وحید 0319
13th August 2012, 06:37 PM
رستوران کُنستم؛ کلاف خط های توماس هیترویک
http://www.etoood.com/Images/News/Large/1099634391976174941250201117234944.jpg
جاه طلبی سرآشپز الیور رو Oliver Rowe منجر به ساخت رستورانی شد که غذایی تهیه شده از منابع منطقه لندن بزرگ را سرو می کند . شخصیت این ساختمان دارای وضوحی مانند خانه عمومی لندن است . چالش ساختار ، طراحی بدون قطع ارتباط قطعه های طراحی مدرن و درگیری با هویت اصلی ساختمان ( میخانه ) بود . تصمیم اولیه قرار دادن محل سرآشپز به عنوان نقطه مرکزی و کانونی در رستوران بود ، جایی که مشتریان می توانند در اطراف این محل نشسته و شام بخورند . نیاز میزها به نور ، همراه با شخصیت غیرقابل انکار و میخانه مانند اکثر پنجره ها ، باعث شد که ایدۀ استفاده از نور برای ایجاد ارتباط بین پنجره ها و میزها تقویت شود . قاب هریک از پنجاه و هفت پانل های پنجره ها با صدها زنجیر فلزی مرغوب ریشه دار شده و تا سقف کشیده و توسط غلاب هایی از سقف آویزان شده و اطراف منبع نور بر روی هر میز شکل گرفته . از بیرون ، این طرح های زنجیری ، حفره های تندیسی متنوع و انتزاعی ایجاد می کنند . در فضای داخلی تنها از یک رنگ واحد در تمام سطوح استفاده شده .
http://www.etoood.com/Images/News/Large/109963439197643041000020114323414.jpg رستوران کُنستم در پرنس آلبرت ، لندن ، توماس هیترویک
http://www.etoood.com/Images/News/Large/1099634391976858222500201125238224.jpg رستوران کُنستم در پرنس آلبرت ، لندن ، توماس هیترویک
http://www.etoood.com/Images/News/Large/1099634391977354941250201115234944.jpg رستوران کُنستم در پرنس آلبرت ، لندن ، توماس هیترویک
http://www.etoood.com/Images/News/Large/1099634391977621191250201142231194.jpg رستوران کُنستم در پرنس آلبرت ، لندن ، توماس هیترویک
http://www.etoood.com/Images/News/Large/1099634391977764941250201156234944.jpg رستوران کُنستم در پرنس آلبرت ، لندن ، توماس هیترویک
http://www.etoood.com/Images/News/Large/1099634391976174941250201117234944.jpg
جاه طلبی سرآشپز الیور رو Oliver Rowe منجر به ساخت رستورانی شد که غذایی تهیه شده از منابع منطقه لندن بزرگ را سرو می کند . شخصیت این ساختمان دارای وضوحی مانند خانه عمومی لندن است . چالش ساختار ، طراحی بدون قطع ارتباط قطعه های طراحی مدرن و درگیری با هویت اصلی ساختمان ( میخانه ) بود . تصمیم اولیه قرار دادن محل سرآشپز به عنوان نقطه مرکزی و کانونی در رستوران بود ، جایی که مشتریان می توانند در اطراف این محل نشسته و شام بخورند . نیاز میزها به نور ، همراه با شخصیت غیرقابل انکار و میخانه مانند اکثر پنجره ها ، باعث شد که ایدۀ استفاده از نور برای ایجاد ارتباط بین پنجره ها و میزها تقویت شود . قاب هریک از پنجاه و هفت پانل های پنجره ها با صدها زنجیر فلزی مرغوب ریشه دار شده و تا سقف کشیده و توسط غلاب هایی از سقف آویزان شده و اطراف منبع نور بر روی هر میز شکل گرفته . از بیرون ، این طرح های زنجیری ، حفره های تندیسی متنوع و انتزاعی ایجاد می کنند . در فضای داخلی تنها از یک رنگ واحد در تمام سطوح استفاده شده .
http://www.etoood.com/Images/News/Large/109963439197643041000020114323414.jpg رستوران کُنستم در پرنس آلبرت ، لندن ، توماس هیترویک
http://www.etoood.com/Images/News/Large/1099634391976858222500201125238224.jpg رستوران کُنستم در پرنس آلبرت ، لندن ، توماس هیترویک
http://www.etoood.com/Images/News/Large/1099634391977354941250201115234944.jpg رستوران کُنستم در پرنس آلبرت ، لندن ، توماس هیترویک
http://www.etoood.com/Images/News/Large/1099634391977621191250201142231194.jpg رستوران کُنستم در پرنس آلبرت ، لندن ، توماس هیترویک
http://www.etoood.com/Images/News/Large/1099634391977764941250201156234944.jpg رستوران کُنستم در پرنس آلبرت ، لندن ، توماس هیترویک