PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر اوليويرا: در يک روند رو به جلو قرار گرفته‌ايم

آسد مرتضي
7th August 2012, 02:46 AM
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي پس از برتري تيمش مقابل راه اهن شهرري گفت: با توجه به اين که در يک روند رو به جلو قرار گرفته ايم امشب روز خوب ما بود. اوليويرا در کنفرانس خبري پس از بازي با راه اهن افزود: روند رو به رشدي را طي مي کنيم و اين بازي روز خوب ما بود و توانستيم شخصيت خوبي از تيم نشان دهيم.

وي در پاسخ به سوال خبرنگاري در مورد اينکه مسولان باشگاه تراکتور گفته بودند در صورت نتيجه نگرفتن با وي قطع همکاري مي کنند گفت: من هفته گذشته پيش مدير روابط عمومي باشگاه بودم و او در اين مورد از جعفري سوال کرد و مدير عامل باشگاه اين موضوع را تکذيب کرد.

وي گفت: من با چتر به تراکتورسازي نيامده ام و سابقه ي ورزشي دارم البته تازه يک ماه و نيم است که در اين تيم حضور دارم و تا روز اخري که با تراکتور باشم رابطه خوبي با مديران باشگاه خواهم داشت و اين شايعات مانند پوست موزهايي است که جلوي پاي من مي افتد ولي اين حرف ها تاثيري روي کار من ندارد، البته اين نتيجه ها هستند که زندگي کاري ما مربيان را تداوم مي بخشند.

منبع (http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=982636&title=%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%8A%D9%88%D9%8A%D8%B1%D 8%A7:_%D8%AF%D8%B1_%D9%8A%DA%A9_%D8%B1%D9%88%D9%86 %D8%AF_%D8%B1%D9%88_%D8%A8%D9%87_%D8%AC%D9%84%D9%8 8_%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1_%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%A A%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%D9%8A%D9%85)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد