PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازار ساخت و ساز شخصی

داداشی
13th August 2012, 01:14 PM
کد خبر: ۴۰۵۴۴۴۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۶:۱۸

نیاوران، آپارتمان مسکونی شخصی ساز فول امکانات ، هر مترمربع 5 میلیون و 200 هزار تومان قیمت گذاری شده است .

http://www.yjc.ir/files/fa/news/1391/5/22/232960_854.jpegبه گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران، (http://yjc.ir/fa/services/6) قیمت هر مترمربع از آپارتمان های مسکونی شخصی ساز در سطح شهر در جدول قابل مشاهد است :

محدوده

قيمت (هر مترمربع)

نیاوران

5.200 میلیون تومان

ازگل

3.800 میلیون تومان

دریان نو

3.200 میلیون تومان

لویزان

3.000 میلیون تومان

نامجو

2.600 میلیون تومان

حسین متقی
13th August 2012, 01:29 PM
نیاوران رو فقط تازگی خبرایی دارم
الان کوچه پس کوچه های نیاوران آپارتمان متری 10-12 هم خبر دارم
اونایی که خیلی لوکس کارکردن و نوسازن تا 15 هم میره بالا ولی دیگه کلا فرق میکنه -توش 1 ایراد هم پیدا نمیشه و همه چیز لوکس و خاصه در حد بهترین هتلها و قصرای دنیا
عجیبه !!! کی اینهمه پول میده؟ کی داره که بده؟ از کجا آورده؟ اون هم متراژ 400-500 متری!!!
زمین نیاوران طلا هم داشته باشه انقدر قیمت نباید داشته باشه
همش کاذبه
همش کار زمینداراس که میخوان سرمایه و سودشون زیاد بشه و با جوسازی (مثلا اینکه احمدی نژاد میخواست زمین بده به هر تهرانی 1000متر -یا حتی تو اخرین خبر تا 200متر هم کوتاه اومده بود) ولی با رانت های زمینداران و سرمایه داران نذاشتند که بتونه اجراش کنه
چون اگه اجرا میشد بعضیا که الکی پولدار شده بودن بدون هیچ کاری-با زمین!!!! از سرمایشون کم میشد!!

داداشی
13th August 2012, 01:43 PM
نیاوران رو فقط تازگی خبرایی دارم
الان کوچه پس کوچه های نیاوران آپارتمان متری 10-12 هم خبر دارم
اونایی که خیلی لوکس کارکردن و نوسازن تا 15 هم میره بالا ولی دیگه کلا فرق میکنه -توش 1 ایراد هم پیدا نمیشه و همه چیز لوکس و خاصه در حد بهترین هتلها و قصرای دنیا
عجیبه !!! کی اینهمه پول میده؟ کی داره که بده؟ از کجا آورده؟ اون هم متراژ 400-500 متری!!!
زمین نیاوران طلا هم داشته باشه انقدر قیمت نباید داشته باشه
همش کاذبه
همش کار زمینداراس که میخوان سرمایه و سودشون زیاد بشه و با جوسازی (مثلا اینکه احمدی نژاد میخواست زمین بده به هر تهرانی 1000متر -یا حتی تو اخرین خبر تا 200متر هم کوتاه اومده بود) ولی با رانت های زمینداران و سرمایه داران نذاشتند که بتونه اجراش کنه
چون اگه اجرا میشد بعضیا که الکی پولدار شده بودن بدون هیچ کاری-با زمین!!!! از سرمایشون کم میشد!!

سلام میتونم منبعت راجع به 12 تا 15 میلیون رو بدونم؟

حسین متقی
13th August 2012, 02:01 PM
بابام!!![nishkhand]

رفته بود قیمت کرده بود!!!
واسه دوستش رفته بود اون قیمتارو دیده بود-منم قیمتارو میپرسیدم بهم گفت
1هفته نشده

spinas2
13th August 2012, 03:01 PM
یادش بخیر اون موقع که ما نیاوران بودیم خونه متری 1ونیم2 تومن بود!!!!![negaran]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد