PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر بهدادسليمي: به رکورد شکني هم فکر مي کنم

آسد مرتضي
3rd August 2012, 01:13 AM
وي افزود: خوشبختانه در آستانه شروع مسابقات وزنه برداري سنگين وزن المپيک از آمادگي جسماني و شرايط روحي خوبي برخوردارم و همه تلاشم را خواهم کرد تا دل ملت ايران را شاد کنم.

وي اظهارداشت: مي دانم که همه از من انتظار مدال دارند و همين مساله مسئوليت مرا سنگين تر مي کند... دوست دارم ملت ايران هم بدانند که من همه تلاشم را انجام مي دهم و اميدوارم به فضل خداوند متعال و دعاي خير مردم، سربلند از اين ميدان بيرون بيايم.

رکورد دار حرکت يک ضرب دسته فوق سنگين جهان و دارنده دو مدال طلاي مسابقات جهاني تاکيد کرد: سعي مي کنم به رکوردهاي فعلي حمله کنم و تا حد امکان آنها را بهبود ببخشم.

مسابقات وزنه برداري دسته فوق سنگين المپيک لندن از روز سه شنبه هفدهم مرداد در سالن ''اکسل'' لندن آغاز مي شود و علاوه بر ايرانيان، بسياري از علاقه مندان وزنه برداري در جهان نيز منتظرند که مبارزه قوي ترين مرد جهان را با پولاد سرد تماشا کنند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد