PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اشکال از کجاست؟!

shiny7
16th August 2012, 10:08 PM
سلام دوستان عزیز.چند وقتیه با یه اشکال فنی برخورد کردم ولی علتشو نتونستم کشف کنم.خواستم با شما دوستانی که تو رشته برق خبره هستین مشورت کنم. هر وقت کامپیوتر رو روشن می کنم و هم زمان تلوزیون روشنه, با روشن کردن کامپیوتر روی تلوزیون نویز می افته(مثل پرش های برفکی ای که وقتی آنتن تلوزیون خرابه روی تلوزیون می افته)و نکته جالب اینه که فقط روی شبکه 3 و 6 این نویز ها ایجاد می شه و بقیه شبکه ها هیچ مشکلی ندارن.جای پریز ها و محل نصب کامپیوتر رو چند بار عوض کردم ولی جواب نداده!احتمال می دم سیم کشی خونمون یه سره باشه یعنی برق از جعبه تقسیم از یک جا شروع شده و در یک نقطه روی دیوار اتاقم ختم شده .به نظر شما این می تونه عامل ایجاد این مشکل باشه؟اگه نه پس اشکال از کجاس؟و چطور می تونم حلش کنم؟؟؟

hadi elec
16th August 2012, 10:38 PM
سلام دوستان عزیز.چند وقتیه با یه اشکال فنی برخورد کردم ولی علتشو نتونستم کشف کنم.خواستم با شما دوستانی که تو رشته برق خبره هستین مشورت کنم. هر وقت کامپیوتر رو روشن می کنم و هم زمان تلوزیون روشنه, با روشن کردن کامپیوتر روی تلوزیون نویز می افته(مثل پرش های برفکی ای که وقتی آنتن تلوزیون خرابه روی تلوزیون می افته)و نکته جالب اینه که فقط روی شبکه 3 و 6 این نویز ها ایجاد می شه و بقیه شبکه ها هیچ مشکلی ندارن.جای پریز ها و محل نصب کامپیوتر رو چند بار عوض کردم ولی جواب نداده!احتمال می دم سیم کشی خونمون یه سره باشه یعنی برق از جعبه تقسیم از یک جا شروع شده و در یک نقطه روی دیوار اتاقم ختم شده .به نظر شما این می تونه عامل ایجاد این مشکل باشه؟اگه نه پس اشکال از کجاس؟و چطور می تونم حلش کنم؟؟؟

سلام
خب این نویز بخاطر امواج الکترومغناطیسی هست که موتور و سیم پیچ موقع فعالیت ایجاد میکنه
تو کامپیوتر موتوری که بتونه این نویز رو درست کنه نیست
ولی باز ممکنه فن هایی که تو کیس و پاور هستن این نویز رو درست کنن
پاورتو عوض کن و دوباره امتحان کن
اگر درست نشد فن سی پی یو رو هم عوض کن ببین چی میشه

shiny7
17th August 2012, 01:46 PM
سلام خب این نویز بخاطر امواج الکترومغناطیسی هست که موتور و سیم پیچ موقع فعالیت ایجاد میکنه تو کامپیوتر موتوری که بتونه این نویز رو درست کنه نیست ولی باز ممکنه فن هایی که تو کیس و پاور هستن این نویز رو درست کنن پاورتو عوض کن و دوباره امتحان کن اگر درست نشد فن سی پی یو رو هم عوض کن ببین چی میشه خیلی ممنون.یک بار فن رو عوض کردم ولی تغییری نکرده.آخه چرا پس فقط نویز روی شبکه 3 و 6 می افته؟؟؟!!! اگه بخواهیم تلوزیون رو عوض کنیم باز هم امکان داره این نویز ها رو داشته باشیم؟

mamadshumakher
17th August 2012, 01:57 PM
علت دقیقشو نمیدونم چون منشا همچین اشکالی رو اقا هادی گفتن.اما با تغییر تلویزیون درست نمیشه.چون شبکه 3 و شبکه 6 روی یک باند فرکانسی هستن.و نویز شما روی این باند اثر گذاشته.اما با یه کامپیوتر دیگه امتحان کنید یا هم زمان 2تا کامپیوتر رو روشن کنید خلاصه تا بشه به یه مدرکی سر نخی چیزی رسید دیگه.اگه دقت کنید وقتی دستگاه dvd که به تلویزیون وصل هست رو روشن کنید اما بجاش یک کانال تلویزیونی رو ببینید هم تصویر نویز دار میشه.وقتی dvd رو خاموش کنید خوب میشه.

hadi elec
17th August 2012, 02:11 PM
خیلی ممنون.یک بار فن رو عوض کردم ولی تغییری نکرده.آخه چرا پس فقط نویز روی شبکه 3 و 6 می افته؟؟؟!!! اگه بخواهیم تلوزیون رو عوض کنیم باز هم امکان داره این نویز ها رو داشته باشیم؟ عوض کردن تلویزیون که تاثیری نداره باید گیرنده امواج رو عوض کنی اگر از گیرنده دیجیتال استفاده کنی مشکلت حل میشه

عرفان سلیم زاده
17th August 2012, 02:34 PM
سیم انتن تلوزیون رو چک کن زخم نباشه.

اگه سیم ارت(زمین) داری بدنه کیس رو به ارت وصل کن.

اگه هر گونه فرستنده روی کیس داری اعم از بلوتوث ، وای فای، مادون قرمز و غیره موقعی که ازش استفاده نمی کنی غیر فعالش کن.

فرکانس کانال 3 با 6 شما چیه؟ اگه در کل فرد باشه موج ورودی مربعی (سیستم سوییچینگ پاور) هست و اگر نیست باید از فرستنده های کیس مثل بلوتوث باشه.

shiny7
17th August 2012, 05:37 PM
خیلی ممنون از همتون!!دعا کنید زودتر درست بشه چون بعضی وقتا سر روشن کردن کامپیوتر و فوتبال و سریال دیدن از شبکه 3 دعوا می شه!!!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد