PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نخستین پادشاه زمین قبل از خلقت آدم

reza-1369
12th August 2012, 04:42 AM
و گروهی از عالمان گویند؛ آنانكه بر زمین بودند پریان بودند ، و ابلیس از گروه ایشان بود . لیكن جای او بر آسمان بود . پس این گروه پریان به خدای تعالی عاصی شدند و فساد كردند و خون ریختند . خدای تعالی برترین فرشتگان آسمان را بر زمین آورد و ابلیس را بر ایشان مهتر كرد تا این اجنه را بهری (بخشی) بكشتند و بهری(بخشی) را از آبادانیها بیرون كردند و به دریاها و جزیره ها و بیابانها فرستادند . و آن فرشتگان را بفرمود با ابلیس تا بر زمین باشند ، وخدای را پرستند ، و فرمانبردار او كردشان و ملك زمین یكسر او را داد . و نخستین پادشاهی كه به روی زمین بود ، ابلیس بود ، و به میان آن فریشتگان حكم همی كرد و خدای همی پرستید ، گهی به آسمان و گهی بر زمین تا هزار سال چنین بود .

پس كبر به دل ابلیس اندر آمد ، ایدون اندیشید با خویشتن كه چون من كیست كه بر چندین فرشته مهترم و بر همه زمین ملك ام ، و اینكه من كردم ، كی تواند كردن ؟ كه آن چندان هزار جان را از روی زمین برمانیدم و زمین از ایشان بستدم ؟ و خدای عز وجل ، از دل همی دانست ، و خلق ندانست .

پس خواست كه خلق آگاه كند ، تا بدانند كه به عبادت بسیار فریفته نباید شدن . و ابلیس خدای را تعالی بر روی زمین و آسمان چندان عبادت كردی كه همه ی فرشتگان زمین و آسمان را از آن عجب آمدی و خدای تعالی خواست كه از آن پس {باطن} ابلیس را بر فرشتگان ظاهر كند تا بر عبادت بسیار عجب نیارند .

پس وحی فرستاد به زمین نزد ابلیس و آن فرشتگان كه زیر دست او بودند كه من خلقی خواهم آفرید جز از شما ، و او را بر شما مهتر خواهم كرد و خلیفت خویش خواهم كرد بر زمین ، و این زمین از شما بستانم و او را میراث دهم ... از آن زمان تا كنون كه حكومت از دست ابلیس بیرون آمده ، تمام توانش را به كار می برد تا به دست اولیا الهی نرسد ...

( تلخیصی از تاریخ بلعمی)

شه پری
12th August 2012, 07:16 AM
خیلی جالب بود
تونست راهی باز کنه تا به جواب خیلی از سوالام برسم
فقط لطف کن ترجمه روتنش رو هم بزار

reza-1369
12th August 2012, 01:31 PM
ترجمه چی چیش بزارم؟[soal]

sahar19
12th August 2012, 06:59 PM
واقعا عالیییییییییییییی بود تا حالا اینجوری به قضیه نگاه نشده بود[tashvigh]

وحید 0319
14th August 2012, 10:54 PM
ممنون

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد