داداشی
3rd August 2012, 12:23 AM
سلامت نیوز :
مواد لازم:
*نان لواش معمولی- ۳ تا ۴ عدد*پیازچه خرد شده-۲ ساقه*جعفری خرد شده- ۳ قاشق غذاخوری*ترخون، گشنیز، ریحان خردشده- از هر یک ۲ قاشق غذاخوری
*پنیر خامه ای- ۲ قاشق غذاخوری*پنیر سفید- ۲۰۰ گرم
*مغز گردو- یک فنجان *مغز بادام و پسته ( به دلخواه)-هر یک، یک سوم فنجان
طرز تهیه:در ظرف مناسبی سبزیجات، پنیر و مغزها را بریزید و کاملاً با هم مخلوط کنید.*یک تکه فویل آلومینیومی را کمی بزرگ تر از اندازه نان ها برش بزنید و روی میز آشپزخانه قرار دهید.*لایه اول نان را روی آن بگذارید و مواد را روی نان بمالید و کاملاً پهن کنید. سپس لایه بعدی نان را بگذارید و این کار را تکرار کنید. به دلخواه تعداد لایه های رولت را به ترتیب با یک لایه نان و یک لایه از مخلوط تهیه شده روی هم قرار دهید.*سعی کنید مواد کاملاً روی آن پخش شود و بعد از گذاشتن لایه بعدی نان کمی روی آن فشار دهید تا لایه ها به هم بچسبد.*بعد از اتمام کار فویل را محکم بپیچید و آن را به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.*بعد از اتمام زمان مورد نظر فویل را جدا کنید و رولت را به دلخواه برش بزنید. *برای جلوگیری از پاشیدن رولت، ابتدا آن را از وسط برش بزنید و سپس هر قسمت را به برش های دلخواه در بیاورید.
منبع : خراسان
مواد لازم:
*نان لواش معمولی- ۳ تا ۴ عدد*پیازچه خرد شده-۲ ساقه*جعفری خرد شده- ۳ قاشق غذاخوری*ترخون، گشنیز، ریحان خردشده- از هر یک ۲ قاشق غذاخوری
*پنیر خامه ای- ۲ قاشق غذاخوری*پنیر سفید- ۲۰۰ گرم
*مغز گردو- یک فنجان *مغز بادام و پسته ( به دلخواه)-هر یک، یک سوم فنجان
طرز تهیه:در ظرف مناسبی سبزیجات، پنیر و مغزها را بریزید و کاملاً با هم مخلوط کنید.*یک تکه فویل آلومینیومی را کمی بزرگ تر از اندازه نان ها برش بزنید و روی میز آشپزخانه قرار دهید.*لایه اول نان را روی آن بگذارید و مواد را روی نان بمالید و کاملاً پهن کنید. سپس لایه بعدی نان را بگذارید و این کار را تکرار کنید. به دلخواه تعداد لایه های رولت را به ترتیب با یک لایه نان و یک لایه از مخلوط تهیه شده روی هم قرار دهید.*سعی کنید مواد کاملاً روی آن پخش شود و بعد از گذاشتن لایه بعدی نان کمی روی آن فشار دهید تا لایه ها به هم بچسبد.*بعد از اتمام کار فویل را محکم بپیچید و آن را به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.*بعد از اتمام زمان مورد نظر فویل را جدا کنید و رولت را به دلخواه برش بزنید. *برای جلوگیری از پاشیدن رولت، ابتدا آن را از وسط برش بزنید و سپس هر قسمت را به برش های دلخواه در بیاورید.
منبع : خراسان