PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال متولد چه ماهی هستی؟!

shiny7
4th August 2012, 11:51 AM
سلام به همه دوستان عزیز و خوبم!امیدوارم عباداتتون مقبول درگاه حق باشه.
برای اینکه بیشتر با هم و البته با خصوصیات هم آشنا بشیم این سوالو مطرح می کنم که متولد چه ماهی هستین و چه خصوصیات اخلاقی منحصر به ماه تولد خودتونو می شناسین؟
برای شروع هم می گم که خودم متولد اواخر ماه زیبا و پراز انرژی وتازگی اردیبهشت هستم!از خصوصیات این ماه احساسات پاک و خالصانشون هست.وفا و صداقتشون هست.عاشق موسیقی و طبیعت هستن.یکم تنبل و یک دنده وگاهی از حداقل اعتماد به نفس برخوردارن!
خب حالا نوبت شما دوستان عزیزه و من بی صبرانه منتظر هستم![labkhand]

ıɥsnɯɐɯ
4th August 2012, 12:21 PM
من متولد 25 شهریور هستم
چیزی که تو جاهای مختلف درباره ی خوصوصیات این ماه خوندم دو دل بودن این افراد تو انجام کار و تصمیم گیری هست.این افراد بد قول هستن و احساساتی هستن.اگر بخوان چیزی رو بدست بیارن 100% موفق میشن اما اگه نخوان هیچ کس نمیتونه مجبورشون کنه.

ماه آفرید
4th August 2012, 02:43 PM
من متولد شهریور هستم و خصوصیتی که در خودم و اکثر متولدین این ماه دیدم مغرور بودن-مقرراتی-منظم بودن-احساساتی-وخونسرد است.[nishkhand]

hedii
4th August 2012, 03:30 PM
مــــــــــــن متولد آبانم
زن متولد آبان طناز و زيبا، خانه دار و گرم، حسود و انتقامجو، رازدار،‌ موقع شناس و در بعضي اوقات جاه طلب
است

به قول يكي از روانشناسان معروف، زن متولد آبان يك دستگاه كامل فكر خواني است، به اين ترتيب فقط مطالبي
را عنوان كنيد كه صادقانه به آنها اعتقاد داريد، در غير اين صورت او حركات و گفتار شما را نوعي توهين به خود
تلقي خواهد كرد

afarideh
4th August 2012, 04:57 PM
سلام من متولد 14 / شهریور هستم .
متولدین‌ شهریور ماه‌ معمولا بسیار دقیق‌، موشکاف‌، وسواسی‌ و قابل‌ اعتماد
واقع‌ بین‌، معقول‌، اهل‌ عمل‌، کاری‌، سخت‌ کوش‌، با پشتکار، ساعی‌ و کوشا
باهوش‌، زیرک‌، عاقل‌ و دارای‌ بینش‌ تحلیلی‌

هوشیار، تیزبین‌، مراعات‌ کننده‌، زرنگ‌، ناقلا، زیرک‌ وشدیدا موشکاف‌، دارای‌ قوه‌ تمیز و اعمال‌ حساب‌ شده‌ و معقول‌، صبور، بردبار، واقع‌بین‌ و در همه‌ بخش‌های‌ زندگی‌ محافظه‌کار هستند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد