PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زايد: قهر نكردم، به دليل دو ويروس عجيب استراحت مي كردم

داداشی
3rd August 2012, 01:00 AM
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت که هيچ قهري در کار نبوده و به دليل بيماري در تمرينات غيبت داشته است.

ايمون زايد در گفت‌وگو با فارس در خصوص دلايل غيبتش در تمرينات پرسپوليس اظهار داشت: در چند روز گذشته دو ويروس عجيب وارد بدنم شده و امانم را بريده بود. به همين دليل با دستور پزشک پرسپوليس 48 ساعت استراحت کردم تا شرايط ايده‌آل را پيدا کنم.
وي ادامه داد: در حال حاضر شرايطم خوب است و مشکلي براي حضور در تمرينات ندارم. به هيچ عنوان قهري هم در کنار نبود که برخي‌ها اين گمانه‌زني را انجام دادند.
زايد درباره نيمکت‌نشيني‌اش گفت: به خاطر بيماري بود که گريبانگير من شد و به همين دليل کادر فني تصميم گرفت من از ساير بازيکنان دورتر باشم که اين ويروس به آنها سرايت نکند. اگر فرصت بازي پيدا کنم سعي مي‌کنم نظر ژوزه را جلب کنم.

نود

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد