PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حلیم بادمجان اصفهان



داداشی
3rd August 2012, 12:29 AM
سلامت نیوز :

مواد لازم:

* بادمجان- یک و نیم کیلوگرم

* پیاز داغ و نعناع داغ- به میزان کافی

* برنج- یک پیمانه

* کشک- نیم کیلوگرم

* نمک و فلفل- به میزان لازم

* گوشت- ۲۵۰ تا ۵۰۰ گرم

طرز تهیه:

* برنج را در کمی آب و نمک بپزید.* گوشت (ترجیحا گردن) را با کمی پیاز بپزید.

* بادمجان را سرخ کنید. سپس برنج، گوشت و بادمجان را به همراه ادویه با هم خوب مخلوط کنید.* در مرحله آخر، کشک را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد، سپس با پیاز و نعناع داغ تزیین و بعد سرو کنید.

منبع : خراسان

yas-90
7th August 2012, 10:42 PM
بهتره با برنج یه کته شُل و خیلی نرم درست کنید البته کمی ادویه هم داشته باشه بد نیست یعنی زرد رنگ باشه

موقع مخلوط کردن بهتره به ترتیب اونا رو له کنید (همه رو با هم تو ظرف نریزید)...تازه هر ماده ای(مثلا برنج) رو هم کم کم بکوبید و له کنید

یه نکته دیگه اینکه اگر میخواید مثل حلیم بادمجون اصفهانیا کش بیاد باید فقط با گوشت کوب بکوبید و له کنید(حتی گوشت کوب برقی هم مناسب نیست)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد