وشكرخدا خيلي هم فعال است.لطفا درحد خودتان به اظهارفضل بپردازيد.

سلام...[golrooz]

اين الان يه تحديد بود؟

312
22nd August 2012, 06:18 AM
سلام...[golrooz]

اين الان يه تحديد بود؟
سلامتي و سلام بر شما[esteghbal]
فكر ميكنم به نسبت اين مورد(شما (از ديد من!!) فكر نميكنيد پس نبايد حرف بزنيد) گفتن اين( لطفا درحد خودتان به اظهارفضل بپردازيد) يك جور التماس بحساب مياد تا تهديد.[bamazegi]
ما توي نخبگان عدد كه سهله جزو كسري ها هم بحساب نمياييم كه بخواهيم كاربري رو تحديدوتهديد بكنيم.مقررات تالار انشاالله كارآمدتر هستند.[cheshmak]

m.g.s.t.r
22nd August 2012, 09:42 AM
چراغی در دوراهی مسجد و خانه (http://tahrimeisrael.com/index.php?option=com_content&view=article&id=157:a rticle&catid=9:sites-articles&Itemid=77)

http://tahrimeisrael.com/index.php?option=com_content&view=article&id=157:article&catid=9:sites-articles&Itemid=77

مقاله را خوندم
خيلي عريض و طويل بود
امااااا
پس چه ميشه اون حديثي كه ميگفت اگه شكم خانواده تون سير هست و قصد انفاق داريد اولويت اول با خويشان و اقربا اولويت دوم با همسايگان و اولويت سوم با افراد نيازمندي هست كه همسايگي و خويشاوندي باشما ندارند
درضمن الان يه 4.3 ريشتري ديگه اينجا را لرزوند!!!(تبريز)

محسن آزماینده
22nd August 2012, 11:26 AM
همه ادعاي تحمل مخالف فرضي شما همين است؟
تمام ادعاي شما در آوردن استدلال دربرابر كساني با تفكر متفاوت با شما همين است؟
اين تالار براي اين باز نشده كه شما فكر بكنيد هرچي گفتيد ديگران بايد خفه شوند وتاييدتان بكنند.براي اينكار از وبلاگهايتان ميتوانيد استفاده بكنيد.
ديكتاتور بودن شما وامثال شما از همينجا علني ميشود كه براي تفكر متفاوت با خودتان اجازه بروز نميدهيد.شكر خدا ما صاحب خانه هستيم و شما داريد برخلاف اصول مهمان بودن بر تمام مقررات اين تالار كه اهانت به مسئولين حكومتي و دولتي مملكت ممنوع هست هرچه ميخواهيد عليه افراد مرتبط با حاكميت كشور(رهبري وسه قوه ونهاد محترم كشور) بيان ميكنيد.الان كه به شما اجازه داده ميشود كه به ابراز نظر بپردازيد حرمت ديالوگ متعادل را رعايت كنيد و تحمل شرايط اظهارنظر در اين تالار را براي كساني كه شايد نظري بر خلاف شما دارند را نگهداريد.
------------------------------
در مورد اين حرف شما كه امثال اين جانب كوركورانه داريم از دولت دفاع ميكنيم من قبلا هم چند بار در اين تالار اعلام كرده ام كه براي درست كردن ابرو نبايد چشم را كور كرد.همه جاي دنيا سيستم هاي حاكم براي بهبود وضعيت كارآمدي خودشان درتلاشند ولي به مخالف برانداز خود اجازه فعاليت نميدهند.الان اعتقادات شما در راستاي اصلاح اين حاكميت فعلي كشور نيست وبيشتر به تخطئه كليت اين حكومت ميپردازد.اين اعتقادات شما درمورد هر كشور ديگري هم بود در رسانه هاي تحت قانون آن كشورها هم اجازه بروز مداوم نداشت.ولي متاسفانه در اين كشور ما شما با پز انتقادي انگار دست بالاتري داريد تا خدمتگذاران بدون ادعا.
------------------------
دولت فعلي ما بدون اشكال نيست.من وهيچ كسي از صدر تا ذيل اين ملت خودش را از اين قضيه بيخبر نميداند.دلسوزان واقعي بجاي هوچيگري رسانه اي دنبال حل وفصل اين كمبودها هستند.من وامثال من دليلي نداريم كه درجايي كه براي بهبود روحيه وامكانات نخبگان كشور ايجادشده صبح تا شب بوق سياه نمايي بزنيم. هرسخن جايي وهرنكته مكاني دارد.
------------------------

والا اينجا يك فروم اجتماعي است و مهمان و صاحبخانه ندارد.حرف شما مثل اين مي مونه كه توي يك مسجد،متصدي مسجد بياد ادعا كنه صاحبخونه است.

ديكتاتوري من؟؟؟بله تو اين كشور هر روز معاني جديدي براي لغات ژيدا مي شود.از نظر من هم شما ديكتاتور و خيانتكار و ... هستيد.ولي اين حرف اعتباري ندارد.چون مثل نظر شما نظر شخصي است

تو اين كشور هم هر حرفي كه حرف آقايان نباشد،توهين محسوب مي شود.انتقاد من اين بود كه رييس جمهور قبل از نطق به عواقب حرفهايش بينديشد تا باج ندهد.البيته اگر باج از منافع خودش بود باز سكوت مي كردم.ولي از منافع ملي و بيت المال است.

فكر نمي كنم تا حالا كلمات توهين آميزي هم نوشته باشم كه شما دگرگون مي شويد.

شما و افرادي امثال شما در يك سخنراني مقام و مسئول،منتظ مكث هستيد تا تكبير بكشيد.اگر به جاي انتظار كمي فكر كنيد،مطمئنا ترك جليه را بر سكوت،و سكوت را بر تكبير ترجيح مي دهيد.

شما خودت هم ميگي دولت بدون اشكال نيست.من هم حرفم اين است كه اين اسكالها بايد رفع شود و بزرگترين اسكال دولت ما سياست خارجي اش است.

من و امثال من اينقدر عمر نداريم كه منتظر سياست هاي بلند مدت كشور باشيم تا مزه آرامش و آزادي را بچشيم.بهتر است دولت در كنار اين سياستهاي بلند مدت به فكر عمر 40 يا 50 ساله مردم خودش هم باشد (كه 33 يال از اين عمر رفته است)

محسن آزماینده
22nd August 2012, 11:40 AM
.
------------------------

اين حرف اصلا ديكتاتوري نيست.شما هم در حد خودتان و دركتان در سايت و اجتماع حرف بزنيد

محسن آزماینده
22nd August 2012, 11:43 AM
سلام خسته نباشید
شما ظاهرا معتقدید چون آقای احمدی نژاد به اسراییل گفت شما غده ی سرطانی هستید اسراییل هم ناراحت شد اومد به ایران حمله کنه و ایران هم سوریه و فلسطینو انداخت جلو اگه حرف نمیزد یا به فلسطین کمک نمیکرد الان اسراییل به ایران حمله میکرد همه چی به خوبی و خوشی تموم میشد.
چه قدر عجیبه است که به خودت حق ندی به یک رژیم جاعل اشغالگر که تفریحش کشتن کودکان مسلمان ومسیحیست (عیدی دارند که اسمش خاطرم نیست کودک قربانی میکنند وتچه ها شون روی موشک هایی که میخواد پرتاب بشه آرزوی مرگ بچه های لبنانی فلسطینی مسیحی و مسلمان رو حک میکنند عکسش تو نت هست احتمالا . خاخام های اسراییل اظهار کردند که کشتن کودکان مسلمان یرای امنیت اسراییل واجبه قتل کودکان فلسطینی چه طور از نظر شما دور مونده) بگی بالا چشت ابرو داری که خدایی نکرده مورد قهر و غضبش قرار نگیری همون کاری که قطر وسعودی ها وترکیه ننگ انجامشو پذیرفتن به نام سیاست به اصطلاح اعتدال

به فلسطین و لبنان ناجوان مردانه حمله شد و ان ها هم دفاع کردند اگر ایرانی هم وجود نداشت باز هم به ان ها حمله میشد و ان ها دفاع میکردند حالا اگر ایران در این میان جانب برادران مسلمان و مظلومشو بگیره به نظر شما امری مذمومه

حالا میریم سراغ این مقوله ی کذا چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است
خیلی ضرب المثل ها هست که مردوده مثلا خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت باش
امام علی (ع) در یکی از شب های رمضان به همراه اهل بیت قصد افطار داشتند با یک قرص نان. سائلی گرسنه در خانه ی حضرت را میزند و غذا طلب میکند با این که اهل بیت همگی گرسنه بودند ولی سائل را بر خودشان رجحان میدهند با این تفاسیر امام علی (ع) کار حرام انجام دادند؟

نوع دوستی ای که محصور به مرز ها بشه فقط تصنعه
تا همین چند وقت پیش بحرین خاک ایران بود حالا اگه به خاک و خون کشیده بشه به ما مربوط نیست؟ من واقعا نمیفهمم

فقط همين را ميگم كگه به كل دنيا حمله نميشه و به چجندتا كشور حمله ميشه

از 200 و خرده اي كشور چرا اين دو كشور؟؟؟

شما با دوستي محصور مرز مخالفين.من با خود مرز.

masoud roya
22nd August 2012, 05:10 PM
ای جان برار

312
22nd August 2012, 05:38 PM
والا اينجا يك فروم اجتماعي است و مهمان و صاحبخانه ندارد.حرف شما مثل اين مي مونه كه توي يك مسجد،متصدي مسجد بياد ادعا كنه صاحبخونه است.شفاف ميگم:به نسبت شمايي كه با رعايت نكردن مقررات, زمينه ساز دردسر براي تالار هستيد كسي مثل من كه براي تحكيم مقررات تالار حاضر به فحش خوردن هست اگر صاحبخانه بحساب نيايد حداقل مهمان بهتري است

ديكتاتوري من؟؟؟بله تو اين كشور هر روز معاني جديدي براي لغات ژيدا مي شود.از نظر من هم شما ديكتاتور و خيانتكار و ... هستيد.ولي اين حرف اعتباري ندارد.چون مثل نظر شما نظر شخصي است.اشتباه نگيريد نظرمن خفقان شما نيست اما انگاركم حافظه ايد كه ممانعتتان از نظر دادن ما يادتان نيست.به نسبت شما كه با ديكتاتوري تمام تحمل نظرات ما را نداريد تحمل نظرات شما از طرف ما ديكتاتوري وخيانت حساب ميشود؟!!
تو اين كشور هم هر حرفي كه حرف آقايان نباشد،توهين محسوب مي شود.انتقاد من اين بود كه رييس جمهور قبل از نطق به عواقب حرفهايش بينديشد تا باج ندهد.البيته اگر باج از منافع خودش بود باز سكوت مي كردم.ولي از منافع ملي و بيت المال است.وقتي تفاوت نقدسازنده بت نقد ساختارشكن را بلد نيستيدو نميدانيد چه حرفي را درچه تالاري بايد زد(وقتي نميتوانيد انتقاد منصفانه بكنيد) مجبور به اظهار فضل هستيد؟

فكر نمي كنم تا حالا كلمات توهين آميزي هم نوشته باشم كه شما دگرگون مي شويد.دگرگوني نبود حرفي زديد(مودبانه يا بي ادبانه)در همان سطح جواب گرفتيد
شما و افرادي امثال شما در يك سخنراني مقام و مسئول،منتظ مكث هستيد تا تكبير بكشيد.اگر به جاي انتظار كمي فكر كنيد،مطمئنا ترك جليه را بر سكوت،و سكوت را بر تكبير ترجيح مي دهيد.تهمت شما براي اثبات داراي مستنداتي هم هست؟ظاهراكافر همه را به كيش خودپندارد

شما خودت هم ميگي دولت بدون اشكال نيست.من هم حرفم اين است كه اين اسكالها بايد رفع شود و بزرگترين اسكال دولت ما سياست خارجي اش است.

من و امثال من اينقدر عمر نداريم كه منتظر سياست هاي بلند مدت كشور باشيم تا مزه آرامش و آزادي را بچشيم.بهتر است دولت در كنار اين سياستهاي بلند مدت به فكر عمر 40 يا 50 ساله مردم خودش هم باشد (كه 33 يال از اين عمر رفته است)
يك مقايسه بين شاخص اميد به زندگي مردم كشورمان در قبل وبعد 57 بكنيد ضرر ندارد

Joseph Goebbels
22nd August 2012, 05:47 PM
دوستان تمامش کنید .

صحنه تاپیک خیلی زشت شده ، احساس می کنم مناظره بین دو نفر و چند نفر شده تا بررسی به موضوع تاپیک .

لطفا با هم کنار بیاین ، حتی اگه اختلاف سلیقه داشته باشین .

من هم حرفهایی برای گفتن دارم اما نمی گم . چون بحث از موضوع تاپیک خارج میشه .

محسن آزماینده
22nd August 2012, 05:54 PM
يك مقايسه بين شاخص اميد به زندگي مردم كشورمان در قبل وبعد 57 بكنيد ضرر ندارد
يك مقايسه بين شاخص اميد به زندگي افراد در كشورهاي مختلف در سالهاي قبل و بعد از 57 بزنيد

تو 33 سال كرم را ول كني تبديل به مار ميشعه عزيزم.

بقيه حرفهاي شما كه توي متن بود:

شفاف ميگم:به نسبت شمايي كه با رعايت نكردن مقررات, زمينه ساز دردسر براي تالار هستيد كسي مثل من كه براي تحكيم مقررات تالار حاضر به فحش خوردن هست اگر صاحبخانه بحساب نيايد حداقل مهمان بهتري است
شما در سطحي نيستيد كه در مو.رد نوشته هاي من نظر بدين و تشخيص بدين كه دردسر شاز هست يا نه.ناظم و مديران ارشد و مديراتن تالار و ... هستن.

اشتباه نگيريد نظرمن خفقان شما نيست اما انگاركم حافظه ايد كه ممانعتتان از نظر دادن ما يادتان نيست.به نسبت شما كه با ديكتاتوري تمام تحمل نظرات ما را نداريد تحمل نظرات شما از طرف ما ديكتاتوري وخيانت حساب ميشود؟!!
شما خود منظور من را از اون پست اشتباه متوجه شدي.منظورم صرفا نظر ندادن نبود.بلكه فكر كردن قبل از نظر دادن بود.شما از آن تيپ افراد هستيد كه حرف خود را هم قبول نداريد.

وقتي تفاوت نقدسازنده بت نقد ساختارشكن را بلد نيستيدو نميدانيد چه حرفي را درچه تالاري بايد زد(وقتي نميتوانيد انتقاد منصفانه بكنيد) مجبور به اظهار فضل هستيد؟
والا تا بوده انتقاد هنمين بوده.انتقاد خوب همراه با پيشنهاد است كه من دادم.بهتر است رييس جمهور كشور قبل از ايراد سخنراني مناسبت سياسي بعد از ان را هم درنظر داشته باشند.

دگرگوني نبود حرفي زديد(مودبانه يا بي ادبانه)در همان سطح جواب گرفتيد
از كرامات شيخ ما همان بس كه هميشه سطح ادب خود را با مخاطب تعيين ميكند.

تهمت شما براي اثبات داراي مستنداتي هم هست؟ظاهراكافر همه را به كيش خودپندارد
چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است.اولين سخنراني رهبر يا رييس جمهور را از تلويزيون نگاه كن

داداشی
22nd August 2012, 07:03 PM
سلام
وقت تمامی دوستان بخیر باشه.

یک تذکر رسمی در فضای عمومی سایت میدیم.
(قابل توجه دوستان در این تاپیک: در مورد این تاپیک و افراد دیگر به تذکر بسنده نمیکنیم.)

دوستان عزیز قرار بود به نظم سایت کمک کنیم نه خراب شدنش.
کمی فقط ناظر میشویم که ببینیم چقدر ...
اما در این هفته های اخیر ثابت شد که باید نظارت کامل بشود.

دوستان عزیز آقایان محسن آزماینده و 312
اگر به هم انتقاد دارید در خصوصی اعلام کنید نه در حاشیه تاپیک.

امیدوارم تمام عزیزانی که در بحث ها شرکت میکنند رعایت کنند.
با مشاهده موردی دیگر مدیر مربوطه پست را بسته و در مورد افرادی که به قوانین احترام نگذارند(بدون تذکر) با مشورت مدیران ارشد تصمیم گیری میشود.

نبوی
22nd August 2012, 07:30 PM
يك مقايسه بين شاخص اميد به زندگي افراد در كشورهاي مختلف در سالهاي قبل و بعد از 57 بزنيد
سلام خسته نباشید
رتبه ی ایران 22 پله ارتقا پیدا کرده
این مقایسه بین همه ی کشور های جهانه و نشون میده ایران طی این سال ها پیشرفتی داشته که بقیه کشور های دنیا نداشتن
گزارش سازمان ملله یکی از معتبر ترین گزارشاتی که مقایسه کشور ها بر مبنای اون صورت میگیره
عنوان خبر:ایران سومین کشور سریع جهان از لحاظ توسعه انسانی
http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8811200527
یه خواهش عمومی هم داشتم هر کسی هر حرفی میزنه لطفا مستنداتشو ارائه بده

312
22nd August 2012, 09:55 PM
موضوع تاپيك ظاهرا اين بوده كه در كنار يك خبررساني عادي ,يك تعجب ابراز شده.
من براي رفع اين تعجب به يك لينك ارجاع دادم.
ظاهرا كسي براي پست اينجانب اهميتي قائل نميشه ومن براي اينكه اين تعجب برطرف بشه محترمانه خواستم كه مطلب پيشنهادي بنده مورد ارزيابي قرار بگيره
در مقابل حرف بنده يك ضعف ابراز ميشه
من متقابلا با ارجاع به لينك موردنظرم در صدد برطرف كردن اين ضعف احتمالي برميام.
به من گفته ميشه نبايد توي بحث شركت بكنم.
من ميخوام كه بجاي ديكتاتوري از ديالوگ محترمانه استفاده بشه
به من تهمت بيفكري زده ميشه
دليل ميخوام بابت اين اتهامي كه به بنده زده شده.
بجاي استدلال دوباره به من توهين ميشه واينكار رو يك كارعادي (ابراز نظر شخصي)جلوه ميدن.
دربرابر ضعف مجددي كه نشون ميدن تقاضاي مقايسه ميكنم
بي شرمانه رشد افراد ملت در اين 34سال بعدانقلاب رو با رشد كرم مقايسه ميكنن
---------------
اگه قصد اصلاح اين اشكالات رو نداريد رك بگيد.
اگه تا حالا درست به رفع اشكالات اهتمام ورزيده ميشد كار به اونجا كشيده نميشد كه به حمايت ايرانيان از حرفهاي رهبر ورييس جمهور كشورشون اهانت به اين واضحي بشه.
از فعاليت مسئولانه افراد مرتبط به اين تالار در بوجود آوردن اين شرايط تشكر نميكنم.شرمسارم.[nadanestan]

رضوس
23rd August 2012, 03:02 AM
مملکته داریم؟[sootzadan]
زلزله چیه؟[tafakor]
همون بارونه؟؟؟

محسن آزماینده
23rd August 2012, 10:11 AM
از ناظم عزیز تشکر میکنم.

به عنوان آخرین پستم در کل تالار اخبار(مثل 1.5 سال اول فعالیتم توی سایت)،این پست را میزنم

جناب نبوی در مورد رشد امید به زندگی ایران:شما توی یک اتاق ،می تونید یک توپ را نهایتا تا سقف بالا ببرید.کسی که توپ را از یک متری به 1.5 متری بیاره ،رشد داشته،ولی به اندازه شما قوی نشده.همین

جناب 312 عزیز:انتقاد با توهین و تخریب و ... فرق دارد.شما خود جبهه گیری را شروع کردید.به مردمی که از امکانات عادی زندگی معمولی برخوردار نیستید،می گویید در منزل خود مسجد بساند.و هر انتقادی را توهین حساب میکنید.این خوب است که شما همه جوانب را می بینید.ولی به اندازه کافی نمی بینید.به نظر من یک چشم سالم بهتر از 2 چشم معیوباست.

خداحافظ تالار اخبار

mamadshumakher
23rd August 2012, 01:53 PM
با خداحافظی تموم شه بهتز از اینه که با بستن تاپیک تموم شه.
دوستان خونسرد باشید.نمیخوام بحثی شروع بشه.و دوستان اگر به حرفای من جواب ندهند و منظور نگیرند لطف میکنند.

اول از همه اینو بدونید حرفهای شما یا بهتر بگم درد دل شما تو این صفحه راه به جایی باز نمیکنه.هیچ کس هم فکر نکنه که داره درست فکر میکنه.کافیه یه نگاه به دورو برتون بندازید.بی شک هر کدوم از شما تحت تاثیر حرف یک فرد دیگری هستید.هیچ امر معلومی رو با چشم خودتون ندیدید.هیچ کشوری بی عیب نیست.

مسئله بعدی ایران کشوری مسلمان هست.پس لطفا مسلمانانه به دنیا نگاه کنید.یا بهتر بگم به دنیا نگاه نکنید(کاری بسیار دشوار)
خب از یک صاحب سوپر مارکت گرفته تا یک وزیر میتونه مسلمان واقعی باشه و هم میتونه نمادین باشه.پس اگه مشکلی از کشور میبینید به این خاطر هست که اعتقادات اشتباه یک مدیر بزرگ تاثیر بد بسیار بیشتری از یک مدیر کوچک دارد.

منظور اینکه اینجور موقع ها فکر نکنید تمام اون بالا دستی ها باید بیان پایین و انسانهای پاک بی پول برن بالا.همون میشه.
اینو واسه اونی میگم که ممکنه بگه اگه من وزیر بودم فلان میکردم بهمان میکردم.
و جمله ی پایانیمو برادرانه میگم.اگه به اون دنیا اعتقاد داری حرص نزن و خودتو اصلاح کن.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد