باستان شناس
3rd August 2012, 10:11 PM
سلام و خدا قوت به همگی همکاران و مدیران عزیز
یکی از برنامه های روابط عمومی و امور اجرایی سایت این تعریف شده کمک به کاربران در زمینه نگارش مقالات ...
حتمن میدونید که قبولی پایان نامه و رساله مقاطع مختلف تحصیلی بخصوص ارشد و دکترا در گرو نوشتن یک مقاله خوب و بی نقص می باشد
و همچنین استفاده از یک موضوع خاص و خوب ...
متاسفانه دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاهی در ایران با مشکل نوشتن مقاله و حتی ترجمه متون دانشگاهی خود روبرو هستند و اینکه دیده میشود خیلی از دانشجویان قید نوشتن مقاله رو به علت ندانستن قوانین آن میزنند ...
ولی باید بدونید که
نوشتن یک مقاله قدرتمند علاوه بر نشان دادن سطح علمی و همینطور عملی شما یک امتیاز مثبت برای ادامه تحصیل شما محسوب میشود ...
بعد از ایجاد دفتر نشریه سایت خیلی از مدیران و همکاران عزیز به من گفتن نوشتن یک مقاله رو بلد نیستند
و یا اصلا اشنایی ندارند با مقالات نوشته در رشته تخصصی خودشان ...
و البته اینو از بگم که نوشتن مقالات آی اس ای بخصوص در زمان و مکان فعلی تحصیلی دانشجویان خیلی مهمه
و که خیلی از این نوع نشریه های بین الملی بی اطلاع هستن
و بعد از متوجه شدن نظرات و دل نگرانی شما عزیزان قصد دارم
اینگونه مقالات و کلا مقاله نویسی رو در حد و توانایی خودم و همچنین تجارب شخصی خودم در مقاله نوشتن براتون بازگو کنم و کمکتون کنم بتونید یک مقاله خوب بنویسید ..
هم برای نشریه سایت و هم برای زمینه رشته تحصیلی خودتون ...
در ابتدا موارد کلی و سپس جزیی رو براتون توضیح میدم
و از خود شما هم کمک میگیرم و انتظار دارم همیاری کنید ...
یکی از برنامه های روابط عمومی و امور اجرایی سایت این تعریف شده کمک به کاربران در زمینه نگارش مقالات ...
حتمن میدونید که قبولی پایان نامه و رساله مقاطع مختلف تحصیلی بخصوص ارشد و دکترا در گرو نوشتن یک مقاله خوب و بی نقص می باشد
و همچنین استفاده از یک موضوع خاص و خوب ...
متاسفانه دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاهی در ایران با مشکل نوشتن مقاله و حتی ترجمه متون دانشگاهی خود روبرو هستند و اینکه دیده میشود خیلی از دانشجویان قید نوشتن مقاله رو به علت ندانستن قوانین آن میزنند ...
ولی باید بدونید که
نوشتن یک مقاله قدرتمند علاوه بر نشان دادن سطح علمی و همینطور عملی شما یک امتیاز مثبت برای ادامه تحصیل شما محسوب میشود ...
بعد از ایجاد دفتر نشریه سایت خیلی از مدیران و همکاران عزیز به من گفتن نوشتن یک مقاله رو بلد نیستند
و یا اصلا اشنایی ندارند با مقالات نوشته در رشته تخصصی خودشان ...
و البته اینو از بگم که نوشتن مقالات آی اس ای بخصوص در زمان و مکان فعلی تحصیلی دانشجویان خیلی مهمه
و که خیلی از این نوع نشریه های بین الملی بی اطلاع هستن
و بعد از متوجه شدن نظرات و دل نگرانی شما عزیزان قصد دارم
اینگونه مقالات و کلا مقاله نویسی رو در حد و توانایی خودم و همچنین تجارب شخصی خودم در مقاله نوشتن براتون بازگو کنم و کمکتون کنم بتونید یک مقاله خوب بنویسید ..
هم برای نشریه سایت و هم برای زمینه رشته تحصیلی خودتون ...
در ابتدا موارد کلی و سپس جزیی رو براتون توضیح میدم
و از خود شما هم کمک میگیرم و انتظار دارم همیاری کنید ...