PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كسب مدال نقره المپيك با تب سي و نه درجه

داداشی
7th August 2012, 12:30 PM
کد خبر: ۴۰۴۹۶۴۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۲

ماسيمو فابركنيري ورزشكار ايتاليايي رشته تيراندازي با كمان گفت: با تب سي ونه درجه راهي رقابت هاي المپيك شده و توانستم با سختي فراوان به مدال نقره دست يابم.

به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران (http://www.yjc.ir/fa/services/8) و به نقل از پايگاه خبري AkI ماسيمو فابرتيزي ورزشكار ايتاليايي رشته تير اندازي با كمان بعد از كسب مدال نقره در چهارچوب رقابت هاي المپيك 2012 لندن گفت: واقعيت اين است كه من بابت سي و نه درجه راهي رقابت هاي المپيك شدم و در حالي تمرينات خود را آغاز كردم كه سيزده روز آنتي بيوتيك مصرف مي كردم واقعيت اين است كه با بيست درصد از آمادگي در اين رقابت ها حاضر شدم و موفق به كسب مدال نقره گرديدم حالا هم از شرايط و مدالي كه كسب كرده ام رضايت داشته و با توجه به عشقي كه به كشورم دارم اين مدال را به كشورم تقديم مي كنم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد