PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر ساعي: فکر نمي‌کردم کرمي اين‌گونه ببازد

آسد مرتضي
10th August 2012, 07:30 PM
هادي ساعي پس از شکست يوسف کرمي در نخستين ديدار خود مقابل حريف اسپانيايي گفت: يوسف از لحاظ بدني خيلي آماده بود. حتي روز گذشته با او تمرينات خوبي انجام دادم و عملکرد وي خيلي خوب بود.

به گزارش فارس وي افزود: در تمريناتي که روز گذشته انجام داديم، وي با ضرباتي که به ميت وارد مي‌کرد نشان داد از لحاظ سرعتي در حد مطلوبي قرار دارد. با آن تمرينات فکر چنين نتيجه‌اي را نمي‌کرديم.

مدير فني تيم ملي تکواندو گفت: استرس زيادي به يوسف وارد شده بود. همه از او انتظار کسب مدال داشتند و به همين دليل وي خيلي استرس داشت.

ساعي تاکيد کرد: پيش از اينکه به مسابقات لندن اعزام شويم، در تهران گفته بوديم همانطور که شانس کسب مدال داريم شکست نيز جزيي از ورزش است.

وي گفت: با المپيک تمرين و زندگي کرديم و برد و باخت بخشي از اين اتفاقات است. البته من نمي‌توانم با اين صحبت‌ها شکست‌ کرمي را توجيه کنم. خودم هم نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد.

منبع (http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=983101&title=%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D9%8A:_%D9%81%DA%A9%D8%B1 _%D9%86%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9% 85_%DA%A9%D8%B1%D9%85%D9%8A_%D8%A7%D9%8A%D9%86%E2% 80%8C%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87_%D8%A8%D8%A8%D8%A7%D 8%B2%D8%AF)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد