PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وجود یک بافت سخت و درددناک در سینه

ilovecomputer100
8th August 2012, 09:21 AM
از متخصصين محترم تقاضا دارم لطفا بنده رو راهنمايي کنند.
دو تا تصوير از گزارش پزشک(جهت درد شديدي که در سينه سمت راست خود دارم - يک بافت سخت و دردناکي رو بالاي سينم احساس مي کنم) که در 27/10/89 و 21/4/91 انجام دادم که اولي به دستور جراح و دومي به دستور متخصص زنان بوده است.
اولي رو پيگيري نکردم تا اينکه دردم شديدتر شد و در تاريخ 21/4/91 به متخصص زنان مراجعه کردم و داروي داستينکس رو تجويز کردند. مي خواستم نظر شما رو بدونم. لطفا بنده رو راهنمايي کنيد و همچنين براي ادامه درمان به چه پزشکي مراجعه کنم؟
ممنونم.
http://www.uc-njavan.ir/images/ypu0dx0jkb02txy39a7j.jpghttp://www.uc-njavan.ir/images/00p66qs7tlnetkzc3fr.jpg

yas-90
8th August 2012, 03:35 PM
سلام دوست عزیز
در سونو سال 89 که توصیه به تکرار سونو شده که نمیدونم انجام دادید یا نه........اما به نظر توده ای خوش خیم باشه

در ماموگرافی سال 91 توده با حاشیه مشخص و شارپ هست که خود ماموگرافی هم گرید رو صفر مشخص کرده...........یعنی نیاز به روش های تشخیصی بیشتر هست...البته باید با سونوهای قبلی هم مقایسه شه.......آیا بیوپسی بافتی برای شما انجام شده؟؟؟
البته در ماموگرافی هم توضیح نگران کننده ای داده نشده تنها گفته شده که تغییرات فیبروکیستیک دیده شده و اینکه حاشیه مشخص و شارپ هست(که مشخص بودن حاشیه توده دلیل بر خوش خیم بودن اون هست)....اما در مقایسه با سونو سال 89 توده بزرگتر شده
آیا ترشح از سینه هم دارید؟؟؟؟ اگه آره چه رنگیه؟؟؟(شیری رنگ.....بی رنگ.....خونی.....سبز رنگ....یا رنگهای دیگه مثل سیاه و قهوه ای و غیره)
آیا آزمایش خون دادید؟؟؟؟ اگه آره میزان پرولاکتین شما چند بود؟؟؟(چون قرص داستینکس در مواقع پرولاکتین بالا تجویز میشه)

tizgama
8th August 2012, 04:10 PM
از متخصصين محترم تقاضا دارم لطفا بنده رو راهنمايي کنند.
دو تا تصوير از گزارش پزشک(جهت درد شديدي که در سينه سمت راست خود دارم - يک بافت سخت و دردناکي رو بالاي سينم احساس مي کنم) که در 27/10/89 و 21/4/91 انجام دادم که اولي به دستور جراح و دومي به دستور متخصص زنان بوده است.
اولي رو پيگيري نکردم تا اينکه دردم شديدتر شد و در تاريخ 21/4/91 به متخصص زنان مراجعه کردم و داروي داستينکس رو تجويز کردند. مي خواستم نظر شما رو بدونم. لطفا بنده رو راهنمايي کنيد و همچنين براي ادامه درمان به چه پزشکي مراجعه کنم؟
ممنونم.
http://www.uc-njavan.ir/images/ypu0dx0jkb02txy39a7j.jpghttp://www.uc-njavan.ir/images/00p66qs7tlnetkzc3fr.jpg

توده به احتمال زیاد فیبرو ادنوم هست که یک توده خوش خیم محسوب میشه و نیاز به کار خاصی نداره
من سن شما رو نمیدونم اما به نظر من بهترین کار با توجه به اینکه درد هم دارین خارج کردن توده و فرستادن برای پاتولوژی هست که مطمین بشین خوش خیم هست
به یک جراح عمومی جهت معاینه مراجعه کنید

ilovecomputer100
8th August 2012, 05:01 PM
سلام دوست عزیز
در سونو سال 89 که توصیه به تکرار سونو شده که نمیدونم انجام دادید یا نه........اما به نظر توده ای خوش خیم باشه

در ماموگرافی سال 91 توده با حاشیه مشخص و شارپ هست که خود ماموگرافی هم گرید رو صفر مشخص کرده...........یعنی نیاز به روش های تشخیصی بیشتر هست...البته باید با سونوهای قبلی هم مقایسه شه.......آیا بیوپسی بافتی برای شما انجام شده؟؟؟
البته در ماموگرافی هم توضیح نگران کننده ای داده نشده تنها گفته شده که تغییرات فیبروکیستیک دیده شده و اینکه حاشیه مشخص و شارپ هست(که مشخص بودن حاشیه توده دلیل بر خوش خیم بودن اون هست)....اما در مقایسه با سونو سال 89 توده بزرگتر شده
آیا ترشح از سینه هم دارید؟؟؟؟ اگه آره چه رنگیه؟؟؟(شیری رنگ.....بی رنگ.....خونی.....سبز رنگ....یا رنگهای دیگه مثل سیاه و قهوه ای و غیره)
آیا آزمایش خون دادید؟؟؟؟ اگه آره میزان پرولاکتین شما چند بود؟؟؟(چون قرص داستینکس در مواقع پرولاکتین بالا تجویز میشه)

ممنون از جوابتون
سونو رو تکرار نکردم
در مورد این سوال هم(آیا بیوپسی بافتی برای شما انجام شده؟؟؟) نه انجام نشده. در این روش چه کاری انجام میشه؟
در مورد ترشح هم هیچ ترشحی نداره.
آزمایش خون هم انجام ندادم.

هنوز مصرف دارو رو شروع نکردم.
آیا شروع کنم یا با پزشک(چه پزشکی) مشورت کنم؟

بسیار سپاسگزار از پاسخ شما

ilovecomputer100
8th August 2012, 05:03 PM
توده به احتمال زیاد فیبرو ادنوم هست که یک توده خوش خیم محسوب میشه و نیاز به کار خاصی نداره
من سن شما رو نمیدونم اما به نظر من بهترین کار با توجه به اینکه درد هم دارین خارج کردن توده و فرستادن برای پاتولوژی هست که مطمین بشین خوش خیم هست
به یک جراح عمومی جهت معاینه مراجعه کنید

ممنون از پاسختون
سن تو برگه مشخصه 28 سال.
توصیه شما با توجه با جوابها چی هست.
سپاسگزارم

tizgama
8th August 2012, 10:55 PM
ممنون از پاسختون
سن تو برگه مشخصه 28 سال.
توصیه شما با توجه با جوابها چی هست.
سپاسگزارم

توصیه من خارج کردن توده توسط جراحی

poune
10th August 2012, 08:10 PM
سلام.
توده ابعاد منظم داره و در سونوگرافی ذکر شده که فیبرو آدنوم هست توده های دردناک اغلب بدخیم نیستند مگر اینکه در مراحل پیشرفته باشند.
به نظرم به دلیل محل قرار گیری توده و سایزش بهتر بود پزشکتون بایوپسی درخواست می کرد. من پیشنهاد می کنم به متخصص جراحی عمومی مراجعه کنید که به احتمال زیاد به دلیل دردناک بودن جراحی می کنه و توده رو خارج میکنه و سپس همون طور که دوستان گفتند پاتولوژی مشخص میکنه که توده از چه نوعی هست.
یه سوال دیگه:
آیا شما در فامیل درجه یک تون مثل خواهر یا مادر و یا خاله مشکلات مربوط به سینه داشته اند؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد