PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقاد سيدو كيتا از گوارديولا

داداشی
3rd August 2012, 12:59 AM
سيدو کيتا، ستاره ماليايي دنياي فوتبال در صحبتهايي به انتقاد از پپ گوارديولا پرداخته و شيوه رفتاري پپ با او در طول 4 فصل حضورش در بارسا را به باد انتقاد گرفت.

کيتا در بازار نقل و انتقالات تابستان بارسلونارا ترک کرد و به داليان آئربين پيوست . او که هميشه مورد تحسين گوارديولا قرار داشت، در طول يک فصل اخير معمولا برروي نيمکت ذخيره ها مي نشست.

کيتا در صحبتهايي به مچ گفت:« من هميشه خوانده ام و شنيده ام که گوارديولا واقعا مرا تحسين مي کرد. همه فکر مي کنند که ما رابطه خيلي خوبي داشتيم ؛ چرا که او هميشه خيلي مثبت و خوب درمورد من حرف مي زد.

البته من هيچ وقت زير نظر پپ زياد در ترکيب تيم قرار نمي گرفتم.اين تنها چيز منفي در طول دوران حضور من در بارسلونا من.»

کيتا ادامه داد:« من اين حرفها را رو در رو به خود گوارديولا گفتم. من به او گفتم که اصلا خوشم نمي آيد که او هميشه از من تمجيد مي کند ولي هيچ وقت من را در ترکيب اصلي تيم قرار نمي دهد.با اين وجود من هيچ وقت روزهاي حضورم در بارسلونا را فراموش نمي کنم.»

کيتا در طول 4 سال حضورش در بارسلونا، در بيش از 100 بازي لاليگا براي تيمش به ميدان رفت.

نود

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد