توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر طنز تلخ صداوسيما در مورد زلزله آذربايجان+عكس
m.g.s.t.r
12th August 2012, 05:45 PM
طنز تلخ صداوسيما در مورد زلزله آذربايجان
http://static.cloob.com//public/user_data/gen_thumb/12-08-1/21ef0167af1c3a8cc0cfbdc9999b43dc-300
باستان شناس
12th August 2012, 05:49 PM
اینجاست که باید ارگان های ملی - دولتی رو محک زد ....
ادم متاسف میشه [negaran]
m.g.s.t.r
12th August 2012, 06:15 PM
البته وقتي رسانه ملي ايران خواب بود رسانه هاي كشورهاي همجوار بخوبي اين حادثه را پوشش دادند حتي فاكس نيوز و واشنگتن پست و ياهونيوز و بي بي سي سي ان ان هم زودتر از صداوسيما واكنش نشان دادند
حسین متقی
13th August 2012, 08:39 AM
ولی جالبه بدونین از تمام امکانات موجود استفاده شده برای کمک به زلزله زدگان
کشور ایران خیلی بزرگ و پهناوره ولی بیشتر کشورهای دنیا به اندازه ی فقط 1استان ایران هستند
برای همین وقتی از تلویزیون پخش میشه ایران در این استان زلزله اومده با دیدن عکسها همه فکر میکنن ایران زیر اوار زلزله نابود شده
امنیت و ایمنی نسبت به زلزله هم که نداریم ماشالا توی ایران!!!
تلفات بالاست مردم دنیا فکر میکنن ایران دیگه رفت توی بهران و بدبخت شد
برای همین رسانه های دشمن ایران سریع این واقعه رو با شدت بیشتر از اهمیتش پخش کردند
البته مهمه ولی وقتی پای سیاست و مصلحت ایران باشه غیرت ایرانیمونو فقط و فقط باید توی کمک به زلزله زدگان بزاریم
و به رسانه ها هم گیر ندیم
خوشبختانه توی همین رسانه های وطنی کلی اخبار و اطلاعیه زده شده و وزیر بهداشت و فکر کنم راه بود که رفتن اونجا شخصا و رسیدگی کردند
توی تمام روستاها هم اکیپهای امدادی فرستادن (مخصوصا دارو های اولیه و مورد نیاز رو سریع تامین کردند)
ایران هم توی امداد رسانی و هلال اهمر و اینجور چیزا اگه بهترین نباشه از بهترینهاست
پس اصلا نگران نباشین
به نظر من این کاریکاتور هم دیگه خیلی بزرگنمایی کرده -درسته کاریکاتور بزرگنماییه(گاهی نقصان ها)ست ولی دیگه این به نظر من شورشو درآورده و اصلا کار درستی نکرده
البته این نظر شخصیه منه[cheshmak]
باستان شناس
13th August 2012, 03:08 PM
نه حسین عزیز
متاسفانه صدا و سیمای ایران بعد از 12 ساعت این اخبار هولناک رو خبردهی کرد و این یعنی چی ؟
خبردهی مربوط به بزرگی و یا کوچکی استان ها نیست درسته ایران بزرگه
ولی علت نیست چون استان آذربایجان شرقی خیلی نزدیک به پایتخت هست از جنوب که نزدیکتره ...
پس این همه مسکوت گذاشتن برای چی بود ؟
و ارایه کمک و فرستادن هلال احمر و تجهیزات از وظایف دولت محسوب میشود پس منتی بر سر مردم عزیز زلزله زده نیست ....!
hین بندگان خدا با نزدیک شدن فصل سرما در استان خودشون این بلا سرشون امد باید دید سرنوشت این عزیزان مثل مردم بم خواهد شد که هنوز که هنوز شهر به درستی بازسازی نشده ....
متاسفانه عین حقیقت در کاریکاتور به تصویر بیان شده و بزرگ نمایی اصلا نیست !
حسین جان تصاویر رو دیدی
و تصاویر اصلی رو در خبرگزاری مهر ببنید !
مخصوصا این لینک زیر رو حتمن ببنید !
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetai...NewsID=1671682 (http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1671682)
...زلزله خیلی هولناک هست با دیدن تصاویرش ادم هول میکنه چه برسه بالای جنازه ها باشی ....این موضوع خیلی هم کوچک نیست ...
و هیچ جای دفاع از صدا و سیما برای پوشش ندادن این واقعه نیست ...
متاسفم برای این ارگان ملی و رسمی کشور ...[nadidan]
Mr.Engineer
13th August 2012, 03:11 PM
خوب راست گفته
من تا اخبار رو میبینم
میگه سوریه سوریه
انگار اجداد ما هستن
خوب بزار انقلاب کنن
سرنوشت خودشونو تعیین کنن
مثل 5 کشور دیگر
من کلا از اخبار زده شدم
فقط میبینم و میشنوم
سوریه و بحران اقتصاد اروپا و آمریکا
باستان شناس
13th August 2012, 03:19 PM
کشور ایران خیلی بزرگ و پهناوره ولی بیشتر کشورهای دنیا به اندازه ی فقط 1استان ایران هستند
برای همین وقتی از تلویزیون پخش میشه ایران در این استان زلزله اومده با دیدن عکسها همه فکر میکنن ایران زیر اوار زلزله نابود شده
برای همین رسانه های دشمن ایران سریع این واقعه رو با شدت بیشتر از اهمیتش پخش کردند
البته مهمه ولی وقتی پای سیاست و مصلحت ایران باشه غیرت ایرانیمونو فقط و فقط باید توی کمک به زلزله زدگان بزاریم
خوشبختانه توی همین رسانه های وطنی کلی اخبار و اطلاعیه زده شده و وزیر بهداشت و فکر کنم راه بود که رفتن اونجا شخصا و رسیدگی کردند
توی تمام روستاها هم اکیپهای امدادی فرستادن (مخصوصا دارو های اولیه و مورد نیاز رو سریع تامین کردند)
ایران هم توی امداد رسانی و هلال اهمر و اینجور چیزا اگه بهترین نباشه از بهترینهاست
پس اصلا نگران نباشین
به نظر من این کاریکاتور هم دیگه خیلی بزرگنمایی کرده -درسته کاریکاتور بزرگنماییه(گاهی نقصان ها)ست ولی دیگه این به نظر من شورشو درآورده و اصلا کار درستی نکرده
حسین عزیز واقعیت اینجاست
برای اطلاعات بیشتر و دیدن تصاویر زلزله وارد لینک های زیر بشید
جدیدترین تصاویر از زلزله زدگان ورزقان ( اذربایجان شرقی ) (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?128300-جدیدترین-تصاویر-از-زلزله-زدگان-ورزقان-(-اذربایجان-شرقی-))
آذربايجان ايران شديدا لرزيد!!! (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?128233-آذربايجان-ايران-شديدا-لرزيد!!!)
طنز تلخ صداوسيما در مورد زلزله آذربايجان+عكس (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?128291-طنز-تلخ-صداوسيما-در-مورد-زلزله-آذربايجان-عكس)
جزئيات تخصصي 60 پس لرزه اخير منطقه آذربايجان(از صبح 91.5.22 (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?128285-جزئيات-تخصصي-60-پس-لرزه-اخير-منطقه-آذربايجان(از-صبح-91-5-22)
و تصاویر اصلی رو در خبرگزاری مهر ببنید !
مخصوصا این لینک زیر رو حتمن ببنید !
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetai...NewsID=1671682 (http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1671682)
reza-1369
13th August 2012, 03:25 PM
پس اصلا نگران نباشین
ای کاش بودی اینجا بعد حرف می زدی.رسانه ملی هر چی نشون بده با هزار یک سانسور همون می بینی!!!!
reza-1369
13th August 2012, 03:30 PM
پس اصلا نگران نباشین
انتقاد زلزله زدگان اهر از وضعیت امداد رسانی/ مدیریت بحران پشت درهای بسته
اهر - خبرگزاری مهر: مردم مناطق زلزله زده شهرستان اهر برای دریافت کمک و امکانات مورد نیاز دچار مشکلات فراوانی هستند.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی، مردم مناطق زلزله زده شهرستان اهر پس از 43 ساعت از زمان وقوع زلزله اولیه در این شهرستان همچنان در انتظار اسکان در چادرها بدند.
به این میگن امداد رسانی!!!!!!!!!!!
*مینا*
13th August 2012, 03:59 PM
[bihes]
*مینا*
13th August 2012, 04:00 PM
از چی تاسف بخورم آخه !!
2 دقیقه اومدم نت ، هر جا رفتم واقعا اعصابم خورد شده !!
خدمت دوستان که از این فاجعه دور هستن ...
اگه دوست دارید اطلاعات بیشتری نسبت بهش پیدا کنید ، [B]شبکه سهند تبریز 24 ساعته و به طور زنده داره تصاویر رو از همون عصر حادثه پخش می کنه !! از همون عصر !
به جای این که کانال رو روی شبکه های خارجی استوپ کنید بیاید روی کانال شبکه سهند تا واقعیت رو از نزدیک و زنده ببینید !
از همون موقع زلزله تا الان 24 ساعته دارن تصاویر مناطق زلزله زده ، آوارها ، اجساد زیر آوار مونده ، بچه های گریان ، پدرا و مادرایی که به خاطر بچه از دست دادشون دارن گریه می کنن رو نشون می ده ، امداد های که حلال احمر آذربایجان شرقی و غربی رسوندن ، و ... و ... و ....
در کنار همه این ها دارن به باز مانده ها توصیه های ایمنی و موارد لازم رو به صورت خیلی خیلی دقیق می کنن ، دارن به مردم آرامش می دن و ...
من خودم به شخصه از این سرعت عمل و این اطلاعات بالاشون خیلی تعجب کردم ، یعنی جایی که ما داریم می دویم تو خیابونا تا جونمون رو نجات بدیم ، اونا 24 ساعته نشستن تو استدیو و دارن به مردم آرامش می دن ، فوقش هم یک ساعتی استراحت می کنن که تو این فاصله هم اخبار پخش می شه و همه چیز و جمع بندی می کنه
آخه چی بگم !!
همون موقعی که زمین لرزه ی شدیدش تموم شد ، یعنی عصر ساعت 5 و خورده ای به بعد ، اکثر ارگان ها مثل حلال احمر، سپاه ، بهداشت و .. دور هم جمع شدن تا برنامه امداد رسانی رو سازماندهی کنن .
از موقع زمین لرزه اصلی تا دیشب حدود 100 پس لرزه سبت شده بود که شدت بعضی ها به 4 ریشتر هم رسیدن ، این پس لرزه ها هنوزم که هنوزه ادامه داره و ما هم تو تبریز حسش می کنیم [bihes] شوخی نیست بین این همه پس لرزه بین این همه احتمال آسیب و صدمه _ امداد گرا رفتن و عرض یک روز تمام زیر آوار مانده ها رو نجات دادن
چه قدر بی انصافی واقعا !!
از مردم بقیه شهر ها خبر ندارم ، اما مردم تبریز همین فردای زلزله دست جنبوندن تا به هموطناشون کمک برسونن ، تا جایی که تو پایگاه های خون گیری نیرو واقعا کم اومده !! چادر، آب معدنی و کنسرو هایی که جمع شدن تو حلال احمر و ارسال شدن
واقعا از دیدن این جور حرف ها تو نت چه قدر دلم می شکنه ، چه ساده حرف می زنیم ، و چه تاسف بار تنها حرف می زنیم و هیچ کاری نمی کنیم !! و فقط حرف می زنیم !!
آسد مرتضي
13th August 2012, 04:08 PM
از چی تاسف بخورم آخه !!
اگه دوست دارید اطلاعات بیشتری نسبت بهش پیدا کنید ، [B]شبکه سهند تبریز 24 ساعته و به طور زنده داره تصاویر رو از همون عصر حادثه پخش می کنه !! از همون عصر !
به جای این که کانال رو روی شبکه های خارجی استوپ کنید بیاید روی کانال شبکه سهند تا واقعیت رو از نزدیک و زنده ببینید !
از همون موقع زلزله تا الان 24 ساعته دارن تصاویر مناطق زلزله زده ، آوارها ، اجساد زیر آوار مونده ، بچه های گریان ، پدرا و مادرایی که به خاطر بچه از دست دادشون دارن گریه می کنن رو نشون می ده ، امداد های که حلال احمر آذربایجان شرقی و غربی رسوندن ، و ... و ... و ....
در کنار همه این ها دارن به باز مانده ها توصیه های ایمنی و موارد لازم رو به صورت خیلی خیلی دقیق می کنن ، دارن به مردم آرامش می دن و ...
من خودم به شخصه از این سرعت عمل و این اطلاعات بالاشون خیلی تعجب کردم ، یعنی جایی که ما داریم می دویم تو خیابونا تا جونمون رو نجات بدیم ، اونا 24 ساعته نشستن تو استدیو و دارن به مردم آرامش می دن ، فوقش هم یک ساعتی استراحت می کنن که تو این فاصله هم اخبار پخش می شه و همه چیز و جمع بندی می کنه
آخه چی بگم !!
همون موقعی که زمین لرزه ی شدیدش تموم شد ، یعنی عصر ساعت 5 و خورده ای به بعد ، اکثر ارگان ها مثل حلال احمر، سپاه ، بهداشت و .. دور هم جمع شدن تا برنامه امداد رسانی رو سازماندهی کنن .
از موقع زمین لرزه اصلی تا دیشب حدود 100 پس لرزه سبت شده بود که شدت بعضی ها به 4 ریشتر هم رسیدن ، این پس لرزه ها هنوزم که هنوزه ادامه داره و ما هم تو تبریز حسش می کنیم [bihes] شوخی نیست بین این همه پس لرزه بین این همه احتمال آسیب و صدمه _ امداد گرا رفتن و عرض یک روز تمام زیر آوار مانده ها رو نجات دادن
از مردم بقیه شهر ها خبر ندارم ، اما مردم تبریز همین فردای زلزله دست جنبوندن تا به هموطناشون کمک برسونن ، تا جایی که تو پایگاه های خون گیری نیرو واقعا کم اومده !! چادر، آب معدنی و کنسرو هایی که جمع شدن تو حلال احمر و ارسال شدن
واقعا از دیدن این جور حرف ها تو نت چه قدر دلم می شکنه ، چه ساده حرف می زنیم ، و چه تاسف بار تنها حرف می زنیم و هیچ کاری نمی کنیم !! و فقط حرف می زنیم !!
ممنون بابت انصافتون تو بحث....همچنین ممنون از روشنگری تون[golrooz]
ModernEX
13th August 2012, 04:10 PM
عجب ... ... ... ... ... !؟
reza-1369
13th August 2012, 04:15 PM
امداد های که حلال احمر آذربایجان شرقی و غربی رسوندن ، و ... و ... و .... اذربایجان شرقی غربی اردبیل و.....این جا تبریز.ما تبریزیا کمک نکنیم از همون اولش باید کیا بیان میدون!!!کمی هم برید اون ورتر شاید............
reza-1369
13th August 2012, 04:17 PM
البته بحث من سر مسوولین است. (رسانه ملی و روزنامه ها و...)دم تمام مردم ایران گرم دست تک تکشنو می بوسم
Mr.Engineer
13th August 2012, 04:38 PM
از چی تاسف بخورم آخه !!
آخه چی بگم !!
من از کجا باید این شبکه خوب رو ببینیم
من که جنوب آذربایجان غربی هستم
شبکه یک شبکه ملی درسته
پس باید از این شبکه پخش کنن
شما فقط به یک شبکه استانی اکتفا میکنید
واقعا کنه
من باید تو نت اینها رو بدونم
م.محسن
13th August 2012, 04:39 PM
از اونجایی که وسط اخبار مربوط به زلزله نمیشه پیامهای بازوووووورگانی(ببخشید بازرگانی) پخش کرد بنابراین اعلام این اخبار ضرورتی نداره!!!
داداشی
13th August 2012, 04:41 PM
از چی تاسف بخورم آخه !!
آخه چی بگم !!
سلام.
وقت بخیر
نصف حرف دل من رو زدی، مرسی.
جز اینکه اعداد و ارقام عوض شد و یک سری خبر از دوستانم گزاشتم (در حوادث هست) بقیه درست بوده. مایی که داد میزنیم و میگیم تلویزیون اعلام نکرد. درست ساعت 6 و خورده ای کانال تلویزیون اعلام کرد. کجا بودیم؟ (خدا رو شکر داشتم میرفتم بیرون و با چشمان خودم تلویزیون رو دیدم)
جای فقط و فقط مخالفت پاشیم بریم خون بدیم.
جای فقط انتقاد پاشیم بریم یکی از پتوهایی که گذاشتیم تو خونه خاک میخوره رو اهدا کنیم (یعنی از نظر اقتصادی خیلی بهمون فشار میاره؟! مایی که اینجور به اعصابمون فشار آورده)
نمیگم کار مسئولین درسته نه؟ اتفاقا خودم هم نقد دارم و خبر هایی که عوض شد و داره میشه
بالا منبر هم نمیرم (یه من ریش هم ندارم و از اینایی هم نیستم که چفیه بازی کنم ، اتفاقا خیلی هم به قول خودمون اهل حالم)
ولی یه نکته میگم
همون امام علی که رفتیم احیا و گریه و زاری کردیم ، مارو قبول داره؟
دیگه چیزی نمیگم ولی جای انتقاد های الکی و مخالفت هایی که صرفا شده بیماری برای ما ، پاشیم بریم یه کاری بکنیم ، اگر خیلی وجود داریم بریم اهر کمک کنیم، اگر نمیتونیم بریم خون بدیم یا هر کمکی که از دستمون بر میاد.
نه اینکه بشینیم توی خونه ، سیستم رو روشن کنیم همش انتقاد و ....
یا حق!
آسد مرتضي
13th August 2012, 04:47 PM
سلام.
وقت بخیر
جز اینکه اعداد و ارقام عوض شد و یک سری خبر از دوستانم گزاشتم (در حوادث هست) بقیه درست بوده. مایی که داد میزنیم و میگیم تلویزیون اعلام نکرد. درست ساعت 6 و خورده ای کانال تلویزیون اعلام کرد. کجا بودیم؟ (خدا رو شکر داشتم میرفتم بیرون و با چشمان خودم تلویزیون رو دیدم)
جای فقط انتقاد پاشیم بریم یکی از پتوهایی که گذاشتیم تو خونه خاک میخوره رو اهدا کنیم (یعنی از نظر اقتصادی خیلی بهمون فشار میاره؟! مایی که اینجور به اعصابمون فشار آورده)
نمیگم کار مسئولین درسته نه؟ اتفاقا خودم هم نقد دارم و خبر هایی که عوض شد و داره میشه
بالا منبر هم نمیرم (یه من ریش هم ندارم و از اینایی هم نیستم که چفیه بازی کنم ، اتفاقا خیلی هم به قول خودمون اهل حالم)
ولی یه نکته میگم
دیگه چیزی نمیگم ولی جای انتقاد های الکی و مخالفت هایی که صرفا شده بیماری برای ما ، پاشیم بریم یه کاری بکنیم ، اگر خیلی وجود داریم بریم اهر کمک کنیم، اگر نمیتونیم بریم خون بدیم یا هر کمکی که از دستمون بر میاد.
یا حق!
احسنت...به جای این همه داد و بیداد و..... چیکار کردیم برای این مردم مصیبت زده!!!؟؟؟کاری کردیم؟؟
فقط سیاه نمایی و انتقاد بی مورد!!!من نمیگم انتقاد نباشه ولی با انصاف باشه...با دلیل و منطق باشه!!!اصن تلویزیون ایران بد،اخ،دروغ گو!!!شما که داری سنگ این مردم رو به سینه میزنی چی کار کردی؟؟؟
مگه مسئولین این کشور غیر آدمایی هستن که همشون یه روز مثل من و تو بودن؟؟؟خوب وقتی ما کاری نمیکنیم از اونها چه انتظاری هست...اوناهم مثل ما دیگه!!!!
عزیزان همه ما از این حادثه ناراحتیم ولی به جای حرف بریم کمک کنیم
saamaaneh
13th August 2012, 05:08 PM
نظرات همه ی دوستان رو خوندم ، من تازه اینجا شنیدم که رسانه ی ما خبر رو دیرتر اعلام کرده، هر چه قدر فکر میکنم دلیل اینکار رو نمی فهمم برای چی تلوزیون باید دیرتر پخش کنه،
از دوستان یه خواهش دارم مسائلو با هم قاطی نکنن، مسئله سوریه جدای از زلزله است، امنیت سوریه برای ما مهمه، قبول دارم بعضی وقتا رسانه شورشو در میاره اما اگه رسانه ما افراط میکنه رسانه های خارجی تفریط میکنن.
بعد یه سوال مسئولین ما باید چه کار میکردن یا رسانه ما چه طور باید عمل کنه تا درست باشه؟ تا ما بگیم کم نذاشتن؟
یه جا خوندم میگفت به ازای هر ریشتر باید یک نفر بمیره این یعنی ایمنی سازی
بابا همین تلوزیون خودشو کشت که مردم خونه هاتونو نوسازی کنید ضد زلزله بسازید کیه که گوش کنه همین تهرون خودمون اگه خدایی نکرده زلزله بیاد چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا نباید ایران ما از روستاش گرفته تا شهرش خونه هاشون ایمن باشه، چه قدر اتفاق مثل بم مثل همین اهر باید بیافته تا ما بیدار شیم؟
حسین متقی
14th August 2012, 01:23 AM
انتقاد زلزله زدگان اهر از وضعیت امداد رسانی/ مدیریت بحران پشت درهای بسته
اهر - خبرگزاری مهر: مردم مناطق زلزله زده شهرستان اهر برای دریافت کمک و امکانات مورد نیاز دچار مشکلات فراوانی هستند.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی، مردم مناطق زلزله زده شهرستان اهر پس از 43 ساعت از زمان وقوع زلزله اولیه در این شهرستان همچنان در انتظار اسکان در چادرها بدند.
به این میگن امداد رسانی!!!!!!!!!!!
خب شما حساب کن ببین چندتا خانواده منتظر چادر هستن؟ 4میلیون نفر هم زلزله زده باشن
1میلیون خانوار مثلا منتظر چادر هستن!!!!
2تا خانواده توی 1چادر هم نیم میلیون تا چادر میخواد
این تعداد چادر رو چندتا کامیون باید حمل کنند؟؟؟
خب این که هیچی نیست غذا و اب و پتو و وسایل امدادی و پزشکی و بیمارستان صحرایی و ....-وسایل گرمایش و سرمایش و شبکه های توزیع برق و اب و گاز و همه ی ارگانها راه افتادند
فردا هم اکیپهای روانشناسی اعزام میشن برای کمک بیشتر
خب مشخصه حجم بهران وقتی زیاد میشه بعد 2روز باز هم تعداد کمی منتظر امداد رسانی هستند
مشکل اصل اونجا این نیست که حجم زیاده
مشکل اصلی اونجا اینه که پراکندگی روستاها زیاده و راه ها هم خیلی مناسب نیست -تعدادی از روستاها کمی با تاخییر روبه رو میشه امدادرسانیشون ولی تا اونجا که من میدونم دارن تمام تلاششونو میکنن
خداییش من و شما که اینطوری داریم واکنش نشون میدیم اینجا هیچکاره ایم
فقط داریم وضع رو بدتر میکنیم و فشار روانی ایجاد میکنیم که بخشیش کاذبه -بخشیش هم واقعیت
کار رو دارن انجام میدن ماروشون اعتراض و داد و هوار خراب نکنیم اونا کارشونو بهتر انجام میدن
باستان شناس
14th August 2012, 10:10 AM
از چی تاسف بخورم آخه !!
اگه دوست دارید اطلاعات بیشتری نسبت بهش پیدا کنید ، شبکه سهند تبریز 24 ساعته و به طور زنده داره تصاویر رو از همون عصر حادثه پخش می کنه !! از همون عصر !
آخه چی بگم !!
از موقع زمین لرزه اصلی تا دیشب حدود 100 پس لرزه سبت شده بود که شدت بعضی ها به 4 ریشتر هم رسیدن ، این پس لرزه ها هنوزم که هنوزه ادامه داره و ما هم تو تبریز حسش می کنیم شوخی نیست بین این همه پس لرزه بین این همه احتمال آسیب و صدمه _ امداد گرا رفتن و عرض یک روز تمام زیر آوار مانده ها رو نجات دادن
[B]سلام مینا خانم
مینا خانم شبکه سهند میگید من به شخصه خودم ندارم و نمیتونم ببینم
فکر کنید مردم از کجا باید شبکه سهند رو ببنید و به اعلام کمکشون برسند
این شبکه ملی یعنی مرکز تهران که رسانه ملی اسم خودش گذاشته باید فوری موارد زلزله و
مناطق رو نشون بده و از همه مردم و استان ها کمک خواهی کند ...
والا بی انصافی نیست ....
بازم میگم خیلی از مردم جنوب ایران و شمال و شرقی ایران شبکه سهند ندارن
همون شبکه استانی خودشون هم به زور از طریق انتن میگیرند و نگاه میکنند ...
بی انصاف اون مسول مملکت هست رفته منطقه خودم به شخصه این دیدم از رسانه به ظاهر ملی میگه ما از امروز بازسازی میکنم ...
آخه کی نیست بگه جناب وزیر و مدیریت بحران کشور شما اول مردم رو از زیر اوار در بیار و غذا و بهشون بده اول بزار اونایی که زیر اوار هستن بیان بیرون بعد برو سراغ بازسازی ....
البته باز سازی اینا حتمن مثل بازسازی بم هست که سال های زیادی از زلزله بم گذشت الان برو ببین ...هنوز که هنوز همون شکل باقی مونده ....
اتفاقا از [B]سادگی حرف نمیزنیم داریم از درد دل مردم حرف میزنیم داریم کمبود و بی برنامگی رو برای مردم زلزله زده نشون میدیدم ....
همین چند تا از بچه ها سایت متعلق به همون منطقه هستند و دایم دارن خبر رسانی میکنند ولی مثل شما نمگین ساده حرف میزنیم دقیقا میگن کمک رسانی نمیشه و یا کم هست و یا به موقع نیست
...
همه ما از سر علاقه به هم نوع حرف میزنیم ....نه از سر سادگی !
باستان شناس
14th August 2012, 10:35 AM
سلام.
وقت بخیر
ولی یه نکته میگم
یا حق!
سلام محمد عزیز
والا بازم به پست مینا خانم جواب دادم اینکه ما در جنوب کشور شبکه سهند نداریم
و اینکه خود من دیشب بعد از نماز داشتم کانال های رسانه ملی رو نگاه میکردم ...
خدایی میگم ..
شبکه سوم که داشت جشن رمضان رو نشون میداد و مجری هم آقای حسینی معروف بود و داشت با مهمانان گرامی جشن صحبت میکرد
نه حرفی در کمک به زلزله زد و نه هیچی برنامه بالاش نوشته بود زنده
شبکه اول که داشت همون سریال های بی محتوای ماه رمضان رو میزاشت
شبکه دوم هم برنامه های جواد هاشمی که مجری اش بود نشون میداد ...
شبکه پنج هم برنامه دیگه ای داشت خاطرم نیست ...
شبکه چهار هم داشت برنامه مستند زیر اب اگه اشتباه نکنم میزاشت ...
اخه این شد کمک و اطلاع رسانی ...تمام اینا رو من خودم شاهد بود ....
بعد خانم مینا میگن برین شبکه سهند نگاه کنید
والا من خودم دلم میخوات آخه از کجا شبکه سهند بیارم ما جنوب هستیم اون کانال استانی یک استان شمال غربی از کجا بیاریم ...
در مورد کمک بله مطمنا همه کمک کردن ولی بقیه که مردم خیلی همون یک پتو هم ندارن ...ولی از اب معدنی دیدم دریغ نکردند ...
والا از شبکه های ملی بیشتر از این انتظار هست و دیشب وقتی شبکه های یک تا پنج خودمون داره برنامه عادی همیشگی بی محتوای خودشو میزاره
خود مردم برای اینکه بدونند احوال زلزله زده ها چی هست
مجبور برن شبکه های خارجی اونم از نوع عرب نگاه کنن که داره در مورد زلزله میگه ...
والا به خدا بی انصافی نیست .....انتقاد خیلی محکمی هست که به رسانه ملی وارد هست ....و جای هیچ دفاعی نداره ....
بازم به حرف من شک داری همین الان برو رسانه ملی رو روشن کن ببین چی داره نشون میده ....
جز چند تا خبر از زلزله چی نشون میده ....
مگر که داره اخبار دقیقه به دقیقه سوریه رو نشون میده ...
متاسفم برای رسانه ملی
m.g.s.t.r
14th August 2012, 10:53 AM
https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/420023_478169832204382_1947418452_n.jpg
عرفان سلیم زاده
14th August 2012, 10:54 AM
به من ثابت شده که صدا و سیما یک نهاد ملی نیست بلکه یک نهاد دولتی و سیاسیه.
از این به بعد هیچ کدوم از برنامه های ایران دیگه نگاه نمی کنم.
داداشی
14th August 2012, 11:04 AM
سلام روزتون بخیر
خوبید؟
من از رسانه ملی دفاع نکردم، ذکر هم کردم که خودم به شخصه خیلی انتقاد دارم.
حرف اصلی من اینه اینهمه سال انتقاد شد، چی شد
در همه موارد عرض میکنم
ملت ایران که همیشه کمک کرده، با هر میزان توانایی.
و اصل صحبت من با دوستانی بود که گفتند رسانه ملی تا فلان ساعت اعلام هم نکرد. من خودم در عجب موندم که یعنی چی، چون بنده از تلویزیون فهمیدم(در همان زمان اول) و سعی کردم تماس بگیرم با دوستانم که تلفن ها قطع بود.
خوب منی که الان تهران هستم از کجا فهمیدم؟ تمام خانواده من زنگ زدن ببینن من تهرانم یا آذربایجان و از حالم بپرسم.
خیلی هاشون اینترنت ندارن شبکه خارجی هم ندارن.
عموی من از کجا فهمید چند روستا صد در صد تخریب و ....
به هر حال کار صدا و سیما قابل دفاع نیست، میشد جوری پوشش بده که هیچ نقصی وارد نشه ولی این کار نشد. ولی با این حرف که تا چند ساعت اصلا خبر ندادن کاملا مخالفم چون خبر دادن(نیازی هم به اثبات ندارم)
یک سری دوست دارم، وضعشون هم بد نیست اما اصلا یک حرکت انسان دوستانه نکرده (دریغ از یک مثقال کمک) نشسته توی خونه و توی اینترنت، بیا ببین چه انتقادهایی میکنه و ...
نمیشه هم گفت که من چون تهرانم اینجور راحت حرف میزنم، خونه زندگی من اونجاست اتفاقا فکر و ذکرم شده بدونم چی شده و دائم دارم از دوستانم خبر میگیرم و برم اونجا اگر مشکلاتم اجازه بده.
m.g.s.t.r
14th August 2012, 11:26 AM
البته همش رسانه ملي هم مقصر نيست
مثلا فرمادار اهر نيمساعت بعد زلزله تو مصاحبه گفت هيچ مشكلي نيست و مردم حساسيت نشون ندن
فرمانار ورزقان هم كه پروازي هستش و موقع زلزله ورزقان نبوده
پريروز شبكه سهند 1 مصاحبه با فرماندار اهر داشت كه جناب فرماندار گفت همه نانواييها باز هستند و مشغول بكار!!!
اما خبر نگار سراغ هر نانوايي كه رفت بسته بود و اينجوري دروغگويي فرماندار مشخص شد
محسن آزماینده
14th August 2012, 12:29 PM
دوستان به خدا من نه تجزيه طلب هستم،نه ضد انقلاب و نه وابسته به آمريكا و اسراييل
فقط مي خوام آمار دقيق را بدونم.در اين كار شبكه هاي خارجي بهتر اطلاع رساني مي كنند.
...
محسن آزماینده
14th August 2012, 12:32 PM
البته همش رسانه ملي هم مقصر نيست
مثلا فرمادار اهر نيمساعت بعد زلزله تو مصاحبه گفت هيچ مشكلي نيست و مردم حساسيت نشون ندن
فرمانار ورزقان هم كه پروازي هستش و موقع زلزله ورزقان نبوده
پريروز شبكه سهند 1 مصاحبه با فرماندار اهر داشت كه جناب فرماندار گفت همه نانواييها باز هستند و مشغول بكار!!!
اما خبر نگار سراغ هر نانوايي كه رفت بسته بود و اينجوري دروغگويي فرماندار مشخص شد
دوست عزيز فرماندار و استاندار و ... بايد بومي باشند.
مردم در انتخاب مسولين نقشي ندارند و فرماندار هم به دليل حفظ سمت فرمانداريش مجبور به گفتن اين حرفا مي شود.
ستاد بحران اردبيل امداد رياني مي كند و از وضعيت حمايت مصولين كشوري انتقاد مي كند.
roziye
14th August 2012, 01:05 PM
سوریه مهمتر از مردم کشور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
محسن آزماینده
14th August 2012, 05:14 PM
مينا خانم و حسين عزيز:
به خدا اصلا قصد ندارم كدورتي پيش بياد
ولي شما كه معتقدين اقدامات دولت خوب بوده،حاضرين چند روز در همين چادرها زندگي كنيد؟؟؟تازه فشار رواني زلزله را هم ندارين،خونه و ... هم سالمن
اين سوال را از آقاي وزير هم مي پرسم
reza-1369
14th August 2012, 05:43 PM
خب شما حساب کن ببین چندتا خانواده منتظر چادر هستن؟ 4میلیون نفر هم زلزله زده باشن
خب این که هیچی نیست غذا و اب و پتو و وسایل امدادی و پزشکی و بیمارستان صحرایی و ....-وسایل گرمایش و سرمایش و شبکه های توزیع برق و اب و گاز و همه ی ارگانها راه افتادند
خب مشخصه حجم بهران وقتی زیاد میشه بعد 2روز باز هم تعداد کمی منتظر امداد رسانی هستند
مشکل اصلی اونجا اینه که پراکندگی روستاها زیاده و راه ها هم خیلی مناسب نیست -تعدادی از روستاها کمی با تاخییر روبه رو میشه امدادرسانیشون ولی تا اونجا که من میدونم دارن تمام تلاششونو میکنن
فقط داریم وضع رو بدتر میکنیم و فشار روانی ایجاد میکنیم که بخشیش کاذبه -بخشیش هم واقعیت
کار رو دارن انجام میدن ماروشون اعتراض و داد و هوار خراب نکنیم اونا کارشونو بهتر انجام میدن
چه خبرت اقا حسین .نهایتآ بشن صد و پنجاه هزار.حالا اینارم خانواده در نظر بگیری فوقش بشن چهل و خورده ای هزار خانوار!!!!!!!!!
باستان شناس
14th August 2012, 07:10 PM
اینکه چطوری باید حمل و به دست مصدومان برسد رو باید مدیریت بحران کشور برنامه ریزی داشته باشد و اینکه وقتی مدیریت بحران هست یعنی برای این روزا این مسایل رو فکر بودند با توجه به اینکه ایران زیاد بلایای طبیعی درش اتفاق میافته ...
این مشکل حجم زیاد نیست این عمق فاجعه رو حسین عزیز داره نشون میده یعنی اینکه زلزله الان خیلی خیلی بزرگ بوده و عواقبش بعدا معلوم میشه
وقتی زمستان شد و این منطقه شد از سرما یخ ! باید دید مدیریت بحران چه میکنه !
این مشکل که میگید بازم برمیگرده به خدمات گذشته دولت ....چرا باید جاده ها و کلا روستاها وضع خوبی نداشته باشن ...چرا تو قرن 21 هنوز روستاهای ایران با خشت باید ساخته بشن بازم این مشکلات متوجه خدمات مسولین هست ...
مطمنم هلال احمر ...امدادگران خوبی دارن و از هیچی کم نمیزارن خدا خیرشون بده ...ولی موضوع تفکرات مسولین این نهاد هست مگر نه کارمندان همون مردم نوع دست ایرانی هستند
چرا هیچکاره ....ما از رنج و بدبختی هم وطنانمون حالا هر نژادی هستن داره اعصابمون رو خرد میکنه و اتفاقا همه کاره مردم هستن ...
خیلی ها نه میتونن برن منطقه کمک کنن نه وسع مالی دارن ...ولی همش دعا میکنند و اینکه گریان هستن ....همه کاره همینا هستن ...
به شخصه دو نفر از عزیزترین کسانی که کنارم بودن رفتن منطقه و میدونم تا اخرین توانشون دارن کمک میکنن ....
کاذب !!!!!....ناراحتی و رنجش مردم که کاذب نیست ...بلکه واقعی هست
نه اتفاقا باید کمبودها رو گفت ...توهین که نیست فقط کمبودها رو داریم بازگو میکنیم ...داد هم نزدیم ...کسانی که از دل و جون دارن کمک میکنن خدا هزار بار خیرشون بده
باستان شناس
14th August 2012, 07:11 PM
جا داره از همه کسانی که به منطقه رفتن اعم از امدادگران همیشه اماده هلال احمر و مردم منطقه و مردم مناطق و استان های دیگه تشکر کنم
مطمنم این ثواب کمک فقط و فقط در زندگی اونا دیده خواهد شد ....[golrooz]
حسین متقی
14th August 2012, 09:24 PM
سلام مینا خانم
مینا خانم شبکه سهند میگید من به شخصه خودم ندارم و نمیتونم ببینم
فکر کنید مردم از کجا باید شبکه سهند رو ببنید و به اعلام کمکشون برسند
این شبکه ملی یعنی مرکز تهران که رسانه ملی اسم خودش گذاشته باید فوری موارد زلزله و
مناطق رو نشون بده و از همه مردم و استان ها کمک خواهی کند ...
والا بی انصافی نیست ....
بازم میگم خیلی از مردم جنوب ایران و شمال و شرقی ایران شبکه سهند ندارن
همون شبکه استانی خودشون هم به زور از طریق انتن میگیرند و نگاه میکنند ...
بی انصاف اون مسول مملکت هست رفته منطقه خودم به شخصه این دیدم از رسانه به ظاهر ملی میگه ما از امروز بازسازی میکنم ...
آخه کی نیست بگه جناب وزیر و مدیریت بحران کشور شما اول مردم رو از زیر اوار در بیار و غذا و بهشون بده اول بزار اونایی که زیر اوار هستن بیان بیرون بعد برو سراغ بازسازی ....
البته باز سازی اینا حتمن مثل بازسازی بم هست که سال های زیادی از زلزله بم گذشت الان برو ببین ...هنوز که هنوز همون شکل باقی مونده ....
اتفاقا از سادگی حرف نمیزنیم داریم از درد دل مردم حرف میزنیم داریم کمبود و بی برنامگی رو برای مردم زلزله زده نشون میدیدم ....
همین چند تا از بچه ها سایت متعلق به همون منطقه هستند و دایم دارن خبر رسانی میکنند ولی مثل شما نمگین ساده حرف میزنیم دقیقا میگن کمک رسانی نمیشه و یا کم هست و یا به موقع نیست
...
همه ما از سر علاقه به هم نوع حرف میزنیم ....نه از سر سادگی !
من نمیفهمم شما دارین روی چی بهونه گیری میکنین
الان همون مسئولانی که گفتین چرا بازسازی رو شروع کردن خطوط گاز و برق رو بازسازی کردند
وقتی گاز باشه گرمایش هست دیگه پتو کمتر لازمه
وقتی گرمایش باشه غذا راحتتر قابل استفاده میشه
وقتی برق باشه روشنایی هست وقتی روشنایی باشه امنیت بیشتر میشه
و......
که کار امدادرسانی رو هم سرعت میبخشه
حسین متقی
14th August 2012, 09:29 PM
مينا خانم و حسين عزيز:
ولي شما كه معتقدين اقدامات دولت خوب بوده،حاضرين چند روز در همين چادرها زندگي كنيد؟؟؟تازه فشار رواني زلزله را هم ندارين،خونه و ... هم سالمن
هیشکی حاضر نیست وقتی خونه هست بره تو چادر زندگی کنه مگه مغز نداشته باشه
ولی وقتی زلزله بیاد من هم مجبور میشم برم تو همون چادر دیگه!!!
کار دیگه ای هم مگه میشه کرد؟[soal]
بهترینهارو ما توی کشور خودمون داریم توی بحث امدادرسانی
حسین متقی
14th August 2012, 09:35 PM
چه خبرت اقا حسین .نهایتآ بشن صد و پنجاه هزار.حالا اینارم خانواده در نظر بگیری فوقش بشن چهل و خورده ای هزار خانوار!!!!!!!!!
الان فکر کنم 5000تا چادر 10نفره برپا کردن
البته دقیقشو نمیدونم!!!
آره من زیاد گفتم-دقیق وسعت زلزله رو خبر نداشتم از رو نقشه گفتم!!!
ولی الان دیگه مطمئنا کسی نیست که شبو بیرون بخوابه
وسایل پزشکی هم کاملا فرستاده شده(طبق اخبار) چادرهای پزشکی هم مستقر شدن و درحال مداوا هستند همه ی مناطق زلزله زده
آب هم تامیین شده از روز اول
غذا کمی مشکل دارند که داره حل میشه(اخبار)
حسین متقی
14th August 2012, 09:43 PM
نوشته اصلی توسط حسین مت http://www.njavan.com/forum/images/Eloquent/buttons/viewpost-left.png (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?p=356012#post356012)
اینکه چطوری باید حمل و به دست مصدومان برسد رو باید مدیریت بحران کشور برنامه ریزی داشته باشد و اینکه وقتی مدیریت بحران هست یعنی برای این روزا این مسایل رو فکر بودند با توجه به اینکه ایران زیاد بلایای طبیعی درش اتفاق میافته ...
این مشکل حجم زیاد نیست این عمق فاجعه رو حسین عزیز داره نشون میده یعنی اینکه زلزله الان خیلی خیلی بزرگ بوده و عواقبش بعدا معلوم میشه
وقتی زمستان شد و این منطقه شد از سرما یخ ! باید دید مدیریت بحران چه میکنه !
این مشکل که میگید بازم برمیگرده به خدمات گذشته دولت ....چرا باید جاده ها و کلا روستاها وضع خوبی نداشته باشن ...چرا تو قرن 21 هنوز روستاهای ایران با خشت باید ساخته بشن بازم این مشکلات متوجه خدمات مسولین هست ...
مطمنم هلال احمر ...امدادگران خوبی دارن و از هیچی کم نمیزارن خدا خیرشون بده ...ولی موضوع تفکرات مسولین این نهاد هست مگر نه کارمندان همون مردم نوع دست ایرانی هستند
چرا هیچکاره ....ما از رنج و بدبختی هم وطنانمون حالا هر نژادی هستن داره اعصابمون رو خرد میکنه و اتفاقا همه کاره مردم هستن ...
خیلی ها نه میتونن برن منطقه کمک کنن نه وسع مالی دارن ...ولی همش دعا میکنند و اینکه گریان هستن ....همه کاره همینا هستن ...
به شخصه دو نفر از عزیزترین کسانی که کنارم بودن رفتن منطقه و میدونم تا اخرین توانشون دارن کمک میکنن ....
کاذب !!!!!....ناراحتی و رنجش مردم که کاذب نیست ...بلکه واقعی هست
نه اتفاقا باید کمبودها رو گفت ...توهین که نیست فقط کمبودها رو داریم بازگو میکنیم ...داد هم نزدیم ...کسانی که از دل و جون دارن کمک میکنن خدا هزار بار خیرشون بده
مدیریت بحران الان گاز و برق رو وصل کرده و شما نگران فصل سرما نباشین(رادیو)
بله دقیقا چرا توی قرن 21 خونه ها باید خشت و گل باشن؟؟
به نظر شمات دولت باید بیاد خونه بسازه برای شما که بری توش ؟؟؟
دیگه تبلی از حد گذشته
به دولت چه ربطی داره که اینهمه توی رادیو و تلویزیون و اینترنت دارن داد میزنن که ای مردم بیاین خونه هاتونو نوسازی و بهسازی کنین؟؟
اصلا دولت رو بیخیال مردم چرا عقلشون نمیرسه؟؟؟
اهان ینی منظور شما اینه کسایی که نشستن و مثل من و شما داریم بحث میکنیم سر این حرفا اصل کاری هستیم و کسایی که توی بطن ماجرا هستن هیچکاره؟؟؟
خداییش از شما توقع نداشتم
*مینا*
14th August 2012, 09:43 PM
مينا خانم و حسين عزيز:
سلام آقا محسن
چون دعوت زده بودین اومدم تو تاپیک ....
من می دونم کسایی که تو بحث ها شرکت می کنن و نظر می دن همه از روی دل سوزی هست
ببینید من از دولت هیچ حرفی نزدم ! نه همایت کردم ! نه بدی شو گفتم ! گفتم ؟
من از اتفاقاتی که این جا تو تبریز افتاده حرف زدم ، از واقعیت ( هر چند اگه بخوایم واقعیت رو به تصویر بکشیم در چند جمله و خط و صفحه جا نمی شه !! باید بودید و می دیدید که چه شد و چه ها گذشت [narahat] امیدوارم هیچ وقت نبینید یعنی تو همچین شرایطی قرار نگیرید ) ... درضمن زلزله تبریز رو هم در بر گرفته به ساکنین تبریز هم خسارت وارد شده ، منتها خسارت وارده به ما در مقابل زیرو رو شدن روستاهای ورزقان و اهر و تبریز واقعا ناچیزه !! پس بهتره ازش حرفی نزنم .
راستش رو بخواید حرف من اینه :: واقعا انتظار داشتم ، بعد از همه اتفاقاتی که این جا تو شهرمون افتاد ، وقتی 2 دقیقه میام نت ، مخصوصا مخصوصا مخصوصا این سایت که اسمش روشه و 2 نفر فرهیخته دور هم جمع شدن ، واقعا انتظار داشتم حداقل یه تاپیک باشه که کاربرا رو دور هم جمع کنه ، جهت نحوه کمک رسانی به حادثه دیده ها راهنمایی کنه ، یا این که باهم بحث کنن که چه طور می تونن کمکی به حادثه دیده ها بکنن
در حالی که در کمال تعجب دیدم دارن در مورد این که کدوم شبکه کی اخبار و پخش کرده و حرف های دیگه ی این چنینی حرف می زنن ! یا بهتر بگم تو سرو کله هم می زنن [shaad] البته به من مربوط نمی شه چه کسی چه می کنه ، اما به عنوان یه هموطن و یه جمع فرهیخته فکر کنم انتظار یه تاپیک پر محتوی انتظار کوچیکی بود !! شایدم من انتظارم زیادی بود .
لطفا به این (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?128677-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D9%84%D8%B2%D9%84%D9%87-%D8%B2%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D8%AF&p=356131#post356131)تاپیک هم یه سرکی بزنید ، جای دوری نمی ره
شاد باشید
حسین متقی
14th August 2012, 10:55 PM
به من ثابت شده که صدا و سیما یک نهاد ملی نیست بلکه یک نهاد دولتی و سیاسیه.
از این به بعد هیچ کدوم از برنامه های ایران دیگه نگاه نمی کنم.
اشتباه میکنی داداش
اگه سیاسی نباشه که نمیشه
همه دارن سیاسی برخورد میکنن
اگه ما نکنین خیلی ضرر میکنیم
به نفع مردمه ایرانه رفتار حال حاضر صدا و سیما-من که راضیم البته مشکلاتی هم هست -مثلا اینکه بعضیارو میارن واسه مصاحبه که 1رفتارایی از خودشون نشون میدن که مناسب نیست و موافق نظام نیست
roziye
14th August 2012, 11:41 PM
جالبتلوزیون اینه که روز قدس رو از چند روز قبل دارن تو تلوزیون نشون میدن ولی زلزله ای که باعث کشته شدن مردم کشورمون شده بعد از 12 ساعت اعلامش میکنن واقعا جای تعصف داره
حسین متقی
14th August 2012, 11:52 PM
جالبتلوزیون اینه که روز قدس رو از چند روز قبل دارن تو تلوزیون نشون میدن ولی زلزله ای که باعث کشته شدن مردم کشورمون شده بعد از 12 ساعت اعلامش میکنن واقعا جای تعصف داره
ببخشید زلزله رو که نمیشه از چند روز قبل نشون داد
ولی به شهادت دوستان همون موقع صدا و سیما بازتاب داده
اول فکر کردن خیلی محدود و کوچیک بوده و اتفاقی نیوفتاده که خیلی زمان نزاشتن و فقط اعلام کردن
ولی بعد که زلزله تکرار شد و ریشتر بالا رفت و امار اولین تلفات اومد گرارشات و اخبار زیادی راجع بهش پخش شد
الان هم که همش داره برنامه های مرتبط میزاره و اخبار هم همش داره پخش میکنه
*FATIMA*
15th August 2012, 12:16 AM
اول فکر کردن خیلی محدود و کوچیک بوده و اتفاقی نیوفتاده که خیلی زمان نزاشتن و فقط اعلام کردن
ولی بعد که زلزله تکرار شد و ریشتر بالا رفت و امار اولین تلفات اومد گرارشات و اخبار زیادی راجع بهش پخش شد
من با حسین مت موافقم . منم دیدم که تلویزیون همون موقع اعلام کرد ! چرا الکی بهونه میگیرید بعضی ها !!!!!!!!!!
به جای این حرفا بهتره به این فکر کنیم که چجوری میشه به این افراد کمک کرد !
نمیدونم چرا ما عادت کردیم همه چی رو به سیاست بکشونیم !
حسین متقی
15th August 2012, 12:29 AM
من دارم روی خونه های جدید فکر میکنم برای اسکان سریعتر تا زمستون
اینهمه خونه که نمیشه با این سرعت ساخت تا زمستون!!!
البته اگه 1طبقه باشه راحت ضد زلزله میشه و خونه های اجری با سقف سبک که ارزانند ضد زلزله هستند به شرطی که درست ساخته بشن
الان به نظرم میاد کانکس چون پیش ساخته هست راحت میشه ازش استفاده کرد
کانکسهای به شکل خونه های موقت که فقط از شر سرما بتونن محافظت کنن مردم رو
توی ابعاد بزرگ و کوچیک کنار هم جلوی باد هم می ایستند و اتلاف انرژی رو هم کم میکند
خدارو شکر برق و اب و گاز سریع قابل تامیینه ولی اگه لازم شد با سلولهای خورشیدی قابل ساخته برای تامیین انرژی
خود این کانکسها هم کلا 2تا ورق فولادی هستند که بینشون عایقه سریع و ساده ساخته میشه و در برابر سرما هم مقاومه در برابر رطوبت هم راحت مقاوم میشه
1نفرو میشناسم که کارخونه کانکس داره بهش پیشنهاد میدم با حلال احمر قرارداد ببنده
از قیرگونی کف هم میشه برای عایقکاری در برابر رطوبت استفاده کرد
روی کل سازه هم با پلاستیکهای ایلونی میپوشونیم که کاملا مقاوم باشه برای اب و هوای بسیار سرد اونجا
ببینم چی میشه
ولی هر کی هر فکری داره بگه
عرفان سلیم زاده
15th August 2012, 08:19 AM
اشتباه میکنی داداش
اگه سیاسی نباشه که نمیشه
همه دارن سیاسی برخورد میکنن
اگه ما نکنین خیلی ضرر میکنیم
به نفع مردمه ایرانه رفتار حال حاضر صدا و سیما-من که راضیم البته مشکلاتی هم هست -مثلا اینکه بعضیارو میارن واسه مصاحبه که 1رفتارایی از خودشون نشون میدن که مناسب نیست و موافق نظام نیست
اخه اینا اصلا سیاست هم بلد نیستند عزیز من.
به هر حال به این وضعیت نمیشه ادامه داد!
یا باید عذر خواهی کنند یا این که با ریزش بیننده طرف خواهند بود
[golrooz]
باستان شناس
15th August 2012, 11:08 AM
من نمیفهمم شما دارین روی چی بهونه گیری میکنین
الان همون مسئولانی که گفتین چرا بازسازی رو شروع کردن خطوط گاز و برق رو بازسازی کردند
وقتی گاز باشه گرمایش هست دیگه پتو کمتر لازمه
وقتی گرمایش باشه غذا راحتتر قابل استفاده میشه
وقتی برق باشه روشنایی هست وقتی روشنایی باشه امنیت بیشتر میشه
و......
که کار امدادرسانی رو هم سرعت میبخشه
زلزله الان تازه چهار روزه شده ...به این زودی لوله های گاز بازسازی شد ؟ [taajob]
بیمارستان همون منطقه 25 سال طول کشید ساخته شد و با همون زلزله نابود شد چطوری این لوله ها به این سرعت رو بازسازی کردند ؟
[taajob]
همون دیشب تو برنامه صدا و سیما میگفتن نیاز به پتو هست و نیاز به وسایل گرمایشی هست خب الان بازسازی شده پس این همه درخواست پتو مال چیه؟
غیب میگی حسین جان! گاز باشه و گرما بشه اوضاع خوبه [taajob] خب معلومه حسین عزیز اینا باشه همیچی خوبه ...خب الان نیست دیگه !
باستان شناس
15th August 2012, 11:13 AM
هیچ بهونه گیری نیست
من ریا نباشه کارایی که نیاز بوده انجام دادم و دقیقا همون چیزی که از دستم بر اومده و ان شا خدا بهشون صبر بده
محسن آزماینده
15th August 2012, 11:37 AM
الان فکر کنم 5000تا چادر 10نفره برپا کردن
البته دقیقشو نمیدونم!!!
آره من زیاد گفتم-دقیق وسعت زلزله رو خبر نداشتم از رو نقشه گفتم!!!
ولی الان دیگه مطمئنا کسی نیست که شبو بیرون بخوابه
وسایل پزشکی هم کاملا فرستاده شده(طبق اخبار) چادرهای پزشکی هم مستقر شدن و درحال مداوا هستند همه ی مناطق زلزله زده
آب هم تامیین شده از روز اول
غذا کمی مشکل دارند که داره حل میشه(اخبار)
آقا حسین ما خرفمون اینه که پوشش خبری درست نیست.ولی شما باز به اخبار استناد می کنید
محسن آزماینده
15th August 2012, 11:44 AM
مدیریت بحران الان گاز و برق رو وصل کرده و شما نگران فصل سرما نباشین(رادیو)
بله دقیقا چرا توی قرن 21 خونه ها باید خشت و گل باشن؟؟
به نظر شمات دولت باید بیاد خونه بسازه برای شما که بری توش ؟؟؟
دیگه تبلی از حد گذشته
به دولت چه ربطی داره که اینهمه توی رادیو و تلویزیون و اینترنت دارن داد میزنن که ای مردم بیاین خونه هاتونو نوسازی و بهسازی کنین؟؟
اصلا دولت رو بیخیال مردم چرا عقلشون نمیرسه؟؟؟
اهان ینی منظور شما اینه کسایی که نشستن و مثل من و شما داریم بحث میکنیم سر این حرفا اصل کاری هستیم و کسایی که توی بطن ماجرا هستن هیچکاره؟؟؟
خداییش از شما توقع نداشتم
خرفت کمی خق بود
من میرم برای نوسازی تسهیلات بگیرم.میگن اعتبار نداریم.5 میلیون تومن 6 ماه بخوابون بانک،6 ماه دیگه 10 میلیون وام بگیر.به خدا این مردم اگه 5 میلیون داشته باشن،بقیه را با قرض و قسط و ... جور میکنن و خونه را نوسازی میکنن(البته مبلغ ها را از خودم نوشتم)
محسن آزماینده
15th August 2012, 11:48 AM
سلام آقا محسن
چون دعوت زده بودین اومدم تو تاپیک ....
من می دونم کسایی که تو بحث ها شرکت می کنن و نظر می دن همه از روی دل سوزی هست
ببینید من از دولت هیچ حرفی نزدم ! نه همایت کردم ! نه بدی شو گفتم ! گفتم ؟
من از اتفاقاتی که این جا تو تبریز افتاده حرف زدم ، از واقعیت ( هر چند اگه بخوایم واقعیت رو به تصویر بکشیم در چند جمله و خط و صفحه جا نمی شه !! باید بودید و می دیدید که چه شد و چه ها گذشت [narahat] امیدوارم هیچ وقت نبینید یعنی تو همچین شرایطی قرار نگیرید ) ... درضمن زلزله تبریز رو هم در بر گرفته به ساکنین تبریز هم خسارت وارد شده ، منتها خسارت وارده به ما در مقابل زیرو رو شدن روستاهای ورزقان و اهر و تبریز واقعا ناچیزه !! پس بهتره ازش حرفی نزنم .
راستش رو بخواید حرف من اینه :: واقعا انتظار داشتم ، بعد از همه اتفاقاتی که این جا تو شهرمون افتاد ، وقتی 2 دقیقه میام نت ، مخصوصا مخصوصا مخصوصا این سایت که اسمش روشه و 2 نفر فرهیخته دور هم جمع شدن ، واقعا انتظار داشتم حداقل یه تاپیک باشه که کاربرا رو دور هم جمع کنه ، جهت نحوه کمک رسانی به حادثه دیده ها راهنمایی کنه ، یا این که باهم بحث کنن که چه طور می تونن کمکی به حادثه دیده ها بکنن
در حالی که در کمال تعجب دیدم دارن در مورد این که کدوم شبکه کی اخبار و پخش کرده و حرف های دیگه ی این چنینی حرف می زنن ! یا بهتر بگم تو سرو کله هم می زنن [shaad] البته به من مربوط نمی شه چه کسی چه می کنه ، اما به عنوان یه هموطن و یه جمع فرهیخته فکر کنم انتظار یه تاپیک پر محتوی انتظار کوچیکی بود !! شایدم من انتظارم زیادی بود .
لطفا به این (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?128677-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D9%84%D8%B2%D9%84%D9%87-%D8%B2%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D8%AF&p=356131#post356131)تاپیک هم یه سرکی بزنید ، جای دوری نمی ره
شاد باشید
مینا خانم شما هم شبکه استانی خودتون را دارید و هم شبکه های ملی را
یک مقایسه باهم داشته باشید
اخبار شبکه ملی همش داره افرادی را نشون میده که از دولت و ... تشکر می کنن
اخبار شبکه خودتون چی؟؟؟
کانون زلزله شهرستان ورزقان بوده.ولی اخبار همیشه میگه اسکان زلزله زدگان شهرستانهای اهر و هریس پایان یافت.خودتون قضاوت کنید
حسین متقی
15th August 2012, 01:06 PM
اخه اینا اصلا سیاست هم بلد نیستند عزیز من.
به هر حال به این وضعیت نمیشه ادامه داد!
یا باید عذر خواهی کنند یا این که با ریزش بیننده طرف خواهند بود
[golrooz]
ینی من و شما بهتر از کارشناسان سیاسیه باتجربه که در صدا و سیما هستند سیاست میدونیم؟؟
27ساله میگن بیننده ها کم میشن و لی کم نشده زیاد هم شده که اونا انقدر گر گرفتن(شبکه های خارجی پخش بین الملل)
شما هم اعتماد داشته باشین حله[taajob]
حسین متقی
15th August 2012, 01:11 PM
زلزله الان تازه چهار روزه شده ...به این زودی لوله های گاز بازسازی شد ؟ [taajob]
بیمارستان همون منطقه 25 سال طول کشید ساخته شد و با همون زلزله نابود شد چطوری این لوله ها به این سرعت رو بازسازی کردند ؟
[taajob]
همون دیشب تو برنامه صدا و سیما میگفتن نیاز به پتو هست و نیاز به وسایل گرمایشی هست خب الان بازسازی شده پس این همه درخواست پتو مال چیه؟
غیب میگی حسین جان! گاز باشه و گرما بشه اوضاع خوبه [taajob] خب معلومه حسین عزیز اینا باشه همیچی خوبه ...خب الان نیست دیگه !
اونو دیگه رادیو گفت و تلویزیون هم شبش گفت شنیدم -منبعش اونجاس برین از خودشون چه جوری و سرعت کارشونو بپرسین!!!
شما مشعل گاز جلوت روشن کن 250 مگا ژولی باز هم پتو نداشته باشی یخ میزنی !! توی چادر خوابیدن-توی خونه عایقکاری شده که نخوابیدن!!
تازه از اولش همه ی اون روستا ها که گاز نداشتن!!!
غیر از اون 1جا باید بخوابن مردم پتو و بالش فقط واسه سرما و گرما نیست که!! و....
کی گفته نیست؟؟؟
شما الان اونجایین؟؟
از کسی شنیدین؟
از تلویزیون؟؟ رادیو؟؟
شایدم بی بی سی و سی ان ان و ....(منابع غیر معتبر از نظر سایت علمی نخبگان جوان)؟؟؟
یا ......؟؟؟
من منبعم صدا و سیمای جمهوریه اسلامیه ایرانه!!!!!!
حسین متقی
15th August 2012, 01:12 PM
آقا حسین ما خرفمون اینه که پوشش خبری درست نیست.ولی شما باز به اخبار استناد می کنید
چرا پوششش خبری نادرست بوده؟؟؟
شما بهتر بلدی یا صدا و سیما؟؟؟
تخصص شماست؟؟
حالا اینا رو بیخیال فقط همون دلیلاتو بنویس تا منم دستم باز بشه برای جواب دادن
حسین متقی
15th August 2012, 01:17 PM
خرفت کمی خق بود
من میرم برای نوسازی تسهیلات بگیرم.میگن اعتبار نداریم.5 میلیون تومن 6 ماه بخوابون بانک،6 ماه دیگه 10 میلیون وام بگیر.به خدا این مردم اگه 5 میلیون داشته باشن،بقیه را با قرض و قسط و ... جور میکنن و خونه را نوسازی میکنن(البته مبلغ ها را از خودم نوشتم)
خب مبلغهارو که اشکالی نداره -زیاد هم اشتباه نیست اینایی که میگی
ولی خب چرا کار نمیکنیم؟
چرا از علم استفاده نمیکنیم توی کشاورزی که بتونیم درامد بالا داشته باشیم و بتونیم از سودش خونه هامونو نوسازی کنیم؟
خانه های ضد زلزله از 40-50 سال قبل بوجود اومدن(به شکل مشابه امروز )
از اون موقع تا الان که نه - نصفشو کار میکردن ماهی 100 هزار تومن کنار میزاشتن(کشاورزی میتونه درامدهای بالایی داشته باشه) الان 10 میلیون تومن داشتن که 10 میلیون هم وام بگیرن یا قرض بگیرن-بشه خونه های 1-2 طبقه ی ضد زلزله با امکانات نسبتا جدید
البته مشکل دولت و بانکها هم هست و بسیار بزرگه
حسین متقی
15th August 2012, 01:19 PM
اخبار شبکه خودتون چی؟؟؟
کانون زلزله شهرستان ورزقان بوده.ولی اخبار همیشه میگه اسکان زلزله زدگان شهرستانهای اهر و هریس پایان یافت.خودتون قضاوت کنید
اگه آوردن مسئولانی که به زلزله مربوط بوده رو میگین که برای تشکر نبوده و برای سوال کردن و جواب خواستن و بازخواست بوده
چرا اونطرفی نگاه میکنین ؟
خب من فکر میکردم کانونش اهر بوده
ولی با توجه به امار-امار تلفات در اهر بیشتره - احتمالا جمعیتش خیلی بیشتر بوده
عرفان سلیم زاده
15th August 2012, 01:29 PM
ببین حسین جان این که چه کسی چه کاری رو بهتر بلده مهم نیست.
یه لحظه فکر کن[soal]
تو این 12 ساعت تاخیری که صدا و سیما به خرج داد چند نفر رو می شد از زیر آوار دراورد و نذاشت که بمیرن؟
بهش فکر کن چون اگر یکی از این افراد خدایی نکرده از اشنا های شما بود مسئولیت رو به گردن سرنوشت و تقدیر اون افراد نمی انداختی[bihes]
ادم دلش به درد میاد وقتی می بینه اون مردم تو اون شب عزیز هیچ کسی رو نداشتن که به فکرشون باشه.
خیلی از اون ها می تونستند زندگی بقیه رو بسازند و الان زیر دو متر خاک دفن شدند بابت یه تاخیر 12 ساعته[negaran]
اگه واقعا این تاخیر ها و این کوتاهی رو مصلحت سیاسی می دونی که من دیگه کوتاه بیام
وگرنه درست قضاوت کن تا در اینده دیگه همچین اتفاقاتی نیوفته.
باستان شناس
15th August 2012, 01:30 PM
اونو دیگه رادیو گفت و تلویزیون هم شبش گفت شنیدم -منبعش اونجاس برین از خودشون چه جوری و سرعت کارشونو بپرسین!!!
شما مشعل گاز جلوت روشن کن 250 مگا ژولی باز هم پتو نداشته باشی یخ میزنی !! توی چادر خوابیدن-توی خونه عایقکاری شده که نخوابیدن!!
تازه از اولش همه ی اون روستا ها که گاز نداشتن!!!
غیر از اون 1جا باید بخوابن مردم پتو و بالش فقط واسه سرما و گرما نیست که!! و....
کی گفته نیست؟؟؟
شما الان اونجایین؟؟
از کسی شنیدین؟
از تلویزیون؟؟ رادیو؟؟
شایدم بی بی سی و سی ان ان و ....(منابع غیر معتبر از نظر سایت علمی نخبگان جوان)؟؟؟
یا ......؟؟؟
من منبعم صدا و سیمای جمهوریه اسلامیه ایرانه!!!!!!
حسین عزیز ...بله دو تن از نزدیکترین عزیزان من الان همونجا هستن دارن کمک رسانی میکنن( از ایتان فارس رفتن) و منابع من از منبع صدا و سیما هم معتبرتره !
لطفا حسین جان از سایت مایه نزارید ....
شما ی خبرگزاری قبول ندارید غیر نیست بگی معتبر از نظر سایت نخبگان جوان نیست ...
خواهشاااا از خودتون مایه بزارید نه از سایت !
بله حسین عزیز بنده خودم میدونم هیچ جا خونه ادم نمیشه ...
امیدوارم که کمک های هلا ل احمر و مردم در کنار جان فشانی دولت به نتیجه برسه و این بندگان خدا سر پاییزی به یک سرپناه درستی برسن ...
به امید موفقیت کمک های مردمی و هلال احمر و جان فشانی دولت
[golrooz]
ishildaq
15th August 2012, 01:47 PM
هموطن وقتی دلم لرزید، دلت لرزید؟
نمی دانم به گوشت رسیده چه بر سر، سر ایران آمده یا نه؟
نمی دانم تصاویر روستاها و شهرهای زلزله زده را دیدی یا نه؟
نمی دانم باور کرده ای همه چی آروم هست یا نه؟
نمی دانم می دانی حرفهایی را که در دلم مانده و نمی توانم بگویم؟
صدا و سیما که گفت خسارت جزعی ست! ساعت 9 یکشنبه شب من گریستم و کانال سه خنده بازار را نشان داد!
تیر روزنامه ها را خواندی واقعا خیلی درشت نوشته بود چه شده همدردی با هم وطن مهم بود یا ... !
کاش وقتی تلوزیون خنده بازار و یا اون یکی تلوزیون روزگار تلخ را را نشان می داد می زدی کانال سهند!
کاش می شندی سخنان کودکی را که به دنبال مادرش بود!
کاش نگاه مضطرب دختری را می دیدی که زیر آوار به دنبال عروسکش بود!
کاش خلوارها آوار را می دیدی!
کاش می شنیدی که پدری دردمند چه می گفت: او می گفت 100 در صد روستا تخریب شده او می گفت چادر رسیده اما غذایی برای افطار ندارم!
ان طرفتر روحانیی روی منبر است و می گوید عامل این زلزله بد حجابی و بی حجابیست چرا به خانواده مردی که در این شرایط روزه هست تهمت می زنی! اگه عامل اینها بد حجابیست جاهای دیگری بایدبا خاک یکسان می شد نه کاشانه مردی مومن و غیرتمند!
کاش می شنیدی که نانوایی ها در اهر تعطیل شده و فرماندار می گوید کذب است!
کاش می شنیدی صدای گریه کودکان را کاش می شنیدی شیون مادران را کاش می دیدی بغض پدران را!!!!
کاش عمق فاجعه را می دیدی. آن موقع تو هم از دیپورت کمکهای مردمی ترکیه و آذربایجان یکه می خوردی!!!
هموطن هموطنت اینجا خون گریه می کند.
یازان: سینماز
91.5.23
http://www.8pic.ir/images/2ni1hdt2jh10c99oasl.jpg
ishildaq
15th August 2012, 01:56 PM
لینک ثبت هک (http://append-hc.com/mirror/id/18998)
roziye
15th August 2012, 04:02 PM
خوب منم میدونم زلزله رو نمیشه از چند روز قبل اعلام کرد ولی چرا بعد از 12 ساعت عالام می کنن وقتی رسیدگی بیشتر شد که نماینده های مجلس واعتراض مردم بالا گرفت وگر نه همه اینو میدونن که زلزله رو نمیشه از چن روز قبل اعلام کرد بعدش ما بهانه نمیگیریم
*مینا*
15th August 2012, 04:23 PM
اخبار شبکه خودتون چی؟؟؟
بگذریم از این که این جواب ها ، جوابی برای نوشته من نبود ! بگذریم از این که من چی نوشتم و هر کسی هر جور خواست برداشت و دید! بگذریم از این که موضوع و جهت حرف من کلا یه چیز دیگه ای بود ، و کسی ندید غیر از چند نفر
بگذریم...
فقط در مورد شبکه های دیگه ! من فعلا به شبکه های دیگه نگاه نمی کنم ، یعنی فعلا وقتش نیست ! اما اون طوری که از نوشته های همین تاپیک برمیاد ، 2 تا نظر وجود داره
1. اونایی که سر موقع وقوع زلزله تلویزیونشون روشن و رو کانال ایران و یه شبکه سراسری بود ، اخبار رو شنیدن ! و همین جا هم اعلام کردن.
2. اونایی که نشنیدن ( حالا به هر دلیلی... تلویزیونشون روشن نبود، رو کانالای اون وری بود، اصلا تلیویزیون خراب بود، اون موقع خونه نبودن ... هر دلیلی می تونه باشه ) و چون ندیدن اعلام کردن که اخبار پخش نکرده .
البته منم اون موقع ندیدم که اخبار پخش کنه ، چون داشتم از خونه به بیرون فرار می کردم و تو کوچه و پارک هم که تلیویزیون نداره !
حالا من فکر می کنم منطق با کدومه؟
منطقِ من با گروه اوله .
درمورد خط آخر ، من از این خبر این طوری برداشت می کنم که اسکان 2 منطقه تموم شده، ولی هنوز اسکان یکی مونده که تموم بشه چرا ؟ چون می دونم مرکز زلزله اون جاست و طول می کشه . وگرنه اگه غیر از این بود می گفت اسکان زلزله زده ها تموم شد _ البته من نمی خوام از کسی همایت یا تخریب کنم، فقط برداشتم و از خبری که شما گذاشتید گفتم ، همین . حالا هر کسی می تونه هر طوری برداشت کنه . صلاح ملک خویش خسروان دانند
موفق باشید
Mr.Engineer
15th August 2012, 07:21 PM
شبکه سهند یک شبکه استانی است
بخدا من به زور میتونم شبکه استانی خودم یعنی ارومیه رو ببینم
دو سه ساله میگه دیجیتال دیجیتال پس ما که مرز هستیم چنصد ساله دیگه میرسه
دولت اگه واقعا مردم دوست است باید از شبکه یک پخش کنه
مگه نمیگه شبکه یک شبکه ملی
ملی یعنی چی پس؟
چرا همیشه از سوریه حرف میزنه
خودم الان به شخصه از سوریه متنفرم
چون تو خواب هم ول نمیکنه
خانم باستان شناس عزیز هم راست میگن تو این برنامه های زنده چرا ازشون بحث نمیشه
آخه چرا
من خودم کُرد اذربایجان غربی سردشت هستم چطوری این شبکه سهند رو ببینم
من در کل سه چهار تا شبکه دارم یک و دو سه و استانی اونم به زور
حسین متقی
15th August 2012, 09:15 PM
ببین حسین جان این که چه کسی چه کاری رو بهتر بلده مهم نیست.
یه لحظه فکر کن[soal]
تو این 12 ساعت تاخیری که صدا و سیما به خرج داد چند نفر رو می شد از زیر آوار دراورد و نذاشت که بمیرن؟
بهش فکر کن چون اگر یکی از این افراد خدایی نکرده از اشنا های شما بود مسئولیت رو به گردن سرنوشت و تقدیر اون افراد نمی انداختی[bihes]
ادم دلش به درد میاد وقتی می بینه اون مردم تو اون شب عزیز هیچ کسی رو نداشتن که به فکرشون باشه.
خیلی از اون ها می تونستند زندگی بقیه رو بسازند و الان زیر دو متر خاک دفن شدند بابت یه تاخیر 12 ساعته[negaran]
اگه واقعا این تاخیر ها و این کوتاهی رو مصلحت سیاسی می دونی که من دیگه کوتاه بیام
وگرنه درست قضاوت کن تا در اینده دیگه همچین اتفاقاتی نیوفته.
اقا اصلا شما درست میگی و صدا و سیما 12 ساعت تاخیر داشته و شما این 12ساعت پای تلویزیون منتظر این خبر بودی و نیومده و مطمئنی که اعلام نشده
بازگو کردنش چه فایده ای داره؟
اصلا مگه حلال احمر از روی صدا و سیما اخبار زلزله رو میفهمه که بخواد 12 ساعت دیرتر اقدام کنه؟
توی این 12 ساعت نیازهای اولیه رو خود حلال احمر میتونه تهیه کنه
(معمولا از انبارهای دولت استفاده اضطراری میکنن)
کی گفته توی اون شب عزیز هیشکس به فکرشون نبوده؟
من خودم شنیدم گفتن دعاشون کنین امشب-حلال احمر هم که از 1ساعت بعد از زلزله اونجا بودن(نیروهای منطقه ای)
حسین متقی
15th August 2012, 09:17 PM
بگذریم از این که این جواب ها ، جوابی برای نوشته من نبود ! بگذریم از این که من چی نوشتم و هر کسی هر جور خواست برداشت و دید! بگذریم از این که موضوع و جهت حرف من کلا یه چیز دیگه ای بود ، و کسی ندید غیر از چند نفر
بگذریم...
فقط در مورد شبکه های دیگه ! من فعلا به شبکه های دیگه نگاه نمی کنم ، یعنی فعلا وقتش نیست ! اما اون طوری که از نوشته های همین تاپیک برمیاد ، 2 تا نظر وجود داره
1. اونایی که سر موقع وقوع زلزله تلویزیونشون روشن و رو کانال ایران و یه شبکه سراسری بود ، اخبار رو شنیدن ! و همین جا هم اعلام کردن.
2. اونایی که نشنیدن ( حالا به هر دلیلی... تلویزیونشون روشن نبود، رو کانالای اون وری بود، اصلا تلیویزیون خراب بود، اون موقع خونه نبودن ... هر دلیلی می تونه باشه ) و چون ندیدن اعلام کردن که اخبار پخش نکرده .
البته منم اون موقع ندیدم که اخبار پخش کنه ، چون داشتم از خونه به بیرون فرار می کردم و تو کوچه و پارک هم که تلیویزیون نداره !
حالا من فکر می کنم منطق با کدومه؟
منطقِ من با گروه اوله .
درمورد خط آخر ، من از این خبر این طوری برداشت می کنم که اسکان 2 منطقه تموم شده، ولی هنوز اسکان یکی مونده که تموم بشه چرا ؟ چون می دونم مرکز زلزله اون جاست و طول می کشه . وگرنه اگه غیر از این بود می گفت اسکان زلزله زده ها تموم شد _ البته من نمی خوام از کسی همایت یا تخریب کنم، فقط برداشتم و از خبری که شما گذاشتید گفتم ، همین . حالا هر کسی می تونه هر طوری برداشت کنه . صلاح ملک خویش خسروان دانند
موفق باشید
همه این جملاتو به دقت بخونن خیلی مهمه
عرفان سلیم زاده
16th August 2012, 08:04 AM
اقا اصلا شما درست میگی و صدا و سیما 12 ساعت تاخیر داشته و شما این 12ساعت پای تلویزیون منتظر این خبر بودی و نیومده و مطمئنی که اعلام نشده
بازگو کردنش چه فایده ای داره؟
اصلا مگه حلال احمر از روی صدا و سیما اخبار زلزله رو میفهمه که بخواد 12 ساعت دیرتر اقدام کنه؟
توی این 12 ساعت نیازهای اولیه رو خود حلال احمر میتونه تهیه کنه
(معمولا از انبارهای دولت استفاده اضطراری میکنن)
کی گفته توی اون شب عزیز هیشکس به فکرشون نبوده؟
من خودم شنیدم گفتن دعاشون کنین امشب-حلال احمر هم که از 1ساعت بعد از زلزله اونجا بودن(نیروهای منطقه ای)
اینو من نمی گم همه میگن! 12 ساعت تاخیر در پخش اخبار
اگه نخوایم تهمت نژاد پرستی بزنیم هم این ضعف مدیریت رو میرسونه.
اگه از همون دقایق اول خبر دار می شدند وقت بیشتری برای مدیریت و برنامه ریزی داشتند.
حلال احمر از همون ساعات اول شروع به کار کرد ولی نیاز به نیروی کمکی داشت.
کسی به فکرشون نبود چون کسی برای نجات شون برنامه ریزی نمی کرد.
فقط گفتن دو تا فاتحه بفرستید! یکی به افرادی که قربانی شدن و یکی هم به مدیریت ضعیف این مملکت.
Joseph Goebbels
16th August 2012, 08:46 AM
والا به خدا بی انصافی نیست .....انتقاد خیلی محکمی هست که به رسانه ملی وارد هست ....و جای هیچ دفاعی نداره ....
این حرف شما منو یاد حرف ادولف هیتلر کبیر انداخت که گفته بود : " اگر بازنده شوی هیچی برای توضیح دادن نداری و اگه برنده شوی نیازی به توضیح دادن نداری " .
مسوولان باید بروند و کمی از حرفهای ادولف هیتلر یاد بگیرند .
محسن آزماینده
16th August 2012, 11:46 AM
خدمت همه دوستاني كه از من نقل قول كرده اند:
تا بوده دو دو تا چهارتا بوده.چون دو و چهار وجود خارجي ندارند و خودمان براي خودمان دو و چهار تعريف كرده ايم.
اگر شما مي گوييد كه عكس العمل خوب بوده،پس حتما خوب از نظر شما تعريف ديگري دارد.من هم اين واه را را از شما مي ژذيرم
مينا خانم اين نوشته خود شما در پست جهت کمک به زلزله زدگان وارد شوید است
طی زلزله چند روز گذشته تا به امروز ، طبق آمار هلال احمر در مجموع ۱۵۵۰۰۰ نفر دچار حادثه شدن ( اهر ۶۷۰۰۰ نفر، ورزقان ۴۲۰۰۰ نفر، هریس ۴۰۰۰۰ نفر، تبریز ۶۰۰۰ نفر) از مجموع این افراد ۵۰ هزار و ۴۱۵ نفر اسکان داده شدند .تمامی زیر آوار ماندگان هم طی یک روز خارج شدن .
قسمت بولد و آبي را به دقت بخوانيد
اين هم يك خبر كه نمي شود انكار كرد
آفتاب - نجات معجزه وار 2 زلزله زده پس از 3 روز (http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&sqi=2&ved=0CFwQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.aftabnews.ir%2Fvdceof8zojh8pn i.b9bj.html&ei=ZlUrUMmNNsOq0QW654GIAg&usg=AFQjCNGpztwiSR5dqoZxeJnl9xxr00k8OA&sig2=OiXmFmBubhRHDtToQCrPmg&cad=rja)
www.aftabnews.ir/vdceof8zojh8pni.b9bj.htmlCached (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:dbAjL0ucuOcJ:www.aftabnews.ir/vdceof8zojh8pni.b9bj.html+&cd=2&hl=en&ct=clnk&client=firefox-a)
قضاوت با خود شما
من سكوت مي كنم
sahar19
16th August 2012, 12:17 PM
تورو خدا نگین چون مسجده خراب نشده!!!!![taajob]
چی میشد بقیه خونه ها هم اینجوری ساخته میشد؟؟؟
http://www.uc-njavan.ir/images/n3gyyovu3lgpt26fes.jpg
kamanabroo
29th August 2012, 05:59 PM
شاید الان اومدن و حرف زذن توی این تایپیک دیر باشه
من تو ماه رمضون نیشابور بودم
توی هر مسجدی کمک به زلزله زده ها رو یادشون بود...
هر جا می رفتی می فهمیدی که وااااااااااای هنوز کمک نکردم! یا واااااااااای هنوزم کمک می خوان چیکار باید بکنم که دلم آروم بشه...
چون از هرجا رد میشدی می دیدی که می خوان برای زلزله زده های آذربایجان کمک کنند..
همش توی ذهنم بود که چیکار می تونم بکنم که مرهمی باشم به این درد...
اون کسی که الان مصیبت دیده غیر از مرهم هیچ چیزی دیگری نمی خواد... حداقل از کسانی که می تونن فقط مرهم باشن ..
روزی نبود که من پای تی وی بشینم و نبینم وضعیت زلزه زده ها رو..
برای اینکه خودم رو شریک بدونم می نشستم از اول تا آخرش رو خوب نگاه می کردم تا حس کنم اونجام تا با اونها بسوزم..
من شرق ایران بودم و زلزله شمالغرب ایران..
من فقط می خوام مرهم باشم...
حسین متقی
4th September 2012, 01:03 AM
تورو خدا نگین چون مسجده خراب نشده!!!!![taajob]
چی میشد بقیه خونه ها هم اینجوری ساخته میشد؟؟؟
http://www.uc-njavan.ir/images/n3gyyovu3lgpt26fes.jpg
چون هزینه ی ساخت مسجد رو دولت یا هر سازمان دیگه ای که هست میده ولی خونه هارو اشخاص(صاحبانشون که الان مصیبت دیدن)میسازند
و مسئولیت ریختنشون به غیر از دولت و مسئولان با خود صاحبانشون هم هست
چرا ما میخوایم همه چیز رو سرهم بندی کنیم و ماسمالی؟؟؟[tafakor]
باید طرز فکر خودمونو با اطلاعات و آگاهی عمومی افزایش بدیم
یعنی اطلاع رسانی در جاهایی مثل همینجا
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.