PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جاده چالوس با ۶ کشته رنگ خون گرفت

*tara*
14th August 2012, 11:11 AM
جاده چالوس با ۶ کشته رنگ خون گرفت
خبرگزاری فارس: رئیس مرکز اطلاعات و کنترل پلیس راهور ناجا از مرگ ۶ نفر در تصادف پژو پارس و پراید در جاده چالوس خبر داد.

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/03/17/13910317000265_PhotoA.jpg

سرهنگ رضا سلبی در گفتوگو با خبرنگار انتظامی فارس گفت: در ساعت 2 بامداد امروز یک دستگاه پژو پارس و یک دستگاه پراید در کیلومتر 10 محور کرج _ چالوس با یکدیگر برخورد کردند که طی آن 6 نفر کشته و یک نفر مجروح شد.
وی علت این حادثه را انحراف به چپ پژو پارس اعلام کرد.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل پلیس راهور خاطر نشان کرد: در استان چهار محال و بختیاری در کیلومتر 52 محور بروجن - لردگان یک دستگاه دوو با یک دستگاه کامیون ایسوزو در ساعت 15:15 با یکدیگر برخورد کردند که طی آن ۲ نفر کشته و ۳ نفر مجروح شدند.
وی گفت: علت این حادثه همچنان در دست بررسی است.

fsohrabi
14th August 2012, 11:19 AM
وای من از ماشین میترسم.نمیدونم چرا این راننده ها اصلا رعایت نمیکنن قوانین رو.همش باید زور بالا سرشون باشه.
خودم30 تیر تو جاده بروجرد خرم آباد اتوبوسی که توش بودم چپ شد اونم6 نفرش مرد.ولی من حالم از بقیه بهتر بود!نمیدونم چرا میترسم سوار ماشین شم.همش فک میکنم الان چپ میشه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد