PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درد و دل من(به کمکتون نیاز دارم)شما اگر به جای من بودید چیکار میکردید؟

M.A.A.H.R
14th August 2012, 04:31 PM
با سلام به شما عزیزان حالتون خوبه خدا رو شکر؟بچه ها نزدیک یک ساله تو سایت خیلی خیلی کم میام دلیلش هم بخاطر عدم وقت هست بچه ها من دروازبان فوتبال هستم و چند ساله سخت تلاش میکنم حالا زندگی نامه خودمو درورزش به شما میگم شما به من بگید چیکار کنم
نزدیکای سال85 بود که برای اولین بار فوتبال حرفه ای رو تجربه کردم نزدیک 16سالم بود که رفتم در جوانان تیمی که در لیگ تهران بازی میکرد اسمش مهر کارون بود اونجا خیلی پیشرفت کردم و

به یک جاهای خوبی هم رسیدم حتی تا نزدیک رویاهام یعنی رفتن به تیم محبوبم استقلال(الان تیمش فرقی برام نداره) اونجا رفتم البته از طریق تستی که اقای ولی صالح نیا استاد بزرگوارم ازمن اون

زمان گرفت خداروشکر امادگیم بالا بود و ایشون منو به استقلال معرفی کردن رفتم اونجا کلی منو تحویل گرفتن چون اقا صالح نیا منو تایید کرده بود به من گفتن برو بعد تاسوعا عاشورا بیا با کلی امید

برگشتم شمال خونمون بعد تاسوعا عاشورا رفتم خودمو معرفی کردم و مربی به من گفت نمیشناسمت و زد زیر حرفش نمیدونم شاید یادش نبود و شایدم.... بهر حال منو فرستادن اسقلال جنوب که بهتره

نگم اوضاعش چه وحشتناک بود بعد فرستادن منو استقلال جوان اونجا حتی پول ماهیانه هم از ما گرفتن اما اخرش شنیدم تقلبی در اومد بعد رفتم دسته دو تهران اما اونجا هم چون پول تو جیب کسی

نذاشتم هیچ جایی در تیم نداشتم دیگه خسته شده بودم تصمیم گرفتم برم شمال رفتم ملوان نزدیک 8 تا دروازبان برای تست بودیم موقعی منو فرستادن دروازه یکدونه توپ هم طرفم نیومد که خودمو نشون

بدم داشتن منو رد میکردن که گفتم اشنای فلانیم قبولم کردم اما بازم موضوع فرمالیته بود بعد همان زمان کاردانی قبول شدم رفتم دانشگاه دو سال دست به توپ نزدم بعد اومدو اصفهان برای کارشناسی

خدارو شکر اینم تموم شد اما سال پیش بود که دیدم واقعا نمیتونم بدون فوتبال زندگی کنم برگشتم با اینکه خیلی سخت بود رفتم گیتی پسند اصفهان دست دو بزرگسالان کشور تست دادم نمرم از ده شد یک

و نیم وبازم رد شدم اما اندفعه برعکس دفعات قبل حقم نبود قبول شم چون خیلی وقت بود از توپ دور بودم وضعیف شده بودم اما تو این یک سال انقدر تلاش کردم تا الان خیلی اماده تر حتی از اون

زمان ها هستم حتی همان مربی پارسالم از 10 به من 7.5 داد یعنی بالاتر از دروازبان اول تیم اینم بگم امتیاز دادن فاکتورهای زیادی داره و با فرمولهای خاصی بدست میاد خانوادم پدربزرگ 93 سالم

مادر بزرگم خاله هام و همه اشناها هر روز به من زنگ میزدن و روحیه میدادن ومیگفتن تو صد در صد قبولی چون خیلی اماده بودم با یک روحیه مضاعف دیروز رفتم تست دوباره گیتی پسند اما اون

مربی دروازبانی که خیلی به من اطمینان پیدا کرده بود عوض شده بود و دوباره در حالیکه اماده بودم تست دادم اما بازم رد شدم دلیل رد شدنمو پرسیدم دلیلی نداشتن فقط معذرت خواستن ببخشیدسرتونو

درد اوردم ولی به کمکتون نیاز دارم نزدیک 7 ساله خدا به من کمکی نمیکنه یا کمک میکنه من کورمو نمیبینم بخدا انقد شرمنده خانواده و اشناهام هستم که نمیدونم با چه انگیزه ای برگردم خونه بچه ها

شما جای من بودیدچیکار میکردید؟عاشق چیزی باشید که احساس میکنید مستحقشم هستید اما ادمای از خدا بی خبر نمیذارن چیکار کنم؟تورو خدا خودتونو بذارید جای من بگید شما بودید جای من چه

میکردید فقط خدا رو 100 هزار مرتبه شکر میکنم که بازم انگیزم بالا هستش و خیلی روحیه دارم اما سخته خیلی سخت که با افراد از خدا بی خبر چطور باید کنار بیام کسایی که فقط پول میخوان و

اصلا براشون مهم نیست من از نظر فنی بالا هستم یا نه بچه ها کمکم کنید

✿elnaz✿
14th August 2012, 05:09 PM
سلام دوست فوتباليستم
واقعا تلاشت خيلي خوب و عالي بوده{applause}
كاش منم ي كم اراده و تلاشتو داشتم
هميشه رسيدن به هدف ساده نيست شمام كه واقعا تلاشتو كردي ولي خب ي سري موانع هميشه هست.فوتبال هم مشخصه كه توش زدوبندهستش.
به قول ي مشاور شما "براي رسيدن به هدف بايد تلاشتو تا اونجايي كه ميتوني داشته باشي ولي به نتيجه فك نكني"
خدا قطعا كمك كرده و ميكنه اگه ميبينيد توي بازه زماني نتيجه نگرفتيد و از خدا خواستيد لابد حكمتي داشته
الانم به نظرم خانواده و دوستاتون هم ميدونن ك تلاشتو داشتي اصن بابت اين مسئله نگران نباش.

ارغنون
14th August 2012, 05:27 PM
دوست خوبم راستش خیلی دوست داشتم اطلاعات بیشتری داشتم تا یک کم عمیق تر و بهتر کمکت می کردم.
می دونی شاید من خیلی خاص و یا اشتباه می کنم اما این جور جاها فقط به یه نتیجه می رسم "بشنو این نکته که خود را ز غم آزاده کنی / خون خوری گر طلب روزی ننهاده کنی"

تو از کجا می دونی خدا کمکت نکرده شاید کمکی که بهت کرده این بوده که تو این موقعیت قرار بگیری و شکست بخوری.
باور کن می تونم درک کنم این که عمرت رو گذاشتی چقدر برات فشار بوده ولی این که هی رفتی و به در بسته خوردی نه این که بخوام ناامید بشی نه اتفاقا با امید بالا دنبالش برو اما از به نتیجه نرسیدن غصه نخور.
بازم تلاشت رو بکن اما عمرت رو روش نذار به هر حال شما تحصیلکرده ای و حتما علایق دیگه ای تو زندگیت هست که بلکه توش موفق تر باشی.
گفتی سال 85 شانزده ساله بودی یعنی الان 22 سالی داری.این یعنی هنوز اول راهی با تمام سختی هایی که گذروندی این بار با دید بازتر همون کارای قبلی رو بکن و به بقیه علایقت فکر کن.
از شکست ناراحت نشو شکست فقط محکمترت می کنه.
از این که داستان زندگیم رو این وسط بیارم خوشم نمیاد ولی خواسته هایی داشتم که تا بهشون فکر نکردم و از جایی که انتظار نداشتم بهشون رسیدم.
اینا همش ممکنه علاقت به فوتبال و موفقیت توش هم برامون قابل درکه ولی خواست خدا رو از یادت نبر.
برات از صمیم قلب آرزوی موفقیت نه آرزوی یافتن راه دارم!
سلامت و پیروز باشی

*tara*
14th August 2012, 06:20 PM
سلام

واقعا تلاشتون ستودنیه و جای آفرین داره

من یه پسر عمه دارم که مثل شما به فوتبال خیلی علاقه داره حتی رشته تحصیلیش هم تربیت بدنی بوده

اونم برای اینکه تویه تیم خوب انتخاب بشه خیلی تلاش کرد ولی....بعضی جاها مثل شما در حقش نامردی کردنو

بعضی جاها هم خودش موقعیتشو از دست داد .پسر عمه ام تا انتخابی تیم ملی امید هم پیش رفت حتی پارتیش هم مایلی کهن بود

چون استادش بود خودش خیلی از کارش راضی بود اما در آخرین مرحله انتخاب کنار گذاشتنش

الان هم معلم ورزش اما فوتبال هم میکنه ولی تفریحی نه حرفه ای

میخوام بگم چرا به این فکر نمیکنید که شاید صلاح شما تو اینه که این ورزش وحرفه ای ادامه ندید اگه اینجوری فکر کنید تحمل این موضوع براتون راحتتره

گاهی اوقات ماچیزی رو از خدا میخوایم که به صلاحمون نیست

خدایا.....

حکمت قدمهایی را که برایم بر می داری

بر من اشکار کن!

تا درهایی را که بسویم می گشایی

ندانسته نبندم!

و درهایی را که به رویم می بندی!

را به اصرار نگشایم.

موفق باشید

وحید 0319
14th August 2012, 06:56 PM
سلام
بله...حق خوری زیاده حق مارو هم خوردن...بماند .....استقلالی هستی که بیشتر دوست داریم....به نظرم البتهناراحت نشی.....باید با پول تو این مملکت به یه جا برسی یاپارتی شاید بتونی از آشنات کمک بگیری...بهش زنگ بزن ...دوباره بهش بگو.....یا برو سر تمرین تیم هاتست بده ...اگه آماده ای

Rez@ee
14th August 2012, 07:06 PM
سلام اقا امیر حسین.[golrooz]
بچه ها راست میگن فوتبال ما خیلی بر پایه لیاقت نیست.
پارامترهای دیگری دارد پارتی ،پول هنگفت،و.... .
کاش بتونین خودتون رو راضی کنین وبرین دنبال حرفه واینده تون.
کاش بتونین به ورزش به چشم همه زندگی تون نیگا نکنین.
شما قابلیت های زیادی دارید.خیلی جوانید وهنوز اول راه .
اگه از الان ورزش همه چیزتون بشه وخدای نکرده 10سال دیگه برگردید سر خونه اول خیلی براتون سنگین تر خواهد بود.
تا جایی که یادمه شما قصد ازدواج داشتین.یه کم هم از دید خانواده همسرتون دنیا رو ببین.

اقا امیر حسین شاید فکر کنین من ظالمانه نظر میدم ولی اگه من جای شما بودم:
می رفتم دنبال زندگیم.
همه توانم سرمایه ام وجوانی ام را بر سر فوتبال هدر نمی دادم.
با ورزش هم قهر نمی کردم که نتونم هیچ وقت خودم رو نبخشم .حتما ورزش رو هم ادامه میدادم.

شاید پیغام خدا براتون توی این چند سال همین بوده.........

* Robo milad *
14th August 2012, 09:17 PM
سلام عزیز دل
منم 5سال پیش تست دادم قبول شدم یه قرار داد باهام بستن 2 ساله
موقع جذب خیلی خوب بود تست تو سالن بود منم حسابی گل کاشتم اما بعد ازین که قراردادم ثبت شد 6 ماه تمرین کردم باشگاه امتیاز یه باشگاه لیگ یک رو خرید موقع تست دوباره با اینکه با مربی چن ماه تمرین کرده بودم همون مربی تست گرفت عین همین که میگی بازی فرمالیته بود اصلا نذاشتن پام به توپ بخوره واقعا تست نبود بعد از 10 دیقه بازی گفت توبرو اون ور تو اینور تو اونور تو اینور اخرشم مارو انداختن بیرون و قراردادم یه سال مونده بود بهم اجازه نمیدادن برم - 1 سال هم تو یه تیم بدون سروصدا تمرین کردمو بعدش مدت قرارداد قبلیم تموم شد و رفتم قرارداد بستم و تیم جدید رو یه دسته اوردیم بالا اما بازم موقع تست . . .[sootzadan][sootzadan]
عشقم فوتبال بود ولی الان سراغ یه ورزش دیگه رفتم - کاراته کار میکنم واقعا لذت بخشه 1 هفته نمیرم جلو داداشم وای میسم میگم بزن تو سروکلم دلم واسه کتک تنگ شده
تو فوتبال هیچی یاد نمیگیری - مردای فوتبال که پهلوون شدن بیشتر از 2-3 تا نمیشن اما ورزشای دیگه توش نظم هست مرام هست 60 دیقه تمرینه 20 دیقه مبارزه 10 دیقه سن سی از جنگ میگه از نظم میگه از اراده میگه
هممون اعتقاد داریم که اگه چیزی بهمون داده نشد حتما حکمتی داره واقعا به این موضوع ایمان داشته باش
ورزشم کنار نذار
موفق باشی
[golrooz]

نارون1
14th August 2012, 10:29 PM
سلام

از صحبتاتون معلومه فرد باپشتکار و مصممی هستین ... باید به این تلاشتون ببالین

اینکه بگین خدا فراموشتون کرده یا هرچی اشتبهه ، چون خدا بهتون این توانایی رو داده ، و این بندگان خدا هستن که راه به اشتباه میرن

ددقیقا اینو درک میکنم بعضیا به توانایی افراد اهمیت نمیدن......

شما نباید کوتاه بیای و باید به تلاشت ادامه بدی ، چون مطمئنا در این بین علاوه براینکه تجربه شما زیاد میشه ، به هدفت نزددیک و نزدیکتر میشین ......

و مورد اینکه من با خانوم رضایی موافقم ، شما نباید خودتون رو وقف فوتبال کنید ، در کنارش به قابلیتهای دیگه ای که دارین هم بها بدین و همراه هم هردو رو پرورش بدین

اینطوری جای پیشرفتتون بازتره ، نه تنها در آینده چیزی رو ازدست نمیدین ، بلکه چیزهای زیادی هم به دست می آورید ........

حسین متقی
14th August 2012, 11:08 PM
سلام
خب راستش امتیاز 1تیم دست 2داشتیم اگه میدونستم شماها هستین شمارو هم بند میکردیم اونجا حرفه ای هستین!!
الان دیگه نمیدونم فروخته شد یا منحل ولی دیگه دست رفیقم نی!!

اگه خیلی علاقه دارین-پول هم یکم داشته باشین (برای مدتی بیکار بودن و ریسک)میشه چندتا ادم پولدار پیدا کرد و 1باشگاه تاسیس کرد
تنها چیزی که میخواد ارادس
سخته ولی میشه
باید تلاش کرد
سعی کنین علاقمندانی مثل خودتونو پیدا کنین و تمرین کنین بعد برین پیش سرمایه دارا و پولدارایی که میشناسین
با پشتوانه ی کارهای اقتصادی میشه این تیم فوتبال رو جمع کرد
میتونین توی تهران یا هر شهر دیگه این تیم رو تاسیس کنین مخصوصا شهرهایی که تیمهای کمتری دارند یا علاقمندان بیشتری دارند
برای کارهای اقتصادی که توجیه پذیری بیارن برای تاسیس تیم من میتونم کمی تا قسمتی کمک کنم
ولی اصل کار خود شمایین
احتمالا بگین نمیشه و اشتباه میکنی از این خبرا نیست یا به این اسونیا نیست
بله اسون نیست ولی وقتی تلاش صادقانه داشته باشی خدا هم کمک میکنه و با کمک خدا هر کاری شدنیه
اگر خواستین کاری کنین من اینجا هستم تا اخر عمرم مگه سایت تعطیل بشه خداینکرده
خودتون هم که مکانیک خوندین
چرا نباید بتونیم کار کنیم و پول در بیاریم؟ کار راه بندازیم و از سرمایه ی دیگران و تخصص خودمون 1تیم راه بندازیم که با تامیین طرفداراش بتونه پیشرفت کنه؟
چرا از تیمها و موسسات و شرکتها و باشگاه های موفق دنیا الگو نمیگیریم؟
منتظر جواب شما هستم![cheshmak]

david77
15th August 2012, 01:37 AM
سلام دوست عزیز

منم مثل شما به فوتبال خیلی علاقه داشتم تا جایی اون سال اصلا کنکور ندادم ولی وقتی دیدم این قدر تو باشگاه کار میکنم، تلاش میکنم ولی انگار نه انگار کسی تو رو نمیبینه اونم مخصوصا داخل ایران که اصلا به استعدادها توجهی نمیشه بعد دیدم بیخودی دارم وقتمو تلف می کنم ولش کردم رفتم دنبال درس الانم اصلا پشیمون نیستم چون این واقعیتو پذیرفتم و به علاقه های دیگم توجه کردم من درکت میکنم خیلی سخته.

به نظر بنده اگه بازم فکر میکنی از طریق پارتی، پول یا هر چیز دیگه میتونی کارتو راه بندازی به تلاشت ادامه بده ولی اگه دیگه نشد به نظر من از فکرش بیا بیرون چون تو این مدت خیلی تلاش کردی که به نتیجه ای برسی ولی نرسیدی پس حتما به صلاحت نبوده به این رویات برسی باید باهاش کنار بیای باید این واقعیتو بپذیری بعضی موقع ها تو زندگی ما آدما اتفا قاتی میافته که پذیرفتن آنها سخته ولی باید خودتو قانع کنی و راه زنگیتو عوض کنی شاید مسیر زندگی تو چیز دیگه ای باشه پس خوب فکرتو بکن شاید سال ها ی خیلی بعد پشیمون بشی که چرا بیخودی وقتتو برای این کار صرف کردی به ورزشتم ادامه بده .
امیدوارم آنچه که به صلاحت هست برایت اتفاق بیافتد موفق باشی.[golrooz]

M.A.A.H.R
15th August 2012, 03:13 PM
سلام دوست فوتباليستم
واقعا تلاشت خيلي خوب و عالي بوده{applause}
كاش منم ي كم اراده و تلاشتو داشتم
هميشه رسيدن به هدف ساده نيست شمام كه واقعا تلاشتو كردي ولي خب ي سري موانع هميشه هست.فوتبال هم مشخصه كه توش زدوبندهستش.
به قول ي مشاور شما "براي رسيدن به هدف بايد تلاشتو تا اونجايي كه ميتوني داشته باشي ولي به نتيجه فك نكني"
خدا قطعا كمك كرده و ميكنه اگه ميبينيد توي بازه زماني نتيجه نگرفتيد و از خدا خواستيد لابد حكمتي داشته
الانم به نظرم خانواده و دوستاتون هم ميدونن ك تلاشتو داشتي اصن بابت اين مسئله نگران نباش.

سلام✿elnaz✿ (http://www.njavan.com/forum/member.php?216666-%E2%9C%BFelnaz%E2%9C%BF)
http://www.njavan.com/forum/images/Eloquent/statusiconblue/user-offline.pngجان خوبی؟خوشی؟واقعا از بابت حرفات ممنونم اره کم نمیارم ادامه میدم چیزی که واسم درد داره اینه که پدر بزرگه 92سالم هم برام نذر کرده بود هرجا می رفتم میگفتن تو رو کی تو تلویزیون ببینیم ؟واقعا الان شرمنشون هستم باید خیلی تلاشمو بیشتر کنم انشالله که خدا هم کمکم کنه با دعای خیر شماها ممنون از کمکت

M.A.A.H.R
15th August 2012, 03:20 PM
دوست خوبم راستش خیلی دوست داشتم اطلاعات بیشتری داشتم تا یک کم عمیق تر و بهتر کمکت می کردم.
می دونی شاید من خیلی خاص و یا اشتباه می کنم اما این جور جاها فقط به یه نتیجه می رسم "بشنو این نکته که خود را ز غم آزاده کنی / خون خوری گر طلب روزی ننهاده کنی"

تو از کجا می دونی خدا کمکت نکرده شاید کمکی که بهت کرده این بوده که تو این موقعیت قرار بگیری و شکست بخوری.
باور کن می تونم درک کنم این که عمرت رو گذاشتی چقدر برات فشار بوده ولی این که هی رفتی و به در بسته خوردی نه این که بخوام ناامید بشی نه اتفاقا با امید بالا دنبالش برو اما از به نتیجه نرسیدن غصه نخور.
بازم تلاشت رو بکن اما عمرت رو روش نذار به هر حال شما تحصیلکرده ای و حتما علایق دیگه ای تو زندگیت هست که بلکه توش موفق تر باشی.
گفتی سال 85 شانزده ساله بودی یعنی الان 22 سالی داری.این یعنی هنوز اول راهی با تمام سختی هایی که گذروندی این بار با دید بازتر همون کارای قبلی رو بکن و به بقیه علایقت فکر کن.
از شکست ناراحت نشو شکست فقط محکمترت می کنه.
از این که داستان زندگیم رو این وسط بیارم خوشم نمیاد ولی خواسته هایی داشتم که تا بهشون فکر نکردم و از جایی که انتظار نداشتم بهشون رسیدم.
اینا همش ممکنه علاقت به فوتبال و موفقیت توش هم برامون قابل درکه ولی خواست خدا رو از یادت نبر.
برات از صمیم قلب آرزوی موفقیت نه آرزوی یافتن راه دارم!
سلامت و پیروز باشی

سلام ارغنون عزیز حالت خوبه ؟سلامتی؟ چی دوست داری بدونی از ورزشم که بهت بگم سوالی داری بپرس
راستش من توی دو راهی گیر کردم یک راهش اینه ششاید خدا داره منو ازمایش میکنه ببینه صبرم چقدره چقئر به هدفی که دارم پایدارم یک فکری دیگه که اصلا دوست ندارم خدا برام در نظر گرفته باشه اینه که اقا الکی وققتتو نذار مسیر تو باید چیز دیگه ای باشه موندم کدومش درسته شاید من یک پدیده باشم که فردا خیلیا از من عبرت بگیرن و یاد بگیرن نا امید نشن یا برعکسش مثل شخصی میشم که همه بگب این اقا نمونه بارز نفهمی بود که هرچی خدا میگفت این راهه تو نیست این اقا مصمم بود که حرف خودشو گوش کنه اینم اخر وعاقبتش

- - - به روز رسانی شده - - -

M.A.A.H.R
15th August 2012, 03:39 PM
سلام

واقعا تلاشتون ستودنیه و جای آفرین داره

من یه پسر عمه دارم که مثل شما به فوتبال خیلی علاقه داره حتی رشته تحصیلیش هم تربیت بدنی بوده

اونم برای اینکه تویه تیم خوب انتخاب بشه خیلی تلاش کرد ولی....بعضی جاها مثل شما در حقش نامردی کردنو

بعضی جاها هم خودش موقعیتشو از دست داد .پسر عمه ام تا انتخابی تیم ملی امید هم پیش رفت حتی پارتیش هم مایلی کهن بود

چون استادش بود خودش خیلی از کارش راضی بود اما در آخرین مرحله انتخاب کنار گذاشتنش

الان هم معلم ورزش اما فوتبال هم میکنه ولی تفریحی نه حرفه ای

میخوام بگم چرا به این فکر نمیکنید که شاید صلاح شما تو اینه که این ورزش وحرفه ای ادامه ندید اگه اینجوری فکر کنید تحمل این موضوع براتون راحتتره

گاهی اوقات ماچیزی رو از خدا میخوایم که به صلاحمون نیست

خدایا.....

حکمت قدمهایی را که برایم بر می داری

بر من اشکار کن!

تا درهایی را که بسویم می گشایی

ندانسته نبندم!

و درهایی را که به رویم می بندی!

را به اصرار نگشایم.

موفق باشید

سلام*tara* (http://www.njavan.com/forum/member.php?239063-*tara*) عزیز خوبی ؟ممنونم از لطفت و ارزش گذاشتنت به من انشالله بتونم جبران کنم راستش*tara* (http://www.njavan.com/forum/member.php?239063-*tara*) عزیز خیلیا اینوبه من گفتن اما بخدا هدفم از فوتبال یک چیز دیگست که حیف با خدا عهد بستمو نمیتونم بگم خیلیا ارزو دارن فوتبالیست شن برای شهرت خیلیا برای پولش تا بهترین خونه و زندگی داشته باشن خیلیا هم فوتبال عشقشونه باور کن برای من این 3تا مخصوصا اولی و دومیش برام مهم نیست سومیش که مشخصه عشقه منه اما بخدا فوتبالو برای هدف دیگه ی دوس دارم خدا هدفمو میدونه خیلیباهاش صحبت کردم حتی در رویاهام خدا هم احساس میکردم جوابمو میده 6ساله تلاش میکنم البته در سطح حرفه ای اما در اصل 14ساله دروازبانم حالا ببینم تقدیرم چیه خدابزرگه بچه ها ازهمتون ممنونم

M.A.A.H.R
15th August 2012, 03:42 PM
بچه ها جواب همتونو در اینده نزدیک میدم اما الان یک زنگی زدن بچه ها فک کن یک خبرای خوبی باشه تو رو خدا دعا کنید تیمش معروفه خیلی اتفاقی با من اشنا شدن برام دعا کنید بخدا جواب *tara* (http://www.njavan.com/forum/member.php?239063-*tara*) رو داشتم میدادم که به من زنگ زدن بچه ها برام دعا کنبد دوستتون دارم فعلا

یک دو
15th August 2012, 03:52 PM
سلام

آفرین به تلاشت ! اینو بدون که خدا هیچ تلاشی رو بیهوده نمیذاره وحتما حتما جواب تلاشتو میگری ان شاالله .

✿elnaz✿
15th August 2012, 04:57 PM
سلام ممنون مرسي. شما خوبي؟ حتما منم دعا ميكنم. و اميدوارم كه خبر خوبي شنيده باشي و به اون چيزي كه دوست داري برسي.
شاد و پيروز باشي

roziye
15th August 2012, 05:39 PM
نمیدونم چی بگم ولی شاید حکمتی داره شاید اگه درستو بخونی و ادامه بدی موفقتر باشی

draz
17th August 2012, 07:35 PM
سلام
همیشه دعا میکنم هرچی خیره به جوانان خدا بده این همیشه دعای مادرمه واینو من برای شما میخوام خدا هرچی میده رحمته وهرچی نمیده یا میگیره حکمته من نمیگم فوتبالو کنار بزار بچسب به زندگیت چون میدونم عاشقی عالمی داره که نمیشه گذشت اما همیشه بهتره که ادم عینکشونو برداره وطور دیگه به دنیا نگاه کنه منم مثل شما توی دوراهی موندم ولی قضیه من با شما فرق داره اما دارم با موضوع کنار میام برای همین شما رو درک میکنم میدونم تا پولو پارتی تا نداشته باشی به جایی نمیرسی اما به قول یکی از مسئولهای ما میگفت پارتی ما خداست همیشه با قانون پیش برو حتی اگه قانون دستو پاتو ببنده چون حتی چیزی بدست نیاری روحت ارومه که خطا نکردی وکسی رو داری که پیشش روسیاه نباشی بهترین چیزی که میتونم بهتون بگم اینه که برای اینده کاریتون برنامه ریزی کنید اونم به دور از تعصب به ورزش واین حرفا رو فراموش کن که اگه به اینجا برسم میشم استوره تا انسان خودشو نتونوبسازه نمتونه دنیا رو عوض کنه یاد حرف حضرت علی افتادم که میگفت هرکس خودشو بشناسه خداشو هم میشناسه بهتره بشینی با خودت روراست حرف بزنی یه برگه سفید بزاری جلوت قابلیتات وضعفات واهدافتوبنویس توش وبا جدیت به سوی هدفت پیش برو واصلا به اینکه خدا میخوادصبرتوازمایش کنه یا اینکه خدا نمیخواد که پیش برم توی این راه ویا مردم چی میگن فکر نکن چون انرژیتو مستهلک میکنه وازهمه چی خستت میکنه اینو بدون خدا ادمو خیلی دوست داره تو تلاش کن خدا به موقش بهت یه پاس حسابی میده یه نکته دیگه که درکنار ورزشت چیزای دیگم هم یه امتحان کن شاید دیتت نسبت به بعضی چیزاهم عوض بشه
خدا کنه تونسته باشم کمکتون کرده باشم ازحرفام نرنجید بهترینهارو برات ارزو دارم
[golrooz]

M.A.A.H.R
18th August 2012, 01:49 PM
سلام
بله...حق خوری زیاده حق مارو هم خوردن...بماند .....استقلالی هستی که بیشتر دوست داریم....به نظرم البتهناراحت نشی.....باید با پول تو این مملکت به یه جا برسی یاپارتی شاید بتونی از آشنات کمک بگیری...بهش زنگ بزن ...دوباره بهش بگو.....یا برو سر تمرین تیم هاتست بده ...اگه آماده ای

سلام وحید-الهام (http://www.njavan.com/forum/member.php?258836-%D9%88%D8%AD%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D9%85) عزیز خوبی ؟اقابابت نظر دادن ممنون اره تنها کاری که احساس می کنم از دستم بر میاداینه که امادگیمو از دست ندمشاید اون در که خیلی وقت منتظرش هستم باز شه اقا بازم مرسی

M.A.A.H.R
18th August 2012, 01:59 PM
سلام اقا امیر حسین.[golrooz]
بچه ها راست میگن فوتبال ما خیلی بر پایه لیاقت نیست.
پارامترهای دیگری دارد پارتی ،پول هنگفت،و.... .
کاش بتونین خودتون رو راضی کنین وبرین دنبال حرفه واینده تون.
کاش بتونین به ورزش به چشم همه زندگی تون نیگا نکنین.
شما قابلیت های زیادی دارید.خیلی جوانید وهنوز اول راه .
اگه از الان ورزش همه چیزتون بشه وخدای نکرده 10سال دیگه برگردید سر خونه اول خیلی براتون سنگین تر خواهد بود.
تا جایی که یادمه شما قصد ازدواج داشتین.یه کم هم از دید خانواده همسرتون دنیا رو ببین.

اقا امیر حسین شاید فکر کنین من ظالمانه نظر میدم ولی اگه من جای شما بودم:
می رفتم دنبال زندگیم.
همه توانم سرمایه ام وجوانی ام را بر سر فوتبال هدر نمی دادم.
با ورزش هم قهر نمی کردم که نتونم هیچ وقت خودم رو نبخشم .حتما ورزش رو هم ادامه میدادم.

شاید پیغام خدا براتون توی این چند سال همین بوده.........

سلام خانم رضایی عزیز؟خوبید شما؟خسته نباشید ممنون از اینکه به من احترام گذاشتید و کمکم کردید
راست میگید بخدا اگر فوتبال ما بر پایه لیاقت بود که به این روز فاجعه امیز نمی افتاد که هرکی بیشتر پول داشته باشه موفق تر باشه
خانم رضایی عزیز فوتبال همه زندگیم نیست اگر بود که لیسانس نمیگرفتم زندگی من اول از همه مادرم بعد همسر و........ اما خانم رضایی یک بحثی است اونم اینه که من خیلی زحمت کشیدم برای این فوتبال نمی خوام دست خالی برگردم چرا اقایx باید میلیاردی قرار داد ببنده در حالیکه اصلا حقش نیست من کم و بیش تو فوتبال بودم یک چیزایی دست اومده و میدونم چی خبره می خوامک انقد تلاش کنم که بدون رشوه به ارزهام برسم چون از اون دنیا خیلی می ترسم
از لحاظ همسرمم بگم که هنوز موقعیت جور نشده متاسفانه البته فک کنم حالاحالا هم جور نشه چون از لحاظ مالی هنوز در موقعیت ازدواج قرار نگرفتم

M.A.A.H.R
18th August 2012, 02:06 PM
سلام عزیز دل
منم 5سال پیش تست دادم قبول شدم یه قرار داد باهام بستن 2 ساله
موقع جذب خیلی خوب بود تست تو سالن بود منم حسابی گل کاشتم اما بعد ازین که قراردادم ثبت شد 6 ماه تمرین کردم باشگاه امتیاز یه باشگاه لیگ یک رو خرید موقع تست دوباره با اینکه با مربی چن ماه تمرین کرده بودم همون مربی تست گرفت عین همین که میگی بازی فرمالیته بود اصلا نذاشتن پام به توپ بخوره واقعا تست نبود بعد از 10 دیقه بازی گفت توبرو اون ور تو اینور تو اونور تو اینور اخرشم مارو انداختن بیرون و قراردادم یه سال مونده بود بهم اجازه نمیدادن برم - 1 سال هم تو یه تیم بدون سروصدا تمرین کردمو بعدش مدت قرارداد قبلیم تموم شد و رفتم قرارداد بستم و تیم جدید رو یه دسته اوردیم بالا اما بازم موقع تست . . .[sootzadan][sootzadan]
عشقم فوتبال بود ولی الان سراغ یه ورزش دیگه رفتم - کاراته کار میکنم واقعا لذت بخشه 1 هفته نمیرم جلو داداشم وای میسم میگم بزن تو سروکلم دلم واسه کتک تنگ شده
تو فوتبال هیچی یاد نمیگیری - مردای فوتبال که پهلوون شدن بیشتر از 2-3 تا نمیشن اما ورزشای دیگه توش نظم هست مرام هست 60 دیقه تمرینه 20 دیقه مبارزه 10 دیقه سن سی از جنگ میگه از نظم میگه از اراده میگه
هممون اعتقاد داریم که اگه چیزی بهمون داده نشد حتما حکمتی داره واقعا به این موضوع ایمان داشته باش
ورزشم کنار نذار
موفق باشی
[golrooz]

* Robo milad * (http://www.njavan.com/forum/member.php?63631-*-Robo-milad-*) عزیز سلام خوبی؟ تو فوتبال ما متاسفانه خیلی چیزا فراموش شده اما بازم یک چیزایی هست که میشه از فوتبال یاد گرفت من اعتقادم اینه که شاید خدا می خاد ازمایشم کنه شاید بخواد به من یاد بده که باید برای رسیدن به ارزوهات باید تلاش کنی اینم بگم معمولا من به هرچی میرسم خیلی سختی می رسم و باید در راهش تلاش کنم دیگه برام عادی شده به هرچی که بخوام برسم راحت بدست نمیاد میترسم که خدا در حال ازمایشم هست و من نبایداز این ازمایش سرافکنده بیرون بیام بخاطر همینه از تلاش کردن خسته نمیشم

M.A.A.H.R
18th August 2012, 02:10 PM
سلام

از صحبتاتون معلومه فرد باپشتکار و مصممی هستین ... باید به این تلاشتون ببالین

اینکه بگین خدا فراموشتون کرده یا هرچی اشتبهه ، چون خدا بهتون این توانایی رو داده ، و این بندگان خدا هستن که راه به اشتباه میرن

ددقیقا اینو درک میکنم بعضیا به توانایی افراد اهمیت نمیدن......

شما نباید کوتاه بیای و باید به تلاشت ادامه بدی ، چون مطمئنا در این بین علاوه براینکه تجربه شما زیاد میشه ، به هدفت نزددیک و نزدیکتر میشین ......

و مورد اینکه من با خانوم رضایی موافقم ، شما نباید خودتون رو وقف فوتبال کنید ، در کنارش به قابلیتهای دیگه ای که دارین هم بها بدین و همراه هم هردو رو پرورش بدین

اینطوری جای پیشرفتتون بازتره ، نه تنها در آینده چیزی رو ازدست نمیدین ، بلکه چیزهای زیادی هم به دست می آورید ........

نارون1 (http://www.njavan.com/forum/member.php?146707-%D9%86%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%861) عزیز سلا خوبی این جملت چقد قشنگ بود حتی طولانی ترین مسیرها نیز
با یک گام شروع می شود خب منم به این جملت اعتقاد دارم بخاطر همینم نا امید نمیشم شاید گام بعدی همان گام موفقیت باشد با شما و استاد رضلیی عزیز هم موافقم ادم نباید خودشو وقف چیزی کنه خدا روشکر منم نکردم اما فوتبالو وقت بیشتری گذاشتم

M.A.A.H.R
18th August 2012, 02:15 PM
سلام
خب راستش امتیاز 1تیم دست 2داشتیم اگه میدونستم شماها هستین شمارو هم بند میکردیم اونجا حرفه ای هستین!!
الان دیگه نمیدونم فروخته شد یا منحل ولی دیگه دست رفیقم نی!!

اگه خیلی علاقه دارین-پول هم یکم داشته باشین (برای مدتی بیکار بودن و ریسک)میشه چندتا ادم پولدار پیدا کرد و 1باشگاه تاسیس کرد
تنها چیزی که میخواد ارادس
سخته ولی میشه
باید تلاش کرد
سعی کنین علاقمندانی مثل خودتونو پیدا کنین و تمرین کنین بعد برین پیش سرمایه دارا و پولدارایی که میشناسین
با پشتوانه ی کارهای اقتصادی میشه این تیم فوتبال رو جمع کرد
میتونین توی تهران یا هر شهر دیگه این تیم رو تاسیس کنین مخصوصا شهرهایی که تیمهای کمتری دارند یا علاقمندان بیشتری دارند
برای کارهای اقتصادی که توجیه پذیری بیارن برای تاسیس تیم من میتونم کمی تا قسمتی کمک کنم
ولی اصل کار خود شمایین
احتمالا بگین نمیشه و اشتباه میکنی از این خبرا نیست یا به این اسونیا نیست
بله اسون نیست ولی وقتی تلاش صادقانه داشته باشی خدا هم کمک میکنه و با کمک خدا هر کاری شدنیه
اگر خواستین کاری کنین من اینجا هستم تا اخر عمرم مگه سایت تعطیل بشه خداینکرده
خودتون هم که مکانیک خوندین
چرا نباید بتونیم کار کنیم و پول در بیاریم؟ کار راه بندازیم و از سرمایه ی دیگران و تخصص خودمون 1تیم راه بندازیم که با تامیین طرفداراش بتونه پیشرفت کنه؟
چرا از تیمها و موسسات و شرکتها و باشگاه های موفق دنیا الگو نمیگیریم؟
منتظر جواب شما هستم![cheshmak]

حسین مت (http://www.njavan.com/forum/member.php?44497-%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AA) عزیز سلامخوبی ؟خوشی؟ راستش ایدت ایده ی خوبی هست اما نیاز به صرف زمان بالا و هزینه بالایی هست سال پیش که گیتی پسند بودم قرار بود برن لیگ 1 یک تیمی بخرن و صحبت 5 تا 7 میلیلرد بود برای خریدن تیم دست 3 هم 2 میلیارد تقریبا و باید از صفر شروع کرد و خیلی وقت گذاشت و افراد مجرب رو پیدا کرد و به اونا حقوق داد قبول کنید کار بسیار زمان بر و سختی است که اول سرمایه گذار باید پیدا شه و بعد بقیه اقدامات را انجام داد ممنون از کمکت حسین مت عزیز

M.A.A.H.R
18th August 2012, 02:19 PM
سلام دوست عزیز

منم مثل شما به فوتبال خیلی علاقه داشتم تا جایی اون سال اصلا کنکور ندادم ولی وقتی دیدم این قدر تو باشگاه کار میکنم، تلاش میکنم ولی انگار نه انگار کسی تو رو نمیبینه اونم مخصوصا داخل ایران که اصلا به استعدادها توجهی نمیشه بعد دیدم بیخودی دارم وقتمو تلف می کنم ولش کردم رفتم دنبال درس الانم اصلا پشیمون نیستم چون این واقعیتو پذیرفتم و به علاقه های دیگم توجه کردم من درکت میکنم خیلی سخته.

به نظر بنده اگه بازم فکر میکنی از طریق پارتی، پول یا هر چیز دیگه میتونی کارتو راه بندازی به تلاشت ادامه بده ولی اگه دیگه نشد به نظر من از فکرش بیا بیرون چون تو این مدت خیلی تلاش کردی که به نتیجه ای برسی ولی نرسیدی پس حتما به صلاحت نبوده به این رویات برسی باید باهاش کنار بیای باید این واقعیتو بپذیری بعضی موقع ها تو زندگی ما آدما اتفا قاتی میافته که پذیرفتن آنها سخته ولی باید خودتو قانع کنی و راه زنگیتو عوض کنی شاید مسیر زندگی تو چیز دیگه ای باشه پس خوب فکرتو بکن شاید سال ها ی خیلی بعد پشیمون بشی که چرا بیخودی وقتتو برای این کار صرف کردی به ورزشتم ادامه بده .
امیدوارم آنچه که به صلاحت هست برایت اتفاق بیافتد موفق باشی.[golrooz]
david77 (http://www.njavan.com/forum/member.php?254021-david77) عزیز با حرفت موافقم وتا جایی که سنم راه بده تلاش میکنم اگر نشد باید یک فکر اساسی کنم که باید چکار کرد ممنون از لطفت

M.A.A.H.R
18th August 2012, 02:23 PM
سلام

آفرین به تلاشت ! اینو بدون که خدا هیچ تلاشی رو بیهوده نمیذاره وحتما حتما جواب تلاشتو میگری ان شاالله .

سلام ممنون عزیز لطف داری خدا به همه کمک کنه تا به هرچی حق و حکمتشون هست برسن

M.A.A.H.R
18th August 2012, 02:28 PM
سلام ممنون مرسي. شما خوبي؟ حتما منم دعا ميكنم. و اميدوارم كه خبر خوبي شنيده باشي و به اون چيزي كه دوست داري برسي.
شاد و پيروز باشي

سلام مهندس خوبی؟نشد متاسفنه بازم خالی بند از اب در اومد مرده خالی می بست در حد .... میگفت از چلسی بازیکن میارم ایران دنیا رو ببین چقد دروغ راحت میگن

[سام]
18th August 2012, 05:40 PM
انيشتين:تنها موتوري كه از تمام موتورهاي بخار,الكتريكي,.... برتر است موتور اراده است
فقط ميتونم بگم تا جايي كه ميتواني تلاش كن و بقيه رو بسپار دست خدا
خدا بزرگه........[golrooz][golrooz][golrooz]

✿elnaz✿
18th August 2012, 10:30 PM
سلام مهندس خوبی؟نشد متاسفنه بازم خالی بند از اب در اومد مرده خالی می بست در حد .... میگفت از چلسی بازیکن میارم ایران دنیا رو ببین چقد دروغ راحت میگن

سلام. مرسي. هميشه بوده زدوبند تو فوتبال ما كه توش نبوديم ولي هميشه شنيديم. به نظرم شما بازم تلاشتو داشته باش. چون قطعا اگه شما آشنايي داشتي خيلي زودتر از اين ها وارد عرصه فوتبال ميشدي!!
شما كه تا اينجا تلاش كردي از اين به بعد هم برو جلو تا يه روزنه اميدي باشي برا كسايي كه مث شما هستن.[golrooz]

حسین متقی
21st August 2012, 11:19 PM
حسین مت (http://www.njavan.com/forum/member.php?44497-%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AA) عزیز سلامخوبی ؟خوشی؟ راستش ایدت ایده ی خوبی هست اما نیاز به صرف زمان بالا و هزینه بالایی هست سال پیش که گیتی پسند بودم قرار بود برن لیگ 1 یک تیمی بخرن و صحبت 5 تا 7 میلیلرد بود برای خریدن تیم دست 3 هم 2 میلیارد تقریبا و باید از صفر شروع کرد و خیلی وقت گذاشت و افراد مجرب رو پیدا کرد و به اونا حقوق داد قبول کنید کار بسیار زمان بر و سختی است که اول سرمایه گذار باید پیدا شه و بعد بقیه اقدامات را انجام داد ممنون از کمکت حسین مت عزیز

خب چرا باید تیم خریده بشه؟؟
چرا نباید تیمی جدید تاسیس بشه؟
فکر میکنین سالانه چقدر هزینه داشته باشه؟؟

davoud13
22nd August 2012, 11:26 PM
سلام

وقت نکردم از مطالب بقیه استفاده کنم در این حد بگم که خدا بیکار نیس هر دقیقه بیاد بدبختایی مثه من و تو رو امتحان کنه از مصلحت و تقدیرم بیا پایین. ولی همچینم جیبت خالی نیس چون حسابی واسه خودت گشتی. به فوتبال به عنوان تفریح فکر کن.تمام

M.A.A.H.R
4th September 2012, 05:51 PM
با تشکر از همه عزیزان حتما تاثیرات زیادی بر روی من گذاشتید ازتون ممنونم

بنت الهدی
17th April 2013, 06:41 PM
داداش گلم میدونم روزای بدی رو سپری کردی همیشه تو هر جا ادمایی نادون و کسایی پیدا میشن که فقط با ضابطه ها کار میکنن ـ با اینکه نباید اینطوری باشه اما همیشه وجود داره و دیگه باشونعادی شده اما چه میشه کرد.........[soal]
شما هم خون خودتو کثیف نکن....فقط به این فکر کن که حتما حکمتی بوده که اینطوری شده خدا جای حق نشسته خودش بهت کمک میکنه و حتما به حساب اونام میرسه

به اینده امید وار باش[nishkhand]

fati3370
21st April 2013, 09:48 PM
آخی نازی اشکال نداره آدمای از خدا بیخبر مخصوصا توفوتبال زیادن خداجوابشونو میده شماهم اگه قسمتت باشه هررررررکاریم اونا بکنن باز به فوتبالیت خوووووووووووووب میشی اگه نه هم که قسمت نبوده حتما
.دقیقا وضعیت شمارو داداش منم داشته فقط پست دفاع بود همه جاهم رف..فعلا ورزشوکنار گذاشته واس کنکور میخونه
بیچاره دادشم خیلی بچه بود 16-سالشمم نبود کمتر بودانقد دلش میشکس ولی به خاطر بابام که خیلی زحمت میکشید برا ورزشش هیچی نمیگف همشو توخودش می ریخت.شماهم باهمین اراده وپشتکار عالی که دارین ادامه بدییییییین

M.A.A.H.R
15th December 2013, 04:32 PM
سلام بچه ها فک کنم نزدیک به دوسال از این پستم میگذره خیلیاتون خوندید و کمکم کردید واقعا از همتون ممنونم اما بهرحال من دوباره ادامه دادم حتی تیم هم بالاخره رفتم حتی لیگ 1 کشو پیشنهاد داشتم اما متاسفانه سنم چند ماه کم اورد نتونستم برم (اینا هم شانس من شاید هم تقدیر بود) بهر حال خیلی بلاها کشیدم جوری که فرار کردم از باشگاه ببعد از اون برای سربازی قرار بود برم ملوان اما متاسفانه اونجا هم اخرین لحظه ها منصرف شدن و یک دروازبان 38 ساله رو گرفتن و به من جوان بهایی ندادن اشکال نداره بعدش قرار شد برم تیم دیگه ای که سرباز میگرفت الان به من زنگ زدن گفتن با تو نتونستیم قرارداد ببنیدم چون امروز اعلام کردن ثبت تمام شد قرار بود تا امروز باشه اما زودتر تمام کردن اونا هم حق دارن کلا همه حق دارن جز من بهر حال سرتونو درد نیارم کار سربازیمون هم جور نشد و باید بریم خدمت خیلی ازارزوهام هم پر پر .
خیلی چیزا میخوام بگم اما نگم بهتره چون میترسم بعضی ها در راه رسیدن به هدفشون دلسرد شن در اخر از همه بچه ها که کمکم کردن ممنونم و فک نکنم با این شرایط روحیم دیگه تو این سایت بیام البته این چند روز برای خداحافظی با بعضی از بچه ها میام اما دیگه بعدش نخواهم اومد به امید اینکه شماها به ارزوهاتون برسید همتونو دوست دارم با بهترین ارزوها برای شما خداحافظ

M.A.A.H.R
15th December 2013, 07:24 PM
دوست دارم گناه کنم بعد برم پیش خدا بعد اون به من بگه چرا انقد گناه کردی منم بهش میگم این همه بلا سرم اومد تو گفتی حتما صلاحی تو کار بود منم حتما کارایی که کردم صلاحی در کار بود.

تارادیس
15th December 2013, 09:00 PM
سلام. من جای شما باشم انقدر میرم تیم های مختلف تست میدم تا بالاخره یکیشو قبول بشم. اصلا تفریحی برید تست بدید پیش خودتون بگید میخوام باز رد بشم !!!!! بالاخره از 100 تا در یکیش باز میشه. با یکسری از دوستان هم که گفتن کارها و فعالیت های دیگه رو تعطیل نکنید کاااااااملا موافقم.
اگر این موضوع باعث دلسردی شما از فعالیت های دیگه هم بشه ، پشیمونی به بار میاد.
در مورد اینکه موضوع به صلاح نیست که نمیشه.... اینو بدونید که مواقعی هست که خدا هم ناراحته به خاطر ناحقی ها... منتها شما باید دعا کنید وسیله امتحان شدن دیگران قرار نگیرید (این در دعاهای امام سجاد(ع) هم هست.) و روحیه خودتون رو حفظ کنید و خداوند رو در کنار خودتون بدونید.
یه نگاه هم به امضای بنده بندازید[labkhand]

M.A.A.H.R
15th December 2013, 09:52 PM
تارادیس (http://www.njavan.com/forum/member.php?309153-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%B3) عزیز رفتن برای تست دادن تو تیم های مختلف امادگی بالایی میخواد من نزدیک 3ساله با امادگی میرم اما نتیجه ای نگرفتم این عوامل باعث شد تا کاملا دلسرد شم از اینکه این همه وقت گذاشتید برای تایپ مطلب ارتون بینهایت ممنونم

تارادیس
16th December 2013, 04:55 PM
تارادیس (http://www.njavan.com/forum/member.php?309153-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%B3) عزیز رفتن برای تست دادن تو تیم های مختلف امادگی بالایی میخواد من نزدیک 3ساله با امادگی میرم اما نتیجه ای نگرفتم این عوامل باعث شد تا کاملا دلسرد شم از اینکه این همه وقت گذاشتید برای تایپ مطلب ارتون بینهایت ممنونم

خواهش میکنم. اما این حرف یعنی اینکه ناامید شدید؟

M.A.A.H.R
16th December 2013, 05:29 PM
از زندگی مخصوصا اون بالایی کلا نا امید شدم

moh1370
16th December 2013, 07:57 PM
خودکشی بهترین و مطمئن ترین راهه [nishkhand]
حالا از ما گفتن بود

M.A.A.H.R
16th December 2013, 08:24 PM
عجب راه حلی[cheshmak]

M.A.A.H.R
18th December 2013, 04:32 PM
فقط یک چیزی بگم من به خدا ایمان اوردم و فهمیدم که خدا خیلی از ما بهتر میفهمه ایمانی که من بخدا اوردم رابا هیچی عوض نمیکنم
فقط میتونم بگم نوکرتم خدا و منو ببخش

ستاره آسمون شب
25th December 2013, 02:35 AM
سلام دوست عزیز!بابا دست مریزاد! عجب پشتکاری!به خدا باریک الله داری! به نظر من اینکه نشد اونی که میخواستی بشه،به خاطر اینه که ما آدما حکمت خیلی از چیزا رو نمی دونیمشاید اگه من توی موقعیت تو قرار میگرفتم هم ناامید می شدم اما اگه یکم منطقی باشی شاید بتونی چیزایی که درقبال این به قولی شکست به دست آوردی رو پیدا کنی! موفق باشی دوست عزیز![movafaghiyat]

M.A.A.H.R
28th December 2013, 12:21 PM
ممنون دستت درد نکنه حرفای قشنگی زدی

"golbarg"
28th December 2013, 12:55 PM
ای بابا دست نذرا رو دل ما که خونه برادرمن باهزار بدبختی تو پالایشگاه قبول شدمدارک همه رو بردبعدش روز کارشو گفتن که کی بیاد وقتی رفت گفت شرمنده.................................

اما در باره شما باید بگم شاید شما به فوتبال علاقه زیادی داری و دوست داری در این رشته پیشرفت کنی وبه جای برسی اما به شاید حکمت وصلاح تو تو یه کار دیگست نه اینکار.یا اصلا شاید این کار پایان خوبی برات نداشته باشه

من جای تو باشم اصلا خودمو ناراحت نمیکنم چون زحمتمو کشیدم همه تلاشمو کردم وراه پشیمانی برای خودم نذاشتم بیخیالش میشم میرم دنبال کار دیگه

اما حواسم به این هست اما اصل کارم نیست بشه بهتر نشدم نشد

M.A.A.H.R
28th December 2013, 05:18 PM
ای بابا دست نذرا رو دل ما که خونه برادرمن باهزار بدبختی تو پالایشگاه قبول شدمدارک همه رو بردبعدش روز کارشو گفتن که کی بیاد وقتی رفت گفت شرمنده.................................

اما در باره شما باید بگم شاید شما به فوتبال علاقه زیادی داری و دوست داری در این رشته پیشرفت کنی وبه جای برسی اما به شاید حکمت وصلاح تو تو یه کار دیگست نه اینکار.یا اصلا شاید این کار پایان خوبی برات نداشته باشه

من جای تو باشم اصلا خودمو ناراحت نمیکنم چون زحمتمو کشیدم همه تلاشمو کردم وراه پشیمانی برای خودم نذاشتم بیخیالش میشم میرم دنبال کار دیگه

اما حواسم به این هست اما اصل کارم نیست بشه بهتر نشدم نشد
گلبرگ خاتم اتفاقی که برای شما افتاده واقعا جای تاسف داره اما کشور ما همینه
در مورد خودمم باید بگم که خیلی درد داره 11 سال از وقتتو بذاری برای چیزی اما بعدش کسایی میرن بالا که حقشون نیست اینا مننو درد میارن

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد