PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چای رژیمی



زهرا قربانی
3rd August 2012, 02:07 AM
اگر در تلاش برای یافتن روشی سریع و یا قابل اجرا برای کاهش وزن هستید ، حتما تبلیغات مربوط به انوع چای های رژیمی را نیز دیده اید و بسیاری از مشاوران تغذیه و رژیم درمانی نیز این نوع تولیدات را قبول دارند و برای شما تجویز می کنند. آیا براستی چشیدن این نوشیدنی ها می تواند این قدر موثر باشد و یا هر آنچه در مورد خاصیت منحصر به فرد آنها گفته می شود تنها تبلیغ است و دیگر هیچ؟! چای رژیمی چیست؟چای های رژیمی ، نوشیدنی های گیاهی هستند که به شما قول می دهند با کاهش اشتها ، افزایش سرعت متابولیسم و یا فوران اب اضافی از سیستم باعث کاهش وزن می شوند. (http://www.yasgroup.ir/)این محصولات با انواع طعم ها و ویژگی های خاص تولید می شوند. بعضی از انواع این چای ها با عنوان "پاک کننده روده" تولید می شوند و مصرف اغلب آنها در ترکیب با رعایت دستور العمل های ویژه غذایی و تمرینات ورزشی تواما توصیه می شوند. عملکرد انواع چای های رژیمیدو نوع کلی از انواع چای های رژیمی وجود دارد. چای های محرک و چای های مسهل یا ملین. چای های محرک حاوی موادی از قبیل افدرا، ماهونگ و .. می باشند که باعث افزایش تپش قلب و افزایش فشار خون می باشند. انها همچنین سرعت متابولیسم را نیز افزایش می دهند ، در حالی که باعث کاهش اشتها نیز می باشند. این نتایج نهایتا باعث کاهش کالری مصرفی و افزایش سرعت سوخت و ساز می شود.چای های مسهل یا ملین نیز باعث افزایش حرکت دستگاه گوارش می شود و همچنین خاصیت ادرار آور دارد. کاهش وزن سریع در نتیجه مصرف این نوع چای ها اغلب باعث کم آبی بدن می شود. همچنین باید به خاطر داشته باشید که این نوع ترکیبات اگر چه باعث کاهش وزن می شوند ام هر نوع از دست رفتن وزن آب بدن ، بعد از رهایی از رژیم و شروع تغذیه نرمال مجددا به حالت اول باز می گردد. عوارض جانبی چای رژیمی و روش رهایی از آنبعضی از مصرف کنندگان چای های رژیمی در مورد عوارض جانبی احتمالی این ترکیبات نگران هستند. هر نوع افراط در مصرف این ترکیبات می تواند خطرناک و آسیب رسان باشد و درعوض احتیاط و میانه روی در مصرف شمارابه نتیجه دلخواه هدایت می کند. اگر در حال مصرف چای های محرک هستید ، مرتب میزان فعالیت قلب و فشار خون را کنترل نموده و از انجام فعالیت های بدنی پر تنش و شدید اجتناب کنید. زیرا می تواند باعث تشدیدضربان قلب و رسیدن به فاز خطر شود. برای اجتناب از وابستگی به ترکیبات هر دو نوع چای های رژیمی هر چند روز یک بار در مصرف آن وقفه ایجاد کنید. و اگر در نتیجه مصرف این نوع چای ها دچار درد و یا تهوع می شوید ، مصرف چای را متوقف کنید.احتمال تداخل این دسته از چای ها و ترکیبات موجود در آن با سایر خوراکی ها به درستی توصیف نشده و بعلاوه میزان مصرف ایده آل نیز توسط سازمان غذا و دارو مشخص نشده است بنابراین ، منطقی است که شروع مصرف را با دقت انجام دهید و سعی کنید با در نظر گرفتن میزان قدرت و تاثیر ان بر مکانیسم بدنتان ، مقدار و توالی مصرف را برآورد کنید.از تکیه کردن به این نوع چای ها به عنوان تنها روش برای کاهش وزن به شدت اجتناب کنید. معمولا مصرف این نوع چای ها باید همزمان با رعایت در رژیم غذایی و داشتن تمرین بدنی منظم همراه باشد.

vahid5835
29th December 2012, 12:34 PM
چای سبز (http://www.beytoote.com/health/cure-herbaceous/green3-tea.html)


http://www.beytoote.com/images/stories/health/hhh34.jpg (http://www.beytoote.com/health/cure-herbaceous/green3-tea.html)
خواص چای سبز

چای سبز چیست ؟ چای، پس از آب، دومین نوشیدنی پرطرفدار و پرمصرف در کشور ما و برخی دیگر از کشورهای دنیاست. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که زیاد چای می نوشند، لازم نیست نگران مضرات این عادت تان باشید چون بررسی ها نشان داده است نوشیدن چای به ویژه چای سبز فواید زیادی برای سلامت دارد. این روزها در اخبار سلامت، بیشتر از هر نوشیدنی و غذای دیگری درباره فواید چای سبز صحبت می شود.
چای از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود و در سه نوع اصلی سبز، اولانگ و سیاه در بازار وجود دارد اما چای سبز به خاطر خواص درمانی اش در جهان شناخته شده تر است. چای سبز حداقل ۴ هزار سال است که در چین به عنوان یک گیاه دارویی شناخته شده است. چینی ها از قدیم با خواص درمانی چای سبز آشنا بودند و از چای سبز به عنوان دارو در درمان ناراحتی های مختلف مانند خونریزی، ناراحتی های گوارشی، سردرد و افسردگی استفاده می کردند اما استفاده از چای سبز فقط به چینی ها و شرقی ها که عادت به نوشیدن چای دارند محدود نشد و کم کم به خاطر خواص درمانی اش در سراسر جهان مورد استقبال قرار گرفت.چای سبز علاوه بر اینکه می‌تواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین می‌تواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید. چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست می‌آیند و تفاوت آنها در طرز تهیه‌شان است. خواص چای سبز: • چای سبز برای درمان ام‌ اس مفید است.
•چای سبز برای پیشگیری و درمان سرطان به کار می‌رود.
•چای سبز برای درمان بیماری پارکینسون و آلزایمر کاربرد دارد.
•چای سبز سوخت و ساز بدن را بالا برده و اکسیداسیون چربی را افزایش می‌دهد.
• چای سبز احتمال خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و حملات قلبی را با کاهش خطر لخته شدن خون کاهش می‌دهد.
•چای سبز احتمال خطر ابتلا به سرطان مری را کاهش می‌دهد.
• نوشیدن چای سبز رشد سلول‌های سرطانی خاص را متوقف کرده و سطح کلسترول خوب خون را نسبت به کلسترول بد افزایش می‌دهد. تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف چای سبز برای سلامت قلب افرادی که دارای تری گلیسیرید بالا هستند بسیار مفید می‌باشد. آزمایشات نشان داده‌اند کتچینهای موجود در چای سبز که با میزان مصرف نسبت مستقیم دارد(dose-dependently) مانع از فعالیت لیپاز پانکراس می‌شود(آنزیمی که بوسیله پانکراس ترشح می‌شود و چربیها را هضم مینماید.) در نتیجه این عملیات، سرعت شکستن چربیها و تبدیل آنها به تری گلیسیرید و همچنین افزایش تری گلیسیرید در خونی که بعد از صرف غذا اندازه گیری می‌شود بسیار آهسته صورت می‌گیرند.
با توجه به اینکه افرایش تری گلیسیرید بعد از خوردن غذا یکی از مشخصه‌های بیماری گرفتگی رگها است، نوشیدن 2 فنجان چای سبز همراه با غذا، بسیار مفید می‌باشد.• برای درمان روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) و بیماری‌های قلبی عروقی استفاده می‌شود.
خواص چای سبز •چای سبز برای تقویت سیسم ایمنی بدن مفید است.
•چای سبز برخی از محققان می‌گویند، با نوشید منظم چای سبز، از به وجود آمدن حفره در دندان ‌ با کشتن باکتری که موجب ایجاد جرم دندان می‌شود، می‌توان پیشگیری کرد.
•چای سبز قدر فکری را افزایش داده و قابلیت تمرکز را بالا می‌برد.
•چای سبز آرام‌بخش است و رفع استرس می‌کند.
•چای سبز موجب کاهش وزن در افراد چاق می‌شود.پلي فنولهاي چاي سبز فعاليت آميلاز بزاق(آنزيم تجزيه كننده قندها) را مهار مي‌كند. جالب است بدانيد كه چاي بدون داشتن عوارض خطرناك داروهاي كاهنده وزن ميتواند موجب كاهش وزن، اندازه دور كمر و تري گليسريد خون مبتلايان به چاقي شود
•چای سبز در رفع تعدادی از عفونت های قارچی، باکتری و حتی ویروسی (نظیر سرماخوردگی عادی) نیز مفید است.
•چای سبز خلط را از گلوی ملتهب پاک و اثر مواد سمی را خنثی می کند.
• تانین" موجود در چای سبز می تواند از تداوم اسهال جلوگیری کند. اگر می خواهید میزان "تانین" را در چای افزایش دهید، بگذارید بیشتر دم بکشد.
مضرات چای سبز موارد منع مصرف چای سبز: اعتقاد بر آنست كه قبل و بعد از دريافت فرآورده‌هاي آهن و در شيرخواران نبايد از چاي سبز يا تركيبات پلي فنول آن استفاده نمود. شواهد موجود حاكي از آنست كه مقادير بيش ازحد چای سبز در روز با سوخت و ساز آهن تداخل نموده و موجب كم خوني مي‌شود. شواهدي مبني بر منع مصرف در حاملگي وجود ندارد با اينحال بايد با پزشك مشورت نمود. مصرف چاي سبز در دوران شيردهي توصيه نمي‌شود. http://www.beytoote.com/images/stories/health/hhh35.jpg (http://www.beytoote.com/health/cure-herbaceous/green3-tea.html)
خواص چای سبز
روزانه چند لیوان چای سبز بخوریم؟
چای سبز تنها می‌تواند به مقدار بسیار جزئی متابولیسم بدن را افزایش دهد. به دلیل همین ویژگی، بسیاری از افراد حدود 4 تا 5 لیوان در روز چای سبز می‌نوشند. درحالی‌که حتی در این شرایط هم افزایش متابولیسم آنقدری نیست که بتواند پاسخگوی دریافت مقدار کالری اضافی مصرفی ما باشد. اما این همه ماجرا نیست. معمولا مصرف چای، چه چای سبز و چه چای سیاه بیشتر از 2 تا 3 لیوان در روز از نظر تغذیه‌‌ای نه تنها مفید نیست، بلکه برای سلامت مضر هم هست. مصرف زیاد نوشیدنی‌هایی مثل چای به‌شدت مضر است و باعث می‌شود آب و الکترولیت‌ها از بدن دفع شوند. بنابراین مصرف زیاد این نوشیدنی‌ها می‌تواند منجر به اختلال آب و الکترولیت در بدن شود. از سوی دیگر ترکیبات آلکانوئیدی موجود در چای می‌تواند در اثر مصرف زیاد مشکلات تحریک‌پذیری و حساسیت‌های ویژه عصبی را هم در پی داشته باشد. این در حالی است که مصرف متعادل آن یعنی 2 تا 3 لیوان در روز می‌تواند در بدن آرامش ایجاد کند. • البته مصرف خیلی زیاد این ماده غذایی مفید می‌تواند خطرناک باشد. لذا در مصرف هر نوع ماده غذایی، هر چند مفید، اصل اعتدال و میانه روی را رعایت کنید‌. روش نگهداری و دم کردن چای سبز:
• برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
• برای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، یک لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه سانتی‌گراد به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.
• چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد