PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::نشریه نخبگان جوان::

باستان شناس
3rd August 2012, 09:36 PM
با سلام و خدا قوت خدمت همه همکاران و مدیران عزیز و گرامی

در اینده نزدیک مژده داشتن یک نشریه ای بسیار گویا و بسیار زیبا اطلاع میدم

و البته مجلات مختلفی به صورت گروهی و خاص مثل مجله روان شناسی رویش ذهن توسط دوستان طراحی و ارایه شده و این بسیار جای سپاسگزاری از اداره کنندگان مجله دارد ...

لذا نیاز سایت در حال حاضر به یک نشریه قدرتمند و پر انرزی عمومی در سطح کل سایت می باشد

و روابط عمومی پیشرو در این نیاز سایت بوده است

و با ایجاد دفتر مجله و تاپیک های دعوت به همکاری در مجله سعی دارد این نساز سایت رو جوابگو باشد .

این دفتر نشریه هست

::. ::. دفتر روابط عمومی سایت نخبگان جوان ::. ::. (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?123242-دفتر-روابط-عمومی-سایت-نخبگان-جوان)

و تاپیک زیر دعوت به همکاری عمومی می باشد برای همه کاربران

>> دعوت به همکاری در نشریه سایت نخبگان جوان >> (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?124306-gt-gt-دعوت-به-همکاری-در-نشریه-سایت-نخبگان-جوان-gt-gt)

و جای خوشحالی هست مدیران و همکاران و حتی کاربرانی عادی از این موضوع استقبال کردند و مقالات و ترجمه های تالیفی خود رو ارسال کردند ...

از اینرو این تاپیک رو ایجاد کردم تا همه همکاران و مدیران متخصص در رشته های خود مقالاتشون رو ارسال کنند یا برای باستان شناس یا برای روابط عمومی سایت

لذا از همکاران و مدیران عزیز که تمایل دارند طبق توانایی و تخصص و زمانی که میتوانند در مجله وقت بگزارند و نشریه رو حمایت کنند دعوت به همکاری میکنم

در اینده خیلی نزدیک قصد داریم هیت تحریریه سایت رو اعلام کنم .

اگر کسانی در زمینه طراحی و ردیف کردن صفحات مجازی نشریه و ترکیب بندی و ارایه طرح و کلا نگارش مقاله دستی دارند دعوت میکنم.

در همین تاپیک اعلام کنند و یا مستقیم به من اطلاع بدهند .

با تشکر از همگی
باستان شناس

RƎ ZA
5th August 2012, 08:48 PM
سلام
دو سوال :
چند شماره نشریه طراحی شده است ؟!
آیا تیم تحریریه کامل است یا خیر ؟!

mehrab123
16th September 2012, 10:13 PM
کلا نگارش مقاله دستی
من حاضرم در ویرایش مقالات به سبک علمی کمکار باشم و طریقه نگارش مقالات رو هم بلدم.

یه مقاله ساده در مورد الودگی هوا داشتم که تو همایش دانش اموزی شهر ایلام حائز رتبه شد که اگر مطالعه کنید بخاطر شیوه درست علمیش بود. دنبالش میگردم واست میفرستمش. من مشتاقم کنارتون باشم گفته باشم ها[nishkhand]

محسن آزماینده
17th September 2012, 09:58 AM
سلام

منم چندتا مقاله منتشر شده دارم.اگه قابل بدونید بفرستم.ولی چون قبلا این مقالات منتشر شده،فکر نمیکنم جالب باشه.چون جدید محسوب نمیشه

mehrab123
17th September 2012, 06:59 PM
اگر کسانی در زمینه طراحی و ردیف کردن صفحات مجازی نشریه و ترکیب بندی و ارایه طرح و کلا نگارش مقاله دستی دارند دعوت میکنم.

منکه گفتم هستم بیا اون مقاله ساده لینکش اینه میگم این خیلی سادس ما بیشتر از اینشم بلدیمhttp://mehrab123.persiangig.com/other/%D8%A2%D9%84%D9%88%D8%AF%DA%AF%DB%8C%20%D9%87%D9%8 8%D8%A7.docx

راستی صفه رفرنسای طرحم تو خارزمیم برات ارسال میکنم بعدن فعلا خوش باشی

simin69
24th August 2013, 08:29 PM
سلام من دوتا مقاله اکسپت شده در همایش آموزش پزشکی دارم و میتونم در زمینه نگارش و ویرایش مقالات کمک کنم البته اگر صلاح بدونید

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد