PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر کربکندي: برخي خط مي‌گيرند و شعار مي‌دهند

آسد مرتضي
7th August 2012, 02:54 AM
رسول کربکندي پس از شکست سنگين 4 بر صفر در دربي اصفهان برابر سپاهان گفت: تيمي که 4 گل دريافت کرده هيچ جاي دفاعي ندارد و نمي‌تواند از خود دفاع کند. بايد اين ديدار را به دو قسمت تقسيم کنيم، يکي گل‌هايي که دريافت کرديم و ديگري بازي که انجام داديم.

وي ادامه داد: نيمه اول ما برتر بوديم و 3،4 موقعيت مسلم گلزني نيز داشتيم، اما در نيمه دوم گل‌هايي دريافت کرديم که دبستاني‌ها نيز چنين گل‌هايي نمي‌خورند. در نيمه دوم سپاهان خيلي بهتر بازي را شروع کرد و پس از اينکه توانست 2 گل بزند بازيکنانم به بازي احساسي روي آوردند و به راحتي آب خوردن 2 گل ديگر دريافت کردند.

سرمربي ذوب‌آهن خاطرنشان کرد: مقصر اصلي اين شکست مربي است و بايد پاسخگو باشد، اما آمارها چيز ديگري نشان مي‌دهد. ما در آمارها بد ظاهر نشديم. زماني که تيم خوب بازي مي‌کند اما نتيجه نمي‌گيرد من چه کاري بايد انجام دهم؟

کربکندي با اشاره به شکست‌هاي اين تيم تصريح کرد: بعد از 3 شکست در 15 دقيقه اول بازي بسيار خوبي انجام داديم، اما زماني که گل بچه‌گانه دريافت مي‌کنيم کارمان سخت مي‌شود. گلي که از سپاهان خورديم دقيقا همانند همان گلي بود که سپاهان به فولاد زد و ده‌ها بار به بازيکنانم اين موضوع را گوشزد کرده بودم. تيمي که از لحاظ روحي به هم مي‌ريزد جمع کردنش بسيار سخت است.

وي در مورد شعار تماشاگران عليه او يادآور شد: به غير از يک لحظه که اين شعارها را شنيدم ديگر متوجه نشدم و حواسم به بازي بود. هواداران واقعي ذوب‌آهن حق دارند از اين نتيجه ناراضي باشند حتي هواداران واقعي مي‌توانند به من توهين هم کنند، اما يک سري که با آمدن من رابطه آنها قطع شد از بازي اول نمي‌خواهند تيم نتيجه بگيرد.

کربکندي تصريح کرد: اين افراد خط گرفته بودند عليه من، رجب‌زاده و سپهر حيدري شعار مي‌دادند و توهين مي‌کردند. زماني که اين موضوع از بازي اول شروع مي‌شود نشان مي‌دهد که سازمان دهي شده است. چند نفر به اين افراد خط مي‌دهند و آنها هم با حضور در ورزشگاه و شعار عليه مسئولان باشگاه با احساسات هواداران بازي مي‌کنند.

سرمربي ذوب‌آهن اظهار داشت: من چند بار به مسئولان باشگاه گوشزد کردم که اين افراد مدعي‌اند عاشق تيم هستند اما به ذوب‌آهن ضربه مي‌زنند. برخي افراد به خاطر طلبي که از سال‌هاي گذشته دارند از باشگاه شکايت مي‌کنند و متاسفانه باشگاه ذوب‌آهن هيچ فکري براي برخورد با آنها انجام نمي‌دهد.

وي اضافه کرد: اگر قرار است با طلبکار برخورد شود چرا اين امر صورت نمي‌گيرد؟ هنگامي که بازيکنان داشتند زمين را ترک مي‌کردند به آنها گفتم شما در بازي اشتباه کرديد و بعد بازي مي‌کنيد اما در پايان اين من هستم که بايد تيم را رها کنم. به هيچ عنوان نگران آبرو و آينده خود نيستم اما دلم براي تيم مي‌سوزد. اگر قرار باشد روزي براي تيم مفيد نباشم قبل از اينکه هيئت مديره من را اخراج کند خواهم رفت.

کربکندي تصريح کرد: براي پول در تيم‌هاي مختلف حاضر نشده‌ام و حتي مبلغ قرارداد من از بسياري از بازيکنان هم پايين‌تر بوده است. کاري به شعار هواداران ندارم اگر هيئت مديره روزي به اين تصميم برسد من از تيم خواهم رفت. اميدوارم هر چه زودتر با ليدر‌هاي حاشيه‌ساز تيم برخورد لازم صورت گيرد.

منبع (http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=982644&title=%DA%A9%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D9%86%D8%AF%D9%8A:_ %D8%A8%D8%B1%D8%AE%D9%8A_%D8%AE%D8%B7_%D9%85%D9%8A %E2%80%8C%DA%AF%D9%8A%D8%B1%D9%86%D8%AF_%D9%88_%D8 %B4%D8%B9%D8%A7%D8%B1_%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%AF% D9%87%D9%86%D8%AF)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد