توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از تمسخر آذریزبانان با کاریکاتور و پیامک تا اشک تمساح برای زلزلهزدگان آذربایجان!
saamaaneh
14th August 2012, 11:30 PM
از تمسخر آذریزبانان با کاریکاتور و پیامک تا اشک تمساح برای زلزلهزدگان آذربایجان!
«زلزله همه رو میکشه، اینا رو زنده میکنه!» این جمله کوتاه، پیامکی است که این روزها دست به دست میان مردم ایران میچرخد و با طنزی تلخ، سوءاستفاده برخی جریانات ضدانقلاب را از ریخته شدن خون تعدادی از هموطنان بر اثر زلزله اخیر در شمال غرب کشور به تصویر میکشد.به گزارش رجانيوز، دختر و پسر در صفهای طولانی اهدای خون ایستادهاند تا از خون خودشان برای زندگی بخشیدن به مجروحان آذربایجان شرقی بگذرند؛ زن و مرد در صفهای عابربانکها ایستادهاند تا هر کدام به اندازه توانایی مالی خود، کمکی به هلال احمر و کمیته امداد برای رسیدگی به مجروحان و آوارگان بکند؛ کودک و بزرگسال در حال جمعآوری اقلام مورد نیاز زلزلهزدگان هستند تا به مناطق موردنیاز ببرند... در این میان، جماعتی که هنوز از توهم ۸۸ خارج نشده، پشت صفحات شبکههای اجتماعی پنهان شدهاند و به جای اینکه دردی از دردهای مردمان زخم خورده ایران را مرهم کنند، تلاش می کنند حتی از خانه آوار شده بر سر طفل بیگناه آذری هم برای سوءاستفاده سیاسی نگذرند.
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/838897_orig.jpg
این جماعت حتی خون برادران و خواهران هموطنش را هم به چشم منبع درآمد میبیند؛ آن هم درآمد ارزی در این اوضاع صعود تاریخی دلار! چند کلیک میکنند، عکسهای دروغین از زلزله منتشر میکنند، فحشی به جمهوری اسلامی ایران میدهند و دلارها به حسابشان واریز میشود. معامله جالبی به نظر میرسد.کاریکاتوریستی که چند سال پیش – نه ده سال و بیست سال، همین دو سه سال پیش – در کاریکاتورش به آذری زبانها توهین کرد و اعتراضات جدی و سراسری مردم مناطق شمال غرب کشور را منجر شد، اکنون در پاریس نشسته است و زیر برج ایفل برای مظلومیت زلزلهزدگان آذربایجانی در ایران دل میسوزاند و با کاریکاتورهایش، اشک تمساح میریزد.
http://www.rajanews.com/Files_Upload/67159.jpg
انگار بعد از دروغ بزرگ «تقلب»، اکنون باید دومین دروغ بزرگ این متوهمان را روایت کنیم: «عدم پوشش اخبار زلزله.» این جماعت که تا دیروز از تحریم صداوسیمای ایران حرف میزدند و گیرندههایشان را روی رسانه ملکه بریتانیا تنظیم کرده بودند، حالا ۲۴ ساعته پای رسانه ملی نشستهاند تا به رنگ نوار متحرک پایین فلان تبلیغ بازرگانی گیر بدهند که چرا قرمز است و به خاطر کشتهشدگان زلزله، مشکی نیست!در حالی که دستهای مردم ایران در شب قدر رو به آسمان بود و برای آسان گذشتن این امتحان سخت بر مردم آذربایجان شرقی دعا میکردند و اشک میریختند، این جماعت هتاک، به بهانه زلزله را بهانه ای نه برای تسویه حساب سیاسی که بهانه ای برای تسویه حساب دینی و مذهبی قرار دادند و به فحاشی به تمامی مقدسات مردم این سرزمین روی آوردند؛ جماعت روزه خواری که برای اهدای خون به مجروحان زلزله، فتوای حلال بودن شکستن روزه را صادر کردند؛ انگار نه انگار که همیشه مسجدیها و بسیجیها و حزباللهیها در صف اول کمک به آسیب دیدگان و محرومان در هر حادثهای بودهاند.سپاه پاسداران، بسیج مستضعفین، کمیته امداد و جمعیت هلال احمر جزو اولین نهادهایی بودند که به سرعت خود را به مناطق آسیب دیده رساندند و با یک برنامهریزی منسجم، تلاش گسترده و اقدامات هوشمندانه و موثر مانع از افزایش تعداد تلفات این حادثه شدند؛ تا جایی که به گفته منابع محلی حتی یک نفر هم به دلیل تبعات ناشی از زلزله و زیر آوار ماندن به مدت طولانی فوت نشده و تمام کشتگان این حادثه بر اثر مستقیم خود زمین لرزه جان باختهاند... و نقش این جماعت چه بوده است؟ فحاشی از پشت فیسبوک و توئیتر؛ افرادی که حتی حاضر نشدند به جو غالب شبکههای اجتماعی که کمک به مصدومان و آوارگان بود هم بپیوندند و آنان را نیز به تمسخر گرفتند. چنانکه تلاش اعضای شبکه های اجتماعی برای جمعآوری کالا برای زلزله زدگان و انتقال آن به مناطق حادثه دیده بپردازند، از سوی این جماعت به «جوگیری» تعبیر شد.ایران غرق اشک و آه است و ضدانقلاب مشغول بهرهبرداری سیاسی. اینها همانهایی هستند که میگفتند «ایران برای همه ایرانیان» و همزمان، پیامکهایی با مضمون اهانت به هموطنان آذری زبان را برای هزاران نفر ارسال میکردند. حالا این جماعت مدعی حمایت از آسیب دیدگان آذربایجان شده است.آوارهای آذربایجان اگر برای مردم اهر و ورزقان خرابی و ویرانی به همراه داشته سفره ای را هم گشوده تا بر سر آن از جرس در لندن گرفته تا اردوغان در ترکیه، ژست انسان دوستی بگیرند و سنگ حمایت از قومی را به سینه بزنند که تا همین دیروز بیشترین پیامک و کاریکاتور را برای ترویج توهین و تمسخر نسبت به آن منتشر می کرده اند و این در حالی است که حامیان و یاوران بی نام و نشان مردم آذربایجان سه شبانه روز است که بی سر و صدا خواب را بر چشمان خود حرام کرده اند تا مادران آذری، فرزندان خود را آسوده به خواب بسپارند.
http://www.nasimonline.ir/Images/News/Larg_Pic/23-5-1391/IMAGE634804538459133368.jpghttp://www.nasimonline.ir/Images/News/Larg_Pic/23-5-1391/IMAGE634804535457220096.jpg
منبع: رجانیوز
کاوه
15th August 2012, 10:08 AM
سخن از جان گفتی [golrooz]
ممنونم . . .
M@hdi42
15th August 2012, 10:43 AM
چه ربطی به فتنه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// این جوک ها رو خود حکومت میسازه تا اقلیت های نژادی رو کم کم نابود کنه نه اصلاح طلبان. این منبع خبر منو کشته ـ«رجا نیوز» مسخره ترین خبرگذاری در رده خبرگذاری های فارس -مهر و.... .
m.g.s.t.r
15th August 2012, 10:56 AM
البته تمسخر آذري زبانها با كاريكاتور كاري بود كه روزنامه ايران انجامش داد و هنوز هم فراموش نشده
محسن آزماینده
15th August 2012, 12:12 PM
دوست عزیز روزنامه ایران که تخت خمایت مستقیم دولت بود و بعد از اون واقعه هم تحت خمایت موند ................از این مالجرا می گذریم...................به لطف خدا آذربایجان همیشه زنده بوده و نیازی به کمکهای مالی هیچ کس ندارد.برای زلزله زده غذا تقاضا می کنند نه پول...........مسئولین کشور در این خرکت مشکوک قصد دارند تا درآمدهای دولت را افزایش دهند.چه تضمینی می دهید که این خونها به کشور های خارجی فروخته نمی شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای چند هزار نفر که زخکی شدند،خون جمع کردن از کل کشور مشکوک نیست؟؟؟آیا این خونها و پولها واقعا به دست مردم زلزله زده می رسد؟؟؟؟؟؟؟؟این زلزله داره کشور بخران زده شما را زنده میکنه نه مردم زنده و بیدار آذربایجان را............کمی بیدار باشید و هر خرفی را بازتاب ندهید
ستاره کویر
15th August 2012, 12:20 PM
بخشی از مقاله رو تایید میکنم ....
افراط و تفرط
MJA70
15th August 2012, 12:59 PM
برین آقا این حرفارو نزنین.مثلا شما تحصیل کرده ای.الان دیگه اگه تموم دنیارم برا اینا بیچاره ها ببرن فایده ای نداره
ازقدیم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجدحرام است.
بجای اینکه خداتومن خداتومن کمک کنن به سوریه وعراق وهزارجای دیگه،میرفتن یه هزینه ای میکردن برای این مردم خونه هاشونو درست ومستحکم میکردن.بهتون قول میدم اگه بجای6ریشتر زمین لرزه3ریشتری هم میومد،همین آش وهمین کاسه بود.اصلا به قول دوستان ازکجامعلوم این همه کمک برای زلزله زده هاخرج میشه یابازم....
در هرصورت که پیشگیری بهترازدرمانه،الانم بایددرس عبرت بگیرن برن سراغ بقیه شهرهای مشابه ازنظر امکانات ساختمونی،تا خدای نکرده دفعه بعد،بدترازاین نشه[narahatish]
mozhgan.z.1368
15th August 2012, 01:05 PM
بدون شرح!!!!!!!!!!!!!!!!!
نبوی
15th August 2012, 02:04 PM
دوست عزیز روزنامه ایران که تخت خمایت مستقیم دولت بود و بعد از اون واقعه هم تحت خمایت موند ................از این مالجرا می گذریم...................به لطف خدا آذربایجان همیشه زنده بوده و نیازی به کمکهای مالی هیچ کس ندارد.برای زلزله زده غذا تقاضا می کنند نه پول...........مسئولین کشور در این خرکت مشکوک قصد دارند تا درآمدهای دولت را افزایش دهند.چه تضمینی می دهید که این خونها به کشور های خارجی فروخته نمی شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای چند هزار نفر که زخکی شدند،خون جمع کردن از کل کشور مشکوک نیست؟؟؟آیا این خونها و پولها واقعا به دست مردم زلزله زده می رسد؟؟؟؟؟؟؟؟این زلزله داره کشور بخران زده شما را زنده میکنه نه مردم زنده و بیدار آذربایجان را............کمی بیدار باشید و هر خرفی را بازتاب ندهید
دیروز تلوزیون شبکه 3 اعلام کرد در حال حاضر نیازی به خون نیست مردم بیشتر از خون به مواد غذایی و پتو و وسائل گرمایشی نیاز دارن
این که از مردم خواسته میشه کمک مالی کنن نه به صورت کالا دلیلش اینه که از نظر مادی و زمان به صرفه نیست که کالا ها از نقاط دور دست با تریلی و کامیون ارسال بشه امکان آسیب دیدن محموله هم وجود داره به صرفه است که کمک مادی بشه و نزدیک نقطه حادثه به کالا تبدیل و توضیع بشه
h.khakpour
15th August 2012, 02:05 PM
من که واقعا نمیدونم چی بگم فقط میدونم که همه ما ایرانی هستیم.
معمار حانیه
15th August 2012, 02:15 PM
برین آقا این حرفارو نزنین.مثلا شما تحصیل کرده ای.الان دیگه اگه تموم دنیارم برا اینا بیچاره ها ببرن فایده ای نداره
ازقدیم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجدحرام است.
بجای اینکه خداتومن خداتومن کمک کنن به سوریه وعراق وهزارجای دیگه،میرفتن یه هزینه ای میکردن برای این مردم خونه هاشونو درست ومستحکم میکردن.بهتون قول میدم اگه بجای6ریشتر زمین لرزه3ریشتری هم میومد،همین آش وهمین کاسه بود.اصلا به قول دوستان ازکجامعلوم این همه کمک برای زلزله زده هاخرج میشه یابازم....
در هرصورت که پیشگیری بهترازدرمانه،الانم بایددرس عبرت بگیرن برن سراغ بقیه شهرهای مشابه ازنظر امکانات ساختمونی،تا خدای نکرده دفعه بعد،بدترازاین نشه[narahatish]
من با صحبت ايشون موافقم
تو كار سيسات نيستم اما نبايد دوبت بگذاره اينجوري بشه وبعد بياد بگه ما ميخوايم كمكشون كنيم اون طفل معصومي كه با هززاران ارزو وهزاران نقشه تو زندگيش داشته الان بايد زير اوار باشه چرا؟؟؟؟؟؟؟ اخه باباش پول نداشته خونه محكم كنه و تو شهر بهترين خونه دشته باشه اما بعضي از دولت خود ايران بهترين خونه وانچناني ترين دارن خود ايران اب از ايرانيا بستعووجيره بندي كرده وميده كشور هاي خارجي از اين ورد مياد ميگه اينا نيازمند ابن خوب بگو اگر راس ميگي تموم اب ومواد غذايي و.... بزار واسه ايرانت نه واسه كشور خارجي /// واقعا من چند وقته از كار دولت سردر نميارم ميگن با سياست كار ميكنيم اما به جا اينكه وضع ايرانيا بهتر بشه روز به روز داره بد تر ميشه /// باشد فكر اساسي كننننننن
خدا خودش كمك همه بكنه به خصوص ايرانيا كه معلوم نيست تا چند سالل ديگه چي ميشه
معمار حانیه
15th August 2012, 02:17 PM
ببخشيد تند نوشتم وعصبي شدم غلط املايي زياد داشتم مرور نكردم ارسال زدم ببخشيد
s@n@z
15th August 2012, 02:29 PM
من قبول دارم که خیلی از خبر هایی که از رسانه های خارجی و حتی داخلی پخش میشه حقیقت نداره ولی چیزی که با چشممون میبینیم رو که دیگه نمیتونیم انکار کنیم.
مردم از صدا و سیمای ملی انتظار شنیدن اخبار دسته اول دارن نه اینکه خبر از جاهای دیگه به گوشمون برسه بعدش هم که بریم جلو تلوزیون بشینیم تا ببینیم از خبری که خودمون میدونیم چیزی میگه یا نه بازم اخبار سوریه،بابا این همه کشور انقلاب کردن سوریه هم روش [bitavajohi]
مطمئنا مردم برای کمک به هم وطناشون هر کاری از دستشون بر بیاد انجام میدن و اگه همه این کمک ها به دست مردم آذربایجان میرسید حتما از نظر امکانات رفاهی مشکلی نداشتن ولی من مطمئنم که بیشتر اجناس اهدایی مردم وارد انبار ها میشه تا چند وقت دیگه دوباره به خودشون فروخته شه،میگم مطمئنم چون بعد از زلزله بم یکی از این کالاها به خودم فروخته شد و وقتی بازش کردم داخلش تو یه برگه نوشته بود اهدایی به زلزله زدگان بم ،حالا کرمان کجا و گیلان کجا [narahatish]
نبوی
15th August 2012, 02:34 PM
چه ربطی به فتنه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// این جوک ها رو خود حکومت میسازه تا اقلیت های نژادی رو کم کم نابود کنه نه اصلاح طلبان. این منبع خبر منو کشته ـ«رجا نیوز» مسخره ترین خبرگذاری در رده خبرگذاری های فارس -مهر و.... .
با کاریکاتور اقلیت نژادی نابود نمیشه بلکه روی عرق نژادیش متمرکز میشه و به نژادش حساس میشه کینه هارو بین اقوام جامعه دامن میزنه و مملکتو نابود میکنه
شما اعتقاد داری حکومت دست به خود کشی زده؟
این که شما میگید این خبر گذاری مسخرس مطمئن باشید یکی هم پیدا میشه میگه خبر آنلاینو مهر و فارس و انتخاب مسخرس
که در هر دو حالت ارزش منطقی نداره و بحث برای آگاه سازی متقابل به جایی نمیرسه
s@n@z
15th August 2012, 02:42 PM
من قبول دارم که خیلی از خبر هایی که از رسانه های خارجی و حتی داخلی پخش میشه حقیقت نداره ولی چیزی که با چشممون میبینیم رو که دیگه نمیتونیم انکار کنیم.
مردم از صدا و سیمای ملی انتظار شنیدن اخبار دسته اول دارن نه اینکه خبر از جاهای دیگه به گوشمون برسه بعدش هم که بریم جلو تلوزیون بشینیم تا ببینیم از خبری که خودمون میدونیم چیزی میگه یا نه بازم اخبار سوریه،بابا این همه کشور انقلاب کردن سوریه هم روش [bitavajohi]
مطمئنا مردم برای کمک به هم وطناشون هر کاری از دستشون بر بیاد انجام میدن و اگه همه این کمک ها به دست مردم آذربایجان میرسید حتما از نظر امکانات رفاهی مشکلی نداشتن ولی من مطمئنم که بیشتر اجناس اهدایی مردم وارد انبار ها میشه تا چند وقت دیگه دوباره به خودشون فروخته شه،میگم مطمئنم چون بعد از زلزله بم یکی از این کالاها به خودم فروخته شد و وقتی بازش کردم داخلش تو یه برگه نوشته بود اهدایی به زلزله زدگان بم ،حالا کرمان کجا و گیلان کجا [narahatish]
داداشی
15th August 2012, 02:56 PM
دوستان عزیز
همه شما رو دعوت میکنم تا یک بار دیگر قوانین سایت را مرور کنید.
(با شخص خاصی نیستم و فقط یادآوریست)
احترام به قوانین هر جایی احترام به خودتون است.
کاوه
15th August 2012, 02:58 PM
اونایی که فک میکنن که کمکهاشون به مقصد نمیرسه میتونن خودشون مستقیم اقدام کنن و از بحثهای نا مربوط و تهمت های بی دلیل به جمعیت زحمتکش هلال احمر خودداری کنن . . .
با آشنایی که خودم از هلال احمر دارم میتونم فقط بگم ... متاسفم ، همین !
زلزله زدگان نیاز به کمک دارن !!!
sebtoshshaikh
15th August 2012, 03:26 PM
با نام خرددادو با سلام بر خرددارعقل میگه حالا موقع کمک کردنه
م.محسن
15th August 2012, 04:26 PM
تو این موقعیت مردم نشون دادن که خودشون زمامدار انجام وظیفه و کمک رسونی به هموطناشون شدن نه اون دولت که رئیس جمهورش با وجود وقوع زلزله رفته عربستان و ...
مسلماً مردم اینقدر ادراک دارن که نخوان آذری زبانای داغدیده رو تو این موقعیت به تمسخر بگیرن
SaSaMc2
15th August 2012, 04:40 PM
سلام...[golrooz]
واسه داغ ديده خون نديد،سهمي از قلب بديد...
خونه و ملك و پاي شيكسته درست ميشه...
هر چقدر هم طول بكشه خود مردم آزربايجان...
اونقدر غيرت دارن كه اين چيزا رو واسه همشهرياشون درست كنند...
اون داغ رو از رو سينه هم وطن برداريد كه ايشالله دوباره سرپا بشه...
اينقدم هر بحثي رو سياسي نكنيد...
چپ و راست كج و ميانه هم نداره اين قضايا...
به خدا اين آبگير جاي صيد هيچ منفعتي نيست...
شايد يكي از همين روزا نوبت به اسم ما رسيد...
جاي عوض و گله اينجا نيست، اونجاست...
نگي نگفت...
نازخاتون
15th August 2012, 06:04 PM
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها...
زلزله ساعت 16 رخ داده .... بعد شخصا تا ساعت 19 شب هر چی این کانال اون کانال می زدم هیچ خبر نبود !!!!!!! نه زیرنویسی و نه چیزی!!!!! گفتم بیام خبر رو روی سایت خودمون بگذارم ....هر چی دنبال خبر زلزله روی سایت های رسمی گشتم انگار نه انگار ...... فقط شبکه سهند خبر رسانی می کرد..... جالبه برخی ها هم که زیرنویس شبکه 6 رو کردن برای خودشون دستاویز که بخوان این گناه بزرگ بپوشانند و صدا و سیما رو توجیه کنند ..... که البته من خودم اون زیرنویس رو ندیدم !!!!! بالفرض مثال که اون زیر نویس هم بوده باشه ..ببینی چقدر براشون بی اهمیت بوده!!!! که در ساعتهای بعد از وقوع زلزله هر چی به تلویزیون و شبکه خبر و زیر نویسها نگاه می کردیم خبری از اعلام زلزله نبود!!!!!!!!
و حالا خوبه خود صدا و سیما رسما به خاطر عدم پوشش و خبر رسانی از مردم عذرخواهی کرد ... حالا نمی دونم اصرار عده ای برای لاپوشونی این حقیقت چیه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
جالبه بعضی ها هم که فکر می کنن تا اعتراضی به اشتباهات دولت بشه سریعا بقای دولت و خصوصا دین به خطر می افته .....!!!!!!
و به هر نحوی شده و با اینکه حقیقت رو می دونن با حقایق مخالفت می کنند....
اتفاقا دولتی مستحکم خواهد ماند که دموکراسی باشه و بشه حرف حق رو زد ...نه اینکه تا میای حقیقت رو بگی سریع خفه ات کنن !!!!!!
کسانی که فکر م یکنید با گفتن حقیقت منافع نظام و دین به خطر می افته ... و فکر می کنید طرف بی دین و ایمانه !!!!!خیر !!! اینطور نیست ... ما هم مسلمانیم و خدا رو می شناسیم .... و واجبه که از حقمون دفاع کنیم.....
اینها رو برای کسانی گفتم که سریعا با چند تا درد دل و گفتن حقایق برچسب منفی به آدم ها می زنن!!!!!!!!!
باستان شناس
15th August 2012, 06:12 PM
از تمسخر آذریزبانان با کاریکاتور و پیامک تا اشک تمساح برای زلزلهزدگان آذربایجان!
«زلزله همه رو میکشه، اینا رو زنده میکنه!» این جمله کوتاه، پیامکی است که این روزها دست به دست میان مردم ایران میچرخد و با طنزی تلخ، سوءاستفاده برخی جریانات ضدانقلاب را از ریخته شدن خون تعدادی از هموطنان بر اثر زلزله اخیر در شمال غرب کشور به تصویر میکشد.به گزارش رجانيوز، دختر و پسر در صفهای طولانی اهدای خون ایستادهاند تا از خون خودشان برای زندگی بخشیدن به مجروحان آذربایجان شرقی بگذرند؛ زن و مرد در صفهای عابربانکها ایستادهاند تا هر کدام به اندازه توانایی مالی خود، کمکی به هلال احمر و کمیته امداد برای رسیدگی به مجروحان و آوارگان بکند؛ کودک و بزرگسال در حال جمعآوری اقلام مورد نیاز زلزلهزدگان هستند تا به مناطق موردنیاز ببرند... در این میان، جماعتی که هنوز از توهم ۸۸ خارج نشده، پشت صفحات شبکههای اجتماعی پنهان شدهاند و به جای اینکه دردی از دردهای مردمان زخم خورده ایران را مرهم کنند، تلاش می کنند حتی از خانه آوار شده بر سر طفل بیگناه آذری هم برای سوءاستفاده سیاسی نگذرند.
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/838897_orig.jpg
این جماعت حتی خون برادران و خواهران هموطنش را هم به چشم منبع درآمد میبیند؛ آن هم درآمد ارزی در این اوضاع صعود تاریخی دلار! چند کلیک میکنند، عکسهای دروغین از زلزله منتشر میکنند، فحشی به جمهوری اسلامی ایران میدهند و دلارها به حسابشان واریز میشود. معامله جالبی به نظر میرسد.کاریکاتوریستی که چند سال پیش – نه ده سال و بیست سال، همین دو سه سال پیش – در کاریکاتورش به آذری زبانها توهین کرد و اعتراضات جدی و سراسری مردم مناطق شمال غرب کشور را منجر شد، اکنون در پاریس نشسته است و زیر برج ایفل برای مظلومیت زلزلهزدگان آذربایجانی در ایران دل میسوزاند و با کاریکاتورهایش، اشک تمساح میریزد.
http://www.rajanews.com/Files_Upload/67159.jpg
انگار بعد از دروغ بزرگ «تقلب»، اکنون باید دومین دروغ بزرگ این متوهمان را روایت کنیم: «عدم پوشش اخبار زلزله.» این جماعت که تا دیروز از تحریم صداوسیمای ایران حرف میزدند و گیرندههایشان را روی رسانه ملکه بریتانیا تنظیم کرده بودند، حالا ۲۴ ساعته پای رسانه ملی نشستهاند تا به رنگ نوار متحرک پایین فلان تبلیغ بازرگانی گیر بدهند که چرا قرمز است و به خاطر کشتهشدگان زلزله، مشکی نیست!در حالی که دستهای مردم ایران در شب قدر رو به آسمان بود و برای آسان گذشتن این امتحان سخت بر مردم آذربایجان شرقی دعا میکردند و اشک میریختند، این جماعت هتاک، به بهانه زلزله را بهانه ای نه برای تسویه حساب سیاسی که بهانه ای برای تسویه حساب دینی و مذهبی قرار دادند و به فحاشی به تمامی مقدسات مردم این سرزمین روی آوردند؛ جماعت روزه خواری که برای اهدای خون به مجروحان زلزله، فتوای حلال بودن شکستن روزه را صادر کردند؛ انگار نه انگار که همیشه مسجدیها و بسیجیها و حزباللهیها در صف اول کمک به آسیب دیدگان و محرومان در هر حادثهای بودهاند.سپاه پاسداران، بسیج مستضعفین، کمیته امداد و جمعیت هلال احمر جزو اولین نهادهایی بودند که به سرعت خود را به مناطق آسیب دیده رساندند و با یک برنامهریزی منسجم، تلاش گسترده و اقدامات هوشمندانه و موثر مانع از افزایش تعداد تلفات این حادثه شدند؛ تا جایی که به گفته منابع محلی حتی یک نفر هم به دلیل تبعات ناشی از زلزله و زیر آوار ماندن به مدت طولانی فوت نشده و تمام کشتگان این حادثه بر اثر مستقیم خود زمین لرزه جان باختهاند... و نقش این جماعت چه بوده است؟ فحاشی از پشت فیسبوک و توئیتر؛ افرادی که حتی حاضر نشدند به جو غالب شبکههای اجتماعی که کمک به مصدومان و آوارگان بود هم بپیوندند و آنان را نیز به تمسخر گرفتند. چنانکه تلاش اعضای شبکه های اجتماعی برای جمعآوری کالا برای زلزله زدگان و انتقال آن به مناطق حادثه دیده بپردازند، از سوی این جماعت به «جوگیری» تعبیر شد.ایران غرق اشک و آه است و ضدانقلاب مشغول بهرهبرداری سیاسی. اینها همانهایی هستند که میگفتند «ایران برای همه ایرانیان» و همزمان، پیامکهایی با مضمون اهانت به هموطنان آذری زبان را برای هزاران نفر ارسال میکردند. حالا این جماعت مدعی حمایت از آسیب دیدگان آذربایجان شده است.آوارهای آذربایجان اگر برای مردم اهر و ورزقان خرابی و ویرانی به همراه داشته سفره ای را هم گشوده تا بر سر آن از جرس در لندن گرفته تا اردوغان در ترکیه، ژست انسان دوستی بگیرند و سنگ حمایت از قومی را به سینه بزنند که تا همین دیروز بیشترین پیامک و کاریکاتور را برای ترویج توهین و تمسخر نسبت به آن منتشر می کرده اند و این در حالی است که حامیان و یاوران بی نام و نشان مردم آذربایجان سه شبانه روز است که بی سر و صدا خواب را بر چشمان خود حرام کرده اند تا مادران آذری، فرزندان خود را آسوده به خواب بسپارند.
http://www.nasimonline.ir/Images/News/Larg_Pic/23-5-1391/IMAGE634804538459133368.jpghttp://www.nasimonline.ir/Images/News/Larg_Pic/23-5-1391/IMAGE634804535457220096.jpg
منبع: رجانیوز
مقاله کاملا یک طرفه قضاوت شده و فقط و فقط میخواسته قومیت های نژاد ایرانی رو در مقابل هم قرار بدهد و منبع این مقاله خودش زیر سوال هست ...
یک سوال : یعنی جماعتی که رفتن خون اهدا کنند همگی روزه خوار بودند و یا روزه دارانی بودند که با حکم فتوا میخواستن روزه خود بشکنند ؟؟؟
والا خوب قضاوت و پیش داوری بازار داغی داره مخصوصا توی این بحران ؟؟؟
باستان شناس
15th August 2012, 06:18 PM
اونایی که فک میکنن که کمکهاشون به مقصد نمیرسه میتونن خودشون مستقیم اقدام کنن و از بحثهای نا مربوط و تهمت های بی دلیل به جمعیت زحمتکش هلال احمر خودداری کنن . . .
با آشنایی که خودم از هلال احمر دارم میتونم فقط بگم ... متاسفم ، همین !
زلزله زدگان نیاز به کمک دارن !!!
سلام جناب کاوه
دقیقا مستقیم برای کمک عمل کردیم ....
یکی از عزیزترین کسانی که در کنارم بود و 3 شهریور عقد ایشون هست و خودش تمام خانواده اش رو تو زلزله بم از دست داده همون ساعات اولیه
زلزله که مسولین در خواب خرگوشی بودن با گروه امداد و نجات استان ما رفته منطقه مورد نظر ....
خود من ریا نباشه کاری که از دستم بر میامد انجام دادم ذکر نمیکنم ریا نشه ...ولی انجام داده شده ...برای رضای خدا ...
به شخصه موقعیت داشتم خودم همراه گروه امداد و نجات میرفتم ...شرمنده هموطنانی آذری خودم هستم که موقعیتشو ندارم [nadidan]
ولی کسی رو فرستادیم که مراسم عقدشو بهم زده چون تا 3 شهریور نمیتونه بیات تا بتونه به مردمی کمک کنه نیاز دارن...
اقای سعید منصوری بمی پور ..یکی از بازماندگان زلزله بم هست همه خانواده اش رو از دست داده و الان مراسم ازدواجش بهم زده تا بره کمک کنه
اقای کاوه گرامی ...هلال احمر موضوع نیست ...
هلال احمر هم یک عضوی از مردم دلسوز و ایرانی نوع دوست هستن ...اینجا نقل از مسولین ارگان های صدا و سیما هست نه هلال احمر ی ها ...
خدا خیر هلال احمری ها بده که همیشه در صحنه هستن ...برادر موضوع گلایه از چیزی دیگه ای هست ....
منم تاسف دارم برای خواب خرگوشی بعضی ها تو این مملکت !
reza-1369
15th August 2012, 06:28 PM
زلزله ساعت 16 رخ داده .... بعد شخصا تا ساعت 19 شب هر چی این کانال اون کانال می زدم هیچ خبر نبود !!!!!!! نه زیرنویسی و نه چیزی!!!!! گفتم بیام خبر رو روی سایت خودمون بگذارم ....هر چی دنبال خبر زلزله روی سایت های رسمی گشتم انگار نه انگار ...... فقط شبکه سهند خبر رسانی می کرد..... جالبه برخی ها هم که زیرنویس شبکه 6 رو کردن برای خودشون دستاویز که بخوان این گناه بزرگ بپوشانند و صدا و سیما رو توجیه کنند ..... که البته من خودم اون زیرنویس رو ندیدم !!!!! بالفرض مثال که اون زیر نویس هم بوده باشه ..ببینی چقدر براشون بی اهمیت بوده!!!! که در ساعتهای بعد از وقوع زلزله هر چی به تلویزیون و شبکه خبر و زیر نویسها نگاه می کردیم خبری از اعلام زلزله نبود!!!!!!!!
و حالا خوبه خود صدا و سیما رسما به خاطر عدم پوشش و خبر رسانی از مردم عذرخواهی کرد ... حالا نمی دونم اصرار عده ای برای لاپوشونی این حقیقت چیه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
جالبه بعضی ها هم که فکر می کنن تا اعتراضی به اشتباهات دولت بشه سریعا بقای دولت و خصوصا دین به خطر می افته .....!!!!!!
اتفاقا دولتی مستحکم خواهد ماند که دموکراسی باشه و بشه حرف حق رو زد ...نه اینکه تا میای حقیقت رو بگی سریع خفه ات کنن !!!!!!
کسانی که فکر م یکنید با گفتن حقیقت منافع نظام و دین به خطر می افته ... و فکر می کنید طرف بی دین و ایمانه !!!!!خیر !!! اینطور نیست ... ما هم مسلمانیم و خدا رو می شناسیم .... و واجبه که از حقمون دفاع کنیم.....
اینها رو برای کسانی گفتم که سریعا با چند تا درد دل و گفتن حقایق برچسب منفی به آدم ها می زنن!!!!!!!!!
خب دوستان حقیقت تلخ است و باید قبول کرد
elinaaa
15th August 2012, 07:41 PM
انگار همه حرفها زده شده ولی خدانکنه یه همچین اتفاقایی دوباره بیافته چون اونوقت تا مدتها باید راجع بهش بحث کرد و نهایتا هیچی...
چون همیشه موضوع اصلی فراموش میشه...زلزله اومده و ما دنبال مقصریم...باشه مقصرا خیلیا هستن اما ما باید به فکر چاره باشیم...
با احترام خیلی زیاد برای نظر همه ی دوستان که میدونم چقدر دلتون واسه ی این اتفاق به درد اومده...
حسین متقی
15th August 2012, 08:43 PM
بله چیزکی بوده بر فرض-اما چیزکی-نه چیزها-اینطوری که شما میگین انگار کلا حرفی از زلزله نزده در طول این مدت
عدم پوشش اخبار نبوده که
تاخیر چند ساعته از تهیه ی اخبار و گزارش بوده که به قول شما عذرخواهی هم کرده پس دیگه چه دلیلی به بحث و جدل میمونه؟؟؟؟
مگه اینکه بیکار باشیم و فقط بخوایم به یکی گیر بدیم و انتقاد کنیم
منم میگم انتقاد کنین ولی راه حل بدین
بدون راه حل انتقاد کردن بی فایدس (به نظر من)چون اگه خود اون سازمان راه حل رو میدونست اجراش میکرد
نازخاتون
15th August 2012, 09:19 PM
خب دوستان حقیقت تلخ است و باید قبول کرد
اونم چه تلخی آقا رضا !!!!! مثل زهر !!![cheshmak]
نازخاتون
15th August 2012, 09:27 PM
بله چیزکی بوده بر فرض-اما چیزکی-نه چیزها-اینطوری که شما میگین انگار کلا حرفی از زلزله نزده در طول این مدت
عدم پوشش اخبار نبوده که
تاخیر چند ساعته از تهیه ی اخبار و گزارش بوده که به قول شما عذرخواهی هم کرده پس دیگه چه دلیلی به بحث و جدل میمونه؟؟؟؟
بدون راه حل انتقاد کردن بی فایدس (به نظر من)چون اگه خود اون سازمان راه حل رو میدونست اجراش میکرد
دوست خوبم حسین جان ...اینجا کسی بحث و جدل نکرده ... و مردم هم بی کار نیستند که به کسی گیر بدن بقول شما .... انتقاد لازمه ... برای بهبود روند کار ....
ضمنا همین مورد که ما داریم ازش انتقاد م یکنیم همین ب بسم الله بوده و از ابتدا اینقدر با بی تفاوتی برخورد شده .....
آخه بابا جان درد اینه که دل ما از بی تفاوتی و بی مسئولیتی به درد اومده ..... بی تفاوتی به مردم .... خیلی حرفه ... اگر خوب بهش فکر کنیم قلبمون فشرده می شه ....
مثال خیلی ساده عرض کنم ...
مثل اینه که فرزند یک خانواده گرفتار مشکل و دردی بشه و خانواده ازش باخبر باشن و اهالی خانواده خصوصا پدر و مادر روشون رو از فرزند برگردونن ...اونوقت چه حال به بچه دست می ده !!!! خواهشا فقط یک لحظه دقیق شید!!!! دقیقا همین وضعیت هست تو این جریان ...دولت پدر یک ملت هست ..حالا اگر این پدر ولو چند لحظه تو این مشکل به این بزرگی رویش رواز فرزندش (ملت )برگردونه ... دل فرزند می شکنه ... ناراحت می شه ...حق داره انتقاد کنه !!!!
حسین متقی
15th August 2012, 09:53 PM
دوست خوبم حسین جان ...اینجا کسی بحث و جدل نکرده ... و مردم هم بی کار نیستند که به کسی گیر بدن بقول شما .... انتقاد لازمه ... برای بهبود روند کار ....
ضمنا همین مورد که ما داریم ازش انتقاد م یکنیم همین ب بسم الله بوده و از ابتدا اینقدر با بی تفاوتی برخورد شده .....
آخه بابا جان درد اینه که دل ما از بی تفاوتی و بی مسئولیتی به درد اومده ..... بی تفاوتی به مردم .... خیلی حرفه ... اگر خوب بهش فکر کنیم قلبمون فشرده می شه ....
مثال خیلی ساده عرض کنم ...
مثل اینه که فرزند یک خانواده گرفتار مشکل و دردی بشه و خانواده ازش باخبر باشن و اهالی خانواده خصوصا پدر و مادر روشون رو از فرزند برگردونن ...اونوقت چه حال به بچه درست می ده !!!! خواهشا فقط یک لحظه دقیق شید!!!! دقیقا همین وضعیت هست تو این جریان ...دولت پدر یک ملت هست ..حالا اگر این پدر ولو چند لحظه تو این مشکل به این بزرگی رویش رویش رواز فرزندش (ملت )برگردونه ... دل فرزند می شکنه ... ناراحت می شه ...حق داره انتقاد کنه !!!!
صدا و سیما فقط اخبار رو برای مردم پخش میکنه
کسی بی اهمیتی نکرد به مردم
حلال احمر از ساعت اول حاضر بوده
بانک خون از اولین خبر(خبر رو از صدا و سیما نمیگیرن از حلال احمر درخواست میگیرن) بسته های خونی فرستاده
وزارت بهداشت از ساعات اولیه اکیبها و چادر های مخصوص درمان رو اماده کرده و بعد از چند ساعت اعزام کرده
حلال احمر وسایل امداد و نجات و وسایل درمانیه خاص خودشو با هلیکوپتر اعزام کرده
چادرهای موجود رو (که از سال قبل خبر از تولید و انبار کردنشون داده بودن مخصوص بهرانهای منطقه ای) فرستاده با انواع وسایل نقلیه
وزارت راه روز اول اقدام کرده برای بازسازی اولیه و بازکردن راه ها
وزارت نیرو برق و گاز رو توی روز سوم بود که فکر کنم کاملا برقرار کرد و الان داره گسترش میده (از قبل هم بیشتر)
الان بازسازیه خانه هارو شروع کردن برای امادگیه فصل سرما
به زودی بسیج و مخصوصا بسیج دانشجویی و نیروهای جهادی هم به منطقه اعزام میشن برای بازسازیه خانه ها
و..............
اقدامات داره از تلویزیون خب داده میشه یک به یک و از زبون مردم و مسئولان کنار هم
نازخاتون
15th August 2012, 09:59 PM
صدا و سیما فقط اخبار رو برای مردم پخش میکنه
کسی بی اهمیتی نکرد به مردم
حلال احمر از ساعت اول حاضر بوده
بانک خون از اولین خبر(خبر رو از صدا و سیما نمیگیرن از حلال احمر درخواست میگیرن) بسته های خونی فرستاده
وزارت بهداشت از ساعات اولیه اکیبها و چادر های مخصوص درمان رو اماده کرده و بعد از چند ساعت اعزام کرده
حلال احمر وسایل امداد و نجات و وسایل درمانیه خاص خودشو با هلیکوپتر اعزام کرده
چادرهای موجود رو (که از سال قبل خبر از تولید و انبار کردنشون داده بودن مخصوص بهرانهای منطقه ای) فرستاده با انواع وسایل نقلیه
وزارت راه روز اول اقدام کرده برای بازسازی اولیه و بازکردن راه ها
وزارت نیرو برق و گاز رو توی روز سوم بود که فکر کنم کاملا برقرار کرد و الان داره گسترش میده (از قبل هم بیشتر)
الان بازسازیه خانه هارو شروع کردن برای امادگیه فصل سرما
به زودی بسیج و مخصوصا بسیج دانشجویی و نیروهای جهادی هم به منطقه اعزام میشن برای بازسازیه خانه ها
و..............
اقدامات داره از تلویزیون خب داده میشه یک به یک و از زبون مردم و مسئولان کنار هم
من خودم یک آذربایجانی هستم و از تمامی اخبار و احوال و روند کار اونجا رو اطلاع دارم !!!!!!!!
اینی که شما می گی تنها یک اسم داره که بهش می گن مدینه فاضله!!!!![tafakor]
باشه ما هم خودمون رو به خوشبینی بسیارمفرط می زنیم....[khabalood][sootzadan][sootzadan][sootzadan]
پیمان هادی فرکوش
15th August 2012, 10:01 PM
عدم پوشش اخبار نبوده که
سلام به حسين جان همشهري و دوست خوبم.
حسين جان اين نوشته ها از شما بعيده.
اول اينكه چرا بايد تاخير ايجاد بشه كه نيازي هم به عذر خواهي باشد؟
دوم اينكه چرا معمولا اين اتفاقها و عذرخواهي ها بيشتر در مورد آذربايجان اتفاق مي افته؟
اينها ميدونن مردم انتقاد ميكنه وضعيت اينطوريه اگر انتقاد نشه خودتون بگين چي ميشه.
در مورد راه حل هم ما نبايد راه حل بدين مگر من مسئوليت قبول كردم كه راه حل بدم .
حسین متقی
15th August 2012, 10:16 PM
من خودم یک آذربایجانی هستم و از تمامی اخبار و احوال و روند کار اونجا رو اطلاع دارم !!!!!!!!
اینی که شما می گی تنها یک اسم داره که بهش می گن مدینه فاضله!!!!![tafakor]
باشه ما هم خودمون رو به خوشبینی بسیارمفرط می زنیم....[khabalood][sootzadan][sootzadan][sootzadan]
نخیر حادثه کم چیزی نبوده که با این کارا سریع جمع بشه
مدینه ی فاضله ینی کلا تو زلزله 1مصدوم داشته باشیم که سرش گیج رفته خورده زمین و مداوا شده
خوشبینیه مفروط نه -چرا دیدگاهتونو از طرف اون مسئولایی نمیکنین که دارن تلاششونو میکنن و چون ایران مدینه ی فاضله نیست نمیتونن بهتر از این عمل کنن؟؟
البته بازم منم میگم صدا و سیما کوتاهی کرده چون خبرهارو با اینکه گفته خیلی کم گفته و قضیه ی پخش خنده بازار و ..... که همه رو باید جم میکردن و فقط اطلاع رسانی میکردن ولی نکردن
ولی دیگه وضعیت انقدرا که شما فکر میکنین بد هم نیست و همه درارن تلاش میکنن همه از جمله مردم -هلال احمر کیه؟ مردمه دیگه مسئولا کین ادمن دیگه از اسمون که نیوفتادن مردم هستند اونام مثل من و شما (البته نه همشون ولی بازم مثل من و شمان)
نازخاتون
15th August 2012, 10:24 PM
نخیر حادثه کم چیزی نبوده که با این کارا سریع جمع بشه
مدینه ی فاضله ینی کلا تو زلزله 1مصدوم داشته باشیم که سرش گیج رفته خورده زمین و مداوا شده
خوشبینیه مفروط نه -چرا دیدگاهتونو از طرف اون مسئولایی نمیکنین که دارن تلاششونو میکنن و چون ایران مدینه ی فاضله نیست نمیتونن بهتر از این عمل کنن؟؟
البته بازم منم میگم صدا و سیما کوتاهی کرده چون خبرهارو با اینکه گفته خیلی کم گفته و قضیه ی پخش خنده بازار و ..... که همه رو باید جم میکردن و فقط اطلاع رسانی میکردن ولی نکردن
ولی دیگه وضعیت انقدرا که شما فکر میکنین بد هم نیست و همه درارن تلاش میکنن همه از جمله مردم -هلال احمر کیه؟ مردمه دیگه مسئولا کین ادمن دیگه از اسمون که نیوفتادن مردم هستند اونام مثل من و شما (البته نه همشون ولی بازم مثل من و شمان)
نه وضعیت اصلا بد نیست .... همه چی آرومه و خوب پیش می ره !!!!!!!
قسمت دفن متوفیان زلزله گفته اند که بیش ار 1000 نفر از متوفیان که در این چند روز دفن شده اند همشون مربوط به زلزله بوده و تنها 300 نفر اعلام شده .... !!!!!
مردم نان برای خوردن ندارند.... کمک ها پس زده می شه .... اونوقت شما می گی دارن خونه برای مردم می سازن ...چند سال به عقب برگرد اگر مردم بم الان در رفاه هستند اینها هم در رفاه خواهند بود!!!!!
خواهشا بیشتر از این نمک روی زخم ما نپاشید و جراحت ما را بیشتر نکنید .....
سمانه بیات
15th August 2012, 10:40 PM
اینکه کوتاهی در جایی شده درست ولی بهتر نیست بجای دامن زدن به این مسایل این هم در این زمان که بازماندگان علاوه بر وضعیت جسمانی از وضعیت روحی خوبی برخوردار نیستن به فکر کمکهای روحی اونها باشیم.همیشه سعی میشه بعد از یک مصیبت از گفتن مسایل ناگوار بیشتر به داغداران جلوگیری شه ولی ما داریم چه کار میکنیم نشستیم تو خونه زیر کولر داریم راحت قضاوت میکنیم در صورتی که فک میکنم در این برهه زمانی روشهای بهتری برای همدردی وجود داشته باشه.البته این هیچگاه به معنی کتمان اشتباه صداوسیمانیس،ولی گاهی باید یک عذر خواهی حتی کوتاه رو حداقل در ظاهر پذیرفت چون کاری که شده و دامن زدن بهش فقط یک جور باز کردن میدون برای تفرقه بین مردم عامه است.اذربایجانی ها برای من خیلی عزیزن پس رسیدگی به اونا به نظرم مهمتر از هر چیزیه و دوس ندارم ازشون به عنوان دستاویز چه برای دولتمردان ما چه برای مخالفان دولت استفاده شه.
ایده تا پدیده
15th August 2012, 10:41 PM
انکار دزدی های زلزله 82 بم یادشون رفته چه ها که نکردن.........................
ایده تا پدیده
15th August 2012, 10:48 PM
ملت آذربایجان غرق در خون شده تلوزیون ما داره فلسطین فلک زده رو نشون میده ای ملت این فرموده قران و خدا هست که میگه
اگر کسی (خطاب به انسان و یا ملت) نخواهد تغیری در اوضاع رندگی ش نخواهیم داد
ای ملت این اعراب بی غیرت خودشون تن به این ننگ دادن به خدا قلب م درد گرفت از بس از این اعراب حمایت کردن اینا
حسین متقی
15th August 2012, 10:50 PM
سلام به حسين جان همشهري و دوست خوبم.
حسين جان اين نوشته ها از شما بعيده.
اول اينكه چرا بايد تاخير ايجاد بشه كه نيازي هم به عذر خواهي باشد؟
دوم اينكه چرا معمولا اين اتفاقها و عذرخواهي ها بيشتر در مورد آذربايجان اتفاق مي افته؟
اينها ميدونن مردم انتقاد ميكنه وضعيت اينطوريه اگر انتقاد نشه خودتون بگين چي ميشه.
در مورد راه حل هم ما نبايد راه حل بدين مگر من مسئوليت قبول كردم كه راه حل بدم .
بله چرا باید تاخیر پیش بیاد -در جواب اونا عذر خواهی کردن -دین و اسلام هم میگه دیگه کشش ندین اشتباهو 1 اشتباه شده 1بار زدیم تو سرش 1بار عذرخواهی کرد و تموم شد و رفت پی کارش
مثلا این اشتباها که میگی معمولا توی اذربایجان میفته میشه بیشتر توضیح بدی؟
خب وقتی 1جا اتفاقات زیاد باشه-حجم کاری زیاد باشه اهمیت 1جا بیشتر باشه معمولا حجم کار که بالا میره اشتباه هم زیاد میشه- درصد اشتباه همونه
راستی راجع به اینکه مگه شما مسئولیت قبول کردین که راه حل بدین!!!
اگه مسئولیت قبول کنین باید جواب بدین نباید راه حل بدین!!!
الان که دارین انتقاد میکنین پس میگین اینکاری که میکنن بده
اگه بده خوبش چیه از نظر شما؟
راه حلتون چیه؟
این انتقاد مسئولیت میاره
این حقه
حسین متقی
15th August 2012, 10:58 PM
نه وضعیت اصلا بد نیست .... همه چی آرومه و خوب پیش می ره !!!!!!!
قسمت دفن متوفیان زلزله گفته اند که بیش ار 1000 نفر از متوفیان که در این چند روز دفن شده اند همشون مربوط به زلزله بوده و تنها 300 نفر اعلام شده .... !!!!!
مردم نان برای خوردن ندارند.... کمک ها پس زده می شه .... اونوقت شما می گی دارن خونه برای مردم می سازن ...چند سال به عقب برگرد اگر مردم بم الان در رفاه هستند اینها هم در رفاه خواهند بود!!!!!
خواهشا بیشتر از این نمک روی زخم ما نپاشید و جراحت ما را بیشتر نکنید .....
این آمار دفن رو از کجا آوردین؟
قسمت دفن متوفیان زلزله کجاست؟؟؟
ببخشیدا ولی اصلا چه فرقی میکنه 300 نفر یا 1000 نفر مرگ داشته باشه
1ماه دیگه آمارش درمیاد دقیق
الان که نمیتونن وقت و نیرو بزارن مرده هارو بشمارن که!! حرفا میزنینا!!
چه ربطی به بم داره
شما چندسال برگرد عقب بم رو نگاه کن - تجربه به دست اوردن الان خیلی بهتر دارن کار میکنن!!!
اصلا معلوم هست چرا دارین ایمن چیزا رو میگین هدفتون چیه؟؟؟
نازخاتون
15th August 2012, 11:06 PM
این آمار دفن رو از کجا آوردین؟
قسمت دفن متوفیان زلزله کجاست؟؟؟
ببخشیدا ولی اصلا چه فرقی میکنه 300 نفر یا 1000 نفر مرگ داشته باشه
1ماه دیگه آمارش درمیاد دقیق
الان که نمیتونن وقت و نیرو بزارن مرده هارو بشمارن که!! حرفا میزنینا!!
چه ربطی به بم داره
شما چندسال برگرد عقب بم رو نگاه کن - تجربه به دست اوردن الان خیلی بهتر دارن کار میکنن!!!
اصلا معلوم هست چرا دارین ایمن چیزا رو میگین هدفتون چیه؟؟؟
به به ...به به ...
واقعا که ....
هدف شما از اینکه اینقدر از اشتباهات دولت حمایت می کنی چیه ؟؟؟؟؟
خواهشا وقتی از چیزی اطلاعات ندار ی و نمی دونید چیه صحبت نکنید و وارد بحث نشید ....
یعنی مردم اینقدر احمق اند که فرق سیصد نفر با هزاران نفر رو متوجه نمی شن دیگه ...انگار چغندر دفن می کنند ...نخیر آقا دارن انسان دفن می کنن.
بله برای شما هیچ فرقی نمی کنه 300 نفر یا 1000 نفر یا هر چند تای دیگه ....
شما تقصیر نداری کلا زمونه اینطوری شده که جون آدمها دیگه ارزشی نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا متاسفم
اصلا باورم نمی شه که این حرفا از جانب شما باشه .....[tafakor]
حسین متقی
15th August 2012, 11:09 PM
نوشته اصلی توسط [/COLOR]محسن آزماینده http://www.njavan.com/forum/images/Eloquent/buttons/viewpost-left.png (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?p=356441#post356441)دوست عزیز روزنامه ایران که تخت خمایت مستقیم دولت بود و بعد از اون واقعه هم تحت خمایت موند ................از این مالجرا می گذریم...................به لطف خدا آذربایجان همیشه زنده بوده و نیازی به کمکهای مالی هیچ کس ندارد.برای زلزله زده غذا تقاضا می کنند نه پول...........مسئولین کشور در این خرکت مشکوک قصد دارند تا درآمدهای دولت را افزایش دهند.چه تضمینی می دهید که این خونها به کشور های خارجی فروخته نمی شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای چند هزار نفر که زخکی شدند،خون جمع کردن از کل کشور مشکوک نیست؟؟؟آیا این خونها و پولها واقعا به دست مردم زلزله زده می رسد؟؟؟؟؟؟؟؟این زلزله داره کشور بخران زده شما را زنده میکنه نه مردم زنده و بیدار آذربایجان را............کمی بیدار باشید و هر خرفی را بازتاب ندهید
ایده تا پدیده;356797]انکار دزدی های زلزله 82 بم یادشون رفته چه ها که نکردن.........................
خب شما که اعتماد ندارین پول ندین
مگه خون چقدر قیمتشه که اینهمه خون جمع کنن بفروشن به کشورای دیگه!!!
خداییش این حرف عقلانیه؟؟؟
خون بفروشن؟ توی این وضعیت آدمو نخندونین کراهت داره -عزای عمومی اعلام شده تو اذربایجان
آره این خون ها و پولها داره به دست مردم زلزله زده میرسه
خون میره بانک خون هر 1 لیتر تبدیل به(فکر کنم)4واحد خونی میشه و فرستاده میشه منطقه زلزله زده
خون توی عمل جراحی نیازه توی هر صدمه ای نیازه
وقتی شما مواد غذایی یا پتو بفرستی از تهران بره اذربایجان ینی باید کامیون کامیون از تهران راه بیفته بره اونجا و تا برسه کار تمومه و چند نفر که نیاز داشتن از سرما یخ زدن یا بیمار شدن یا هر چی......
ولی پولو از حساب به حساب فروشنده پتو 1دقیقه طول میکشه
و از فروشنده ی مواد غذایی و پتو و وسایل مورد نیاز که همه طبق نیاز و اولویت تهیه میشوند(و نه بدون نیاز سنجی و طبق داشته و نداشته های مردم) تا شهرستان کناری که زلزله زده 1 ساعت راهه
اوکی؟؟؟
خب پول مشخصه راحت تر و بهتر میتونه نیازهارو براورده کنه
نمیخوان پولو اسکناس به اسکناس برن دم مغازه بخرن وسیله که اینترنت و تلفن و شرایط اضطراری و اعتبار اضطراری بر اساس کمکهای مردمی و.....
پبه نظر من دارن کار منطقی میکنن
حسین متقی
15th August 2012, 11:19 PM
به به ...به به ...
واقعا که ....
هدف شما از اینکه اینقدر از اشتباهات دولت حمایت می کنی چیه ؟؟؟؟؟
خواهشا وقتی از چیزی اطلاعات ندار ی و نمی دونید چیه صحبت نکنید و وارد بحث نشید ....
یعنی مردم اینقدر احمق اند که فرق سیصد نفر با هزاران نفر رو متوجه نمی شن دیگه ...انگار چغندر دفن می کنند ...نخیر آقا دارن انسان دفن می کنن.
بله برای شما هیچ فرقی نمی کنه 300 نفر یا 1000 نفر یا هر چند تای دیگه .... چون از جنس اونا نیستی تا بفهمی دردشون رو ....
از نسل اونا نیستید تا بفهمی حال الانشون رو
شما تقصیر نداری کلا زمونه اینطوری شده که جون آدمها دیگه ارزشی نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا متاسفم
اصلا باورم نمی شه که این حرفا از جانب شما باشه .....[tafakor]
برای من دقیقا فرق میکنه که1000 و 1نفر باشه یا 1000و2نفر تلفات
ولی عقلم میرسه آدماییو که میزارم برای شمردن بزارم برای کمک کردن و امداد رسانی که 1002نفر نشه 11000 نفر
هدف من اینه که به بقیه بفهمونم دولت اشتباه کرده
ولی نه این مواردی که شما میگی
میدونین چرا دیر اطلاع دادن ؟
نمیخواستم بگم چون اعتراض ممکنه زیادتر بشه ولی میگم
از اصول اولیه ی تجربی در همین مدیریت بهران جلوگیری از موج شلوغی و ازدحام و فشارهای روانیه جامعس که توی جامعه ی ما چندین برابر استاندارد دنیاس
مثلا همین تاپیکای اعتراضی که راه افتاده
حالا اگه از اول یهو گزارشای داغدار و عکسای مردم زلزله زده رو میزاشتن که دیگه غوغا بود تلفات 10 برابر میشد
همه حجوم میاوردن میریختن منطقه که کمک کنن ولی اینهمه جمعیت آب و غذا و اسکان میخوان و خودشون چون آموزش ندیدن باعث تلفات و آسیب دیدگیهای بعدی و کمبود آب و غذا و پتو و مشکلات بعدی میشدند
ولی توی این مدت سکوت و آرامش جامعه کمکهای اولیه و امداد رسانی انجام شد
از روی قصد به جای اعلام امار دقیق و سر و صدا و ایجاد فشار روانی فقط تکست گذاشتن و مختصر توضیح دادن توی ساعات اولیه و بعد از بهتر شدن اوضاع و بیرون کشیدن مردم از زیر آوار اعلام کردن و بیشتر توضیح دادن که بازم این شد
پس با توجه به همین تاپیکای اعتراضیه موجود و غیرت ایرانی و و....... که میبینین به چشم و توی وجود خودمون هم حسش میکنیم 100درصد کار درستی کردن
بهترین کار ممکنه رو کردن
حالا هی جواب بدین تا بیشتر رو کنم دنیا چه خبره!!![afsoorde][khastegi]
نازخاتون
15th August 2012, 11:26 PM
ولی عقلم میرسه آدماییو که میزارم برای شمردن بزارم برای کمک کردن و امداد رسانی که 1002نفر نشه 11000 نفر
از اصول اولیه ی تجربی در همین مدیریت بهران جلوگیری از موج شلوغی و ازدحام و فشارهای روانیه جامعس که توی جامعه ی ما چندین برابر استاندارد دنیاس
حالا اگه از اول یهو گزارشای داغدار و عکسای مردم زلزله زده رو میزاشتن که دیگه غوغا بود تلفات 10 برابر میشد
همه حجوم میاوردن میریختن منطقه که کمک کنن ولی اینهمه جمعیت آب و غذا و اسکان میخوان و خودشون چون آموزش ندیدن باعث تلفات و آسیب دیدگیهای بعدی و کمبود آب و غذا و پتو و مشکلات بعدی میشدند
از روی قصد به جای اعلام امار دقیق و سر و صدا و ایجاد فشار روانی فقط تکست گذاشتن و مختصر توضیح دادن توی ساعات اولیه و بعد از بهتر شدن اوضاع و بیرون کشیدن مردم از زیر آوار اعلام کردن و بیشتر توضیح دادن که بازم این شد
پس با توجه به همین تاپیکای اعتراضیه موجود و غیرت ایرانی و و....... که میبینین به چشم و توی وجود خودمون هم حسش میکنیم 100درصد کار درستی کردن
بهترین کار ممکنه رو کردن
خوب حالا فرمایشات شما درست ...به خاطر امنیت و کاهش فشار روانی این کار رو کردن و تعداد تلفات رو دقیق اعلام نکردن !!!!
زلزله بم رو نمی دونم تا چقدر یادتون هست .... اونروزها اخبار به اخبار تعداد جدید تلفات زلزله آپدیت می شد و دقیقا از تعداد کشته ها خبر داشتیم ....
کلا یکبار دیگر هم عرض می کنم .....بالفرض محال ما همه اشتباهات رو یک قلم اغماض کشیدیم و بس و سرمون هم درد نمی کنه که هی موشکافی کنیم ....
تنها چیزی که دل آدم رو خیلی درد میاره
بی تفاوتیه ...بی تفاوتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![sootzadan]
تبعیض قائل شدن ....
spinas2
15th August 2012, 11:38 PM
بهترین کار ممکنه رو کردن
خسته نباشین خدا قوت اقا حسین!...[golrooz]
پیمان هادی فرکوش
15th August 2012, 11:39 PM
بله چرا باید تاخیر پیش بیاد -در جواب اونا عذر خواهی کردن -دین و اسلام هم میگه دیگه کشش ندین اشتباهو 1 اشتباه شده 1بار زدیم تو سرش 1بار عذرخواهی کرد و تموم شد و رفت پی کارش
مثلا این اشتباها که میگی معمولا توی اذربایجان میفته میشه بیشتر توضیح بدی؟
خب وقتی 1جا اتفاقات زیاد باشه-حجم کاری زیاد باشه اهمیت 1جا بیشتر باشه معمولا حجم کار که بالا میره اشتباه هم زیاد میشه- درصد اشتباه همونه
راستی راجع به اینکه مگه شما مسئولیت قبول کردین که راه حل بدین!!!
اگه مسئولیت قبول کنین باید جواب بدین نباید راه حل بدین!!!
الان که دارین انتقاد میکنین پس میگین اینکاری که میکنن بده
اگه بده خوبش چیه از نظر شما؟
راه حلتون چیه؟
این انتقاد مسئولیت میاره
این حقه
نيازي به توضيح نيست اون از روزنامه شون -اون از فوتبالشون -اين هم از امدادرساني و صدا و سيماشون.
دقيقا همونطور است ولي اگر درصد اشتباهات مشكوك نباشد!!!
دوست عزيز اين مسئولين خودشون زدن به خواب اينها بهتر ميدونن راه حل چيه. نمي دونند من ميگم بي عرضه مسئولي كه نشستي اونجا فقط داري صحبت مي كني تو بايد خيلي وقت پيش فكر اين زلزله رو ميكردي نه الان كه اين اتفاق افتاده .زلزله يك بار اردبيلو ويران كرد يك بار بم رو با خاك يكسان كرد عبرت نشد .
حالا با حرفهاي من حتما از فردا براي ساير شهرستانها و روستاها ميان ساختمانهاي مقاوم ميسازن من راه حل دادم!!!
انتقاد مي كنم چون اونهايي كه سكوت كردن و نمي خوان واقعيتهارو بگن ، درواقع دارن به ظالم كمك مي كنن.
حسین متقی
16th August 2012, 12:08 AM
خوب حالا فرمایشات شما درست ...به خاطر امنیت و کاهش فشار روانی این کار رو کردن و تعداد تلفات رو دقیق اعلام نکردن !!!!
زلزله بم رو نمی دونم تا چقدر یادتون هست .... اونروزها اخبار به اخبار تعداد جدید تلفات زلزله آپدیت می شد و دقیقا از تعداد کشته ها خبر داشتیم ....
کلا یکبار دیگر هم عرض می کنم .....بالفرض محال ما همه اشتباهات رو یک قلم اغماض کشیدیم و بس و سرمون هم درد نمی کنه که هی موشکافی کنیم ....
تنها چیزی که دل آدم رو خیلی درد میاره
بی تفاوتیه ...بی تفاوتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![sootzadan]
تبعیض قائل شدن ....
خب شما این ادعا رو مطرح کردین
میشه به من بگین کجا این اتفاق افتاده ؟
کجا بی تفاوتی شده؟
کجا تبعیض شده؟
بگین تا ما هم بدونیم
حسین متقی
16th August 2012, 12:17 AM
نيازي به توضيح نيست اون از روزنامه شون -اون از فوتبالشون -اين هم از امدادرساني و صدا و سيماشون.
دقيقا همونطور است ولي اگر درصد اشتباهات مشكوك نباشد!!!
دوست عزيز اين مسئولين خودشون زدن به خواب اينها بهتر ميدونن راه حل چيه. نمي دونند من ميگم بي عرضه مسئولي كه نشستي اونجا فقط داري صحبت مي كني تو بايد خيلي وقت پيش فكر اين زلزله رو ميكردي نه الان كه اين اتفاق افتاده .زلزله يك بار اردبيلو ويران كرد يك بار بم رو با خاك يكسان كرد عبرت نشد .
حالا با حرفهاي من حتما از فردا براي ساير شهرستانها و روستاها ميان ساختمانهاي مقاوم ميسازن من راه حل دادم!!!
انتقاد مي كنم چون اونهايي كه سكوت كردن و نمي خوان واقعيتهارو بگن ، درواقع دارن به ظالم كمك مي كنن.
من هیچوقت سکوت نکردم
فکر کنم بیشترین تعداد پست توی این تاپیک رو داشته باشم
شما عملا منتظرین دولت بیاد خونتونو مقاومسازی کنه مجانی بده بهتون
خب چرا خودتون دست به کار نمیشین؟؟؟؟
چرا خودتون مقاومسازی میکنین
منم از مردم اون منطقه انتقاد دارم
چرا باید خونه هاشونو کاهگلی بسازن؟
چرا باید غی ایمن و غیر مهندسی بسازن؟
چرا باید از سواد و علم استفاده نکنند؟
چرا خونه هاشونو مقاومسازی نکردند که موقع زلزله اینهمه تلفات و خسارات و صدمات و مجروح به بار بیاد؟
راه حل هم کار کردن-استفاده از عقل و استفاده از علم و سواد و طبق قانون کار کردنه
ما توی همه ی روستاها بخشداری و تعاونی و .... داریم که دولت و سپاه و کمیته امام راه اندازی کردن
از هیچکدوم درست استفاده نکردن-خییییییییللیییییی کم
چرا محصولاتشونو میدن به دلالها؟؟
چرا از تعاونی که تشکیل شده و کارای اداریش انجام شده و شرکت تاسیس شده و 2نفرو هم باسواد گذاشتن اونجا استفاده نمیکنن تا با چند تا راننده و نماینده فرستادن از روستا خودشون محصولاتشونو بفروشن؟؟
که بعد پول دربیارن و خودشون بسته بندی کنن و بعد تعاونی بشه 1 شرکت قوی توی روستا که همه ی روستاییا سهامدارشن؟
که ایران اباد نشه؟
چرا اینکارارو نمیکنن؟
پول زیادی هم نمیخواد که
بیشتر کاراش هم انجام شده ولی هنوز مردم فرهنگ و اعتماد استفاده ازشو ندارن و نمیخوان از روشهای سنتی دست بکشند
میرن به اون دلاله ارزون میفروشن و اعتراض میکنند ولی حاضر نیستند خودشون از تعاونیشون استفاده کنند
پیمان هادی فرکوش
16th August 2012, 12:44 AM
من هیچوقت سکوت نکردم
فکر کنم بیشترین تعداد پست توی این تاپیک رو داشته باشم
شما عملا منتظرین دولت بیاد خونتونو مقاومسازی کنه مجانی بده بهتون
خب چرا خودتون دست به کار نمیشین؟؟؟؟
چرا خودتون مقاومسازی میکنین
منم از مردم اون منطقه انتقاد دارم
چرا باید خونه هاشونو کاهگلی بسازن؟
چرا باید غی ایمن و غیر مهندسی بسازن؟
چرا باید از سواد و علم استفاده نکنند؟
چرا خونه هاشونو مقاومسازی نکردند که موقع زلزله اینهمه تلفات و خسارات و صدمات و مجروح به بار بیاد؟
راه حل هم کار کردن-استفاده از عقل و استفاده از علم و سواد و طبق قانون کار کردنه
ما توی همه ی روستاها بخشداری و تعاونی و .... داریم که دولت و سپاه و کمیته امام راه اندازی کردن
از هیچکدوم درست استفاده نکردن-خییییییییللیییییی کم
چرا محصولاتشونو میدن به دلالها؟؟
چرا از تعاونی که تشکیل شده و کارای اداریش انجام شده و شرکت تاسیس شده و 2نفرو هم باسواد گذاشتن اونجا استفاده نمیکنن تا با چند تا راننده و نماینده فرستادن از روستا خودشون محصولاتشونو بفروشن؟؟
که بعد پول دربیارن و خودشون بسته بندی کنن و بعد تعاونی بشه 1 شرکت قوی توی روستا که همه ی روستاییا سهامدارشن؟
که ایران اباد نشه؟
چرا اینکارارو نمیکنن؟
پول زیادی هم نمیخواد که
بیشتر کاراش هم انجام شده ولی هنوز مردم فرهنگ و اعتماد استفاده ازشو ندارن و نمیخوان از روشهای سنتی دست بکشند
میرن به اون دلاله ارزون میفروشن و اعتراض میکنند ولی حاضر نیستند خودشون از تعاونیشون استفاده کنند
خونتونو!!!شما ازكجا ميدونيد خونه ما مقاوم نيست!!!
شما ازاين مناطق انتقاد دارين!!!مگر فقط تو اين مناطق فقط خانه هامقاوم سازي نشده.زلزله با همين شدت تو بم هزاران كشته داد كل ساختمانها هم با خاك يكسان شد ولي اينجا فقط چند صد نفر كشته شدند وفقط روستاها تخريب شدن.تعدادي از روستاها اصلا راه آسفالت ندارن كه مصالح به اونجا ببرند.خواهش مي كنند منطقي تر بنويسيد.
به نكته ي خوبي اشاره كردين.چون خودمن هم كشاورزم.
مي دوني چرا به تعاوني نمي فروشيم چون محصولي كه دلال ازما كيلويي 100تومان ميخره تعاوني كيلويي 80تومان ميخره و هزينه حمل تا انبار تعاوني هم به عهده ي خودت است.پول محصولت هم بايد نوبتي بدن شايد بيفته 2-3 ماه بعد.
اميدوارم با اين نوشته قانع شده باشين ولي مطمئنم بهانه ديگر دارين براي مقابله با اين نوشته .
نيازي به ادامه بحث نمي بينم.
موفق باشيد
حسین متقی
16th August 2012, 12:53 AM
به نكته ي خوبي اشاره كردين.چون خودمن هم كشاورزم.
مي دوني چرا به تعاوني نمي فروشيم چون محصولي كه دلال ازما كيلويي 100تومان ميخره تعاوني كيلويي 80تومان ميخره و هزينه حمل تا انبار تعاوني هم به عهده ي خودت است.پول محصولت هم بايد نوبتي بدن شايد بيفته 2-3 ماه بعد.
برادر من مدير عامل اتحاديه شركت هاي تعاوني شهرستان سراب است اين هم شماره اداره
سليمان هادي 04312225074
اگر باور ندارين زنگ بزنين بپرسين.
در صورتي هم كه به شماره شك دارين از اطلاعات بخواهيد براتون ميدن.
خب چرا خودتون دست به کار نمیشین؟
تعاونی خصوصی برای خودتون بزنین
داداشتون هم کخه تجربه ی خوبی داره حتما
چند نفر هم اشتغالزایی میشه در عوض تعداد زیادی شغل کاذب و دلال از بین میره
MJA70
16th August 2012, 01:17 AM
بحث کردن بااین حسین آقا هیچ فایده ای نداره
نمیدونم شاید نفسش داره ازجای گرم بلند میشه که اینجور درمقابل نظراتی که عین حقیقته (البته همش حق نیست ولی بیشترش چرا)میایسته.[tafakor]
خلاصه که ماباکسی دعوانداریم،ولی آدم نباید درمقابل همه چیز چشمو گوششو ببنده[shaad]
معمار حانیه
16th August 2012, 01:41 AM
نميدونم چي بگم
اما ملت گناهكار اصلي
خدا همهرفتگان اذربايجان بيامرزه وبقيه شون كمك كنه
NameEly
16th August 2012, 02:13 AM
دوستان گلم چرا ما داریم خودمون رو گول میزنیم ؟؟؟
من خودم سر این قضیه زلزله فقط شروع کردم به داد و قال کردن و هیچیکار نکردم ,
البته از نظر مالی که نمی تونستم کمک کنم , فقط روز اول خواستم برم اذربایجان که هلال احمر مشهد نیرو نفرستاد و من هم نتونستم برم
ولی فقط امدم اینجا حرف زدم ولی عمل نکردم , با عمل کار براید به سخنرانی نیست
من نظرات رو از اول نخواندم و فقط صفحه ی اخر رو خواندم
بحث س مطالبی هست که کاملا مشخص هستش
مثلا خانه های مقاوم , حقیقت اینه که دولت نمی تونه خونه ها رو تک تک مجبور کنه که مقاوم سازی انجام بدن , چرا وام میده ولی وامش هم جواب گوی ساخت خانه با این وسایل گرون نیست پس مجبوریم با همین وضع زندگی کنیم
درباره ی این قضیه تعاونی هم یک مثال براتون میزنم
در گذشته ای نچندان دور مغازه دار ها میخواستن قیمت سیبزمنی رو با نفروختن اون به مردم بالا ببرن , این خبر رسید به سران کشور , و مرد اول کشور دستور داد که اونقدر سیب زمینی وارد کشور کنید و با قیمت کمتر از قبل به مردم بدید , این عمل انجام شد و تمام مغازه دار ها سیب زمینی هاشون سبز شد
مشکل ملت ما هم همینه که فقط دولت رو گیر اوردیم میگیم دولت , دولت ,
بخدا قدرت و اراده ای مردم ایران قوق العاده هست ولی باور نداریم
من داییم مرغ داری داره , مرغ هاشو با n هزار تومان زمان گرونی دلال ها و از این چیزها خریدن , در صورتی که من بهشون گفتم براتون خودم به شخصا با قیمت بالاتر از اینها میفروشم , گاهی باید جلوی این عادت ها رو گرفت , باید ایستادگی کرد , اگر اون مرد اول کشور اون کار رو نمی کرد در برابر مغازه دار ها , مغازه دار ها دوباره تکرار می کردن کارشون رو
پس از ماست که بر ماست
نازخاتون
16th August 2012, 02:13 AM
خب شما این ادعا رو مطرح کردین
میشه به من بگین کجا این اتفاق افتاده ؟
کجا بی تفاوتی شده؟
کجا تبعیض شده؟
بگین تا ما هم بدونیم
خوب پس لطفا شما بگید که کجا بی تفاوتی نشده!!!!!!!!!!!!!
کجا تبعیض نشده !!!!!!!!!!!!
خیلی دلت خوشه به خدا و انگار نفس شما از جای گرم بلند می شه......
یه طوری حرف می زنید که انگار تو ایران زندگی نمی کنید!!!!!!!!!!!
در عجبم .....
NameEly
16th August 2012, 02:32 AM
بحث سیاسی نباید بشه توی این تایپیک
ولی تا حالا از خودمون پرسیدیم ما چیکار کردیم ؟؟؟ یا بهتر بگم من که اینها رو میگم من چیکار کردم ؟؟؟
پست های من رو می تونید توی تاپیک های مختلف بخوانید . بدونید که نه تعصبی به دولت دارم و نه چیز دیگه ای
غزل بارون
16th August 2012, 02:34 AM
بچه ها اون بارم با لحن تند گفتم که همتون متوجه بشید چرا اینقدر شخصیت خودتونو میبرید زیر سوال؟!!!!!دوست دارید؟نمیخواین این بحثای توهین آمیزو تموم کنید زشته به خدا بس کنید دیگه خجالت بکشید از سنتون و منشتون!!!هی میاین بی احترامی میکنید که چی بشه!!!یا اصلا سخنی به زبون نیارید وقتی جنبه بحث خوب رو ندارید یا حرفی میزنید متوجه باشید از دهان مبارک چی داره گفته میشه!!!همه رو با این کاراتون خسته کردید به مولا!!!خجالت بکشید!!همینو باید بهتون بگن تا تموم کنید این حدیثارو!!!انصاف نیست که همه چیو به هم ربط بدید در حالی که ملتی چشم انتظار کمکتونن بعهد نشستید بالا منبر میرید بسه دیگه! ای بابا
NameEly
16th August 2012, 02:39 AM
در عجبم .....
الحق در حق اذربایجان ظلم کردن دولت مردان
ولی دوستان ترک عزیز , دولت مردان کمکتون نکردن , در حقتون ظلم کردن ولی همین مردم پارس دیدید که براشون مثل هم وطن بودید نه ترک
پس یاد توهین هاتون با فارس ها بیوفتید
داداشی
16th August 2012, 02:40 AM
باسمه تعالی.
ضمن اینکه بالای سایت خودمون خیلی قشنگ نوشته بود از امام علی (ع)
از بزرگترین عبادات عف است.
تا الان فقط ناظر بودیم ولی نه
خودمون عادت نداریم توی این سایتی که یک جامعه بسیار کوچکی است درست عمل کنیم، چه برسه تو جامعه.
با ذکر یک صلوات به تمام این بحث خاتمه بدید.
تشکر.
-----------------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیزم یه نقد و یک توصیه به همتون دارم (امیدوارم ظرفیتش باشه)
جای اینکه به بحثی ....! ادامه بدید، برید خون بدید، توانش نبود، پول کمک کنید، توانش نبود، وسیله ای کوچک اهدا کنید باز توانش نبود توصیم اینه بجای اینکه توی خونه سایت رو باز کنید
و بیاید توی این سایت فقط صحبت هایی کنید که (به شخصه فقط متاسف شدم) از توش هیچ حرکت مفیدی در نیاد جز کل کل الکی ، جز گیر دادن ، جز ناراحت شدن از هم ، جز گلگی و ....
(این فکر بیمار رو هم از خودتون دور کنید که میگید پولمون به دستشون نمیرسه، خونمون فروخته میشه، اخه یعنی چی؟؟!!!! مومن اگر مسلمونی با نیت خیر کارت رو انجام بده نه اینکه فقط افکار بیمار پرورش بدی، به هر دین دیگه ای هم هستی از روی انسان دوستی برو کار کن، دیگه باقیش رو چکار داری و تهمت میزنی(حتی اگر یک درصد این اتفاق نیوفته وای بر ما تهمت زنندگان) شما کار خیر رو برای خودت بکن ، برای رضای خدای خودت نه اینکه ... پناه برخدا!)
حداقل کار سکوت میتونه باشه! این از توان هیچکس خارج نیست و ازتون خواهش میکنم به این بحث خاتمه بدید.
رهام احمدی ممکنه چند روزی نباشه، (الان میگید اخ جون نیست گیر بده) ولی حلال کنید انشاا... اگر یک مشکلی که احتمال میدم حل بشه عازم اهر هستم برای خدمت به برادرام و خواهرام.
به خانواده هایی که میشناسمشون و مطلع شدم همشون زیر آوار پر کشیدن. جز اندکی باقیمانده ها،
دیشب میفهمم دوستم خودکشی کرده به هر جا زنگ میزنم که نجات بدن که خدا رو شکر نجات پیدا کرد(با گاز میخواست بکشه خودش رو) نه اینکه بشینم پشت سیستم ...
عادمی نیستم که فقط بشینم اینجا نظر بدم ، اعتراض کنم، انتقاد کنم، دفاع کنم و هر چیز دیگه ای که توی این چند روز توی این تاپیک ها زیاد از دوستان دیدم. امکان رفتن ندارید اما میتونید با متشنج نکردن فضای سایت کمک کنید به من! مگه من کی هستم، عین خود شما که فقط از سر رفاقت وظیفه ای رو که قبول کردم سعی میکنم درست انجام بدم.
خداییش برای بعضی از دوستان متاسف شدم و غصه خوردم که فقط بلدیم صحبت کنیم و کش بدیم(بی مورد) به خدا سکوت میتونه بهترین جواب باشه.
اگر حتی قسمتی از حرفم حق بود به احترام مردم و خودتون کوتاه بیاید.
امیدوارم کارم صبح روز فردا درست بشه که بتونم برم (اگر قسمتم باشه)
یا حق!
NameEly
16th August 2012, 02:47 AM
بچه ها اون بارم با لحن تند گفتم که همتون متوجه بشید چرا اینقدر شخصیت خودتونو میبرید زیر سوال؟!!!!!دوست دارید؟نمیخواین این بحثای توهین آمیزو تموم کنید زشته به خدا بس کنید دیگه خجالت بکشید از سنتون و منشتون!!!هی میاین بی احترامی میکنید که چی بشه!!!یا اصلا سخنی به زبون نیارید وقتی جنبه بحث خوب رو ندارید یا حرفی میزنید متوجه باشید از دهان مبارک چی داره گفته میشه!!!همه رو با این کاراتون خسته کردید به مولا!!!خجالت بکشید!!همینو باید بهتون بگن تا تموم کنید این حدیثارو!!!انصاف نیست که همه چیو به هم ربط بدید در حالی که ملتی چشم انتظار کمکتونن بعهد نشستید بالا منبر میرید بسه دیگه! ای بابا
سلام به مدیر گل و عزیز غزل بارون :»
میدونی , همه دلشون پره , ولی چون فقط دوست دارن حرف بزنن نه عمل بحث ها به اینجا میکشه
غزل جان ملت ما 70 میلیون هستند , می خوام فقط قدرتی که ما داریم و خبر نداریم رو بگم
اگه ما اهل عمل هستیم نفری 100 تا یک تمونی به شماره حسابی که قراره کمک به زلزله زده ها بشه واریز کنه
فقط گفتم 100 تا یک تمونی هاااااااااااااااااااااااا ااا
70000000*100=
به نظرتون چقدر پول جمع میشه ؟؟؟؟
حساب کنید
برابر با 7 میلیارد تومن میشه
ایا با این نمیشه تموم زلزله زدگان رو زندگی تازه بخشید ؟؟؟؟
من با یک 2*2 این حرف رو زدم هاااااا
پس راه برای کمک هست ولی ما اهل عمل نیستیم
حسین متقی
16th August 2012, 02:48 AM
در عجبم .....
دیدگاه و نگرشتونو عوض کنین
خودتونو مردم بدونین
هدفتونو بیشتر دقت کنین
هدف ما چیه از زندگی ؟
فقط خوردن و خوابیدن و رفاه؟ نهایتش بشه بهترین گاوداری!!!!
به خاطر هدفهامون باید از بعضی چیزا هم بگذریم
خودمون تلاش کنیم -به دیگران ایراد نگیریم
چرا نمیتونیم ساده زندگی کنیم؟
ساده زندگی میکنیم و بدتر از ساده آره ولی جاش کار نمیکنیم
کار میکنیم آره ولی درست کار نمیکنیم - مدت زمانی که در روز واقعا کار میکنیم رو حساب کردیم
و....
و....
و...
وقتی اینطوری نگاه کنیم که خودمونو بهتر کنیم برای پیشرفت
واقعا پیشرفت میکنیم
غزل بارون
16th August 2012, 02:50 AM
سلام به مدیر گل و عزیز غزل بارون :»
میدونی , همه دلشون پره , ولی چون فقط دوست دارن حرف بزنن نه عمل بحث ها به اینجا میکشه
غزل جان ملت ما 70 میلیون هستند , می خوام فقط قدرتی که ما داریم و خبر نداریم رو بگم
اگه ما اهل عمل هستیم نفری 100 تا یک تمونی به شماره حسابی که قراره کمک به زلزله زده ها بشه واریز کنه
فقط گفتم 100 تا یک تمونی هاااااااااااااااااااااااا ااا
70000000*100=
به نظرتون چقدر پول جمع میشه ؟؟؟؟
حساب کنید
برابر با 7 میلیارد تومن میشه
ایا با این نمیشه تموم زلزله زدگان رو زندگی تازه بخشید ؟؟؟؟
من با یک 2*2 این حرف رو زدم هاااااا
پس راه برای کمک هست ولی ما اهل عمل نیستیم
سلام آقا الیاس گل.گل گفتید به خدا.موافق نظرتونم واقعا.من توی هرتاپیک رفتم ببینم بنویسن ما حالشونو درک میکنیم حالا نمیگیم کمک کردیم که ریا نشه!!!جای اون نشستن بحث میکنن.واقا آدم ناراحت میشه.نمیدونم چرا دوستان چنین میکنن.ولی حرف حق رو زدید
NameEly
16th August 2012, 02:55 AM
باسمه تعالی.
خودمون عادت نداریم توی این سایتی که یک جامعه بسیار کوچکی است درست عمل کنیم، چه برسه تو جامعه.
تشکر.
یا حق!
کاملا با داداشی عزیز موافقم , توی پست بالا هم گفتم که از دست ما کار بر میاد ولی فقط بقول رهام عزیز پشت کامپیوتر نشستیم و کل کل می کنیم
رهام جان با سازمانی عازم هستی یا بصورت شخصی ؟؟؟
از هلال احمر ما که اعزامی صورتی نگرفت , اگه سازمانی هست که اونجا ازمون حمایت می کنه همینجا منم میگم که منم هستم ,( منظورم از حمایت غذا و این چیزها نیست ) منظورم اینه که اونجا باز خدایی نکرده به جرم دزد و نمی دونم کلی چیز دیگه بهت گیر ندن
به جای ثواب کباب بشی
منتظر جوابتون هستم
نازخاتون
16th August 2012, 02:55 AM
دیدگاه و نگرشتونو عوض کنین
خودتونو مردم بدونین
هدفتونو بیشتر دقت کنین
هدف ما چیه از زندگی ؟
فقط خوردن و خوابیدن و رفاه؟ نهایتش بشه بهترین گاوداری!!!!
به خاطر هدفهامون باید از بعضی چیزا هم بگذریم
خودمون تلاش کنیم -به دیگران ایراد نگیریم
چرا نمیتونیم ساده زندگی کنیم؟
ساده زندگی میکنیم و بدتر از ساده آره ولی جاش کار نمیکنیم
کار میکنیم آره ولی درست کار نمیکنیم - مدت زمانی که در روز واقعا کار میکنیم رو حساب کردیم
و....
و....
و...
وقتی اینطوری نگاه کنیم که خودمونو بهتر کنیم برای پیشرفت
واقعا پیشرفت میکنیم
ببخشید ما مگر خودمون رو غیر مردم می دونیم ...
شما نگرشت رو تغییر بده ...
شما از زندگی دیگر خبر داری؟
مثلا همین زندگی بنده ...می دونی الان ما چطوری داریم زندگی میکنیم ...
شما زا کجا می دونی درست کار نمی کنیم ...همین من که تا الان بیدارم به خاطر وجدان کاری ام هست و در حال کارم .... به خاطر اینکه به کسی محتاج نباشم .... یه لقمه نون حلال
و بنده بعد از 32 سال زندگی الان می دونم کجا ایستادم و پیشرفتهام رو کردم ....
داداشی
16th August 2012, 02:57 AM
برای بار دوم ارسال میشه
قسمت اول برای مدیریت این پست قسمت دوم هم حلالیت از شما و درد دل من با شما.
بصورت شخصی عازم هستم بالاخره من موقت اونجا دارم زندگی میکنم و خونه دارم و وظیفم هست برم
باسمه تعالی.
تشکر.
-----------------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیزم یه نقد و یک توصیه به همتون دارم (امیدوارم ظرفیتش باشه)
جای اینکه به بحثی ....! ادامه بدید، برید خون بدید، توانش نبود، پول کمک کنید، توانش نبود، وسیله ای کوچک اهدا کنید باز توانش نبود توصیم اینه بجای اینکه توی خونه سایت رو باز کنید
و بیاید توی این سایت فقط صحبت هایی کنید که (به شخصه فقط متاسف شدم) از توش هیچ حرکت مفیدی در نیاد جز کل کل الکی ، جز گیر دادن ، جز ناراحت شدن از هم ، جز گلگی و ....
(این فکر بیمار رو هم از خودتون دور کنید که میگید پولمون به دستشون نمیرسه، خونمون فروخته میشه، اخه یعنی چی؟؟!!!! مومن اگر مسلمونی با نیت خیر کارت رو انجام بده نه اینکه فقط افکار بیمار پرورش بدی، به هر دین دیگه ای هم هستی از روی انسان دوستی برو کار کن، دیگه باقیش رو چکار داری و تهمت میزنی(حتی اگر یک درصد این اتفاق نیوفته وای بر ما تهمت زنندگان) شما کار خیر رو برای خودت بکن ، برای رضای خدای خودت نه اینکه ... پناه برخدا!)
حداقل کار سکوت میتونه باشه! این از توان هیچکس خارج نیست و ازتون خواهش میکنم به این بحث خاتمه بدید.
رهام احمدی ممکنه چند روزی نباشه، (الان میگید اخ جون نیست گیر بده) ولی حلال کنید انشاا... اگر یک مشکلی که احتمال میدم حل بشه عازم اهر هستم برای خدمت به برادرام و خواهرام.
به خانواده هایی که میشناسمشون و مطلع شدم همشون زیر آوار پر کشیدن. جز اندکی باقیمانده ها،
دیشب میفهمم دوستم خودکشی کرده به هر جا زنگ میزنم که نجات بدن که خدا رو شکر نجات پیدا کرد(با گاز میخواست بکشه خودش رو) نه اینکه بشینم پشت سیستم ...
عادمی نیستم که فقط بشینم اینجا نظر بدم ، اعتراض کنم، انتقاد کنم، دفاع کنم و هر چیز دیگه ای که توی این چند روز توی این تاپیک ها زیاد از دوستان دیدم. امکان رفتن ندارید اما میتونید با متشنج نکردن فضای سایت کمک کنید به من! مگه من کی هستم، عین خود شما که فقط از سر رفاقت وظیفه ای رو که قبول کردم سعی میکنم درست انجام بدم.
خداییش برای بعضی از دوستان متاسف شدم و غصه خوردم که فقط بلدیم صحبت کنیم و کش بدیم(بی مورد) به خدا سکوت میتونه بهترین جواب باشه.
اگر حتی قسمتی از حرفم حق بود به احترام مردم و خودتون کوتاه بیاید.
امیدوارم کارم صبح روز فردا درست بشه که بتونم برم (اگر قسمتم باشه)
یا حق!
محسن آزماینده
16th August 2012, 11:57 AM
انکار دزدی های زلزله 82 بم یادشون رفته چه ها که نکردن.........................
اين مورد جاي گفتن نداره
ما خودمون تو خونه 2 تا كيسه خواب داريم كه بعد از زلزله بم خريديم.البته مارك كيسه خواب نشون ميده كه بايد به دست زلزله زده ها مي رسيد
محسن آزماینده
16th August 2012, 11:59 AM
من از طرف همه مردم آذربايجان عذر خواهي ميكنم كه زلزله شد
محسن آزماینده
16th August 2012, 12:09 PM
آقا حسين من دست مسئولين را مي بوسم
خوب شد؟؟؟
من از همه دنبا معذرت مي خوام كه در آذربايجان زلزله شد.
والا دارم از خوندن اين تاژيكها خجالت ميكشم
به جاي رييس جمهور و مسولين،ورزشكاران ميرن و با مردم ديدار ميكنن.
از اونطرف صدا و سيما و مجلس ميگن كه واكنضش و پوشش خوب نبوده،شما مي گي عالي بوده
از اونطرف وزير كشورت ميگه يك روزه تجسس افراد تموم شده
از اونطرف 2 نفر بعد از 3 روز بيرون ميان
به نظرت اگه درست آمار داده ميشد كه تجسس تموم نشده،چند نفر ديگه زنده بيرون ميومدند؟؟؟
به نظر من تو مي فهمي چي مي نويسي.اين نوشته تو توهين به شعور مخاطبانت هست.متاسفم برات
m.g.s.t.r
16th August 2012, 12:39 PM
از اونطرف وزير كشورت ميگه يك روزه تجسس افراد تموم شده
از اونطرف 2 نفر بعد از 3 روز بيرون ميان
داداشی
16th August 2012, 01:22 PM
سلام
الان چند نظر وجود داره. بعضی موافق هستند، بعضی مخالف هستند.
هر دو هم به طرف دیگه اعتراض و سعی در اثبات حرفهای خودشون.
یه سوال که اصلا جواب نیازی نداره. خوب در انتهاش چی نصیبتون میشه؟!
الان چه فایده ای برای سایت داره- آخرش چی درمیاد ازش؟
قوانین رو بیخیال
الان چی شد؟
طرحی درست ریختیم برای کمک بهتر به مردم؟
پیشنهاد پیشگیری دادیم برای رفاه حال مردم (پیشنهاد عملی در مملکت با این وضع سیاسی نه این چرت و پرت ها که یک بچه 5 ساله هم میفهمه)
جز اینکه بخواییم به همدیگه ثابت کنیم و از هم گله کنیم و از هم ناراحت شیم چی از این تاپیک در میاد.
میدونم الان این رو مینویسیم برای خواباندن جو متشنج باز یک سری میان پست رو میخونن شاید تشکر رو بزنن باز به صحبت های قبل ادامه میدن. (نگاه کنین ببینید میشه یا نه) اگه شد که ... اگه نشد که خدارو شکر جو میخوابه.
بعد ما میایم پست رو میبندیم
بعدش اعتراض که اییییییییییی واییییییییییی آزادی بیان کو!
سوال میپرسم احترام اون دسته عزیزان (که اعتراض به آزادی فن بیان خودشون میکنن) به سایت کجاست که انتظار موارد دیگه رو دارن.
NameEly
16th August 2012, 05:31 PM
رهام جان من می خوام دوباره بحث رو از سر بگیرم [nishkhand]
دیدی شد ؟؟ و یکی دوباره بحث رو شروع کرد [nishkhand]
رهام جان ما تسلیم , باز الان برام یک پیام میاد که تمام پست های منو میبره زیر سوال [nishkhand]
از طرف کی امده ؟؟؟؟ از طرف داداشی عزیز [nishkhand][khande][golrooz]
باستان شناس
16th August 2012, 06:34 PM
سلام به همه دوستان عزیز و گرامی و فهیم سایت
داداشی عزیز ناظم عزیز سایت طبق سمت و عنوانشون تذکرات لازم رو برای حفظ نظم و ترتیب سایت گفتند
و هر موردی ایشون تذکر دادند مطمنا نیازش احساس میشده است از همکاری با ایشون ازتون تشکر می کنم. .
از همه دوستان خواهش میکنم
برای حفظ دوستی و همچنین نظم سایت و اینکه دلخوری ها از بین برود مراعات دوستی ها رو داشته باشند
و
با لفظی که شایسته یک سایت علمی نیست با یکدیگر برخورد نکنند
و مطمنم همه صحبتای دوستان از سر دلسوزی و همدردی با عزیزان زلزله زده بوده و هست و خواهد بود
لذا حرمت دوستی های داخل سایت هم در کنار این همدردی حفظ بفرمایید.
از داداشی ناظم عزیز سایت
که در این چند روز وقتشون رو گذاشتند برای حفظ نظم و ترتیب سایت و همچنین جلوگیری از تنش های موجود تشکر می کنم
و همچنین رفتار خوب و اروم ایشون راهی بوده تا دوباره بحث ها در بستر مناسبی جاری شود ....
لذا از دوستان میخوام به داداشی عزیز در حفظ نظم سایت همکاری لازم رو داشته باشند ...
به امید روزی که همه ایران به آنچه شایسته هست دست یابد
تا ان روز به هم دست همکاری و مودت بدهیم ..
[golrooz]
محسن آزماینده
16th August 2012, 07:39 PM
سلام
الان چند نظر وجود داره. بعضی موافق هستند، بعضی مخالف هستند.
هر دو هم به طرف دیگه اعتراض و سعی در اثبات حرفهای خودشون.
یه سوال که اصلا جواب نیازی نداره. خوب در انتهاش چی نصیبتون میشه؟!
الان چه فایده ای برای سایت داره- آخرش چی درمیاد ازش؟
قوانین رو بیخیال
الان چی شد؟
طرحی درست ریختیم برای کمک بهتر به مردم؟
پیشنهاد پیشگیری دادیم برای رفاه حال مردم (پیشنهاد عملی در مملکت با این وضع سیاسی نه این چرت و پرت ها که یک بچه 5 ساله هم میفهمه)
جز اینکه بخواییم به همدیگه ثابت کنیم و از هم گله کنیم و از هم ناراحت شیم چی از این تاپیک در میاد.
میدونم الان این رو مینویسیم برای خواباندن جو متشنج باز یک سری میان پست رو میخونن شاید تشکر رو بزنن باز به صحبت های قبل ادامه میدن. (نگاه کنین ببینید میشه یا نه) اگه شد که ... اگه نشد که خدارو شکر جو میخوابه.
بعد ما میایم پست رو میبندیم
بعدش اعتراض که اییییییییییی واییییییییییی آزادی بیان کو!
سوال میپرسم احترام اون دسته عزیزان (که اعتراض به آزادی فن بیان خودشون میکنن) به سایت کجاست که انتظار موارد دیگه رو دارن.
سلام
واقعادرست ميگين
چيزي دستم من نمياد.ولي باعث ميشه يك پيشگيري براي موارد بعدي بشه.البته اگه بتونيم اثبات كنيم.در موقع خود خيلي زودتر از افراد ديگه،امداد انجام شده و در حال پيگيري هستيم.
محسن آزماینده
16th August 2012, 07:40 PM
ديگه بحث نميكنم
براي اينكه جلوب بحث را هم بگيرم،چند روز به تاژيكهتاي زلزله سر نميزنم.شايد اينطوري آرامش به سايت برگرده.ولي به وجدان من نه
saamaaneh
17th August 2012, 12:04 AM
سلام
فکر میکنم دیگه تو این تاپیک بحثی نشه در ابتدا بذارید از همه تون تشکر کنم برا نظراتتون، ولی اینو از ته دلم میگم، بارها شد وقتی این نظرات رو میخوندم، ناراحت میشدم که چرا همچین پستی را ایجاد کردم شاید من باعث این بحث ها و دلخوری ها بین دوستام شدم اگه اینجوری هست همینجا از همه تون معذرت میخوام .
از دوستام یه چیز رو میخوام نذارید وحدتمون از بین بره اگه اختلاف نظری هست این طبیعیه ولی نباید باعث بی احترامی و حتی ناراحتی بشه.
البته این خوبه که ما نسبت به مملکتمون نسبت به سرنوشت هموطنامون احساس مسئولیت میکنیم و نسبت به آن بی تفاوت نیستیم .
اما در هر موضوعی جوانب اون موضوع را هم رعایت کنیم اینجوری هم بحث هدف دار میشه هم نتیجه ای از توش در میاد.
بازم از همه تون ممنون.
draz
17th August 2012, 05:50 PM
سلام
این تفرقه اندازی کار دشمنای مابوده تاریخ اینو نشون داده ما باید عاقل باشیم بهتره دست همو بگیریم تا بتونیم کاری برای جامعه کنیم وبگیم ایرونی هستیم
داداشی
18th August 2012, 10:36 PM
رهام جان من می خوام دوباره بحث رو از سر بگیرم [nishkhand]
دیدی شد ؟؟ و یکی دوباره بحث رو شروع کرد [nishkhand]
رهام جان ما تسلیم , باز الان برام یک پیام میاد که تمام پست های منو میبره زیر سوال [nishkhand]
از طرف کی امده ؟؟؟؟ از طرف داداشی عزیز [nishkhand][khande][golrooz]
مشه عزیز اصلا این یک حرکتی هست که غیر قابل انکاره (اصلا حقیقته)
حالا خوبه از دوستان خواهش کرده بودم به من کمک کنین یه پست دیگه هست خیلی قشنگ.
ولش
مهم اینه که از اهر و هریس و کلیبر میام.
چه دیدنی هایی، (اینو نشنیده بگیر: چه دروغ هایی و چه حقیقت هایی که توی دنیای مجازی گفته نمیشه، حقیقتش که خوبه ولی دلم میسوزه واسه اون دروغ هاش.)
دارم کمک مالی جمع میکنم ببرم اونجا (البته دردسر داره)
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.