داداشی
3rd August 2012, 12:29 AM
سلامت نیوز :
مواد لازم:
* بادمجان- یک و نیم کیلوگرم
* پیاز داغ و نعناع داغ- به میزان کافی
* برنج- یک پیمانه
* کشک- نیم کیلوگرم
* نمک و فلفل- به میزان لازم
* گوشت- ۲۵۰ تا ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
* برنج را در کمی آب و نمک بپزید.* گوشت (ترجیحا گردن) را با کمی پیاز بپزید.
* بادمجان را سرخ کنید. سپس برنج، گوشت و بادمجان را به همراه ادویه با هم خوب مخلوط کنید.* در مرحله آخر، کشک را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد، سپس با پیاز و نعناع داغ تزیین و بعد سرو کنید.
منبع : خراسان
مواد لازم:
* بادمجان- یک و نیم کیلوگرم
* پیاز داغ و نعناع داغ- به میزان کافی
* برنج- یک پیمانه
* کشک- نیم کیلوگرم
* نمک و فلفل- به میزان لازم
* گوشت- ۲۵۰ تا ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
* برنج را در کمی آب و نمک بپزید.* گوشت (ترجیحا گردن) را با کمی پیاز بپزید.
* بادمجان را سرخ کنید. سپس برنج، گوشت و بادمجان را به همراه ادویه با هم خوب مخلوط کنید.* در مرحله آخر، کشک را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد، سپس با پیاز و نعناع داغ تزیین و بعد سرو کنید.
منبع : خراسان